150 руски шпиони действали в САЩ сега

Около 150 сътрудници на руското разузнаване биха могли да действат на територията на САЩ, съобщи Си Ен Ен.

Обратно в новината

Коментари - 150 руски шпиони действали в САЩ сега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Около 150 сътрудници на руското разузнаване биха могли да действат на територията на САЩ, съобщи Си Ен Ен." Невероятно прозрение!!! Биха могли и 15 и 1500 или 1500000. Биха могли!

Поредният смешник е натъкмен за президент на ФАЩ, където той с изненада разбира, че там управляват едни други хора. Същите го суспендираха, и той не може да встъпи в роля вече месеци.

Гола вода е Тръмп, не може да се мери с най-големия смешник на планетата другаря Путин!

Много важно! В България има хиляди руски шпиони, ама файда от тях йок! А американците да не се коркат, квато и секретна информация да гепят от тях, тъпите руснаци нищо не могат да направят с нея освен да я архивират! Още Ленин е казал преди 100 години "русский человек плохой работник" Справка - Гугъл, там има и интересно продължение!

Ако цитирам напълно кво е казал Великия Ленин за руснаците, ДИРа веднага ще цензурира и ГЕНИЯ!

Ае сега! Как не са 1500...или 1 500 000...или 170 000 000-след като толкова гласуваха за Тръмп, значи всичките са руски шпЕони или симпатизанти!

И нека лова на вещици започне СЕГА!

Чудо голямо. Но данните са занижени... поне десетократно. Всеки проект си има шпионин. И това си е естествено

Чудо голямо! В България горе-долу толкова руски шпиони имаме само в парламента, а ако сметнем и пРезидентството, то ние сме ги изпреварили отвсякъде! Само русоробските организации са повече по бройка!

Абе нещо ми се струва че американските подлоги са в повече иначе нямаше да си направят кабинет и да имат мнозинство да властват...

Информация пак от CNN: Преди 4 години американските разузнавателни служби имаха над 250 000 служители. Преди две седмици съобщиха, че само военното разузнаване на САЩ оперира в 140 държави по света. Въоросът е ние къде сме и изобщо дали сме някъде.

Леле какъв смех само е настанал при краварие... Та това е игла в сено бе дето го давате като някакво ''биха могли''

Да ги изброят поименно :-)

са повече не се заблуждавайте.

Е тия как кога успяха да ги преброят и разкрият, че са 150? Не са ли 300 или 150 000? Цялата скалъпена история прилича на вица за Гарабет разузнавача, който живеел на последния етаж. Гарабет разузнавача го търсили от центъра, понеже били загубили връзка с него и този който го търсел не знаел на кой етаж е, а там на звънците на всички етажи пишело Гарабет, та се наложило да пита в блока случаен човек.

15 000. Или са икономисали от агенти на място щото компенсират с хакерите? Подобни "оценки" не говорят за нищо добро за една реномирана телевизия, особено когато всеки знае, че страната от която е въпросната телевизия подслушва собствените си съюзници и има най-големия бюджет за разузнаването си.

"Около 150 сътрудници на руското разузнаване биха могли да действат на територията на САЩ". Не мога да повярвам каква завист ви гони. Вие само на Навални ли разчитате?

"150 ...биха могли" ! Значи ЦРУ и ФБР гледат на боб или черен дроб , за да виждат ясно в бъдещето. Ебати службите и медиите им ! Голям страх ги гони !

А колко шпиони на Щатите има по света? Толкова ми е писнало от двойните стандарти и тъпата им пропаганда.

като видите ЦНН - по-добре не чете новината, едно 90% е фейк.

Само 150!? Баси как са го закъсали руснаците!

И у нас эсть антибългари-разветчици! Русия създава информационни войски.Създадена е войска за информационни операции, което е значително по-ефективно и силно от всичко, което по-рано създадохме в това направление, което се нарича контрапропаганда, каза той. Пропагандата трябва да бъде умна, грамотна и ефективна,да се плаща на тролове които да лъжат колко е велика Русия, добави министърът.

Путин- агент кремля !!

Има и у нас шпиони на СаЩ.Най-известните се подвизават под кодовите названия: плазмодия,пеленгатора,тиквата,дяланият камък и мн.други намиращи се в НС.

Американците дето седнат и дето станат,все руски шпиони им пред очите!Изтрещяха завалиите вече!

Само толкова! Глупости! Много повече са. По стара традиция още от времето на СССР във всяко дипломатическо представителство, било то посолство или консулска служба има мрежа от агенти на различни служби - КГБ, ГРУ и др. Всъщност целия състав на дипломатическата служба се състои от агенти. Тези агенти вербуват информатори. Откъдето получават информация за това което ги интересува. Те също са шпиони, ако спазим терминилогията. Само че агентите са на шат от бюджета на Ръсия, а информаторите са "на хонорар". Няма как да с асамо 150 души в цял САЩ. При такава огромна руска диаспора със сигурност са много повече. и активни агенти и "спящи" клетки. И това ФБР го знае много добре. Може би са засекли 150 особено активни в момента. Но във всички случаи има поне 10 пъти повече. Или 20.

