САЩ затварят руски представителства. Искат да ги обискират

Москва протестира срещу планираните обиски в руското търговско представителство във Вашингтон, което предстои да бъде затворено.

Обратно в новината

Коментари - САЩ затварят руски представителства. Искат да ги обискират | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, защо се чудим, всичко си има обяснение...хората в САЩ изпотрошиха монумента на Христофор Колуб защото бил открил Америка и от това последвали ред нещастия - робство, разпостранение на христианството и пр. Сега били конфискували някаква си дипломатическа собственост...разбира се че Колумб е виновен че е открил континент, в който може да се появи подобна страна!

Реално погледнато ако няма шансове да се възроди дейността на представителствата и консулството продажбата е най-полезния ход за Русия. Иначе американците ще се гъбаркат с тях както си искат.Първо Русия ще трябва да плаща на пълномощник да им движи нещата-някоя "евтина" адвокатска кантора.Властите ще им направят такива предписания за охрана, безопасност особено противопожарна към които като прибавиш сметките за ток, физическа и техническа охрана, поддържка на сградите, амортизации и т.н., че за десетина години ще искат да ги подарят. Доколкото си спомням в България по шумното дело за "Югоагент" обезпеченията фръкнаха за ток, охрана и тям подобни.Но тук политиката е на първо място.

Да не се окаже, че руските представителства са единственото легитимно нещо там. На фона на неясния произход на бившия президент Обама, както и неясният пол на неговата съпруга - мишел(майкъл) ??? И не троля, просто - питам. Да изпреваря отборите от каращи се платени мъничета.

При обиска на консулството са намерени военни самолети, танкове, сандъци с калашници и боеприпаси. В мазето е имало скрита подводница. По същество консулството е били руска военна база. Лично Мелания е поблагодариха на американските тайни служби за добре свършената работа.

Американците ако мислят, че обиск в дипломатически обект ще им се размине безнаказано много се лъжа. Следващата част от шоуто ще бъде появата на зелени човечета в американското посолство в Москва и дипломати разкарващи се по бели гащи из московските улици. ПУТИН НЕ СИ ПОПЛЮВА.

Виж това го умеят рашките.Нас така ни замазаха, че неможем да се отървем от зелените човечете.Ти си пример за това.Само не знам къде си по долни гащи да ти пратя един кафяв българин да те оноди, че да мирясаш.

Ама верно бе ПЕДАЛ СИ!!! ЗА РАЗЛИКА ОТ РУСНАЦИТЕ, КОИТО СЕ ДЪРЖАТ МЪЖКИ. ТЯХ ХИТЛЕР НЕ МОЖА ДА ГИ УПЛАШИ ТА НЕКАКВИ СИ ТАМ ЧЕРНИ МАЙМУНИ

Той Путин остана без гащи и пак козирува, ти ще плашиш с това колко бил страшен. Страшен е ако си му поданник.

Логичен ход е САЩ да скъсат дипломатическите си връзки с Русия и да вкарат войски и техника в Украйна, Грузия и Литва!

... и накрая да питат ,, Защо се вее руско знаме над капитолия " .

капитолия, таджикистан ли? по-скоро рашнаците да умрат съвсем от глад и боярищник ;)

Нащи руски кавали дето искаха да праят Тръмп общество са изпокриха кът мандръсани плахоци.Егати въртеливити пумпали

Ха ха ха... Страшна "констатация" хаха ха ха ха

Ха ха ха... Ватенките им биха шута сега "плачат"като вдивица за к*р.Или искат "политическо убежище" Няма такива смешници! Пропагандата си е пропаганда ама когато трябва да събираш чемодана за колхоза всичко си идва на мястото.

А НЕ ЩАТ ДА СЕ ВРЪЩАТ.... виж -"Руски дипломати от консулството в Сан Франциско искат политическо убежище в САЩ"

Дано да са успели да накупят мужиците по десетина чифта дънки за продаване, че да си изкарат рубли в родината за 2-3 месеца.

