Десетки убити и ранени на премиерата на новия ”Батман” в Денвър

Маскиран мъж застреля 12 души и рани 59, след като откри стрелба по време на премиерата на новия филм за Батман - "Черният рицар: Възраждане" в Денвър, щата Колорадо, съобщиха информационните агенции. По-късно стрелецът беше арестуван.

Обратно в новината

Коментари - Десетки убити и ранени на премиерата на новия ”Батман” в Денвър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

момчето е прекалило с цоунтерстрике или нещо подобно и е обуркал виртуалната с реалната постановка.. прблема на уса е сус свободното притеяване на огнестрелно оражие. и тука да не ми разправят как човека убивал а не оружието щото ако беше с нож едва ли ще изтрепе толкова хора за толкова време. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

сър

Мъка, мъкаааа. Някъде сърби ли те?

Тоа пък ме утрепа бе... Нямал бил достъп до интернет про соца... А също и последен модел Ейфон...

Аз помислих, че масово са разстреляли Би-Би, докато е бил на кино. (Масов разстрел на премиера на новия Батман)

Ти пък... Къде си видял истинска демокрация. Тва е илюзия. Няма такъв филм. В никое кино... Наивник!

Тази несъмнено огромна и чудовищна трагедия е точното въплъщение на нашенския лаф.. ОТИДЕ НА КИНО...Точно тва се е случило с нещастните убити хорица...

сър

А що за филм е това?

аззз

ми няма как да занеш няма го по торентите още и за това, но евентуално може да отидеш на кино и да го гледаш кратун...

Значи, има две категории хора: управляващи и управлявани. Първата категория държи втората в подчинение, т.е. - управлява я, по два начина! Първият начин е този, който си описал в коментар си - умишлено създаван и поддържан дифицит, за да не може народа да мисли за нищо друго, освен как да си набави необходимото и цялата му енергия да отива в това занимание. Вторият начин е този, на който сме свидетели в момента: Свръх предлагане и насаждане на консуматорско безумие, с цел да не мислиш за нищо друго; така си безопасен и управляващите да спят спокойно...

Чета ви всичките глупости и разбирам защо и държавата ни е в такова положение. Абе хора, кога ще спрете да обвинявате демокрацията и капитализма за несгодите ви, кога ще поемете собствена отговорност? Или мозъкът ви е толкова промит от социализма, че дори не може да мислите за себе си?! Но ... социализмът учи на мързел , нали такъв беше девизът "Учи , за да не работиш". А това,, което се случи тази нощ в Колорадо е ужасно но ако ни беше разрешено да носим оръжие с нас в киното, нямаше да се стигне до толкова жертви. Хората убиват не оръжието.

АБЕ И ТИ СИ ЕДИН ПРОМИТ МОЗЪК...

Под --- държавата ни --- имаш предвид САЩ, предполагам, след като живееш в Денвър.

уса- около $ч0000 средна паботха заплата на човек от населението. "отличникят"-бг-то,основна-290 лева.пялна мизеря. средна годисчна,вие я сметнете,мярзеливите отворковзи!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да ама поне мога да си пусна детето спокойно на кино. Аре бегай легай с твойте долари, промит мозък...

Не, Норвегия е с по-неограничени възможности. Да живее Русия! Там поне са ограничени.

Братле, изчезвай веднага от форума, че го мърсиш. Не ни занимавай с психичните си проблеми...

Не си писал за сигурността на хората. Тогава вратите нямаха ключове- никой не се заключваше. Сега живеем зад решетките на прозорците и гледаме да се приберем по светло.

Искам да кажа на всички промити тоталитарни тиквеници тука дето повтарят като развалени ВЕФОВЕ едно и също , че понеже на мен ми се налага да гледам руска телевизия - ако в Щатите тези дивотии са 1 мерна единица в бившата съветска империя за която мечтаят са 100.

кой не скача е червен!!!!!!!!!!!!!

Те всички са АНТИ-комунисти, защото Борисов и Цветанов са били тайни антикомунисти по времето на комунизма.