Среща на Г20. По някое време Тръмп и Путин остават насаме - няма преводачи наоколо, няма никой... Тръмп се хвърля на рамото на Путин и почва да му плаче: - Владимир, не могу я больше так! Путин го тупа успокоително по гърба: - Надо, Щирлиц, надо...

ами след като пореден голямм щат /Илинойс/ влиза в процедура по несъстоятелност /фалит/,след като бюджетите за всичкии сфери за орязани заради колосалните дългове и въпреки печатница за на пари, не само шпиони, ами и извънземни ще ги регистрира и показва "истината "СНН.

Искам да разкрия една секретна информация ! Основните сътрудници на руските служби са в обкръжението на Демократическата партия ,защото по-податливи на пачка долари ! Лично Хилъри Клинтън е завербувана от руското контра разузнаване !

Е Такива новини направо ме развеселяват. Че те ако имат само 150 значи не си вършат работата! Примерно само в нашия парламент сигуно има 100 руски 100 американски от които и 50 двойни агенти.

Да, 150 руски агенти в САЩ и 1500 американски агенти в Русия! Бюджета нали трябва да се надува.

Раят за руските шпиони е България. Освен цели партии помощници и сътрудници, те имат вече селища и квартали.

Не е раят, а плацдармът за доста страни - тук се основните гнезда и така те са стотици....

Събитията и сътоянието на днешните САЩ все повече прилича на аналогичните в края на 80-те год. на ссср.Тече такава "перестройка в САЩ", че оная в ссср ще им се стори като райски момент.

Мечти, мечти...

Те що янките не държат многохилядна 5-та колона в Русия. Ма хич!

евентуално...едва ли не... възможно...

промиване на съзнанието .Журлалиста се превърна в противна професия именно заради целите за които се използва.Свобода на словото .Аре нема нужна.

Много интересна статия. Чудя се това "преброяване на дивите зайци" на CNN дали не е организирано от самите руски шпиони, че иначе от къде биха взели журналята такава информация? CIA спи.

А В РУСИЯ СИГУРНО ИМА ПОНЕ 300 ХАМЕРИКАНСКИ ШПИОНИ

НПО-тата с американско финансиране, преброй сороските НПО и ще получиш една солидна цифра

Бре!! То в България американските шпионски организации са повече на брой.

Те в кочината не са шпионски, а на метрополията..

Може и а са повече -това си било, е и ще си е - иначе ВСВ НЯМАШЕ ДА СЕ СПЕЧЕЛИ ТАКА БЪРЗО ( производсвото на оръжие се увиличава но трябва време и транспорт и инфомация за произвотсвото на вражеското оръжие - така беше спечелена курската битка защото СССР знаеха всичко оръжие което ще против тях

Имаме един американски шпионин в Парламента със сигурност. Тоя ПРЕДАТЕЛ, лобира за купуване на Ф-16. Всички го знаят. Няма да му споменавам името, обаче ушите му са като пелингатор и е завършил помощно училище.

А в Русия, колко американски има?

В Русия няма американски шпиони, там има само американски разузнавачи. :)

Забравили са да споменат града :))) Ако си мислят, че са толкова за цяла кравария...

Като ги занаят колко са, би трябвало да знаят и кои са. Защо не ги арестуват или публикуват имената им? Ако не занаят кои са - как знаят колко са? Всичко е ЕЖК (една жена каза ... на пазара)

В Щатите най много шпиони имат Израел и Турция.

най-много са в бг щат,особенно израелските .

150 сътрудници на руското разузнаване биха могли да действат на територията на САЩ Те биха могли да бъдат и 1500 и 150 000 биха могли. Всичкото им е такова на ФБР-то и на ЦРУ-то, в едни загатки. Едни неясни подхвърляния, едни общи приказки. Колкото лаф да става. Като гледам Сноудън и други такива, май на руснаците не им трябват много шпиони.

на руското разузнаване биха могли-- Сноудън каза кой какво прави

ОТ КОЕ ТОЧНО РАЗУЗНАВАНЕ - ПОНЕЖЕ ИМА ВЪНШО - ИМА НАШТО НА ГРУ - А ИМА И КОНТРАРАЗУЗНАВАНЕ :))

Неграмотници, руското сотрудник на български се превежда като служител...

Поименно г-да журналисти, поименно.

Няма какво да се жалят. Бас държа, че и те не отстъпват на руснаците и имат доволно много агенти в Русия.

Пишете за по-убедително, че 150 000 руски шпиони действали в САЩ сега!