В американската преса се призовава към улични безредици

В своя статия американското издание 'Вашингтнон поуст" дава трибуна на американски чернокож професор, който директно призовава към улично насилие.

Обратно в новината

Коментари - В американската преса се призовава към улични безредици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ауу, тоя заплашва властта! Веднага да му пращат ГДБОП!

Те там си имат цру и фбр , бъди сигурен че вече са му пратили главорези от някой специален отдел за да го научат на обноски.

dimitrez79@yahoo.com

Главорезите вече са го посетили. Той затова пише това и то е побликувано. Чак когато си изпълни мисията и придобие известност ще го направят покойник, превръщайки го в "мъченик" и каталист за повече хаос и безредици. Един от сценариите за справяне с необратимо нарасващия дълг и колапса на долара.

От историята на Английската империя се вижда, че англичаните обичат на камъните да отговарят с куршуми. За около 2 века са избили над 150 милиона човека. Управляващите в САЩ могат да приложат опита на предците си по решаване на "проблема с индианците" и да решат "проблема с тъмнокожите американци" хвърлящи камъни!

А ние на какъв етан смс? - ножицата каточели неспира.

Най големите расисти в САЩ са тъмнокожите!Та не знам какъв расизъм ги гони!!!

Айде - започвайте да хвърляте камъни.

темата с негрите да я оставим на жените ... предлагам аз.

Черничкият професор нещо се е объркал. Никакви камъни,ножици или хартия няма да има - най-много да се върнат "правата" на негрите от робското време. Те са дошли като роби,сега искат да командват!!! Я глей !

Същата работа , само че ромите вече победиха , имат права , за разлика от българите. Това се вижда на ПРАКТИКА .

зависи как ще се представи от евреите, във филмите им, а и не само .... точно това ще стане истина

Модерния либерализъм е новия комунизъм. Либералите показват и признаци на революционизирана видиотена тълпа.

да се оправят! когато те са си решавали проблемите с вътрешното робство за домъкнатата от Африка работна ръка, ние сме беряли душа да не останем роби на външен поробител-търкия. сега с търкитата се разбираме а те с техните наследници на роби-не могат! Не е затихнало при тях, има тлеещ огън - филма "crash"!

Аз много ме беше страх от малцинствата на негрите ама дъщерята докара в къщи един такъв от гана.Щях да припадна, получих шокови конвулсии. мъжа ми където е лекар ми вика давай да купваме и на двамата билети до гана и да утиват там да се подвизават и марсуват. аз не знаех каде е гана на картата но и това научих купих билетите и викам на дъщерята нямали да утиваш да видиш свекъра и свекървата а тя вика ами те вика е качили на една лодка в средиземно море и ще ги прекарат до италия и после вика ще дойдат у нас кат бежанци. цялата истръпнах... ами сега кво ше правя с билетите... мъжа ми ги пробута на едни стоденти по медицина от гана ама на полвин цена.... цялата се разтреперих загубих 600 евро от воле, ама едно зло не идва само... след няколко дни сватовети ни от гана ги прекараха до италия а после ги пробутаха в нас. сега и те сами на главата . сега живеем 5 човека в двустаен апартамент. в спалнята са дъщерята и мъжа и а ние се тъпчем с сватовете в хола... страшното е когато загасиме ламбите тогава не можеш да различиш в тъмното кой сват , кой брат,,,, пък и свата доста разгонен ми се види, страх ме е да не ме пребара в тъмното и да ми разкаже играта.,,,, ама това не е болка за умиралка, ще се преживее някакси.... кво да ви разправям съдни човешки.

++++++++++++++++++++++++++ хаа ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха хаааааааааааа

Абе, първо пробвай свата, пък после ще видим...

тя каза че я е пробвал, намекна че е бил разгонен

на дъщеря ти е харесвал секса с черния ли?

Не бе, той сигурно е романтик.

Корпорациите искат да разрушат държавите и обществата организирани на държавен принцип. Методите в тази война започнала под формата на "глобализация" няма да се подбират: расизъм, фашизъм, религиозен фанатизъм, екологични и технологични въздействия, геноцид и т.н.

Малко спорт гледат американците...Негрите са силни в бягането. В стрелбата и шаха силни са белите.

В бг териториите българите са малцинства,а все още са с по -малко права от циганите,фаворитите на властта,май е време и за каменна демокрация и в територията на юг от Дунава

Да грабват камъните щом искат,ние ще ги чакаме с танковете и ще газим с кеф,малоумщината е заложена в гена на чернилките,щото по големи расисти от тях няма,те мразят защото не могат иначе да са равни на нормалните раси

Не е случайно това че всяка раса е била на отделен континент.Хората са различни и ще си останат такива за съжаление.

