Полицаи убиха невъоръжен чернокож мъж в Калифорния

Двама полицаи застреляха вчера следобед невъоръжен чернокож мъж в Ел Кахон, град близо до Сан Диего, след пред полицейското управление се събра тълпа.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи убиха невъоръжен чернокож мъж в Калифорния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стадото го подкараха пак....

И тия хора ни държат сметка за интеграцията на малцинствата и за правата на педерастите....

Еееее голем праз не е като да са застреляли Айнщайн нали?

Браво, това е полиция. Кога ще стане така и у нас? Това е демокрация. Спазване на закона от всички.

А можеха да го скалпират, одерат или поне обезглавят.

да ги чистят , и без това са в повече на вселената

Ей, нацизмът наистина е болест, но такива коментари си позволявате да пишете само по късните доби. И не ме поучавай, че това което си написъл е расизъм.

Цигани убиха поредния пенсионер за два лева ... На кой му пука за разни едноклетъчни на майната си ......

А, бе, нали цветнокожите не искат да бъдат дискриминирани?! Защото тогава винаги се изтъкват, че са такива и после се оплакват?! Лошото е, че отиваме към положение, в което толерантните в света ще се превърнат в най-дискриминираните хора. А власт ше имат всякакви цветнокожи, арабески, извратеняци и престъпници, защото ще сме им позволили да ни се качат на главата, разпъвайки плакати срещу дискриминацията

Ами в очите на населението от Балтииските държави и ние българите сме получерните- полудискриминираните и им служим за миене на кенефите. Знаеш ли някой който да избира сам цвета на кожата си?

За да сте обективни - а под "сте" разбирам всички, които претендират да са медиатори между събитията и хората по света, тоест всички медии и журналисти - освен за всеки застрелян негър, би трябвало да ни информирате и за всеки застрелян бял, както и за всеки застрелян жълт човек от американската полиция. Иначе оставяте в нас вкус на манипулация, тенденциозност и нечистоплътност.

сефте?!!

Ба си, това в САЩ като че е някакво сафари. За първото полугодие, в САЩ са избити над 900 човека, сега вече сигурно са над 1000. Миналите две години по статистика, бройките са сходни. Е това ако не е управление на държава с терор и репресии, не знам кое ще е. Явно САЩ са управлявани от една действително кървава диктатура. И май като за разпад ще е тая държава, що режимът им избива толкова хора, за да запази управлението си.

В Русия убийствата са в пъти повече. А там диктатурата наистина е кървава.

Да бе ... ние говорим за полицейски убийства, ако включим и другите то си е малка война в САЩ. Дори в най-бандитските времена Русия не можеше да се равнява с това ще ме извиняваш.

Сайгането на мишена, бре! Тюююю!!!! Разплетете си чорапите, като ви е толкоз мило за тях!

Познайте какви са реакциите в негърските квартали на плакат "ALL LIVE MATTERS" (всички животи са важни). Негрите виждат в него противопоставяне на "BLACK LIVE MATTERS" и нападат този, който го носи. Обърнете внимание колко лесно се манипулират хората - делят се на черни и бели. Точно това е целта на политиците - "разделяй и владей". Полицията в САЩ трепе не само черни, но и бели. Потърсете във Фейсбук "Police the police" и други подобни групи - там редовно публикуват данни за полицейска престъпност и законни (според съда), но неморални убийства, извършени от полицаи.

А кога нашите полицаи ще започнат да се отнасят по подобаващ начин с нашите чернокожи (цигани) и при нужда да стрелят по тях?

Хамерите с тези безразборни стрелби на полицията им ги чака в скоро време уникален майдан - народът срещу полицията. И всичко ще тръгне от оправдаването на точно такава безразборна и неконтролируема стрелба по улиците . При изпит за полицай там трябва да отговириш положително на въпрос касаещ ситуация за използване на оръжие срещу член от семейството. Тоест в ситуация трябва да си готов да застреляш и най-близките хора от семейството си , едва тогава ставаш полисмен и ти дават значката.

