Борис Джонсън: САЩ ще бъдат начело на опашката

След изненадващото си назначение за външен министър на Великобритания, Борис Джонсън каза снощи, че САЩ ще бъдат "начело на опашката", предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Борис Джонсън: САЩ ще бъдат начело на опашката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Курса, курсааа... Те чейндж бюрата най-здраво продаваха на 3000 за долар.

Мисля, че всяка разумна държава ще последва примера на Великобритания. ЕС е тръгнал по пътя на СИВ, ама с тези комсомолци с които се напълни толкова. Авече имаме и Варшавски договор. А някой ссекаи се за вица за ЕС в който накрая остават Бгария и Румъния.Май и хравологична съвпада.

кой да каже на ожулените англичани да си огледат най-после физиономиите отблизо? Да не си вирят много носа след това.

Имаше една приказка- циганин и коза не ги пускайте в двора си- т.е. където иска влезе английска политика залоствайте вратата и преговаряйте през стобора.Примери дал господ от поне 3-4 века насам и не само на балканите.

someone

не е подходящ за министър - обижда, груб език, подиграва, осмива, говори прекалено много. нищо чудно да ги вкара в някоя воина с устата си. добрия министър говори много по-сдържано. борис става за шоу бизнеса.

someone

този борис е много хитра лисица - подшушнаха му да се откаже за премиер, няма да спечели, оттегли се, избегна загуба, не стана конкурент на тереза - сега министър. мисля, че е лош избор за министър.

От 25 години в САЩ нищо не се строи целият бизнес е в Китай и Азия. И една добра новина,за НПО взависимост от коя страна я гледаш от лявата или д- ясната,правата :Да от днес всички НПО та в Израел са е обявяват извън закон и дейността им се прекратява като крайно опасна за държавата. Пред всички соросоиди е надвиснала гилотината да бъдат обвинени в държавна измяна и шпионаж в полза на чужда държава. Грозят ги 30 години в луксозен затвор с арабски терористи манафи. АМИН -АМОНЕ

Движение Русофили е НПО ... И него ли да забраним според тебе ?

Българските русофили са за славянското братство с Русия, и останалите славянски народи..>Но виж еврофекалите и останалата платена еврогейска пасмина..Си е точно за кауша, заедно с наште мангали!!!

Движение русофили е национално движение тоест на българската нация която има нужда от добри и нормални отношения с целият свят. А не да нападаш Донбас със шайка наркомани ,дебили и подпалвачи трансгендери и триполови.

британците отказаха да бъдат обезличени като нация от групичка слабохарактерни чиновници и могат да се гордеят с постъпката си е къде сме ние - естествено от другата страна на географията - толкова сме зле че освен да слушаме или да се изнасяме друг избор нямаме дали...?:)

или пораженец!? май и двете +комплексар

САЩ вървяла по пъта на бананов протекторат. А Русията питам аз къде е? Затънала до гуша. Кой в света си прави тапети от долари? - никой, но рублата само за това става. Путин само дрънка оръжие, за да успокои хората. Нямаме пари, ама имаме оръжие - да погубим целия свят барабар съссебе си..

Бате, батее...осъзнаваш ли какви глупости пишеш? То за това ти плащат жълти центчета..Но чак пък толкова! Напълно се излагаш! Ти по добре кажи за 20 трилиона външен дълг в Краварника..За гражданската война която още малко и ще почне там..И тогава говори за Новите заводи, пътища, самолети, кораби, ядрени електроцентрали и космодруми дето строи Русия..А Кочините Краварник и Гейсъюза.>Затъват ли затъват, в дългове, безработица, фалити, мюслита и Джихади Джота :)

Време е руснаците да приемете, че не сте световна сила. Не сте фактор. Не можете да се мерите нито с Европа, Нито с Китай, а кво остава с Америка ........ Вие сте една агресивна регионална силичка. Една турция/бразилия с ядрени бомби. Ей тва сте вие. Една западнала държава която единствената причина да се занимава с нея светът е че има ядрено оръжие и психически нестабилно жуже за владетел.

