Нова версия: От Гърция Петко Сертов е отлетял за САЩ?

Проверява се версия, че бившият шеф на ДАНС Петко Сертов е заминал от Гърция за САЩ, където има отлични контакти. МВР спешно решава проблема с неработещи камери

Обратно в новината

Коментари - Нова версия: От Гърция Петко Сертов е отлетял за САЩ? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сигурно отдавна е закопан някъде, бивш шеф на тайните служби не изчезва просто така, колата може да е прекарана в Гърция и паркирана в някой дол, а тялото да е на друго място. изобщо се наблюдава забележително раздвижване в мафиотските среди - започват пак убийства на сериозни фигури, фалират банки, спряха южен поток, цигани атакуват на тумби, вероятно платени от някого

Бай Петко ако е решил да бяга от ЕС да не би да го направи с истинския си м/у-народен паспорт?

какъв ще е тоя топ разузнавач, бивш шеф на тайните служби, който да не може да се сдобие с фалшив паспорт.

Ама и такава фирма ли има: "Обединени енергийни търговци" ? Не е ли по-точно името й да е "Обединени енергийни мафиоти" ?

баба ми ми казваше, че дявола си нема работа, а целия български народ знае, че всичко е възможно. и какво от това. какво направи това лице за българите, защо трябва да ни интересува, защото е слугувал на разни срещу добро заплащане ли

А сега от кои пари ще се плати че не са работили камерите?Но иначе има договори и ще се плаща дори със закъснение.

Той отлетял за САЩ, пък го търси Интерпол?! Бахх ... Е такава чак патица не бях виждал ...

Е как бе , нали американците искаха да смачкаме комунизма, финансираха дойче веле и свободна европа , а сега направиха БОКОВА шеф на ЮНЕСКО, Сталинка зам шеф на ЕК, сега пък СЕРТОВ много го кльопали , нещо ние тъпите дето ни прибираха за слушане на тия радиостанции не сме нормални май...?!?!

ха ха - това е версията на кгб нали . след тази кагебеиска глупост . няма съмнение че се е покрил като галеви и мишока бисеров

Щом е отишъл в САЩ значи е от предателите на България. Спрете да ни занимавате с този повече.

А ако отишъл в Русия значи е от приятелите на Путлер.....

"Президент на организацията е Джон Лофтъс, а всяка година конференцията избира топ разузнавач, който да я председателства, като неговото име се запазва в тайна от съображения за сигурност." Следователно, за да не обраменява съпругата и семейството, защо ще споделя? Тук се натрупват много въпросителни: - Защо така шумно беше издирването, Интерпол и т.н.н. - Или е "изчезнал" с помощта на службите - Или е голям професионалист да ги преметне всички. И т.к. тук всички сме големи разузнавачи и умни, най-вече чели криминални книжки, да пожелаем наистина да е жив!

Тези, които трябва да знаят къде е Сертов знаят и разиграват в страната ЦИРКОВЕ, че го търсят.

В подобни случаи човек може да види "системата" на вътрешната сигурност на Държавата. Те дори не знаят дали ПС е минал границата или не. Разправят някакви сказки, че може и да е в Америка. Като че ли не могат да поискат съдействие от "партньорските" им служби. Пълна трагедия!

Не,човек не може да види "системата",а само това,което му показват/казват/.

Твърде много се надценява ПС.На кому е нужен зад океана!?Освен това нали сме партньори с тях.Ако е все още на юг, вероятно е отишил да опарави това в което вероятно се е забъркал.Нашите власти защо не поискат съдействие от гръцката държава.Много въпросителни към МВР???

Това, което казва Михнева е твърде възможно да е така. Г-н Сертов е топ-разузнавач преди всичко, независимо че беше публична личност. Много се шумеше на времето за досието на Б.Б. и как е отишло в Америка..? Спомнете си историята на Ким Филби, най големият разузнавач работил за Сталин, който направи много за спечелване на войната срещу Хитлер ,а самият той започва кариерата си като разузнавач от страната на Хитлер, после работи едновремено за Англия и Съветския Съюз, но накрая се прибира в Съветския Съюз, където и умира, много раздвоен от това на което е свидетел. Бил е много интелигентен човек и е говорил 4 езика. Моето мнение , е че повече няма да видим в България г-н Сертов.