тука си в грешка! те по презумпция могат да се опълчат (дори с оръжие) срещу държавата ако преценят че се постъпва незаконно... така че няма новост тука

Тоя разсъждава от путлерастка гледна точка. А в Путлеристан точно така избират полицаите- да стрелят срещу близките си. и са приети. Даже си имат идол - Павлик Морозов.

То и затова американската държава дава право на армията да използва танкове по свое усмотрение ако някой реши да се възползва от теоретичните си права...

Алооо, негрите, ама до кога ще ги търпите тези бели американци, да се гаврят с вас и да ви избиват като пуканки???

А какво значение има, че е чернокож; нали не се опитвате се да внушите, че са го застреляли заради цвета на кожата му?

tswbg ( нерегистриран ) 28.09.2016 19:04 *Коментарът е скрит, защото е етнически нетолерантен ами тогава нега да перефразирам коментара си. - кога някой полицай ще застреля при самозащита нападателят си у нас? бил той от защитеното "малцинство" или който и да е друг Бългасрски гражданин дръзнал да се прави на бабаит на полицаите? докато в щатите полицаите само че си извадил оръжие - ако ще и нож да е - стрелят на месо, у нас група въоражена с брадви и сатъри има повече права от правозащитните органи. (така етнически правилно ли се изразих? дори не съм използвал думата циганин)

оппааааа... направи го с последната думичка.

ПРАВИЛНАТА ДУМА Е МАНГАЛ

То и Бойко уби с миномет Чакъра. И какво осъдиха България да плати кръвнина на близките му. Чакъра под земята, Бойко министър председател, бедния народ плаща. Нищо ново под слънцето.

Шарлът е в Северна Каролина!!!! Има и щат Южна Каролина! Но щат Северна Калифорния - няма! Има само Калифорния!

Шило

Пламна и Сан Диего. Не казвам, че полицаите са действали непрофесионално, но такива новини валят всеки ден. Емоцията надделява над разума.

НИКОГА НЯМА РАЗБЕРЕМ КОЙ Е СВАЛИЛ САМОЛЕТА !!!КАКТО И УБИИСТВОТО НА КЕНЕДИ - ХАМЕРСКА ПРОСТОТИЯ !!!А СЕ ЕРЧАТ ЧЕ ВСИЧКО РАЗЛЕДВАТ И ЗНАЯТ -И ДАЖЕ 11.09 .01

В Америка има нова мода. Казва се "самоубийство с полицай". Държиш се неадекватно, викат ти полиция и правиш нещо тъпо с което да ги провокираш да те застрелят. Работи доста добре.....

Не нова и не е мода.От доста време е и се прави от хора които нямат смелост да се самоубият или болни от леизлечима болест,които по този начин искат да осигурят и близките си с няколко милиона обезщетения от полицията или застрахователите.Това разбира се работи най-вече за черните,които след това претендират и за расъзъм.За белите никой не му пука.Те нямат "специален" статут.

ОЩЕ ДВЕ ДЕЧИЦА ЗАСТРЕЛЯХА В ЕДНО УЧИЛИЩЕ В ЮЖНА КАРОЛАЙНА СЕГА КАЗАХА ПО СИЕНЕН .. И ПАК НЕ Е ПУТИН :))

Е, И?

Един хамерикански ром по-малко,де и у нас такива хубави новини

Прекалено тенденциозно заглавие! Убитият можеше да е от всякакъв цвят. И като чета, какво е правил в последните си мигове, абсолютно оправдани действия от страна на полицията. Журналистите пак търсят под вола теле - много искаха да отбележат, че откачалката бил чернокож, разбираш ли...

А нас какво ни засяга тази история,се питам аз !?

Това специално нас не ни засяга. Засяга ни самата Америка. Засага ни и тяхната пропаганда, че са най-демократичната и справедлива страна в света. Засяга ни американското лицемерие и експанзионистична политика.

Убийства в сащ=всекидневие.

Черният бил болен и пожелал евтаназия.