Кво те боли за Русия, че дори в статия за Великобритания и САЩ, ти все за Русия пишеш гадости? Паранойя те гони, ама много яко, ходи да се лекуваш при психиатр.

Странна ми е Русия. Има най-много територии в целия свят. И въпреки това само за териториални разширения мисли. Само за разширяване на империята, анекси и аншслуси.... Защо ви е ? Ми помислете малко за народа си и за качеството на живот което води. Каква полза от голяма империя ако хората живеят зле ? Забравете малко имперските амбиции и помислете за качеството на живот на хората ......

Малумието ти няма граници... Смешен и жалък си, Недоклатляко!

Пиша срещу русия защото мисля че пропагандата си има много зловредно влияние върху българския народ. Пропагандата промива мозъците, занимава хората с вашите глупости вместо да се занимават с това как да си подобрят живота и държавата. Мразя хибридната ви война. Оруелска пропаганда която е започнала много преди путин.........

Не, съпруг съм му!

тези Щати много нещастгни бе, едни прошляци. Друго си е Русията. Там се стремят всички. особено мигрантите - да не са луди да се давят в студенитне води те и децата им. Директно отиват в Русия - там е раят на земята.

Политиката на възход на Великобритания водена от кралицата бавно и търпеливо/типично по британски/се осъществява.След референдума за излизането от ЕС,сега идва ред на фаворитите на Елизабет Втора.След като нареди пешките.тя ще отстъпи короната на своя внук,който отдавна е подготвен да поведе кралството напред.

Изненадващото МУ назначение, защото не се е назначил сам.

да! има разбира се! много грамотни технически, много възпитани, а това че тука идвала сволоч, ... тях ги има навсякъде.

че това не е новина,САЩ поне от 10 години са начело на опашката и вървят към бананов протекторат.Тепърва там започват пожарите поради социалната нетърпимост вътре.

Този човек е велик, браво! Само империя която е владяла половината свят може да извади такава личност! Къде сме ние ...? Желая му успех!!!

Да, само човек с характер, лична позиция и без комплекси може свободно да каже такива думи. Многото безгръбначни няма да го разберат

Този човечец е безгръбначно животинче, което още живее във времето на Английската империя. Сега Великобритания е само спомен - днес Англия нито е велика, нито е Британия... а скоро ще стане ИндианАрабия. И най-малко този ..... има право да дава каквито и да е било квалификации за произхода на американския президент - най-малкото, защото това не е негов проблем.

Бе, де да знам. Джонсън е външен министър на петата икономика в света, пък ние с теб - големите и сериозни анализатори - киснем у форума на ДИР и го анализираме :)

С такива политици начело, Великобритания скоро ще стане едно островче без особено значение някъде в Атлантика.

ха ха казаха ли му го, "отчасти кениец ... " бах ти израза, .. не с название на племето, не нешто генно, а "отчасти", просто неутрално като все едно е робот. Дейба английски дипломати дейба, "partly" ха ха ха мамицата ви дейба, цял свят клатите, всички ви се кланят, пръдливци... не да кажат как е в русия, че сме близо до нея, ами за евреика, т.е. америка ще приказваме, тука!

пцувай, дейба мама им дейба ... си4ката англосаксонска сган тука идва, на топло на сухо, богхат избор на "женски", давай англия имаш си нова колония!

САЩ ще бъдат на опашката ... Ама ПЪРВИ на опашката. Демек след брекзита англия се обвързва със америка. Не го ли разбирате туй бе фанатиците от сектата на русофилите. Путин спонсорира крайните партии искащи Брекзит. И направи огромна грешка за пореден път. Успя да отслаби ЕС но пък направи щатите по-могъщи. Глупав путлер. МНОООООГО ГЛУПАВ"

ти кой сборник с вицове четеш.