Боне, прав си, чадо.Петко беше добър българин и стана още по-добър американец. Да живей България! Амин.

Е ли ...tout comme il faut ?

Къде е бат Петко у нас знае само девойчето с опелчето. Що не питаме нея? Или и тя заминала била....

Шефът на Данс т.е първи разузнавач на Българи е първи приятел на САЩ и Франция...За мен това е свързано с ....държавна измяна. С право е уволнен от Б. Борисов. Явно много се е "размирисало" около него и кръгът " Монтерей "/ малко преди той е бил на среща / му е заповядвало да е изчезне.

ВъииииииЙ ! - демек Ако Човек вземе та Стане и Избабани 'Царят - Е дибидюс !' - Е предател ?! ---> Всерьез ?!

Желязно си прав. Само дано не се окажеш и фактически прав....

Ако позволите, Колега - след като Всички виждаме че Всичко Е Ненаред у Нас - Как/Откъде-Иначе Да Започне Изправянето на Нещата ?!

Аз бих ти предложил за ник, "Касандра", без никаква ирония. Позволи ми, да не се мотивирам. Когато се регистрираш така, ще ти изпратя "лично съобщение", от никът си във форума. Бъди здрав.

Що за хрумване - искаш да кажеш, че Борисов го е уволнил щото е приятел на САЩ? Или имаш предвид - от страх да не го засенчи?

На клапиви х.., вълнат му пречи. Нямало камери, Не работели и за това не разбали къде е изчезнал човека. Да видим утре какво ще измислите за заблуждение на обикновения човек. Стига глупости вече. Хванете се за реформите. За пенсионерите няма пари, а съдебната система си раздава бонуси по 30 % от заплатите. Нали и те са на бюджет. Защо за тях има, а за другите няма? А пък за изчезването на Петко Сертов трябва да мислят тези, които му осигуриха изчезването. То в България какво ли не изчезна? Изчезна Сребърния фонд, изчезнаха Маргините, изчезнаха братя Галеви, после изчезнаха тефтерите на Златанов и накрая изчезнаха парите на КТБ. Време е вече и тази управляваща пасмина да изчезне на майка си в .....

Михнева е леко луда, но може да има нещо вярно в казаното от нея. Не ви ли се струва подозрително, че шефчето на фирмата се втурна из медиите да дава интервюта веднага щом изчезна куката? Ако нямаше какво да крие и беше честен бизнесмен, нямаше да се съгласи да го водят по телевизиите като мечка. Явно иска да заблуди обществото преди да излезе истината.

Ама тази Маргаритка много наясно и много отворена по всички въпроси в държавата. На всяка манджа мерудия. И като такава, непрекъсното е по студиата на разните телевизии и ръси ли ръси

"az", ти си бил голям ДЕМОКРАТ, бе?! Едно време поне имаше вестник "Милиционерска мисъл", в който пишеше къде по-умни работи. Примерно, кръстословица само с четири букви, за малкото име на ТодЪр Живков? /Теди/

От посолството на САЩ обаче са категорични че твърденията на Михнева са "едни абсурдни спекулации", и няма никаква истина в тях. - Един път и аз да съм напълно съгласен с тях. Е, имаше още един път, ама ставаше дума за тяхна изтекла шифрограма.

Пичът си бута кефа някъде по островите и харчи откраднатите кинти. Сигурно много се забавлява с глупостите, които се пишат из сайтове и вестници, ако изобщо ги чете.

Ще се окаже, че "сътрудничеството" със САЩ е по-опасно за нашата държавност от турското робство!

Лу.. Лууу... Лубянка, Лубянка - Лубянка нашая. (Извинете !)

Наша Маша - баядерка и поклонница мине...тиит ! - РАДИ нею - обсуждаем да И генерала Пиночета !!!

Непотвърдени източници съобщават, че българският Джейм Бонд, по-известен в родните среди като агент Стрезов, се е качил в летящата чиния на Ахмед Доган, поела курс в неизвестна посока.

Нелепа държава...след дъжд качулка......!

От Гърция е заминал на "Два метра под земята ООД".