ЗАСЕДНАЛ ВЪВ ВРЕМЕТО,НЯКЪДЕ ОКОЛО 80-ТЕ! ОТТОГАВА НЕ СИ ПОМРЪДНАЛ НИТО В ИНФОРМАЦИЯТА,НИТО В РАЗВИТИЕТО СИ КАТО ЦЯЛО! МИЛИЯТ ТОЙ!!!

"Ами като искат да имат вземане даване с дебили сега да се изнасят за два дни. Аз съм ги напъдил орките и могат само да заобикалят моята Корея и да се молят богу."

хамериканците оглавиха класацията по международна простотия

Ненадмминати глупаци!Особено Путин който не може да предвиди последствията от действията си!А Лавров си е и демент,но е показателно какви хора управляват Русия!

Само гонене и обиски му е майката. До пълното им затриване! Ще е лесно - един Пакистан има с 40 милиона души повече население от могучая, хахаха!

искам да питам, абе верно ли некъв малък жужак толкова бил вбесил Америка, че му дали само един ден да се изнесе ? Абе мен много не ми се верва, велика Америка, пък така да се вбеси.

Не са компютри, а компоти, и не са изнесени, а рекламирани и върнати обратно! И чукундури:) И не става дума за вбесяване, а помагане, правят им учебна тренировка за подготовка при подобна ситуация, защото им предстои на много места в света подобна бърза евакуация! От Москва Путин спешно е разпоредил на всяко руско посолство и консулство по света веднага да се доставят неограничено количесто кибрити, запалки и лесно запалими и разгарящи огъня материали - бензин, газ и пр.

Няма такива други места по света, това е в болния ти мозък, ха ха

ИЗЛЪГА ,ЧЕ СИ "ИНФО"?! АМА ОТТОГАВА СТАВАШ ВСЕ ПО-ЗЛЕ!!! КАТО ТЕ ВИДЯ-ПРЕСКАЧАМ ТЕ! ДА СИ ЗНАЕШ!!!

Ако може да затворят цялата Империя на злото-Путландия.По-големи мизерници от съвременните руснаци няма.Това джудже е откровен мизерник, поне що се отнася до българите и България.Никога не спомена, че оня с белега осра всичко, ама на българите предатели отидоха в НАТО и в ЕС.Ами ти бе гном-след като парадираш с безсмъртния батальон, забрави ли, че дедите ни са си дали кръвта край Плевен, на Шипка и Стара Загора, че сега отиде да правиш дослук с турците.Аз има причина да ги мразя съвременните руснаци, а вие.........Правилно постъпват американците,това е.

Бе, стига бе, толкова ли ви е страх, егати журналистите!? Срам за народа! Не Тръмпкин, а САЩ!? Не Бойчо, а София се съгласи с Макарони!? Осъдиха България, моля!? Що, вместо да буните народа, вие го успивате за... 30 сребърника!!!

Братчет, първата власт в демоНОкрацията е финансовата, банките, демек. Втората са "медиите". Вече трета, четвърта... са законодателна, изпълнителна, съдебна. Те са за отвличане на вниманието. От първите две. Главните.

Ма си прав! Ми така се правят пари, верно, явно добре плащат господарите на медиите!

Ма си прав! Ми така се правят пари, верно, явно добре плащат господарите на медиите!

