Седем моряци от военен кораб на САЩ са в неизвестност

Военноморските сили на САЩ заявиха, че американски разрушител се е сблъскал с плаващ под филипински флаг търговски кораб югозападно от японския град Йокосука.

Обратно в новината

Коментари - Седем моряци от военен кораб на САЩ са в неизвестност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разрушителя си е разрушител, но масата си е маса. Огромните контейнеровози на "Майерск" могат да минат през всичко военно, без самолетоносач, без да разберат. Ако е самоелтоносач - е ще разберат, че са минали през нещо, но едва ли повече.

Те галфоните не са чували за Мерск, защото още превозват товари с Молотовки и Газки!!!

Ти остави галфоните, но кажи какво прави гордостта на флота на пътя на контейнеровоза. Те нали са със супер системите си, или и те са галфони?

симо

благодаря ,момчета...

Разговора между испанските пазачи на фара и американския самолетоносач Някой да е чел, припомнете, моля, че съм го забравил! КОйто знае за какво става въпрос - ще се сети?? Голем Смех!

Американският разрушител се оказа по-калпав от филипинския търговски кораб. Жалко за военните моряци. Ако бяха скочили в морето, както направиха колегите им от Доналд Кук, може би щяха да имат по-добра съдба

5000 тонен кораб се сблъска с 100 000 тонен и оцаля, ще продължи да плава и да тормози Мамашистан, но безаналоговият само като видят кораб с добитък и потъват самостоятелно!!!

Ти въобще можеш ли да сравниш разрушителя, който е по последна дума на техниката ( уж) и онзи стар кораб? Онзи, че не е видял товарния- ясно, но гордоста на Американския флот, да не види това чудовище... Каки са вариантите?

съотношението не е чак такова - 8500 към 29 000 в полза на контейнеровоза. При това разрушителя е в средата в борда, а контейнеровоза е с носа напред.

Световна известност получи полковник Золтан Дани, който командваше 3-та батарея на 250-та бригада на ПВО, защитавала Белград. На 22 март 1999 година, благодарение на руското оръжие и военната доблест на неговите подчинени, той свали F-117, самолет, който се смяташе за неуязвим. Как успяхте да откриете невидимия самолет? - Използвахме руски радар П18 с метров диапазон на честота. За такъв радар с дълги вълни формата на самолета не е пречка за откриването му. Така че ние имахме ясна картина на екрана. Извършихме съответните изчисления след което започнахме да чакаме кога самолетът ще се появи колкото се може по-близко тогава той има най-малко шансове да изстреля противорадарна ракета. Когато наближи на разстояние 15 км. ние включихме радара. Операторите за насочване го видяха на екраните си. Веднага заповядах да бъде изстреляна ракета тъй като самолетът вече беше в зоната за унищожение. Ракета свърши своята работа.

Това на сърбите беше вариант на ЗРК "КУБ", от 70-те години. По това време американска противорадарна ракета тип "Шрайк" успешно унищожи най-вероятно включена микровълнова фурна в кв. Горна Баня, София, като срина къщата на хората за щастие без жертви. Пешо Коня в ролята на президент на БГ ходи тогава да ги успокоява, че всичко е ок!

Даааааааааааааааа. лудите крави трябва да са слепи ..или тотални идиоти и дебилни некадърници, та да не видят на радарите, камерите, сензорите, биноклите...или просто с очи... този близо половин километров товарен кораб, който се движи към тях, и то със скороста на костенурка!

Егати разрушителя, егати военния кораб, егати US Army .........

Жалка картинка е авторът на статията - страх го е да напише, че американски военен кораб се е сблъскал с търговски такъв.

ги е отвлякъл.

Екипажът на подводницата Курск (118 човека) поздравява изчезналите американски моряци с добре дошли...

То преди Курск, лудите крави от потъналите атомните подводници Трешър и Скорпион вече поздравиха свойте събратя крави от това плаващо корито:)

Трешър -129 загинали, Скорпион - 99.

Сигурно Путин е виновен за насиране с дрога.

Кво става нали са голямата работа....лайна а много се пъчат.

Никога не забравяйте кой победи нацистите! Учете децата си на ИСТИНСКАТА история! Дайте на децата си да четат УЧЕБНИЦИТЕ ПО КОИТО ВИЕ сте учили! Създавайте патриоти, а не бездушни сенки познаващи живота от холивуд!

Доста ти е прогнил мозъка, аз няма да ги уча на сегашната история, а камо ли на тая дето си учел ти. Само лъжи в учебниците по история, ако ще живеем с миналото. То, ако нацизма бе победил, сега щяхме да сме най-голямата и богата държава на балканите. Къде ти това вече да се случи?

фашага значи. Много обичам да бия фашаги !

Знае се кой победи индиянците -краварите.

Какво е хубаво нито да си руско тролче, нито соросоидче. Само може да се кефя като стане нещо лошо в САЩ и Русия! Ей, сега си запретнах фланелата и се тупам по корема и си викам, ОХААА!