Лъжеш като дърта циганка, макар и заглавието на поста ти да е високопарно.. И аз гледам руска телевизия. Досега не е имало случай на безпричинен разстрел на невинни хора от откачалка. В САЩ почти всеки месец се случват подобни инциденти.

И какви са ти мерните единици? Откачалка с автомат? Знам само че да има право всеки да носи оръжие е супер тъпо, и не е в интерес на никое общество! Защото дори и на нормален човек някой път му пада "пердето". А какво остава ако си луд?!

точно тъй...

Яд ме е че живея още тука и деля един въздух с хора с толкова мозък като тия тука дето са коментарали след мене .Честно !!!

Тулуп

Марш към бленуваната от теб смравдлива Америка! Още утре! Ако не знаеш английски, в което съм почти сигурен, ще се намери къде да работиш - в кенефа на някоя магистрална бензиностанция! И на мен ми е неприятно да живея в една държава с такива като теб.

"Който сее ветрове, жъне бури"

Защо на местопроизшествието са пристигнали само десетки полицаи, а не стотици и хиляди? Защо Президентът Мр. Б.Обама не е пристигнал незабавно на местопроизшествието, за да направи оглед и да организира спасителните мероприятия? Защо вътрешният министър и Конгресмените-Сенатори от Управляващата Партия не са пристигнали на местопроизшествието? Проверява ли американската Пътна и Магистрална полиция преминаващите автомобили в цялото САЩ, за да открие останалите съучастници? Тежки въпроси, един от отговорите на които се натрапва: да, много, още много има да учи Американската полиция от Българските си колеги! Браво българи, браво момчета, браво юнаци, браво Български Полицаи, браво г-н Борисов! Благодарим ти за грижите, бащице, без теб сме загубени, ти си ни единствената надежда, и донякъде г-н Цветанов!

и на тази новина ли политика правиш?

Това което прави не е политика, а показване на тъпанарщината си...

А някой поискал ли е оставката на вътрешният им министър? А защо не?

Много добре mI6О...прав си човече, имаш и добро чувство за хумор. Омръзна ми от писания на хейтъри и киселаци, които като нямат аргументи минават на личностни обиди.

"Демокрация" и "свобода" по американски - кой както си поиска стреля и избива мирни хора.

Това е човек неудовлетворен от живота, човек на, който не е обърнато внимание, човек с накърнена себелюбие. За да се реши на това действие много му се е събрало. Това е една от негативните страни на демокрацията. Дано подобни прояви бъдат ограничени до минимум. Съчувствие към роднините на убитите и пострадалите

Не бе, като е бил малък майка му му е купувала по-малко подаръци, отколкото на братчето му като е бил малък.

ами сигурно точно за това става дума... Или момичето което е харесвал е тръгнало с друг, а на него му е обяснило, че не става за нищо...

Това е то американската мечта.Живот като на кино! Проглушиха ни ушите с американските си ценности и демокрация!

Поне са умрели доволни от живота,а не като нашите родители,поскърцвайки с мизерните си пенсии ...

Останах с впечетлението, че става въпрос за разстреляно в упор дете?!? По твоята логика, щом ти си жив, значи си доволен от всичко, така ли?

Да тежиш 250 кила не означава да си доволен от живота. Това са две различни неща. Иначе е вярно, че колкото по-прост е човек, толкова е по-доволен от живота.

И изобщо целият нов световен ред нещо куца :)

Сценаристи - психари, Режисьори - откачалки Актриси - мръднали, Артисти - още повече, и какво му остава на обикновенния зрител- да се въоръжава.И каква стана тя? Та ,към нашите културтрегерчета: Моля ви!Не преливайте от холивудската дивотия при нас!Нали знаете , имаме си собствена достатъчно.

Това със съобщението в края на статията за българската премиера на филма е уникално глупаво. Какво целите?

Дали пък тази "демокрация" не е държавния строй при атлантите и сега пренесен от юдеите. А иначе и социализма работи с капитали но контролирано. Това е то безконтролното печатане на валута и експлоатация на човек от човека. А и друга приказка "Нов бардак със стари ку.ви не става" или "човекът е тор за земята от която растат красиви цветя". Май има много неизречени истини. Но прехода (за земята) е пред нас.