В своите мемоари за 2006 година бившият РЕПУБЛИКАНСКИ президент Джордж Дабъл Ю Буш (George W. Bush) на страница 41 в книгата си пише за приятелски уикенд на риболов с негвия баща, бившият президент Джордж Буш (George W. Bus) и Путин. "В началото на 2007, аз се обадих на баща ми и го помолих да покани президента Владимир Путин на Walker's Point (там семейството на Буш имат къща), в Kennebunkport, Maine)," пише Буш. Връщайки се към живота и дейността на баща му, президентът Буш разказва как двамата с баща му са приели Путин през уикенда на лодката си за риболов и описва как са дискутирали системите за ракетна защита в Полша и Чехия... Старият Буш е бил ПОВЕЧЕ ОТ ЩАСТЛИВ ДА ИЗПЪЛНИ МОЛБАТА НА СИНА СИ, "САМО МИ КАЖИ КАКВО ТОЧНО ИСКАШ, СИНЕ", отговорил той. "Когато Путин пристига на July 1, 2007, старият Буш (КОЙТО ВСЪЩНОСТ Е ИНИЦИАТОРЪТ НА ТАЗИ СРЕЩА, А НЕ СИНЪТ МУ, КАКТО ПОСЛЕДНИЯТ ТВЪРДИ!!!) ПОСРЕЩА ПУТИН НА ЛЕТИЩЕТО В New Hampshire И ГО ПРИДРУЖАВА НА ХЕЛИКОПТЕРА, КОЙТО ГИ ОТВЕЖДА ДО ИМЕНИЕТО ИМ В Walker's Point. сЛЕД ТОВА ТОЙ Е ВЗЕЛ ДВАМАТА - СИНА СИ И ПУТИН НА БЪРЗОХОДНАТА СИ ЯХТА...", си спомня президентът Буш! Същият, който нееднократно не пропусна да изтъкне какви големи приятели били с Путин, колко много му вярвал, защото бил набожен, защото ... НОСЕЛ КРЪСТЧЕ НА ШИЯТА СИ!?!?! И КАК ВЕДНАГА ВИДЯЛ, ЧЕ Е МНОГО ЧЕСТЕН И МОЖЕ ДА МУ СЕ ИМА ДОВЕРИЕ, САМО КАТО ГО ПОГЛЕДНАЛ В "ЧЕСТНИТЕ СИНИ ОЧИ"! Впрочем съшият Буш дойде на крака и в София, ако си спомняте (ПОЗНАЙТЕ ПО ЧИЯ МОЛБА!!!), само за да легитимира Станишев (чието управление бе най-корумпираното), и го нарече ... Мистър Клийн!?!?!, този, който сключваше договори сам със себе си за милиони за самореклама като премиер!!!!

милионерче по- дебело ли плащат да пишеш глупости нощно време

Ако имаше поне малко мозък щеше поне да зацепиш че ТОВА СА АБЗАЦИ ОТ КНИГАТА, ОТ МЕМОАРИТЕ НА Буш, бе тъпак, а не мои писания!

Шило

Хм, това потвърждава, че с диалог може да се постигне много повече, от колкото със стероидно помпене на мускули. А какво и защо са го приели, как са го преценили- със сигурност са си направили преценките не само на думи.

Какви думи само бе, дъртият Буш е стара и много хитра лисица, бил е шеф на ЦРУ, вицепрезидент и президент точно в онези времена, когато се споразумяха задкулисно с върхушката в Москва как тя да остане ненаказана за безбройните си престъпления и да извършат прословутата Перестройка, и да продължат с нови сили РАЗГРАБВАНЕТО НА РУСИЯ И ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКИРТЕ ДЪРЖАВИ И БЪЛГАРИЯ ПО ИЗРАБОТЕНИЯ ПЛАН! За какво си мислиш, че този се е срещал и са си говорили с Андрей Луканов, например, за риболов ли? И каква роля играеше във всичките тези игри и шпионинът на поне три разузнавания Роберт Максуел, който влизаше свободно и при американския, и при руския президенти когато си поискаше и който след това изчезна в океана една вечер от луксозната му яхта и с него потънаха и милиарди от пенсионните спетявания на англичаните... И който с Луканов имаше куп начинания и в България, вкл. създадоха и една банка - БЗК, която естествено след това бе разграбена и фалира!