Егасимус, колко си тъп. Да оставим настрана това, че Путин бил спонсорирал Брекзит. И така да е. Путин не иска слаба Европа, а точно обратното, иска силна Европа, еманципирана от САЩ, която да играе заедно с Русия на световната сцена. Британия винаги е била троянски кон на САЩ в Европа и сега спокойно ще си подпишат ТТИП-то с американците, а Европа може да почне малко по малко да се чисти от влиянието на САЩ. Реално, това всъщност, че Британия ще се сближава с УСА изобщо какво му дреме на Путин? Те са си близки и без това, важно е ЕС (и за нас е добре) да се отдалечава и освобождава от окупацията и влиянието на САЩ, а Брекзит е стъпка в тази посока.

На Путин му трябва силна Европа, а на Европа за какво и е зловредния Путин?

че това с Брекзита е планиран и премерен ход на САЩ и Великобритания заедно. Бях чул наскоро, че по този начин САЩ ще си вкарат стоките на европейския пазар, препакетирани в УК и пробутани като английско производство. Има неква игра тука, за която даже не подозираме.

Путя що не се пробва да анексира Англия след референдума ? Не смей копелето. Като един селски бабаит бие само по-малките.

тъпо копеле като теб, по-добер да даде органите си на облин хора и да не смърди повече на този свят

Развода си е развод.Чупката поганец!

ужасно се кефя че англиа излезе от клозетния еврогейски съюз. за първи път англиа има прекрасен външен министер кадето не си държи езика под зъбите.Борис жонсан ев красив рус висок и много секси.... сега балгаря трябва моментално да излезе от ес и да се насочи към англиа./// англиа ще ни вземе и ние ше се изстреляме като торпедо в развития бизнес. тоева е една идея как да се управиме.

Мислиа чи си многу тап и проз. Бади здаф и щаслиф.

Борис +++++++++++++. Един успешен кмет с два мандата, толкова позволени по закон. Не като Софиянски н.бр. докато се накраде. С английско чувство за хумор и финес. Британския елит е елит !

Направи Британия американски сателит .......

Успешен викаш, а? Забавлявал се! А не поизбързвате ли малко, не бързаш ли като пуле пред майка си? Не си ли чул, че ПИЛЦИТЕ, И УСПЕХИТЕ ОТ БРЕКСИТА, СЕ БРОЯТ НАЕСЕН? Да не стане така, както другаде? Щото в България 25 години всички правителства и премиери отчитат големи и най-големи успехи и много се забавляваха, а сега ВСИЧКИ ГЛЕДАТ(Е) КАТО ПРЕПИКАНИ МУШКАТИ, вкл. и те...но поне си броят скришном парите и имотите.

Щом действащ външен министар на англичаните си позволява да говори такива неща за хамерика значи краварите яко са го закъсали...

Ти да знаеш за варягите кви неща се говорят :) ! А за краварите не се притеснявай. ПО скоро външният министър е временно явление ...

България е скъсала съюза с Германия началото на септември 44г. англичаните сигурно деистват по от рано... но посоката на събитията е ясна!

Удуши го, Пешо....Викали мравките...САЩ ще ли да бъдат на опашката...

Българине, виж си кенефа, затънал си до гушата и тогава давай оценки. тези имат планове А.В.С и ..... за да излезнат от корумпирания ЕС.

Тиха бе руснаку. Замислял ли си се каква е причената д амразиш така ? Може би защото живееш в по-голям кенеф от българите ? Може би защото ти се е наложило да напуснеш могучая и да дойдеш в малка България да търсиш прехрана ?

Той и Джонсън е руснак,по името му го познах.Тез руснаци всичките от КГБ завзеха Европа,сега и в щатите искат да сложат президент.В Китай ще е по трудно,щото са жълти,

Кенеф е в Масква. Тези нямат никави планове а б с и т.н. Просто пряката демокрация води до подобни резултати в много случаи. Това не е дългосрочна тенденция.

Сороските кучки тук не магат да си изповръщат злобата срещу Великобритания та чак ще се задавят. Прогледнете най-после бе нещастници и мизерници колко сте трагични. Злобата е голяма. Бъдещи гяури от еврогейските халифати се присмиват на вечния робоВЛАДЕЛЕЦ Англия. Ама освен да пръскат фекалии друго не могат.

