Лавров: Без САЩ сделката с Иран ще се разпадне

Споразумението с Иран за ограничаването на ядрените му програми няма да оцелее, ако САЩ се изтеглят от него, заяви руският външен министър Сергей Лавров.

Обратно в новината

Коментари - Лавров: Без САЩ сделката с Иран ще се разпадне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пореден път руснаците признават че без САЩ не може!!!! ФАКТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Само наште КОМУНОПИТЕКИ (по католици от папата), твърдят точно обратното.... Какво може да се очаква от един комунопитек??? Пример:Курнелия,Кире трафиканта на валута, барлестия Гечев,Пелтека ? ? ?

Лавров с поредния висш пилотаж в политиката. Всъщност вече може и със САЩ, може и без САЩ. Хамериканците се пързалят надолу по всички писти

Хане, пак си ползвал шлема за цукало и си го нахлупил на главата си. Сигурно за поумняване

Защо така маниакално ви действат руските политици? Да не завиждате, че са умни и правят интелигентни ходове? В този случай Лавров казва, че няма да се мъчат да задържат падащата къща, която е построена с международни усилия, а ще бъде разрушена само от САЩ. На светът му писна да има глезен водач.

Брей, много лоши, само Русия в бяло!

Коня е прав - без САЩ, света ще се разпадне, или по-точно световният ред!

Кой е тоя Лавров бе? На всяка манджа мерудия!

Щом са решили САЩ може да оказват натиск над Иран по този начин за да го накарат да спазва ядреното споразумение!А след като Русия претендира да е световна сила от ранга на САЩ нека поеме финансирането на лъвският пай от ООН и палестинските бежанци!

Ако САЩ "разпаднат" ООН , ще отидат в третия свят ! Сега просто рекетират другите , за да ги слушат ! Затова и са предложили едно време да са седалище на ООН.