аватарчето ти нещо е с хитлериски кръст на теб ? не те ли притеснява?

на руснаците едно корабче с овце им потопи военне крайцер, на краварите - некво товарно...

Очакваме новина в стил "Путин им хакнал навигацията от личния си лаптоп".

костов

Разбирам тоя гоУемио, защо не ги е видял, били са къркани да речем, ама тия от малкия запартък, къде са блеяли, та не са го видели, как ще ги разцепи?

Тези са били другирани и са чукали в кабините- традиция

Дестройер - Капут! Своеобразен сблъсък между Корса и ЗиЛ - по-тежкия печели.

Грузовика го е прегазил като катерица

Филипинската гемия е НЕВИДИМА ЗА РАЗЛИКА ОТ НАРКОМАНСКИЯТ, САМОРАЗРУШИТЕЛ, потопен от църни ТРАВЕСТИТИ.

потъна руското корито потопено от тогоански овцевоз!Американецът се е прибрал на собствен ход!

Брилянтна акция. Седем моряци от военен кораб на САЩ са в неизвестност. От наша страна няма загуби, заяви началник Ким.

Ква неизвестност, бре... Удавила са се долу в трюма, ужасно, ужасна смърт!

По време на последната Световна, бъдещият Щатски президент Кенеди, като всички "знатни американци" отива да воюва. Командир е на някакво военно корабче в района на южните морета - войната с Япония. И някакъв японски крайцер вземе и да блъсне това корабче в тъмнината. Няма морски бой, нищо няма.Но Кенеди се блъска в някакво перило, както и мнозина други. Май корабчето оживява. И така Кенеди става "Герой" от войната". ------------------ Сега очаквам още 7 такива "герои".

филипинците са се опитали да гепят разрушителя на абордаж...

Филипинската гемия е НЕВИДИМА ЗА РАЗЛИКА ОТ НАРКОМАНСКИЯТ САМОРАЗРУШИТЕЛ.

Саморазрушител.

Ферибот на Medmar се е цапардосал при маневра за приставане в porto di Casamicciola остров Ischia срещу Неапол! 55 леко ранени!

РАЗРУШИТЕЛ НА САЩ,БЕ РАЗРУШЕН ОТ ФИЛИПИНСКИ ТЪРГОВСКИ КОРАБ!!!

филипинския търговси кораб е забелязал че е саморазрушител,и само е помогнал малко !

и този е с овце като този в краи истамбул овните са голема работа дори за стелт корабите на говедата !!!!!!!!!!!!!!!11

Некой е забравил да врътне копчето "СТЕЛТ" на "OFF". Аман от кораби - невидимки!

Японците са претърпяли заслужен приятелски сблъсък с нахалството си да пресекат пътя на американския разрушител. неговата работа и професионална насоченост е да разрушава всичко по пътя си. момчетата са специалисти в тази област. :) Но дали изчезналите морячета не са доброволно емигрирали на борда на японците?

Филипински бре

Независими СМИ съобщиха, че това е било първото плаване на разрушителят "Фицджералд" след извършен ремонт на стойност около 22 млн. долара. Претърпените щети са много големи, което предполага новият ремонт да бъде много по-скъп.

Да го пишат "тотал щета" и да им го плати застрахователя. А ако после им го остави - директно у Надин, та да му вземат втори път паричките и така.

Направо си е за брак.

Обичам морето !

Независимо от всички навигационни системи и правила, грешката или грешките са налице. Жалко за изчезналите моряци.

Великата Фъарст Америка ?????

Немците им направиха атомната бомба, армията и техниката. Вдигаш капака на Опел и пише Джи Ем.На 12 Май бомбардираха 8 немски градове. В центъра на Франкфурт са останали само 2 сгради. След това избиха с атом стотици хиляди японци. В Корея разстрелваха като немците стотици хора в ями Избиха маса виетнамци, но те ги попиляха. С фалшиви предлози нападнаха Сърбия. Хвърлиха 15 тона обеднен уран и 37 000 бомби.Удариха с него и 45 италиански войника в Косово. Италия им плаща от 200 000 до 1 млн. евро като онкоболни. В Сърбия онкоболните се увеличиха 6 пъти. УБиха 2 800 граждани от които 482 деца. Както Хитлер измисли Райхстага, така фъшкиите измислиха хим. оръжие на Садам. Убиха 1 млн. араби и откраднаха огромни ценности, които сега продават на търгове в САЩ.Създадоха муджахидини, талибани, ИД, бандеровци и пр. Само униформите им са различни. Майка им е САЩ. Та така до безкрайност.

Прав си, ама ОПЕЛ си е марка на GM, която си е американска корпорация ;) Това, че се произвежда и в гемания, си е отделен въпрос. Имаш ли представа, колко марки автомобили се произвеждат в различни страни по света, просто защото не е рентабилно да се транспортират огромни количества автомобили на огромни разстояния ?