И ти, с този постинг и речник говориш и упрекваш други за злобата им:) Много мизерен трябва да е живота на подобно същество като тебе, за да събере и излее толкова много слоба с толкова малко думи!

Фанатик от сектата на русофилите. Ама и той е невинен донякъде. Руската пропаганда е много мощна и заразява и покварява душите на простите и наивните :(

Аз имам речник и за интелигентни хора и за такива като вас дебили да ви сложа на мястото ви. Ами да много е "мизерен" животът ми, професията ми е елитна по цял свят, имам кариера за която такива като тебе могат само да мечтаят, парите ми стигат, не се налага да мятам фъшкии тук като тебе за да се нахраня. Хайде обори някое от твърденията ми вместо да ми лепиш етикети, АМА НЕ МОЖЕШ. Истината е горчиво лекарство, НО СЕ ПИЕ ЗАЩОТО ЛЕКУВА, ТРОЛ-ЧО. П.С. Същото се отнася и за другия мизерник под тебе с трите звездички. Добре че сте доволно прости и не осъзнавате колко сте зле. Винаги съм казвал, че Бог е добър към всички.

Май от важен член на ЕС ще се превърнат безгласен щат на САЩ. Един от 50-те.

Бирис Джонсън ми стана симпатичен. Особено ми хареса изказването му частични цитирано в тази статия, а именно: "отчасти кенийският" президент има предразсъдъци срещу Великобритания заради "наследствената си неприязън към британската империя".

Ами то това не е заради изказването му, което да блести с особена оригиналност или забавност, а заради акъла ти, който явно не ти е в излишък. А това изказване звучи много познато - куп подобни, в този стил имат и един друг популсит в Америка например - Тръмп, както и тъпли тъпи реднеци, негови почитатели; ъркулнало се гърнето та си намерило похлупака!

Какво ще кажеш за няколко урока по български език?

Само където няма никаква Великобритания - а този живее векове, векове назад....

хахаха каква стана тя.... Руските тролове танцуваха от радост, че Бракзит ще отслаби ЕС. Ама пък сега Британия отива към САЩ и ще подсили най големия страх на руснаците Америка. Докато се радва руския трол на отслабването на ЕС - САЩ станаха по силни :D :D :D

Ако трябва да сме откровени, американският естаблишмънт (НЕ ОБИКНОВЕНИТЕ АМЕРИКАНЦИ, А Т.Н. ЕЛИТ - ПОЛИТИЧЕСКИ, ФИНАНСОВ, ИКОНОМИЧЕСКИ...) винаги е бил против (силен, а и всякакъв) Европейски съюз, по съвсем очевадни причини, и този елит е неразривно свързан с английския, от много години, традиционно, макар и до голяма степен по-дискретно. И Англия винаги е била твърдо представляваща АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ И АМБИЦИИ В ЕВРОПА, що се касае до политиката й!!! Но ми е мното трудно да не кажа невъзможно да си представя, че тези хора и кръгове могат да контактуват и да се свързват ПУБЛИЧНО с подобни особи като този, Фараж и прочие откровени популисти еднодневки, поне що се касае до по-дълготрайни политики. Хората и кръговете зад тях, които решават големите въпроси за Европа и света (като например войната в Ирак) МНОООГО ОТДАВНА НЯМАТ НАЦИОНАЛНОСТ И СА НАДНАЦИОНАЛНИ, така че и това не е зле да се има предвид, И СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ОПЕРИРАТ ТАКА, ПО ТОЗИ НАЧИН, ДИСКРЕТНО И СКРИТО ТОЛКОВА ДЪЛГО ВРЕМЕ, ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЗАЩОТО ... НЕ ИСКАТ ДА СЕ АФИШИРАТ И ДА ОТГОВАРЯТ ЗА "ГРЕШКИТЕ" СИ! ПРОСТО ЗАЩОТО КАЗАНОТО ПРЕД НАРОДА, ПУБЛИНЧИТЕ МОТИВИ ЗА ВАЖНИ РЕШЕНИЯ И ДЕЙСТВИЯ НЕ ОТГОВАРЯТ НА ТЯХНИТЕ, НА ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ! Това е! Така че всичките тези локуми и лакардии за това как Борката и гордите англичани щели да цъфнат и вържат, изкарвайки Англия от ЕС са глупости и простотии на непросветени и лекомислени хора и чукундури, които си нямат и представа, и не искат да имат, за нещата в дълбочина! А когато дойде ситуация да бъде изобличена някоя голяма поредна простотия, тоест "ГРЕШКА", теьизапочват ... С КОНФРОНТАЦИЯТА И ЕВТИНИЯ ПОПУЛИЗЪМ, ЛОЗУНГИ И "НЕПРЕКЪСНАТО КЛАТЕНЕ НА ЧУВАЛА С КОТКИТЕ"!