В основата на побъркания либерализъм са "правата на малцинствата"! Къде са правата на мнозинствата, питам аз? Кой има интерес да се дава предимство на трансджендъри, хомо...,психопати и др. подобни за сметка на нормалните хора????

Което доказва Дарвиновата теория. Тези си ги влечат камъните - подсъзнателно по Фроид.

Странна реакция драги форумци. Следващия призив за камъни ще бъде към едно друго "онеправдано", бедно "малцинство" живеещо в България. То май вече е получило инструкции. Така, че скъпи "бели" сънародници мислете си къде сте точно. Че това малцинство е къде, къде по бедно дори от афроамериканците.

Хубавото у нас е, че все още няма професор циганин. Иначе отдавна да е пуснал някой подобен пасквил.

проф.Чирков се казва ,ама няма нищо общо с действията на етноса си ...

Класовата борба се завръща и се ожесточава! Който не си е чел учебника от комунизма сега се чуди какво става...

Класовата борда премина в расова

изненадващо.САЩ се намират в началото на "перестройка" чиито край ще им се стори нещо като положениет в Ирак -Афганистан.Ако разбира се остане цялостна федерална държава защото е малко вероятно да запаси и 25% от щатите във федерацията.

Интересна статийка на Уошингтън поуст, много кодове. Дори при най-обикновено четене ако сложим едно С пред името нейтън, ще разберем последователите на кое течение призовават за гражданска война в САЩ.

Ха сега да ги видим износителите на цветни революции как ще реагират, когато камъните се върнаха в тяхната градинка!? Дали ще действат както в Близкия изток? Защото вече мечката играе в техния двор.

Насилието и безредиците никога не са били решение на нищо. А насилственото преразпределяне на собствеността води единствено към диктатура. Примери колкото иска - като започне от Френската революция, завършила с Робеспиер и наполеоновите войни, мине през Великата октомврийска революция и стигне до Пол Пот. Само връщането на подобни "професори" в историческата им родина (Гамбия, Брега на слоновата кост, Гвинеите, Либерия и т.н.) може да реши проблемите с крайната "несправедливост" (мнението на "професора") по отношение на афроамериканците.

Когато се самозабравиш, някой ти го напомня. Една гражданска война пооправи положението на цветнокожите, друга може да го влоши отново...

Аз за думата да се хвана. "Институционализирания расизъм в САЩ бил премахнат през втората половина на двайсти век." Альоуууу, у нас циганите имат право на глас от 1938 година.

Това е много лоша идея, защото белите веднага ще си припомнят как се ползва въжето... ще му отеснее континента много бързо на американския бай мангал.

Разликата между расизма на този "професор"и расизма на белия е че белия американец е патриот и не руши държавата си а черния я руши. Расизма е заложен във всеки един, от нас генетично, подсъзнателно харесваме себеподобни и се страхуваме имайки едно на ум от хора не приличащи на нас. Въпроса е че белият американец е този който е създал и развил държавата, направил го е, защото е по-способен а е по-способен, защото е научен на ред и дисциплина тоест да уважава закона и да произвежда блага.

Ама черните не са дошли сами в САЩ. Докарали са ги да бъдат роби. Затова след превръщането им в свободни хора да ги бяха върнали при племената им.

Те и сега , могат да се върнат по родните си места , но един на милион го правят, и то все милионери , ей така , за разкош не по необходимост. Америка повече им харесва от Африка очевидно, но си умират да я превърнат в Африка също така. Парадокс.

За тази цел даже нова държава в Африка им направиха - Либерия се казва. Идеята беше да се засели с освободените роби. Ама те нещо не искат да ходят там...

Ми...докога търпимост към циганите и негрите,които призовават за насилия ,та те са по-големи расисти и от белите нацистки групички и скинарчета ...осъзнайте се бе хорааа...

Ми естествено - малкото псе най-много джафка!

че има прогрес?Най-мажното е камъка - и преди 1000 века и сега!

Интелигентността и класовата структура на американското общество ???

Черната раса единствено може да смуче като пиявица благата създадени от бялата раса. Те не създават нищо, а само консумират, ползват всякакви помощи и привилегии не спазват законите и само реват за дискриминация. Според мен бялата раса е по-дискриминирана защото трябва цял живот да издържа ония паразити.

