Дан Коутс: Готвим нови мерки срещу Русия

САЩ планират допълнителни мерки в отговор на руските действия, както и защита на междинните избори за Конгрес през ноември.

Обратно в новината

Коментари - Дан Коутс: Готвим нови мерки срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С това си решение, САЩ си признават, че историята с Новичока е тяхна измислица, но крайно нескопосана! Цял свят разбра, че САЩ са в агония, губят позицията на световен лидер, и това ги побърква. Китай им завладя пазара, Русия ги предизвиква с нови оръжия, Северна Корея ги захапа яко. Как няма да се паникьосат, като губят позиции? Още много лъжи ще скалъпват, но с това ще стават все по безсилни!

Тези сбърканяци половин година мерят, а руснаците ще го направят само веднъж.

Те(ЦРУ)може би не се опитват да влияят в изборите в Русия,може би не подкрепят опозицията в Русия???!!за намесата на САЩ в други страни не се говори толкова,но че Русия има ЕФЕКТИВНИ служби реват нонстоп;!

Чували ли сте израза - "Точката от която няма връщане"? Тая точка вече е много близо и даже стъпвате по нея. Ще завлечете целия свят със загниващата си империя. Всичко ще стане на прах. Даже тия, които проституират във форумите за по няколко цента на пост няма да избегнат тази участ.

са новите петролни и газови находища като тези в Бахрейн, които да свалят цената на петрола под $20/барел поне 10 години.

Те- арабите - си умират да си продават петрола без пари, нали, пъпеш? :))

Не разбраха ли продънените псевдодемократи от запада, че колкото повече санкции налагат - толкова повече скача рейтингът на Путин ? Даже техните журналисти от Ню Йорк таймс определиха Путин като най-влиятелният човек в света ! Тотална некадърност и неадекватност - няма как да е иначе, презадоволените наркозависими дантелки няма как да сътворят нещо смислено !

Да , рейтинга му така скочи , че цяла година може да маже филиите на пенсионерите с рейтинг !

Средната пенсия в Русия по времето на Вова СЕ УВЕЛИЧИ ЧЕТИРИНАДЕСЕТ (14) пъти, пъпеш!!!

Яка параноя ги тресе краварите... А за санкциите Русия ще си го премести в другия крачол... ТОВА Е ДЪРЖАВА,КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ САМОИЗДЪРЖА И БЕЗ ОСТАНАЛИЯ СКАПАН СВЯТ!!!

Най ми харесва как лвка полека руснаците започват да говорят за Китай като за по-големия брат. Е явно са разбрали, че сами не могат дори да застрашат NATO. проблема е, че Китай и САЩ заедно правят мангизи и са дупе и гащи, още повече, че без американския и европейския пазар Китай АЕ връща 100 години назад. Интереса клати феса.

То затова китайския военен министър в момента е в Москва... и ясно заяви че е пратен там за да изрази китайската подкрепа за руснаците;)

Не си в час - Русия два пъти сама влиза в Европа и връща Наполеон и Хитлер в дупките, откъдето са изпълзяли - докато твоят идол НАТО не е стигнал повече от Полша, с цялата си армия от джендери ! Ресурсите на Русия са повече, отколкото останалата част на света - който има ресурсите, той определя правилата, останалите са просто купувачи на нещо, което нямат и с еопитват да и ги вземат ! Ограмоти се - смешен си ! сорос не ви ли храни достатъчно ?

За да стане ясно на момчетата на Кирчо контрабандистчето, ще има "Вътре,вътре,сух,сух..." за мадър раша.

ВЕЧЕ КАЗАХ ПРЕД ВИСШИ РУСНАЦИ ЧЕ АКО БОЙКО БОРИСОВ УМРЕ ЦЕЛИЯ ЮЖЕН ФЛАНГ НА НАТО ОТИВА ПОД ВОДЪТА БАРАБАР С КРАВАРИТЕ И КРАВАРКИТЕ :))

да изгонят и останалите 5000 руски дипломати.

ВСЕКИ РУСНАК В АМЕРИКА Е РУСКИ ШПИОНИН А АМЕРИКАНЦИ В РУСИЯ НЕТ :)) ... С ГОНЕНЕТО КВО СЕ ПОСТИГНА ? - АМЕРИКАНСКИТЕ ШПИОНИ НЕ МОГАТ ДА СМОГНАТ ДА ОБХОЖДАТ ЯВКИТЕ :))

007 значи седем кенефа, както си се кръстил.