НИЕ просветените, дълбокомислещи хора и нечукундури, разбираМЕ от самосебеси, че Е СЕГА англетата ще фанат просешките тояги

Износът на България расте с 5.2% през миналата година и достига рекордно високо ниво - зад граница са продадени стоки за 45.5 млрд. лв. Увеличението идва от търговията с Европа. Най-добрата новина е, че голям растеж има точно при продуктите с добавена стойност - машини, апарати, авточасти, електроника. Тази група вече няколко години е лидер в износа, като изпреварва други най-продавани стоки като горива, метали и зърно. Точно при тези суровини миналата година има спад, но той е ценови и идва от международните пазари. Минус има и във фармацията заради проблемите в Русия и Украйна. Ръстът към Европа е значително по-голям - почти 8%. Така България вече продава към евросъюза 64% от общо изнесените стоки.

Това че износат расте е много хубаво! Това че расте износат на стоки с добавена стойност е десетократно по-хубаво! Лошото е че ЕС се разпада и щем не щем трябва да мислим за алтернатива!

Хайде да не оплакваме англичаните и да демонстрираме колко разбираме нещата. Англичаните ще се оправят и без ЕС-то и ФАЩ. Те са единия от играчите, който забърква лайната в света. Да си гледаме БГ кочината. Толкова е "прекрасна". Мутри и тикви ни управляват,образоват и ебават, а ние самодоволно си живуркаме. Нали ни е внушено, че братския ЕС ще ни опарви. Особено като с парите от затворените реактори, които уж ще получим ще строим хранилище за ядрени отпадъци - 50 "стинки" килото.

Има нещо в този ЕС което не е както трябва. Типично орташка работа. Всеки самостоятелен, а пък общо. Е, те такова животно няма. Или една държава, или всеки по пътя си. Великобритания излиза. Сигурно имат причина да постъпят така. Двете страни се оплюват и това е нормално в момента. Само бъдещето ще покаже кой крив и кой прав. Дано не се разпада ЕС, защото ние България се обвързахме със съюза и както сме я закъсали отвсякъде, ще стане една ситуация тука, просто не ми се мисли.

зорлем се превръщат в несериозна държава

друго си е, незорлем да си сериозен като нарисуван кенеф на европа, нали !?

Мисля, че българите не сме в позиция да се присмиваме на англичаните, след като си избираме борисов за премиер, цветанов за вътрешен министър, кунева за министър на образованието, петкова за енергетиката, митов за външен... и предшествениците им вигенин, орешарски, царя, румен петков, станишев и... Умишлено всички имена са с малки букви.

И ти си прав. Но ние не се присмиваме, а просто коментираме и обменяме мисли във форум под статия на тази тема. Още повече че точно безхаберници, корумпирани и зависими типове,меркантилни и самовлюбени лъжци и популисти като този сред западните и европейските политици направиха съшо възможно и нашите недоразумения в политиката и управленията ни.

Прочетох коментарите. Половината съдържат открити подигравки по адрес на Джонсън, за когото по медиите почти не е писано. Фактите обаче говорят в негова полза. Лондончани го избраха за кмет. Постигна успех в капманията за референдума. Мей го избра за външен министър. И, за сравнение, Тачер е била обект на подигравки и обиди дори от съпартийците си, но се оказа един от най-успешните премиери на Великобритания, въпреки непопулярните й решения и действия.