логиката е вярна, само врагът е грешен. врагът са правителствата, които от своя страна са ръководени от корпорациите. принципа който прилага управлението е разделяй и владей. така разделено обществото на партийни, цветни религиозни и всякакви признаци е така замотано, че не осъзнава реалния враг.

Та к'во каеш, закриват се всички корпорации и трудовата дейност се упражнява под контрола на кагебишки гаулайтери в приятни трудови зони алагулаг ???

Иван Петров

и те са замесени в контрола друже...

един брадат. Маркс се казваше. След век и малко експерименти, теорията и практиката на социализма и комунизма отече в канала.

Иван Петров

нищо не е отишло напразно, напротив доведе до още по-голямо разделение на хората.

Не знаеш само колко си прав. За съжаление повечето хора изобщо не могат да го проумеят.

Иван Петров

аз знам, но тъпанарщината иска да победи

Пред очите ми изплува сцената от филма с "Индиана Джоунс", където една "арабеска" му размахваше ятаган пред лицето, и щеше да го обезглави, но той най-спокойно извади пистолета си и ГО РАЗСТРЕЛЯ НА МЯСТО...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) 100 милиона единици огнестрелно оръжие (включително танкове, бронетранспортьори, картечници...) са в притежание на БЕЛИТЕ американци...!!! Та да се пробват с камъчетата неграта...!!! :::))) Дааа...!!!

що не се поинтересуваш, от тези с бойните единици, колко са бели, колко жълти и колко черни... мислете малко бе, преди да пишете

затрият, без руската угроза, без междуздвездни войни, без атомни бомби. Иде Видовден!

Спестовни влогове: $0 - 35% до $1000 - 34% $1000-$5000 - 11% $5000-$15000 - 4% над $15000 - 15% За сметка на това, кредитните карти са опоскани до максимум, с по 10-20-40 хиляди долара в заем.

Така си е: ше има война. чернилките си мислът, че могът да спичелът, щот БЕЛИТЕ изглеждат разединени и победими поединично. обаче, предизвикай ДЪРЖАВНАТА МАШИНА е ККК ше ви се сторът кат децка ласка, негос. Да почваме, че е скучно. ШЕ МИ СТАНЕ КЕФ, КОГАТ НА ДЪРЖАВНО НИВО СЕ ОТКАЖАТ ОТ ТОЛЕРАСКАТА ДОКТРИНЕС И УБИЯТ СОРОЗ. Фърлете камъни, за да предизвикате това.

др. Путин да им изпроводи Аврора. На крак о парии и презрени на крак о роби на труда

Не ги мисли - тия са роби на плюскането, безконтролното размножаване и срането, не на труда...

Ало индианците, докога ще се оставяте да ви трепят...

е провокация на Москва, а черния професор е самия Путин, който се е дегизирал !

Аз предлагам белите да клекнат на черните в името на единството на американското общество. Ако глобалистите свалят Тръмп и всичко си остане постарому, тогава няма да има нужда от гражданска война. Друг е въпросът, че Америка няма да стане отново велика, но важното е да запазим свещеността на демокрацията и човешките права, другото е фашизъм.

Ето че официалния вестник на ЦРУ, Washington Compost, вече призовава най-открито към насилие, като използва инсценираната от ЦРУ за целта театрална драма с платените актьори от двете страни. Глобалистите открито искат гражданска война в Америка и правят всичко възможно да я предизвикат!

Просто искат да си върнат цялата власт и да махнат Тръмп !

вместо влласт да не получат няколко термоядрени шамара от др. Путин, че при 10 милиона градуса няма черни, няма бели... всички са равни и в газообразно състояние...

Е щом и маймуните станаха професори, че и акъл дават...абе махалото отиде твърде далеч и черните расисти се взеха на сериозно но споко следва връщане в обратната посока,...така де в природта има равновесие и всеки трябва да си знае мястото, включително и маймуните, дори и когато са проФФФесори!!!

Всеки гледал слягащот се ла'но на лешояда с години си е професор по реология на вискозни суспензии.

Как са козяшките ятачета след тази новина? Категорично ли застават на страната на постлибералния чернокож професор? Все пак той е олицетворение на демокрадцията, която ни предлагат хиларисти и еврокомисари? А ние сме в НАТО и ЕС, освен това БВП-то на Щатите е за завиждане... и още какви бяха там клишетата?! Повече толерантност! Повече прайдове!!!

На този "проферсор" само ще кажа, че хартията винаги побеждава камъка...