Виж ся, очевидно си добре запознат с ... нещата! Обаче не съм съгласен, че Станишчо бил най- корумпиран, що!? Щото мисля, че има мноооого конкуренти - Костович, Кобургище, сега Бойчо, бе не е истина! А ,Станишеф, ми се повръща от това гадно, мазно същество! Не вярвам, че изборите у нас са честни, народът не е прост, не той избира тия гадове- кръвопийци!

Прав си, тук може да се спори, конкуренцията е огромна! Казах го така само за да подчертая мисълта си, която бе за семейство Буш, между другото, и ролята му в американските и световни дела през послдените десетилетия и върхушката, която представляват!

Шило

Очаквайта утре да обискират и някоя детска градина, посещавана от децата на руските дипломати. В СК пак има ядрено изпитание.

Децата на тези руски дипломати в Сан Франциско не ходят на детска градина, бе идиот! Вземи и питай началниците ти да те светнат, за да не пишете откровени простотии!

Шило

Идиот е на майка ти детето, дето се е нарекло "инфо". Сигурен ли си, че не ходят? Не само да детски градини, ами и в местни училища учат. А дипломати има не само в Саф Франциско, ама явно толкова си можеш.

Когато един мъж е комплексар прави простотии, щото не може да прави другото, мъжкото! Не съм фен на Путин, обаче Тръмпчо очевидно вече не се справя с младата си хубава жена и прави глупости, ама тъпо!

И какво следва по тази същата твоя логика, след като Путин пък изобщо няма жена, да не говорим какви ги наговори за него бившата му, в моменти на откровение...:) Абе мислете малко, преди да пишете простотиите си, а и забравихте ли, бе тъпанари, нали "Тръмп НАШ!?!?! За какво се хаби толкова Путин и за какво похарчи толкова пари чрез олигарсите си за да манипулира и компроментира изборите в Америка, а сега плачете като неоправени вдовици:)

За сега мача САЩ:РУСИЯ е в равен. Руснаците се хвалят, че са превзели Аркебат, остава Дезейра, Сащ пък продължават "гнойта" в Украйна, руснаците пък искат да създадат нещо подобно с Мадуро . . . . но САЩ май променят външната си политика, Глаболистите лека полека, начело със Сорос губят почва . . . . . .Вероятно ще се стигне и до с по 100 човека дипломати и руснаците го имат за техен плюс, няма да има кой да "води" 5-тата колона в Русия и за Путин още един мандат ще е без проблем . . . . . а колкото за наводняване с еФФФтин хамерикански газ - смях в залата . . .а про - по руснаците прекараха руски газовоз през "Северния маршрут"

Равен? Руснаците превзели какво? Некви пущиняци в дън гори, пардон, пущиняци тилилейски, а американците откъснали половината СССР до гъ.а на Русия. И резултата бил равен? Веселяк!

"Тръмп НАШ"! Нали така се радваха в руския парламент, руската Дума когато Доналд Тръмп с комплиментите му за Путин стана президент! Е, сега ми е интересно какво мислят за Тръмп там:) А, и нека Путин пак опита да се меси в изборите в Америка, много ми се иска пак да опита. Алоооу, Клуба на почитателите на Тръмп в България на Путин, И СЕГА КВО ПРАИМЕ? Аз казвах ли ви като се обявихте публично да не бързате като пуле пред майка си, защото после ще се чудите къде да се скриете:) Макар че наглостта и безочливостта ви са всеизвестни! Когато се въведат и финансовите мерки срещу Путин и олигарсите му здравословното състояние на Путин ще се влоши рязко и ще се наложи да напусне поста си преждевременно поради невъзможност повече да изпълнява провокациите си и хибридните си войни, тоест задълженията си! Става дума за много, страшно много пари и много големи интереси, Путин е пътник!

Алоооооу......казваше ни ти тогава,ама не те послушахме ! Ако те бяхме послушали .....ехеее ....ама на.....не те послушахме !