Браво Борисе. Писател, поет, журналист. Кадър на колежа Итън и Оксфорт. С британско чуство за хумор. Този има ум и играе великолепна игра. Забавлява се. Англия винаги е била на чело. Не щатите. Пак са си империя чрез Британската общност. НЕОимперия. Малко театро с Борис не е зле. Англичаните се забавляват, но глупаците включително и в БГ не могат да вденат. Брилянтно сдаване на властта. ББРЕКСИТЪТ е намислен от 2011-2012 г. и го направиха. От кралицата не зависело. Ха.ха.ха. Стара лисица от стара империя. Българани отворете си блендите и се напънете за да видите, какво се случва!!! Ако имате пипе де.

Пич, това не е шоу, а се казва международна дипломация и когато не уважаваш събеседниците и участниците в диалога- много скоро ти вдигат червеното знаме и се прибираш посран! Скоро сериозните английски компании с гооолеми бизнес интереси ще вземат нещата в свои ръце и тогава ще видим кой ще се смее последен! Тоя палячо няма да изкара и 3 месеца, то така не се прави!

Ти сериозно ли си мислиш, че мислиш?

Днес е 14.07. Ще се извиниш ли публично, ако на 14.10 Джонсън все още е външен министър?

Великобритания няма да бърза да задейства процедурата за излизане, тъй като очаква да получи предварително някакви обещания от ЕС. Това ще постави ЕС под натиск от несигурност. От друга страна ЕС ще ги притескат да задействат процедурата преди да са започнали преговорите, а и бизнеса във Великобритания ще иска да има по-бърза по-голяма сигурност. Предстои голяма игра на нерви.

Определено страната по по голям натиск ще бъде Британия. Като не бързат да излизат, ще бъдат поканени да излезът. Добре е да го направят по скоро.

Great Britain се е запътила към Miserable Britain

Великобритания, и по-точно избранниците й да управляват, и най-точно Тони Блеър ИМА МНОГО ГОЛЯМА ВИНА ЗА СЕГАШНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ЕВРОСЪЮЗА И ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО В ЕВРОПА, ЩЕ СЕ КАСАЕ ДО БЕЖАНСКАТА КРИЗА КАТО ПОСЛЕДСТВИЕ ОТ ВОЙНАТА, КОЯТО ТОЧНО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ В ЛИЦЕТО НА ПРЕМИЕРА Й БЛЕЪР ЗАПОЧНА В ИРАК!!! Историята на човешкия прогрес включва умението на хората и народите, на човеците ДА СЕ ПОУЧАВАТ ОТ ГРЕШКИТЕ СИ, да си извличат ИСТОРИЧЕСКИ ПОУКИ, за да не ги повтарят! Разни малобройни, но много кресливи лумпени и евтини м платени манипулатори често врещят навсякъде, с повод или без повод, че например Обама (когото и този лумпен се опитва да иронизира) бил най-лошия американски президент! Същите непрестанно критикуват и оплюват Америка, ТОЕСТ ПРЕЗИДЕНТИТЕ Й, ЧЕ ... БИЛА МНОГО ВОЙНОЛЮБИВА, ЧЕ ВОДЕЛА МНОГО ВОЙНИ ПО СВЕТА И ЧЕ СЕ МЕСЕЛА В РАБОТИТЕ НА ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ! На мен ми се ще да попитам, или по-точно ДА ПРИПОМНЯ НА ТЕЗИ И ТАКИВА ОТКРОВЕНИ МОЩЕНИЦИ И НЕГРАМОТНИ ЛУМПЕНИ ПОНЕ СЛЕДНОТО, да ги попитам: И КОЙ Е ТОЗИ (да не кажа единственият американски президент в най-новата история), КОЙТО ОЩЕ С ВСТЪВАНЕТО НА ПОСТА СИ КАТЕГОРИЧНО ЗАЯВИ: "СТИГА ТОЛКОВА ВОЙНИ!?!?!" И го каза точно по повод на ... започнатата с лоткровени лъжи война в Ирак! ДА, ЛУМПЕНИ, ТОВА БЕШЕ "НАЙ-ЛОШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ" В АМЕРИКАНСКАТА ИСТОРИЯ, БАРАК ОБАМА!!! Когото същевременно пак вие критикувате и иронизирате, че ... БИЛ СЛАБ И НЕ СЕ МЕСЕЛ И ВЪВ ВОЙНАТА В СИРИЯ ПО-РЕШИТЕЛНО!?!?! И тези работи е нормално да не се знаят от лумпени и да им се обясняват, НО ОТ МИНИСТЪР, НА ВЪНШЕН МИНИСТЪР, И ТО НА ГОЛЯМА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ДА НЕ СЕ ЗНАЯТ И ДА МУ СЕ НАПОМНЯТ!?!?!?!?!

