Електронна цигара подпали пътнически самолет в САЩ

Неизправна електронна цигара подпали пътнически самолет в САЩ и той кацна принудително.

Обратно в новината

Коментари - Електронна цигара подпали пътнически самолет в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ега ти американският самолет! Ами ако някой пътник пръ.не в самолета, а какво правим? Обгазяване, атентат, детонация , паника?

Абе всичко става... само в краваристан...проклети ковбои...индианците ви анатемосали...

От цигарите никой не е видял добро.Дори електронните трябва,да бъдат забранени.

F.U.!... И такива "забранители", като теб, трябва да ги забранят!... Изобщо ВСИЧКО да се забрани и направо да се връщаме по пещерите, от които сме изпълзели...

Да го изпитат на гърба си и да видят за какво става въпрос! Самите американски лобисти, чрез един датски педофил, който не си изкара мандата в Европейския парламент прокараха директивата за забрана за пушене на обществени места. Ефектът на лавината обзе цялото земно кълбо. 2-3 години по-късно видяхме, че марихуаната се разрешва в редица Щати... Не казвам, че пушенето е полезно - напротив! Казвам, че отказването от пушене е лично решение и не мога да приема, някакви транс-национални дебили да ми вменяват какво да правя и да нарушават правата ми!...

замирисва си на параноя ,а в такъв случай нека да помолят пасажерите да се качват само с памперси !

Абе САЩ са голяма работа ! Там и електронните им цигари са толкова мощни, че палят боинги !

така е. а вие там не само боинги ами и едни елктронни цигари не моите направи. пукаи са от яд и завист. вари си удари една ракиика с мезенце и после малко мазно свинско да са поуспокоиш.

А ти там да не би да си станал американец?

Ако може сега и коментар кой ще плати разходите по това - загуби на компанията, на пътниците, на разни договори и др. Това ще е за сравнение с случващото се при нас - Хитрино, баирбудалата от Русе, разни други тарикатлъци и т.н. Няма ли някой от щатите да каже какво го чака тоя с цигарата?

застрахователя