:)

милионерчето го е закъсал вече кара нощни смени да закърпи бюджета

Реално за какво са и на Русия връзките със западаща Америка? Спокойно може да остави 100тина човека представители и да лимитира на толкова американските дипломати в Москва. Контактите с Германия и Китай примерно са далеч по-перспективни.

тук няколко изпърдели руски трола не спряха да квичат иване от москва земи млъкни че си излагаш родината и кви са тези обиски за които се знае предварително и с дни се говори за тях и не се извършват???

Господа не се радвайте Руснаците съвсем скоро заявиха , че на тях им е достатъчно само посолството във Вашингтон и под 100 души персонал. Те считат за нормално и Щатите да останат само с посолството в Москва и също с 100 души персонал . Освен това имат намерение да ограничат зоната на предвижване на дипломатите на САЩ до 50 тия километър ,а също така и на посолствата на всички съюзници на САЩ негласно ще действа забраната за предвижване . Нали се сещате колко ще се ограничи не профилната дейност на посолствата на " демократичните " държави .

Москва забавя, но никога не прощава!!!/особенно на тъпите кравари/!!!!1

И като не прощава какво ще направи:) Пак ще патят обикновените руснаци, народа! Путин ще въведе незабавно пак купонна система, ама нали викаш те са свикнали, така ще продължат да СЪЩЕСТВУВАТ, докато хората по света ЖИВЕЯТ!

Я прекъснете дипломатическите връзки, обискирайте си взаимно посолствата и ни разкажете какво сте открили. Със сигурност на всички ще ни е много интересно.

Надявах се, малко, Тръмп да забави ТСВ, ама явно си е бил от системата. Само дето не са уведомили всички. За по-голяма достоверност на "изображението".

Егати хамерите и те биле викат хора -зашо ни подло ни лъжат

Има САЩ, има терор и войни Няма САЩ, няма терор и войни

Днес КНДР проведе изпитание на термоядрена бомба. Земетресение 6.4 по Рихтер. Термоядрената бомба е с малък размер, за да може да бъде монтирана на балистична ракета. Ким мачка!

...е то и ние хруснаците сме си такива каквито сме си...все гледаме да се напием или да схрускаме някого.

Като чета постовете ми става ЯСНО ,че протестната хамерска сган се кефи от което вършът хамерите . Гонът и деца и да не говорим и за бебета без никъкви предрасъждения - личи си търговията с роби . При тях това си е нормално - избиха местното население от индиянци а вкараха негри от Африка не като хора а като скот и най опитния робовладелец стана на тази сган и президент!!! и тая сган искаме да стане културна !?!?!?! ОТ ТИКВА СЕ РАЖДА ТИКВА А НЕ АНАНАС . ЗА АНАНАС ТРЯБВАТ ДРУГИ СЕМЕНА ! ТАКА ЧЕ ХАМЕРИТЕ СА ТАКИВА КАКВИТО СА

Кефим се как ебават руските свине.

както винаги САПУН САПУНОВ Е В ЕКСТАС ОТ ХАМЕРСКАТА СГАН ДАВ МУ НИК БЯГЕЕЕЕЯЦ

а ти злобно завистливо лаино що не се потопиш по-дълбоко в миризливия си кенеф че много вуниш

за Русия.Това е сигнал за повсеместна атака на Западния свят срещу нея.САЩ сериозно са се заели с Русия и сигурно,ще и се види нанагорно.Сега ще последват удари по руската газ и нефт.Как? Като американците наводнят света с евтини газ и нефт,каквото и да им струва това,ще продават дори на по ниски цени.Другият удар ще е насочен към Китай.Как ? Америка е най-големият клиент на китайските стоки,достатъчно е САЩ да ги откажат и Китай ще се задръсти с тях и фалира.А след това ще последва и удар върху Северна Корея.Всеки здравомислещ човек не се съмнява,че КИМ се полсва от опеката на Китай и Русия и е натъпкал Северна Корея с руско и китайско оръжие.Има и трети вариант,подмяна на Путин от руските олигарси,които губят и ще губят трилиони долари от конфликта му със САЩ и Запада.Много са възможни и трите варианта едновременн0.