САЩ - страна на неограничените възможности и повсеместните психични разстройства.

Да живее Русия! Там поне са ограничени.

Не разбрах, какво общо има Русия? Ходи се прегледай или си сложи компрес.

Още един удар по авторитета на Борисов!

Заболя ме корема от смях!

много е тужно когато си отиваш от този свят нелепо както е станало в бургас и денвур. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Айде да идват вече извънземните и да ни оправят, че то иначе сами ще се унищожим!

аз пък искам феодалното общество.не го помня ,но другите ме отвратиха.

Сигурно пак Иран е виновен! Нема начин...

В Англия е същото,дори по-зле.Тук нямат огнестрелни оръжия но ножове и бият и убиват за да се развеселяват. Но само работническата класа е под напрежение.Ако си лекар или адвокат и взимаш 200000 лири годишно,ще живееш много далече от простолюдието и не ти пука.Само че тук хората са тъпи и не разбират,нямат какво да ядат работниците,пък се занимават само с Пипа Мидлетън и другите кралски!

Пич, къде ги видя тези работници в Англия, че искам и аз да ги видя.

Тук някои хора са с толкова промити мозъци и толкова зарибени по САЩ, че всяка критика или иронична забележка я възприемат като лична обида. Нарушава им душевното спокойствие, основано на заблудата, че САЩ са върха на всички цивилизации и пътеводна светлина на света :)

Демокрацията - триумф на патологичната омраза към човека. Искаме си социализма!

И аз си искам социализма! Видяхме що е то демокрация! Достатъчно!

Социализмът си имаше своите преимущества, но не може да се върне в същата форма, в каквато беше до 89 г. Трябва да се върви към нови форми, като се отчетат предимствата и на социализма, и на капитализма. Иначе съм съгласен, че това, което е в момента, наистина е нетърпимо...

И аз!

Дотегна ми от Демокрацията с всичките и "екстри". Искам си комунизма с всичките му изгъзици. На революция!!!

Сигурно не си живял при соца, където киселото и прясно мляко свършваха в 8:00. И хляба. Кафе никарагуанско пускаха 2 пъти в годината и трябваше да се редиш 4 часа на опашка за 1 кг. Перални, телевизори и хладилници със записване и след 3-4 години може и да ти излезе късмета. За коли да не говорим.

Тея (американците), бате, май се оказват най-големите ненормалници. Вече загубих бройката на тези случай. Не на Иран, а на тях трябва да им изземат ядреното оръжие.

Ето къде е изворът на тероризма. Ти си се гърмят с повод и без повод, а после набеждават другите. Преди техните служби да се нанесат в България и тук нямаше тероризъм.

Много негамотни хора ........

НеГАмотни, да - като тебе...

Някой казаха,че и БОТЕВ бил терорист.И всички революционери.И партизаните.И дисидентите.По тая логика и Борисов е терорист...

Изказването ти няма абсолютно никаква връзка с новината. И първата дума е поста ти е грешна, не трябва да завършва с и кратко!

А, това е за отклоняване на вниманието от атентата на летище Сарафово...

Естествено, лично ЦЦ и ББ са му платили на тоя. Или...пък доказва, че когато има луди колкото и да ти е уредена държавата, не можеш да ги спреш. А нашата е далеч от уредена в момента (ама така беше и при 3-йната, и при НДСВ и при Костов).

със сълзотворен газ, убити вероятно са застреляни с автоматично оръжие, възможно е да е и бойно, едни от най-хитовите им риалита за американската публика е тунинговане на всякакво оръжие - от дамски пистолет до танк, един вид хоби - стои в гаража и си майстори по колекцията автомати и бойни карабини. После някой колега го ядосал, отива в гаража, взема по-модерен и голям арсенал от някое българско поделение, и раздава справедливост. Без значение дали е в кино, офис, университет, училище или нещо подобно. Жертвите може да се окажат два пъти повече, да видим как ще бъде отразено в медиите в сравнение с взрива в Бургас, дали няма да са виновни Иран или Венецуела и какъв ще бъде отговора на атаката.

