Последното предупреждение на Тръмп

"За последен път". Именно с тези думи американският президент охарактеризира своето решение да не възобновява санкциите срещу Иран.

Обратно в новината

Коментари - Последното предупреждение на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмпо застанал във физиономия "ала Дуче".

Не ме е страх от Тръмпи клоуна, страх ме е от ястребите от американския ВПК, дето стоят зад него в сянка !

Тоест от републиканците в Конгреса те е страх. За това демократите на Хилари бяха най-добрия вариант за света. Вече го разбра и Путин!

Дончо действа като мутра . Дразни се , ако някой му опонира и затова рекетира . Другите трябва да са с изути гащи и ,ако отбранителният им потенциал е добър , това е кофти. Друго си е да си монопополист ! Същото важи и за С.Корея , но не и за Израел !

Дончо действа като мутра, ама дупе да му е яко на онзи дето се опитва да се такова с него! Това най-много важи за Малкия Мук!

на Малкия Мук може да е малък , но е тврът , а не като на Дончо мек.

това по ТАСС ли е , стига лъгахте простия народ

Тръмп си следва интересите на САЩ, които сега са нетен износител на петрол и газ. Целта е да се вдигне цената. Това последното не е много добре и за Китай (с един куршум два заека), но пък е добре за руснаците. Ами сега...

Това е добре единствено и само за путлеристан, но зле за Европа и за ЩАТИТЕ.

САЩ още трият сълзи, че позорно ги изгониха от Бл. Изток. Докато руснакът се разпорежда там, единственото им оръжие на хамите си остава пропагандата.

МАгАтЕ казва, че Иран спазва споразумението и не развива ядрена програма. САЩ да си гледат работата.

Е, щом като МАГАТЕ казва значи сигурно е вярно.

по важна е сигурността на великата дарява израел за русия така че иран е кат неродено дете винаги..

ти пък кои си бе цървул ???

А США могат ли да воюват срещу сериозно въоръжени и мотивирани противници? То не е като да бомбиш слабаци, а и днеска в Кремъл е Путин, а той знае как да ги прави хахави. И нали знаят, че ако наложат санкции, от сделките в икономически план ще се възползват руснаците.

русофилбантускотове ,нали уж путкин мордохаев избрал бай тръмп ...ися ко слабаци мабаци поря кат рибиии

20 год воюваха с ирак които америка превзе за 3 месеца напалноирански скасан кап-ут

Бе не знам Дончо и разни иврейчи какво си мечтаят, ама Русия и Китай на един от саммитите на БРИКС или шанхайската група в декларация заявиха, че те поемат отговорно попечителство за сигурността на Иран, така че иврейчи може да пие една студена водица, а на свой ред от еърбъс ще прелътнат провалени сделки за сто милиарда евро, ако решат да продължат да лижат дир-ник-а на САЩ.

Ще смачка иранците като въшки. Меките демократи Обама и Хилари, подписаха това споразумение .

ха ха ха ... персите не са араби драги ми цървуланко ...

Бреее... Дончо много иска да бомбадира Иран, направо нефт пикае. Абе няма как да стане и с последно и без последно предупреждение. Иран не Ирак .

самия тои следва безкомпромисните позиции на израел и правилно арабеско -персииските примитиви тряа да са под контрол- инак ша вазгордеат исляма

тои е железен дипломат подготвя ги и ги отнасиа ким се сдуха а с иранските смешници е игра на котка с мишка--докато иран не стане демократичен,мачкане бате

докат иран не приеме христянството,юдаизма или будизма за офицялна религия тоя мажкар ша ги стиска за гушата

Президента Тръмп и дипломация? Понятия несъвместими.

Най-голямото зло в съвременния свят е США и подлогите й. След това е имперската политика на въздигащата се руска мечка.

Не им мина опита за цветна революция. Това е истината, другото е вятър и мъгла.

Я да си припомним само един почти незначителен за някой факт, но важен за историята- При полагане на клетва за президент на Америка г- жа Мелания беше облечена в почти идентичен костюм като този на Жаклин Кенеди. Останалото е без коментар.

с иранските "демократични протести"? Не се случи ни цветна революция май, ни Майдан, та ше пробват по-друг начин ли?