Англичаните да продължават да си избират и лансират във властта такива, и не само от ЕС ще излязат, но и от ТЕРИТОРИАЛНИТЕ СИ РАЗМЕРИ НА БИВШАТА СИ ИМПЕРИЯ, само гледайте!!! И ПОСЛЕ ЩЕ ГЛЕДАТ КАТО ПРЕПИКАНИ МУШКАТИ И ЩЕ СЕ ЧУДЯТ КАКВО, ЗАЩО И КАК Е СТАНАЛО, КАТО ПРЕПИКАНИ МУШКАТИ, КАТО ОПИЯНЕНИ ГЪРЦИ СЛЕД "ОХИ" ПРЕД ПРАЗЕН БАНКОВ АВТОМАТ! С други думи - докато англияаните, или по-точно някои от управляващите им популисти са толкова вторачени и гневни, и загрижени от ВЛИЗАЩИТЕ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ (например "гадните българи" и румънци), ТЕХНИЯТ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ЩЕ СЕ ОКАЖАТ ... ИЗЛИЗАЩИТЕ ОТ ИМПЕРИЯТА ТАМ:) Само че това ще е следващото нещо, което им предстои да стоплят и осъзнаят, следващия урок, който им предстои да научат, и той ще бъде ДОСТА БОЛЕЗНЕН, И ТЕЪРВА ТЕЗИ ТАМ ЩЕ ИМА ДА ОРЕВАТ ОРТАЛЪКА, помнете ми думата! И НАБЛЮДАВАЙТЕ ТОЗИ И ТАКИВА КАТО НЕГО КАК И КЪДЕ ЩЕ ТЪРСЯТ ДА СЕ СКРИЯТ ЗА ЛЪЖИТЕ И БЕЛИТЕ СИ...

Паисий

Блеър и Камерън не блестяха с много ум. Само им виж гафовете и приказките. Не се различават от ББ.

Англичаните ги чакат много мизерни дни от тук нататък с този външен министър (англичаните, а не британците , защото ЮК просто ще престане да съществува). Особено ще пострадат тези, които гласуваха Брекзита. Човек като този отсреща, просто буди дявола в теб. Мейс започва с един изключително лош избор.

А ти слуша ли встъпителната реч на Тереза Мей? Какво ти е виновен Борис? Тя е премиер!

Паисий

Тя носи отговорност за политиката! Консерватор говори за равенство на всички, и за бедни и за богати, само дето не им показа снимка от рая!

ЮК са изключително разединени в момента. Мен се опитва да балансира по бръснача, проповядвайки политиката на седмото джудже от приказката за Снежанка "било каквото било, хайде да си лягаме"... За нейно съжаление, нещата изобщо не са толкова прости, например, ЮК унивеситетите вече са отрязвани от европейско финансиране за проекти, започващи 2017 година, партньорите им просто се страхуват, че проектите им няма да бъдат одобрени, ако участва и британски партньор...

Е с тоя англичаните станаха съвсем за смях!! Той е журналист ,нали знаете?

Този е един ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕКАДЪРЕН журналист, уволняван поради НЕКАДЪРНОСТТА СИ от няколко места... А те го направиха външен министър...

Паисий

Монито Паси, Никито Младенов и останалите - те какви бяха, че не помня? Гении?