го е посрешнала там? В ХУЙКЕНД пишеше, че преди време в ДАНС му е била секретарка, но му е изпускала редовно и напрежението от напрегнатата работа. Преди година е заминала за САЩ!

Аз съм ценителя.Някои от моите представи за нещата от живота са известни.И аз съм силно озадачен от написаното в статията щото то напълно противоречи на тези мои представи.И ако тези мои представи са грешни това си е мой проблем.За това искам да се спра на другата възможност.А именно че написаното НЕ Е ИСТИНА.Преди няколко дни написах тук за впечатляващата упоритост с която този случай се набива в главите на хората.Какво ги интересува хората че един безверник е "обърнал резбата" и влязал в правата вяра."Освободителите" ше преглътнат загубата ,няма да е за първи път.А това изобщо не работа на широката публика.Ако НАИСТИНА е бил поканен на интронизацията(ако така се казва) на обама-това е доста сериозен аргумент.Не знам.Та за това пита що толкова настоятелно но занимават с този случай. Определени среди разбира се.Каква им е целта.

Работна Хипотеза ако позволите : - Дискретно Глобално Оповестяване на 'червения картон' към 'наште' ?

Друга хипотеза: за да забравим първоначалната хипотеза - Мишо Бирата и (не)приятели.

Ако Е това, Колега - Ние-Всички имаме Воистине-Сериозен Проблем.

Аз не знам какъв е случая с мишо бирата ,а и не ме интересува. Парадоксално е да се вкарват в един случай мишо...и СВЕТОВНИЯ ЛИДЕР.Малко е тъпо.Ако Мишо ...е премахнат от боко,то същия боко колкото и да е глупав(казва че правешкия свинар е бил голем политик) няма да седне да прави кофти ПИчатление на ЛИДЕРА. Малко е дребничък.Не знам.

В КРАЯ НА КРАИЩАТА ВСЯКО ЧЕНГЕ ОТИВА ДА ЖИВЕЕ В ДЪРЖАВАТА ЗА КОЯТО Е РАБОТИЛО .

Абе ,тая Михнева, и тя гоооооляма разбирачка!Още не беше се разгласило изчезването на Сертов, и тая обяви,че е замесена любовница! Марге,разбирам ,че някои жени,на определена възраст започват да живеят със спомените за секса и завиждат на тия които още го упражняват, ама чак до там-не е редно!Все пак човекът има жена и е невинен до доказване на противното!

Отдавна го казах, че въпросният е двоен агент, работил е в полза на чуждо разузнаване и държава, станало е напечено за нещо и се е покрил.

по чуждо разузнаване от ус-кото не знам да има ...

марихуанското...

А КГБ-еиското свое ли е според теб ???

"поканен на инAУгурацията ". Знае ли някой как се произнася английската дума " inauguration" на български? Защото на английски съвсвм не е "инАУг...."

Каквито ни преводачите, такива и журналистите ... и дупетатите ... и държавата !!!

Ако е вярно това което казва М.Михнева ,то тя става за топ разузнавач.Какво правят тези в ДАНС и МВР.Получават си големите заплати и бонуси на наш гръб.

Не, просто си изпълняват поръчки на повелителите и не се занимават с "глупости" да търсят престъпници в името на държавата.

Какво ни занимавате с тази скапана ченгеджийска държава и тези изтъркани ченгесжийски номера. Има го - няма го , тука е - там е, това било - онова било. Кой ли нормален човек го интересува това ? А всъщност останаха ли нормални хора в тади държава ?

Пристигнал и се настанил в САЩ, харчи си американската пенсия за заслуги в разузнаването срещу вражеска страна с първа буква Б, разположена на Балканите. пише мемоари "Тихият Фронт, как се борих за интересите на САЩ" и се надява да не се убоде скоро я на трънче, я на коктейлно чадърче, ама изборът си е негов!

Ееее, ама много си ''мъдър'' няма що!!!

Тичай и ти да хванеш самолета!

Скоро ще им трябва цяла флотилия да си ги приберат обратно служителите в САЩ. Няма товарен самолет дето може да събере толкова заслужили "българи" с американско поданство.