Америщанците са пълна клоунада ,начело с бай Дончо Перуката и Маккейн-Виетнамската помийна яма. СиЕнЕн вчера съобщи, че гори консулството в Сан Франциско. Великите агенти от ФБР не правят разлика от дим презд комина, до пожар на сграда. Губят по вмсички фронтове и изкукуригаха агресивно. Затова Господ ги наказва с урагани и пожари.... Същото консулство е затваряно през времето на Маккартизма 1947 г. Повтарят се идиотизмите на говедарите

САЩ се бяха заели сериозно с Русия и през 1947 г. Консулството също е било затворено и дипломатите изгонени. Сталин а отговорил адекватно. Сега нещата се повтарят. Силната Америка е силна, защото изкла и обра коренния народ . 300 г. експлоатация на роби. Немците им направиха ядреното оръжие, руснак хеликоптерите. Плащат скъпо защото не са купували земята господинчо. Всичко което пишеш са глупости. Хайде САЩ да се откаже от Китайските стоки. Хайде да видим. Да нападнат С.Корея и Русия. Ще цепят дърва в Сибир, това ще стане

Тя ще се оправи. Изживявала е много по-тежки времена и то не веднъж. Мисли за нашата много закъсала държавица, че ако нещо се обърка светът, както предсказваш, тя пак ще яде шамари от някоя от Големите.

Нашата малка държавица от колко века я има и от колко великата голяма Русия? По-полека с изводите кой как щял да оцелее.

общоизвестно е че руските дипломати по цял свят се занимават с пране на мръсни пари за Путьо и олигарсите му, с трафик на наркотици, алкохол и рускини за проституция. Сега ги боли толкова много, защото ги чукнаха по слабото място и няма време да скрият всичко. Затова и горенето на "неустановени предмети" в т. нар. консулство

И ОТ КЪДЕ Е ИЗВЕСНО БРЕ КУНС ЙОБЪН

" На роби държава и армия не се създават, защото робите са винаги предатели и неблагодарници "

даде им малко свобода на робите си руският император и те го убиха него и многобройната му челяд,а впоследствие изклаха,умориха с Гладомор и по лагери из цялата империя още десетко милиони роби негови поданици!

В Русия всичко става с много кръв и много пари и вечни предателства.Така е в цялата им история

специални служби за "антируски провокации" чрез подхвърляне на "компрометиращи предмети"........ми нали затова го затварят , направо в десятката , между другото руснаците да изчакат какво ще подхвърлят та и те може да измислят нещо например ......баба гичка от село лозаре да си закачи гащите на задната врата на посолството. а Бай Колю тавариша да сложи един казан за ракия в мазето, да видите каква атомна бомба ще намират БахБашчованците - Американците

ами българинът кога ще затваря и обискира русkи консулства в българия? и не си унищожи могъщата и вечна мафия?

Що е този шум? Всичко е пито-платено - по 3 консулства във всяка страна и по 455 дипломата. След унищожаване на секретни материали и прочее камери се предава собствеността на другата страна и от нея се прави оглед. И нотите са също част от дипломатическия ритуал. А журналистите си търсят сензации. А ние будалите им се връзваме на сензациите.

да изгонят американския посланик и затворят посолствата и се решава проблема. това беларус го направи преди 10 години и си решиха проблема с либерастите

Алкашите хем плюят запада , хем гледат да се присламчат до благините му , че и да му вредят в злобната си импотентност и комплекси. Варенките -сиромашко невидяло се наакаха, пооблажиха от десеткратното увеличение на цените на нефта и подкраха позната песен: войни, рекет, шпионаж , пропаганда и грабеж . Това свърши - обратно в матушката , който оцеле оцелее на принципа на обратната селекция, както е в в Русия, остава само боклука да служи на сегашния и бъдещите сатрапи и гърч , грабеж и мизерия до дупка , както е научено още от учителите им от ордата. Ти го мъчиш да става бял човек, , предоствяш му благините си, то те пърди и вреди, айде в тюрмата обратно и кой оцелее да черпи останалата сган.