ние пък си имаме пожарникари, учителки и милиционери ... в Герб! И какво ?

По бащина линия е правнук на турския журналист и министър от началото на XX век Али Кемал бей.

Какво ли се крие зад името Борис? Не е английско, немско или руско (Борис Годунов е много по късно от нашия княз покръстител). Дано само този комик не се окаже с български гени, че тогава жалко за Великомбритания

А слушахте ли встъпителната реч на Тереза Мей? Демагогия и популизъм като при ББ! Обеща им светло бъдеще, сякаш е комунистка.

Успех Борис, знаем че можеш, да го направиш....и други ще те последват.. а това за Обама е гениално!

само така, Борис! .. Добре си му отговорил на Бараката. Ама той е бита карта и ще си ходи скоро... също като нашия плевел. Прецеденти, които няма да останат в историята.

Считам, че британците са умни хора, но изборът точно тоя да е външен министър не го разбирам. Явно съм тъп защото иначе - британците са идиоти!

Британците са тъпи хора, също както българите, същот както американци, също както руснаците... Само че сред тъпите има един малък елит, който има акъл... но в Англия не е толкова безчестен и корумпиран, колкото сред руснаците и особено сред българите. Това основната разлика между тях и нас.

На времето Тони Блеър, като премиер на Великобритания, ЗАПОЧНА ЕДНА ТОТАЛНО ПОГРЕШНА, ФАТАЛНА КАТО ТРАЙНИ ПАГУБНИ ПОСЛЕДИЦИ ВОЙНА В ИРАК С БЕЗХАБЕРНИКА БУШ С ИЗЦЯЛО ЛЪЖЛИВИ МОТИВИ, СМЕНЯНИ НЕВЕДНЪЖ В ХОДА НА ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ! Сега, едва сега ТОЙ (ТЕЗИ) ... ОТЧИТАТ "ГРЕШКИ" (Блеър и Буш). ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - "ГРЕШКИ" (щото Садам Хюсеин бил диктатор, б;я, ля, бля...!!! Но настояват - явно така са се разбрали, и само това им е останало като оправдание и обяснение, за да не лъсне цялата истина, че ТОВА НЕ СА ГРЕШКИ, А ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ОПРАВДАНИ С ЛЪЖИ И ИЗМАМИ! В резултат на тази "ГРЕШКА" в Ирак ТЕРОРИЗМЪТ, КОЙТО СЕГА СЕ СЧИТА ЗА НАЙ-ГОЛЯМАТА БЕДА И ПРОБЛЕМ, ПОЛУЧИ ОГРОМЕН ТЛАСЪК И СТИМУЛ! Развърза се поредица от събития, В РЕЗУЛТАТ НА КОИТО СЕ ПОЛУЧИ И ТАЗИ ОГРОМНА МИГРАНТСКА ВЪЛНА, КАТО СЛЕДСТВИЕ ОТ ВОЙНАТА В СИРИЯ И РАЗМИРИЦИТЕ В ЦЕЛИЯ РЕГИОН КАТО ВЕРИЖНА РЕАКЦИЯ ОТ ВОЙНАТА НА БУШ И БЛЕЪР, И КРЪГОВЕТЕ ЗАД ТЯХ В ИРАК! Да не споменавам десетките хиляди убити, трагедиите на стотици хиляди семейства и милионите, принудени да напуснат разрушените си домове...И трилионите долари нови заеми, нахлузени на американския данъкоплатец и новата омраза и към невинния среден американец от много хора по света...Хората съвсем се ошашавиха и не знаят на кого да вярват, щом дори и най-високопоставените и "отговорни" хора на велики сили НАЙ-НАГЛО И ПОДЛО, ПРЕСТЪПНО ЛЪЖАТ И ДЕЙСТВАТ!!! И СЕГА ТОЗИ ДОКАЗВА ОТНОВО, ЧЕ ... ИМА НЕЩО ГРЕШНО В АНГЛИЯ! АМА МНОГО ГРЕШНО! А ТРЪМП - В АМЕРИКА! Поне това е ползата на тези и такива!