И какво майка си ще търси шеф на ДАНС в най - бандитската държава?

Той каквото търси ще го намери, не бери грижа. Аз пък да питам, ние чий дедов търсим в най-пропадналата държава? Или не е така?

Родина Мечо, Родина.Тук съм роден - тук и ще си умра - аз съм възрастно куче и нямам много време, за да предприемам нови "авантюри.

...най ми се връзва тая постановка да е нещо като "защитен свидетел..." по казуса на Михнева или по няколко такива взети заедно... гръцката страна може да му осигури този статут заедно с американците... ако е така повече няма да го видим или чуем освен ако не го засече случайно някой нашенец да си пече задника на някой тропически плаж в компанията на дама с шоколадов тен... хихихи.. освен това той е заслужил и знае... може да пише-да пише до дълбока старост... а сина му къде беше...???... той може да ви заведе до него ама на кого му пука - важното е се дигне пенсионната възраст с 2 месеца...

бг не се напъвай да коментираш, не ти се получава. Я виж, прочети там за ники китаеца, там по ще ти се отдаде темата.

...извинявай, вземам си думите назад!!! ... а ти бягай да миеш чиниите, че се натрупаха... :))

Синът - звучи да Е голяма работа младеж....макар-И да имам известни въпроси относно седенето-му на балкона в сградичката на мегдана с жълти павета.

От тази случка става идеален роман по Дейвид Балдачи.

Дрън-дрън ярина! И затова Сертов няколко пъто теглил по няколко хиляди лева, а пък споделил и на няколко човека, че имал ТАЙНА СРЕЩА. Представяте ли си какъв смях - идва някой твой познат/колега и пътьом ти споделя: "Пич, довечера имам тайна среща!"

Докато коментирате Петко упрявляващите вземат поредният дълг от няколко милиарда и никой не коментира това.

Абе шапшал,какво общо има това с темата.

Точно така се отвлича вниманието, ама някой тъпчо не може да разбере това.

Ами има, защото темата ви отвлича вниманието, не разбрахте ли?! Смотаняци! Хайде плюйте, дано ви олекне на дребните душички!

Ония у парла-ментата ли, Колега ? - ами че те 'наште' Си го гггласуваха. НО ! - да Видим Ще ли някоя Воистине-Банка да Им даде И-наностинка.

като е толкова доверен на САЩ, защо ще е консултант по Южен поток? как така ще изчезне от Европа, дори да работи с американците. по скоро да не е рабитил за две страни, и дали е рабитил за България

Поредния предател на Българския народ. Когато е имал власт е крал до насиране, сега "нашите приятели от САЩ" са му дали подслон, заради заслуги. Как пък за 25 години не се появи един властимащ с който да се гордеем. Друг е въпроса, дали това не е само заблуждаваща информация.

Такива не се допускат , а народа е пас поради липса на християнска вяра и солиден морален кодекс. Затова поведението на обществото е толкова неадекватно. Без вяра няма спасение. Дано повече хора го разберат по-рано. Защото някой ще го разберат късно.

В какво Има данни да го Упрекнем, Колега ?

че е заблуждаваща информация, Пит Сертю е избягал в Масква при "нашите приятели" и в този си вид не е предател на Българския народ:)

Все повече плъхове напускат кораба.

То като смел капитен ще потънеш с него ли ? Или ще кандидатстващ за бъдещият балканси бестселър : " Из меммоарите за една изчезнала братска държава - или - как газ глава затрива "

Аз също съм на мнение,че Сертов е заминал и може би дори се знае къде е,защото 100% това е станало с помощ от висшестоящите днес!И затова така го търсят-проформа.Даже ДАНС не го търси-факт.Това трябва да ви говори много.

Ами Ако Е именно-Заради 'наште' Високо...ъъъ...висящи ?

Човека си пие уискито в щатите а тука нашите милиционери похарчиха милиони да го търсят и ни надуха главите вече с тоя сертов

Оставете човека на мира, може наистина вече да не жив, а вие продължавате да пишете глупости. И като чета се чудя от къде ги знаете тези подробности около него, като че ли сте били до него неотлъчно. Страшно гаден народ сме, затова никой не ни уважава. Това е мое мнение.