Гяволъците на госопдарите в Русия винаги се плащат от мужика прескъпо- гарантирано с 800 години история. Няма толкова гаврено животно и без мозъчна гънка за поука. Куче и котка щеше да разбере, ама тия са с мозък на едноклетъчни. Такава деградация на човешкия род няма никъде на земята.

Спрат ли дипломатите да говорят започва говора на оръжието.Лошо

Ха-ха-ха, нека Жужо Лилипут пак да пробва да манипулира избори в САЩ :)

САЩ унизява Русия по безпрецедентен начин. Проблемът на Путин е, че не може да отговори подобаващо, понеже елитът на Русия има огромни банкови сметки и недвижимости в Америка. Дори по руските форуми негодуват, че Външното им министерство отново ще изрази само "безпокойство и загриженост" вместо моментално да изритат янките от страната и да затворят всички дипломатически и консулски представителства. Има теория, че целта е да се ядоса олигархията, чийто капитал е в САЩ и тя с вътрешна революция да свали Путин. Доста документи се дадоха на Алексей Навални, с която доказва корупция на приближените на Путин - Медведев и говорителя на президента Песков. Става въпрос за стотици евро и обикновения руснак е нормално да се дразни. Въобще ЦРУ действа много добре, каквото и да си говорим.

стотици милиони евро...само една от колите на сина на Песков, Николай Чоулз струва над 150 000 евро, апартаменти в центъра на Москва за над 30 милиона евро, над 116 неплатени глоби за нарушаване правилата на движение по пътищата. Золотая молодежь както му викат руснаците.

По данни на независимая газета в Русия само нефта и газа се губят над 3 трилиона долара , попаднали в кръга на прителите на Путин - Тимченко, Ротенберг и Ковалчук, които източват приходите на Газпром и Роснефт с 3 до пет пъти по -висики цени за строеж на газопроводи сравнени с цените в Европа. Квото влезе в бюджета пак при тях отива с обществени поръчки , като олимпиадата, която излезе 6 пъти по-скъпа от канадската, пътя ленинград -москва, новия мост и т.н. Три трилиона, а Газпром е в дългове, Роснефт е вече китайски.такъв грабеж от държавен глава и приближени няма аналог

да бе, куре, те на тебе ще ти обяснят какво са намерили.

Шило

Много ми е интересно само едно: Американците са били наясно, че нищо няма да намерят. Що я направиха тази простотия? Сега, някоя тяхна резолюция по отношение на СК ще мине ли? Или и за тук не са си направили сметката?

Искаш да кажеш, че Русийката всъщност подкрепя Северна Корея ли?

Обикновена рутинна проверка при преминаване на дипсобственост в друго владение. Не е ли останала забравена видеотехника или документи. Същото се прави навсякъде. Какво са се развълнували толкоз в Кремъл?

Да бе щото някой че пише резолюция за СК. Следващата изстреляна ракета над Япония да се брои за нападение срещу САЩ и обявяване на война и да ги попукват. При нападение над друга държава няма нужда от резолюции. Всяка държава има право да се защити и да използва цялата си мощ да отговори на нападението... Резолюции, хммм.

трябва да се анексира сибир.

Шило

Ами тръгвай!

Всяко нещо с времето си. Китайците да не мислиш, че спят.

Шило

И какво намериха? Бутилка водка? Буркан сельодка? Смешници.

съвсем са откачили комунистическите тролове, ами разходете се из америка с гоогле и след това в най-жестоката диктатура след Кимовата да видите щото не ви дават визи нали ДС

да се изгони и цялата малка одеса и там всичката сволоч