СВЕТА НАВЛИЗА В ЕРАТА НА "ШВЕДСКИЯ САНДВИЧ" .... МЛАДА КРАВАРКА ЗАТИСНАТА МЕЖДУ МЕЧОК И ДРАКОН :))

в детския форум, нека се посмеят и децата.

Росен Плевнелиев първият космонавт на Марс.На совалката на Сорос.България ще си отдъхне от това комунистическо леке.

Дъртата вещица Тереза Мей имала вълшебно огледало към което се обръщала всяка вечер преди да си легне САМА! - Огледалце, огледалце! Кажи, коя е най красива на света? Дълго време огледалото отговаряло: - Вие, вещице моя! След което Терезка си лягала и блажено заспивала, като сънувала прекрасни сънища. Неочаквано една вечер в началото на м март 2018 г. огледалцето променило мнението си и отговорило, че Юлия Скрипал е най-красива на света. Тогава вещицата (Тереза Мей) много се ядосала. Цяла нощ не могла да заспи, а когато рано сутринта заспала започнала да сънува само кошмари. На сутринта Тереза събрала слугите МИ-6 и МИ-7 и им заповядала да намерят Юлия Скрипал и да я отровят. Те изпълнили нейната заповед, но незнайно как Юлия се възстановила и Тереза била бясна. Извикала слугите МИ-6 и МИ-7 и им закрещяла: - Некадърници! Кой ви научи да използвате толкова слаба отрова? Слугите отвърнали: Нашия учител: ЦРУ! - Веднага извикайте ЦРУ при мен! - наредила Тереза! Влязъл ЦРУ и попитал: - Какво ви тревожи вещице? - Защо не използвахте по-силна отрова срещу Юлия? Новичок например! - Защото нямаме! С новичок разполага само великия магьосник Путин. - АааХаа! Значи Путин ще обвиним за неспособността ни да отровим Юлия! - протривайки доволно ръце захилила се злобно вещицата Тереза Мей и заповядала: - Извикайте продажните журналисти и ги нахранете с кифли!

OmPoBeH

+10 - Много добро :))))

И аз много те харесвам:)))

При Обама нямаше такава гавра с ватниците! А Тръмп се води приятел на ХЛО шеломов смятайте! БУХАХАХАХХАХА

Ти май пак нищо не си разбрал!? Абе Сорос, смени го тоя, че е постоянно в издънка, Морския вълк даже му се смее

Гответе, гответе, накрая ще сготвите някакъв световен буламач.

+

е най-после стана ясно,че повод не е нужен за тези които са решили да изолират рашките - санкции до дупка (класика в политическия жанр) :-)

Рамките да ти свалят прашките.

Е какви мерки бе, клекнахте и казахте, че ще приемете нови руски дипломати. Тогава за какво беше пушилката - ясно е, че и предишните и новите ще имат специални задачи, както е по принцип със всички дипломати по света.

Крадецът вика -"Дръжте крадеца".

Само българския премиер Бойко Борисов няма да предприеме никакви мерки. В момента се е скрил като мишок, както по линия на външните така и по вътрешните работи. Предполагам че премиера се е скрил някъде в централна Африка, където никой не може да го намери нито журналистите нито премиерите на другите държави. Може и да е някъде из руската тайга. Искам да му кажа, че колкото и да се крие няма да му се размине. Скоро ще падне от власт и ще бъде съден и ще посети централния затвор. Винаги познавам.

Знаеш ли,Ердоганчо, време е да научиш мъдростта, че когато няма какво умно да кажеш, по-добре не се обаждай.А ти го правиш.Прочети си внимателно писанието и ако не те досрамее, значи си безнадежден слуай.

Бойко видя сметката на клоаката наречена Роско.

Като познаваш винаги кажи кое м.до ме сърби?

Няма ли най-после да гръмне калдерата в Йелоустоун и да ги спаси от мъките им тези?

с висока вероятност Дан Коутс е гендер! Нямам потвържения , но просто няма друго възможно обяснение!

Не може ли просто да е тъп и проЗт? Или умствено изостанал? Изглежда също много вероятно.

вчера учени от специализирана лаборатория във Великобритания излезоха със становище, че няма доказателства, че тоя смъртоносен новичок, от който всъщност щерката вече се излекува, е произведен от Русия. Ония отвъд океана налагат санкции на базата на какво точно?

Със всички е-облъчаните.

Каква е позицията на Българското Тръмп общество? Или Тръмп "уже""не наш?

Краварската шизофрения е на предела си!!!