Не оправдавам полицаите, но ги разбирам. Толкова често чернилките вадят оръжие, особено в крими районите, че е почти невероятно някой да няма такова и да се окаже, че няма риск за живота на полицаите. То е като да кажеш, че има честен циганин - всички искат да повярват, че го има, но не са го виждали

Напълно съгласен стова,което пишеш.Те се избиват повече един-друг за пари,проститутки и дрога.действията на полицията са адекватни и съобразени със сигурността на полицайте .Не знаят какво да очакват.В повечето случай АА(афро-американец) са провокативни,вършат почти всичко умишлено,защото знаят,че могат да го направят и не им пука.И почти винаги са в лека степен на опиянение от марихуаната,която е ежедневна употреба.А какво ще кажете,когато някоя чернилка ,преди да слезе от автобуса,се обръща и казва на бял човек целенасочено-"кучка"!Не ми трийте коментара,истина е!И то без видима причина,просто защото е в същия автобус!Просто така,защото им харесва!Това е ежедневната истина,а не лъсната по новините!Действителността е къде,къде по-гадна!

То само това да беше , всички големи убийства частни и масови са организирани от полицията в US.

Базираният в Лондон Американски център за наблюдение на човешките права няма ли да вземе отношение?

ако скоро полицията не започне да стреля на тъмно, бледолик няма да може да излиза на улицата!

полицаи застреляли чернокож - ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е НОВИНА ЗА САЩ! Освен ако той е с по-особено име...

руснак да се напие и да припадне, а жена му пияна да прави кавали на гостите - това също не е новина отдавна..

Нито пък бг краварска подлога да го духа в американското посолство.

Не виждам нищо лошо в ДЕМОКРАЦИЯТА. Кога и България ще стане демократича държва. Пуцай по ТЪМНОТИЯТА дорде не ти останат фишеци

мангалите в дира са недоволни

това с мунусчетата скоро няма да им помага

Пфффффффффф....И това е новина?! Аре стига ве!!! Та в тая кочина Говедарника, негрите си ги трепят всеки ден!!!! Там негрите и латиносите, ги нямат за хора! Факт! Така че давайте нещо по смислено като новини!!!

Представяте ли си подобна случка,но в Москва? Граждани съобщават,че по Червения Плащад се движи видимо неадекватен човек.Сяда на тротоара.Идва полиция и му казва да си извади ръцете от джобовете.Той отказва пристъпвайки напред назад,а после за неподчинение го застрелват,защото бързо извадил ръце от джобовете. Каква новина само,а ? Режиииииима нааа Путиииин !

така ще е и с новия закон в България, ще ти пръснат тъпата тиква, докато с е чешеш през джоба...

Е как да си го представим като то е реалност....ама в щатите. Все едно да гледаш зелени човечета и да си ги представяш в леглото си.

що трепете негрите, бе?!

не мога да проумея едно просто нещо. защо света си затваря очите пред тези зверски убийства? световните лидери не са ли притеснени за демокрацията във ФАЩ, която очеизвадно е силно застрашена? според мен трябва и там да се спретне една цветна революция, за да бъдат демократизирани. стига с този марксизъм, който изповядва комунистическото отроче ФАЩ.

Носърите от ФАЩ не се научиха да не участват в престрелките с хладно или без оръжие.

Е, че влезте им в положението на американските ченгета, де. След икономическите неблагополучия от 2008 голяма част от градовете намалиха парите за полицията а това доведе до повече работа за по-малко пари, полицаите се поизнервиха и затова напоследък не спазват правилата за употреба на оръжие... но за сметка на това профсъюзът им ги пази със зъби и нокти.

А нашите чернокожи кога?

Тия бели полицаи в САЩ много лоши навици почнаха да усвояват - почти всеки ден трепят чернокож..... Както са почнали утре ще вземат и цигари да пропушат......

от простотия черничките скоро ще си ходят в Африка. И няма "не искам"!

Явно психар или дрогиран.Ама на черните само расизъм им се привижда.

то това там е ежедневие, не е кои знае каква новина .

И аз снощи за малко, десетина се бяха струпали на лъвов мост. Намалих да ги излъжа че ще спирам, после рязко на газта ама уплашени мама им дееба черна, метнаха се на тротоара. Нищо слука приятели, и най-добре с оловни сачми, как си пише по книгите

И тия ми се пишат демократи и обвиняват кой ли не по света?

Верни са. Даже обявиха официално новината преди половин година. А ти твоите цифри от де си ги вадиш? От НПО дупенцето ли?