Самолети на САЩ удариха ”Ислямска държава” в Сирт, Либия

Самолети на американските ВВС нанесоха вчера първи удари по позиции на "Ислямска държава" в либийския град Сирт, съобщи Пентагона, цитиран от Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Самолети на САЩ удариха ”Ислямска държава” в Сирт, Либия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американските терористи искат нов поток "мигранти" към Европа.Обучиха нов випуск по военните си лагери как да правят атентати и вече им е време да разперят крила и да излетят към ЦРУканцлерката на гости.

БРЦК

Цялата либийска армия + САЩ + Франция не могат да се справят с останалите 'няколко стотин джихадиста' ? Да се смея ли да плача ли. Викнете Путин , той за разлика от тях ще се справи доста бързо.

молба по препоръка за инвазия ..... ташак и манипулация на заблудени заспали улигуфрени, седерасти, рифурматори и димукрати :))))

Е като са останали само няколко стотин що са им самолети ами не влязат и не ги измъкнат за ушите?

до ден днешен си спомням какво каза един мой познат---с гордост----аз съм либиец!запомних и си го спомням з0 години!когато кадафи взе властта осигури нормален живот на крал идрис

до ден днешен си спомням какво каза един мой познат---с гордост----аз съм либиец!запомних и си го спомням з0 години!когато кадафи взе властта осигури нормален живот на крал идрис

Тва не беше ли същата Либия, дето "отбранителното" НАТО свали тамошното правителство, уж в името на мира, свободата и демокрацията, след което държавата рухна ?

САЩ трябва да пратят армията и да завземат Либия. А после да сложат свой или избран от Европа, Президент на Либия. Само така може да има мир в Либия, а и останалите Мюсюлмански държави. Всъщност, Великобритания и Франция, много бързо ЗАБРАВИХА че са водили войни с Мюсюлманите в продължение на 1000 ( хиляда) години. Лошото е че точно когато Англия и Франция взеха надмощие над Мюсюлманите( след като завзеха Пакистан, Афганистан, Индия, Сирия, Египет, Либия, Тунис, Сомалия), вместо да ДА ГИ накарат да се ВЪРНАТ в Саудитска Арабия, от където са тръгнали да убиват тия, Англия и Франция казаха- "Даваме им свобода сами да си определят Правителство". И Мюсюлманите- убиици, с оръжие и преврат веднага взеха властта в повечето от тези страни и започнаха да нападат съседните страни. .... САЩ пускаха бомби и върху Сърбия. Обаче сърбите са християни, и след като падна Милошевич, НЕ започнаха да правят терористияни атентати и да нападат съседите си. Точно това е РАЗЛИКАТА между християните и Мюсюлманите. САЩ, Великобритания и Франция трабва да ИЗГОНЯТ Мюсюлманите от Сирия, Ирак, Иран, Пакистан, Афганистан, Либия, Египет, да СЪБОРЯТ всички Джамии( които са свърталище на терористи), да ЗАДЪРЖАТ тия страни под СОБСТВЕНО Управление поне 200- 300 години, за да станат мирни тия страни... Иначе, докато има мюсюлмани там, постоянно ще има и Терористи и Война в региона.

Кой ти плаща да пишеш такива глупости?

Еми, ще ударят, няма да падат като тези на Русия.

Много бързо забравяш статистиката на свалените в Ирак и Афганистан американски самолети и хеликоптери, дето талибаните и "бунтовниците" ги сваляха с гранатомети. Както и 7-те хиляди убити американски войници в тия две страни от 2001г насам. Или това са неудобни факти за твоя русофобски мозък?

Е, мозък у тоя...