Американчетата това си могат и това правят навсякъде по света, докато не бъдат изметени в буквалния и преносния смисъл. Каквото им се случи във Виетнам...

А бе по курФи са отишли, а вие оревахте орталъка....

По скоро в някой гей бар са отишли.

От корабите само единия се движи на собствен ходи. Другия не е потънал, но са пратили влекач. Не разбрах обаче причината за катастрофата. Не съобразена скорост, отнемане на предимство, или морето е тясно? Само не ми казвайте, че разрушителя е била в режим "стелт" и затова не са го видяла.

Причините са обичайните като за всяка катастрофа... Непознаване маневрените характеристики на собственото возило, предоверяване на техническите средства и няколко капки ефелък.

Японците са плавали в режим СТЕЛТ и затова американчетата не са ги забелязали.

Разрушителя е бил филипински ,а краварите са били с контейнеровоз ...

Японски контейнеровоз, разрушил неразрушим американски разрушител! Според CNN, това е руска провокация. Позовавайки се на неназовани достоверни източници, на мястото на инцидента е забелязан Вл.Путин, който се отдалечавал гребейки на надуваема гумена лодка. Американския сенат обмисля нови санкции...

Има щети по корабите, но и двата се движат на собствен ход. Просто са проектирани грамотно и построени качествено.

Явно нещо с моряците не е качествено. Щото липсват седмина. Военни моряци, де...

Е поне не са потопени от стадо овце като руския кораб в босфора.

РАЗУЗНАВАТЕЛЕН кораб да бъде потопен от стадо овце.... :)))) Ма мъгла имало... разузнавача на мостика не виждал :))))

Защо забрави да споменеш, явно поради симпатии към Путин, че руските хакери са проникнали в свръхзащитената компютърна система на американците и са им попречили да забележат японците. Освен това са им боядисали в морско синьо лещите на биноклите. Като добавиш и пускането на всичките им екрани на порнофилми вече е ясно защо не са видели, дори с просто око японците. Всичко е по правилата. :)

Орден за капитана на контейнеровоза!

Откога награждаваме пияниците?

Обсъди го семейно

американци ...Къде по - лесно им е да стрелят по невинни жени и деца , да обучават терористи , да направят Саудитска Арабия защитник на правата на жените....

Я кажи за Прага?

Прага ли... Оная дето Линдън Джонсън я предложи на Брежнев в замяна на Париж ли, за същата Прага ли става въпрос;)

Американските кораби се блъскат и продължават на собствен ход, руските са трансформърси и стават на подвоници

Все такива ли са им т.н.есминци разрушители като славният Доналд Кук Фицджералд и оня самолетоносач дето вместо към С.корея заора ра към Австралия.цирк.

След черно море славните амер. супер проект кравевоз минира с торове и японско море.

А заради руския кораб няколко хиляди оФце не дават мляко....

Важното е ,че жена ти отново дава на цялата махала

Жалко за контейнеровоза!

Малко кит и боя и е готов. А американския след седмица ремонт ще е като нов. Здрави кораби, не като руските.

А изчезналите седмина моряци ще ги заместят с надуваеми кукли. Тъкмо ще си спестят главоболията с рапортите за напускане...

Ами от въртящите клапани на главния двигател колко масло течеше?Около турбините ,връх на англииската мисъл,имаше постоянно около 10 см.масло пак от същете клапани.

Задължен !

Моряците са деца на света и на морето! Упражняват една от най-тежките професии! Животът и здравето им често пъти са застрашени от морските стихии или от грешките на други! Уважавайте трудът и достойнството им!

100% си прав !!! ако бяха моряци които карат да речем джоджен за японя те разбирам , но американски военни които са на маината си от никога нападаната от никои америка това е друг въпрос ! човешкят живот е даденост както за америкамците така и за мирните жителки на ирак , сирuя , хирошима и нагасаки ...

Ако не бяха американските моряци през 2та световна (дето все я споменавате) японците щяха да надупят твоите от Изток, и познай с Москва какво щеше да стане - дали Сталин щеше да дочака Сибирските си дивизии..

Стига с тоя труд и достойнство ! Като не им изнася - да се махат ! Всеки сам си избира професията с всичките предимства и неудобства . Това важи и за полЮцаите и военните . Хванали са държавата и цицат ли цицат .

Какво се радвате? Някой се радват когато има загинали руснаци, други когато са загинали американци. Може и да не сте съгласни с политиката на тези страни, на това се деца на обикновени хора като нас. Нито са децата на Путин, нито на Тръмп, нито на някой от политиците. Тази чуждофилия ще изяде главите ни български!

Ама тия ''деца'' са тръгнали да убиват други деца. Децата от Хирошима, Нагасаки, Виетнам, Корея, Ирак, Сърбия, Либия, Сирия да не би да са искали да умрат.