От кога Сорос и Тръп бръмчат заедно?! Ще ти спирам Бояршника:)

че при вас откакто избраха Тръмп се води война "против врага с партиен билет".

Тръмп и негова кравария са вече една тухла в стената - ЩОМ МОГАТЕ МЪЛЧИ ЗНАЧИ ТРЪМП ДА СИ ГЛЕДА КРАВИТЕ- НЕ Е НУЖНО НЕГОВОТО МНЕНИЕ

Ние фъф Бг сме по-добре , имаме само два вида ядове , беднотия и корупция , а краварите се чудят с коя държава да водят ''хуманни'' войни . С араби, руснаци , иранци, китайци, корейци, списъкът нараства .

При нас войната я проведоха тихо-мълком .За 27г. населението ни намаля- умря-с два и половина милиона.Благодарение на КРАВАРИЯ

Не говорете за ''американците''! Тук става въпрос за Дони Фазана , най-големия войнолюбец на света. Путин си го избра и ще му сърба попарата. Демократите,за разлика от републиканците подкрепят споразумението с Иран.Хилари Клинтън е направо светица сравнена с Тръмп.

всеослушание, че Володя е най-най, ама най могъщия човек в света, толкова могъщ, че дори назначава президентите на САЩ?

Щом е казал ще ги въведе, САЩ не се шегуват, казаха че Асад ще използва химическо оръжие и той го използва, казаха че Югославия ще се разпадне и я разпаднаха / с много бомбандировки/.

казаха -всичко от минало време.Те и сега казват ама остават с декларациите и лозунгите щото света е други и поради това са "гола вода"

Тръмп е идеалната маша за кукловодите зад него... В един момент, тези които го дирижират, ще си измият ръцете, че е невменяем...и ще се оправдаят с него.., а той ще им е свършил мръсната работа. Искрено му съчувствам на Тръмп. Окозва се, че е сам срещу всички, в цунг-цванг... Затова и някой негови неща са тъй абсурдни ..., но едно е сигурно - опитва се за спази обещаното преди изборите, но това е много трудно, когато си сам срещу елитите в бизнеса и политиката.

Същото както и в България .Някои политици-управници свършиха работата на САЩ , а след това САЩ спокойно ще се раздели с тях , ИНТЕРЕСИ ...

Иван Петров

това им е обичайна практика...

"show mas go on" обичал да се дере фалшиво всяка сутрин Тръмпи сутрин когато едвам се надигал към 10 криво ляво от сън, в овалният кабинет.

американците явно много държат да настройват държавите срещу себе си. нема лошо, тъкмо така ще им намалее потенциала да вършат глупости

Едва ли точно американците се стремят към изолация. По-точно е Тръмп. Американската дипломация ще работи десетилетия за да поправи поразиите на малоумника.

Щеше да е по- далновидно иранците да бяха побързали да постигнат преговори с евреите и да направят някои разумни изявления. Ако Тръмп им резне договора отново, много държави ще трябва да избират дали искат търговия през и с Иран или да вървят с Америка, която не мисли, а директно се подчинява на страховете на евреите. Вече е време в Близкия Изток да се постигне мир и да се махнат враждите.

Абе, защо американските, руските, израелскит, китайските.... ядрени оръжия са "добри", пък иранските и на СК - "лоши"!?!?

Израел иска да се разшири териториално за сметка на държави като Сирия, Ирак, Ливан и Египет. (Двете сини ивици на знамето на Израел символизират реките Нил и Ефрат; виж в търсачката понятието "Greater Israel" - заради него са тия воини в Близкия Изток с участието на САЩ - верният Цербер на евреите). Иран не е много съгласен, а С. Корея е една от малкото страни в света, ако изобщо има други, която изцяло не е под контрола на евреите + това сътрудничи със Сирия в областта на ядрените и балистичните технологии

Всъщност става дума за самоизолация. Говедата все повече се самоизолират. Останалият свят търгува свободно, а говедата се самоизолират.

с помощта на израел ,който стои зад презид.победа на тръмп.

Израел няма нищо общо с избирането му. Говедата трябваше да избират между откачена бабичка и смахнат типигьоз. И понеже и изборната им система е смахната, избраха втория.