Просто ми писна.Уникално перверзна кампания,"мерки,санкции,скандали"-без нищо обективно насреща.Някаква истелична,климактерична и налудна параноя. САЩ -отевете и ЕС-то търсят,ровят и дирят под вола теле.По Великден. Нагнетява се някакво напрежение,търси се конфликт на всяка цена.Типично.

Това лято пълнете буркани, че да не седите гладни зимъска.

Ей, бледолики американци, май много ви е страх от Русия?Но така ви се пада!

С течение на времето ставам все по-голям фен на руснаците ! Давайте, братушки ! Подкрепям ви във всичко !

Поредният надрусан с новичок.

Западът са жалки, лицемерни, нагли, алчни и лъжливи помияри. Слава на Русия !

Някой помни ли период дето срещу Русия да НЕ се е водила кампания....още от 1917г....

А Кримската война...

повтарям за идиоти !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!днес е жалък ден за козяк !!!!!!!!!!!!!!! касачок го няма и ес е на дуното на простотията !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!моля до кофите и не се натискаи те паикове днес няма и центове също така че до кофите там днес ще е гурбет !!!!!!

Спахте 8г при Обама, време е вече да се събудите! Джуджето вече се мисли за лилипут и ако продължите да спите, може и да не се събудите.

ПО ТерезаМей!!Бе знаем , че америчка е в основата на всичко...Те БЕЗ ВРАГ И МРЪСОТИЯ НЕ МОГАТ...

Джордж Фрост Кенън, един от идеолозите на студената война, още преди 70-на години заявява че американците никога няма да се разберат с руснаците не защото са комунисти... а защото са руснаци;)

Руснаците нямат никакво отношение в случая. Та те - колониалните държави - се биха една с друга в продължение на столетия. Проблемът е, че ги управляват олигофрени.

Упревляват ги олигофрени, ама живеят добре.

четейки статията разбирам следното: - средностатичстическия американец е образован и владее руски - всеки ден освен CNN гледа и Русские Новости - мисли с главатас и и може да разсъди между политикат ана Ващингтон и тази на Москва - Симпатизира на Тръмп, но вярва на Путин - готов е за "благодаря" да накърни националните интереси на страната си Аз ли съм много прост да вярвам каквото пипе или съм прав за американците?

Мистър Коутс, кога ще хванеш за гушата Марко Цукърбърг?:)))))))) ....или дъното на гащите ти не хваща еврейски.....а намеса, тейвъ у правоъгълната глава!:))))))))

Ами планират, нали Китай днеска им обяви техните санкции против Америка и около 50 милиарда изчезват за американците безвъзвратно. А тези санкции американците могат да си ги напъхат в задниците. Приди тях малкия мустак пробва нещо такова на тогава то се е наричало обсада- е не му стана номера. Сега Господ разделя лудите от Запада от търпеливите от Изтока. Търпеливите винаги печелят защото те бързат бавно.

Ако китайците дружно пръднат, говедата дружно ще се насерат.

Отново тъпо изказване.

Nikolai Vasilev

10000 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Можете да готвите мерки, само внимавайте накрая Русия да не ви вдигне мерника, че тогава какво ще правите?

ами ще се насерат и памперси няма !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ха ха ха ха ха, русия да им дигнела мерника?? тя освен да си вдига дирника друго не може!!

дръъън,пляссссс,чу се кухия звук и после тишина в кухата кратуна

Това е хубава оптимистична статия!! Нови санкции , кеф голям!! Русофилите се пукат като гнойни циреи!!

Руските дипломати има да чакат за визи!! Няма да ги получат!! На американците не им пука за техните изгонени дипломати!! Те не бързат да ходят в Русия!!

Не им пука, ама веднъж 755 и втори път 60 дипломата останаха БЕЗ РАБОТА. Пък, нека да не им пука.

за какво да им пука? Че няма да има кой да дава визи на жалките ватници ли?? Все им е тая!! И 1000000 да са все тая!!

Нещо не си разбрал . .СНН разпострани новината, че Държавния департамент е ЗАЯВИЛ на Русия, че може да изпратят други 60 дипломата на мястото на изгонените и са поискали да направят същото за изгонените хамериканци от Русия. Ха на бас, че Путин 60 дипломата няма да прати, докато не се извинят и пак няма да изпрати.

От текста на дир.бг не става ясно, но предложението за нови дипломати е от страна на САЩ, вчера за 60 души.

Вместо да вземат мерки за справяне с огромния глад в кочината, говедата се занимават с Русия. Така де, като няма хляб - поне зрелища да има.

Помнете думите, които Путин каза в един от документалните филми за него: "Не ни трябва свят, в който няма да има държава Русия.".