Супербурята Санди може да връхлети 50 милиона души

Североизточното крайбрежие на САЩ се готви да посрещне урагана Санди, който се очаква да връхлети региона днес или утре, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Супербурята Санди може да връхлети 50 милиона души | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво ни интересува какво става в Америка,вижте какво става в България.Само се чудите с какво да ни отклонявате вниманието кратуни журналистически.Вече три дена само Санди,Санди,Санди-голям праз ще мине и ще замине.То бива лизане ,ама чак такова не съм очаквала-отидете да направите свирки на американците,както нашите продажни политици.

Това е природата от нея неможеш да избягаш...но недай си боже подобна буря в България...Така че мили незлорадствайте това са нормални хора, който не избират къде да се родят , като всички нещасни българи...

Конспирация.

Има Господ значи.

Хм за какво са им тези данни за скорост на вятъра и времето, за което ще се придвижи към тях - нека като нашите малоумни синоптици и журналисти да обявят някакви цветни кодове - оранжеви, червени, пембени и това е ! Защото напоследък у нас чуваме само някакви цветове в разни общини, без никьакви други смислени данни за времето ! Или нас вече ни е ударил ураган и се живее ден за ден ...

Е добре де, ако наистина остане 1-ва степен и не набере повече сила, то не виждам какво се драматизира чак толкова! Ураган от 1-ва степен си е просто по-силна буря и едва ли ще има големи поражиения! Катрина и Анди са били 5-та степен с ветрове над 249км/час! Ако не увеличи мощта си през следващите часове, то мисля, че всичко е доста пресилено!

когато си далече и на безопасно мясо ти се струва пресилено, но когато си в нж, оцеан цоунт,ъ изглежда изклучително реално. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сигурно в НюЙорк и Бостън са отворили църквите за да приберат бездомниците които обикновенно спят по улиците, в метрото и в каналите .... Който е бил по тия места винаги си спомня картинката на бездомник който вечер си "постеля" за да си легне на улицата :) .... Демокрация брат :)

нормално е ..в едно такова общество си зависи от отделния човек дали ще е директор на корпорация или бездомник. Така и трябва. Аман от хрантутници разчитащи лежащи на нечии гърбове

направиха доста филми със всякакви природни катастрофи- предполага се ,че са подготвени и за тази. но все ми се струва ,че преувеличават малко. не е лошо в дир.бг да си осъвременят новините по темата.

ГОЛЯМ МАЙТАП Е ВСИЧКО ТОВА...пране на пари или мотивация да се печатат пари,което е равно на инфлация....Просто,когато правиш нещо ,трябва да ти е ясно,че то,това нещо,няма да отмине и теб...:)))На никого нищо лошо не мисля,а и тези,дето ще пострадат не им е ясно що се случва,но.....КАКВОТО ПОВИКАЛО,ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО....

Нека не бъдем толкова лоши, защото майката природа не прощава! Където и да се случват по света такива бедствия, загиват невинни хора! Дано прогнозите не се сбъдват с такава точност и всичко се размине, възможно най-леко!

Това не е буря, а терористичен акт! А на кого ли е дело? Доколкото се знае, след изборите американците се готвят да ударят Иран. Значи няма какво да се мисли, те са в основата на този ураган! Само да минат изборите и ще видят те отговора на американците!

Брех да му се види, цял ден се занимаваме с бурята около Ню Йорк, дали ще ги удари или не? Така ли няма за какво да се притесняваме от ставащото у нас? Тук и без буря сме си "ударени"...

- Нане, що ревеш на тоя гроб, бе? - Ревем си я за Пена, та се късам! - Ма тва не е гроба на Пена, бе! - Па я, се чудим, как тъй хем я ревем, та се късам, хем па е тъй, никак не ми е мъчно!

Мирише ми на суперпечалба!

При войната между човекът и природата кой ще победи? Не ги обичам брадърите "мериканци", но дано се отърват без жертви! А дали не е преувеличена силата на урагана?

Няма как да се отърват без жертви. Че те не се научиха да не си строят къщите на Алеята на Торнадотата и после реват как всяка година им се разрушавали къщите. И тва е само един пример.

Към осем тази вечер там, казват, щели да бъдат около 8 ( Осем.) милиона (Милиона .) евакуираните само в Ню Йорк . От западното крайбрежие комай нещо се е разлюляла плочата Аляска-Калифорния . Очакват природни феномени около Големите Езера . ....Франкенщорм го били нарекли като цяло.

Няма лошо! Докараха Природата до тук, защото за тях "всичко е пари"... С това темпо на т.н. "растеж" и печалби, нормално е в края на процеса да останат само купищата пари и безкруполната им печатница...

В Алкайда днес е прзник!

Климатичното оръжие не си поплюва!

Не забравяйте, че който и каквото да Ви говори, става дума за пари. За много пари.

тука ни тресе суперураган, на ония им дреме.

Днес чух старите хора да казват : -Господ ги наказва !Много войни и кръв проляха ...

те войните не са без основателна причина..а ти си чул дръжки

Ти си срам и позор за името ти, брато. Вземи се преименувай на Афродита.

боже пази всиши хора и синат ми ,опази нъ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пено, ма той Бог го прати тоз вятър да им продуха малко акъла от глупости ма, жено.

моля те боже опазиги хората в нъ ,там е синат ми *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дано синът ти да е по-грамотен от теб и да не вярва в разни богове , защото тази буря така или иначе ще го подмине , но бурята на живота може и да го пообрули здраво .

То и на моя компютър нещо му беше "санди". Има ли опасност вентилаторът му да издуха сервиза от костен порцелан, защото жената яко ще ме опердаши?

Супербуря е медиен принос към метеорологията вероятно. Даже не е ураган . Нещо като супер бриз.

Супернеграмотност.

и малко метеорология-ураган от парва степен не е чак толкова апокалиптичен-скалата е пет степенна,попадал сам в урагана "мицх",1999 год.1ч0 000 бяха жертвите,и сам си жив и здрав-просто бях подготвен! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.