Айде бе наистина ли смемногозлобни,а този дето гие изстрелял тия требва да го напрвилс голяма любов!?Тъпунгер такъв!

Борисов и Цветанов са виновни - тяхната мам...

2012 е.

........ цуйката и немои да се пуашиш!

Да не е бил самия Батман този маскирания? Да не му е харесало как го представят във филма.

ДИКТАТУРА, му е майката! ;-)

Тоя да не е като оня Брайвик, който, за да се бори с мюсюлманите, изби сума и хора от сънародниците си.

Еее, полудя този свят бе ! Ми да въведат задължителни профилактични прегледи при психиатър за всички, които имат достъп до оръжие и взривни вещества! Защо трябва да плащат невинни хора за безумието на някои и за лесния достъп до оръжие ?!?

Не е полудял, в сащ си е просто така. Преди като ни ги показваха тези нещи и ни говореха, че капитализма е хубав само за богаташите ние не вярвахме. Е, сега поне се убедихме сами и го изпитваме на гърба си!

И да го въведат, черен пазар на оръжие винаги е имало - който има пари ще се въоръжи, независимо от режима.

ако си спомняте кой се засели и изби индианците в сегашната демакрация САЩ - само главорези убийци мафиоти проститутки обратни черни жълти и евреи - това си могат това правят

+1 Големите "демократи" построиха своята държава върху безжалостно унищожено местно население. Ако го погледнем от днешна гледна точка, индианците, може би също са отказали да се демократизират. Затова са били избити и малкото оцелели са били навряни в резервати.

Как се понасяте, не знам. Такава злоба има в огромна част от драскачите тука, че ако не бяхте мухльовци и пенюги, и ако имахте патлаци, със сигурност бихте изпозастреляли маса народ. Лекувайте си болните глави.

Твоя коментар е още по-злобен.

Точно.

Що да са злобни хората бе, приятел? Просто отбелязват всеизвестни факти - че САЩ е една от най-ненормалните държави с един от най-ненормалните хора в света. Ако не беше така, щяха ли само там да стават подобни неща? Или предимно там - 99 процента. И тръгнали да оправят света. Смешници... Иначе язък за загиналите хорица, разбира се...

Когато при съобщение за загинали хора има толкова много ехидни, подигравателни и злостни коментари, друго заключение, освен че пишещите са злобни и прости хорица не може да има. Не търси ненормалните някъде по света, тука са, и са много.

А ти от кой народ си? Дай да се научим на нещо хубаво от теб, ако имаш какво да предложиш.

Що бе и тука не е трудно да си намериш с какво да избиеш 10-тина човека. За радост не сме /все още/ изтрещели с главите толкова, колкото други братски народи, от които се учим на "свобода и демокрация". Ти какъв си по националност, уважаеми?

Не че не сте изтрещели, МУХЛЬОВЦИ И ПЕНЮГИ СТЕ, треперите си за животеца, иначе нямате уважение към живота на другиге. Поне това демонстрирате със злобните си коментари.

Явно са изпуснали някой ветеран от местната военновъздушна база или военната болница :)

Хм, този прекрасен капитализъм, който мачка работещите и дава оръжие на всеки инфантил, който иска да стреля по тях ! Прекрасен е - работиш като животно, за да се храниш и спиш, надявайки се че няма да те растреля някое говедо с оръжие, докато самодоволните олигарси си броят милиардите - капитализма е добре за хората с капитал, за пчеличките е така - работиш, докато не умреш ! Честито н абогатите, бедните да го д..хат - на кой му пука за тях ?

Познахте другарю Станишев! Само така да громим класовия враг, та да дойдат пак ония времена, дето всички бяха равни, а ние по-равни! За да може да краде колкото си щем?

....и това ще стане!!! Глас народен - глас божи.

Иран?

тия не могат да си оправят тяхната измет,тръгнали да оправят света ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.