Ангелов отрече да сме поискали US армия в България

България не е отправяла искане към Съединените щати за постоянно разполагане на американски войски на наша територия, заяви военният министър Аню Ангелов, цитиран от БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Ангелов отрече да сме поискали US армия в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя псевдо генерал Аньо, както и плеяда негови предшественици, ще остане в историята ни с мижитурското престараване пред US гриновците и усърдното забиването на ръждясали лайняни гвоздеи в изгнилия ковчег на несъществуващата вече българска армия. Може само да се гадае какво ли би казал Христо Ботьов, ако гледаше отгоре.

ЕЙ, МНОГО ПАТРИОТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА, БЕ! ОЩЕ МАЛКО И ВОЙНА НА АМЕРИКА ЩЕ ОБЯВЯТ, КАКТО В 41-ВА! И ПОСЛЕ ДА ДОЙДАТ РУСНАЦИТЕ... ВМЕСТО АМЕРИКАНЦИТЕ, И ДА НИ РАЗКАЖАТ ИГРАТА!...

Мъкааа!...Нещастна работа-и предишните и тия сегашните ни "управници" не стават за нищо! За Аню да не коментирам...Ма къде са олигофренчетата кгб, гарагамелчо, ай кю и още няколко от отбора да ни светнат как герб са върхът и за всичко са виновни червените?

Едно мазно миришещо петно сред българския "генералитет" . Цървули.

Какъвто Генерала ...такава и Армията ни ...НАЛИ ВСЕ ПАК ВЗИМАТЕ ЕДНИ ПАРИ ...КОЛКОТО И МАЛКО ДА СА ....КАКВО ПОЛУЧАВА ОБЩЕСТВОТО НАСРЕЩА - СВАЛЕНИ ГАЩИ И ЗАГОЛЕН ЗАДНИК ...И ТО ПРЕД АМЕРИКАНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ....НЕ ГИ ПРАЩАЙТЕ НАВЪН ТЕЗИ САМО ЗА ДА НИ ИЗЛАГАТ ....АКО НЕ МОЖЕШ ДА СЕ СПРАВИШ - ген . Ангелов ...АМИ ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА БЕ - НЯМА НЕЗАМЕНИМИ ХОРА

Американци ...може и да не пратят ...но съюзници от НАТО - Турци ...като нищо ....Ей ти ги новите ОКУПАТОРИ и то по НАШЕ ЖЕЛАНИЕ ...

Този и неговото семейство цял живот са били интересчии, гювечари, хора на сметката, изгодата и ползата. Винаги се е обграждал с такива хора. Мина през всички партии и длъжности. Все той да е на гребена на вълната. Но палачинката се обръща. той е образец на съвременния бай Ганьо. Прекрасен пример за сценарий на филм за хора от новото време, които са хамелеони "оцеляващи" търсещи сметката и далаверата.

значи са ни я наложили, така ли

Такава идея си е чиста проба национално предателство и искащият/тите е/са за разстрел! Иначе, като се сетя за въоръжението в армията /99% руско/ и въпиющите познания на кадровата част на БА по чужди езици /пак 99% ама този път незнаещи/, далеч по-целесъобразно е да поканим 5-6 роти от руските СПЕЦНАЗ, да "обучават" родните тюфлеци на военно дело. Пък и така по-лесно ще комуникират помежду си. Дайте да спретнем един референдум за това...

Коментирам настоящето,миналото си е запазена марка на Борисов.По оплескана работа от правителствена позиция не познавам.Какво толкова пречеше,вместо да ми надумкват как не са им направили забележки,как са ги хвалили,как са щели да гласуват за тях,какви световни лидери са били,простичко и ясно за информират за цели на посещението,естество на проведените разговори,постигнати договорености.Пък каквото е толкова секретно да си го таят.Простотия,простотия безкрай,претендираща за държавно "управление".

Aньо, ако набуташ на клетата ни армия тия стари хамерикански боклуци F16 и ако си договарял нови хамеририкански бази и войски в РБ, здраво си сбъркал. Ще го разбереш болезнено...

ТАСС Е УПЪЛНОМОЩЕНА ДА ЗАЯВИ: През м. декемвли 1980 г. демократично избраното правителство на Авганистан, поиска веонна помощ от СССР. ЦК на КПСС реши да изпрати ограничен военен контигент в помощ на братския народ.

ЦК на ГЕРБ реши да поиска военна помощ от САЩ следствие на разгръщащата се все по-голяма "комунистическа" заплаха и опасност от загуба на предстоящите избори догодина! Един "ограничен" военен контингент от 100 хил. военни е достатъчен да се превърнем в първата "свободно окупирана" Европейска държава! Като Афганистан, например!

Той ако е ходил ей тъй на радхадка да си плати.

Аз предлагам щатите направо да ни поробят.

Ти, Хиено, чел/а ли си "Чичо Томовата колиба"? Ако не - потърси я и я прочети! Много поучителна книга за всички чуждопоклонници!

Какво човешко падение. Гробокопочът на армията. няма армия няма държава. сега си на трона и вършиш глупости, но какъв ще бъде реваншизма и срещу кого. Заобикоален от ибрикчии и мажоретки селски генерали и дебелосерковци полковници.

генерале задачата ти е да браниш държаевата която те е назначила и храни а не да вкарваш троянски коне

Еее няма такъв министър! Този в главата прилича на изпразнен х...й! От къде ги намират такива от ГЕРБ, направо им се чудя на акъла!

Та те по подразбиране си признават, че са маскари и тяхната сила е да те представят като един от тях...силата на мръсника да се отърка в теб и не наклепа

Всички комунисти, за да унижът някой от ГЕРБ и казват....ама и той като мене

Абе смотаняко, на всяка манджа колец...марш обратно при другарката ти по граматика! Щото освен че пишеш глупости, ги пишеш и с безобразни правописни грешки!

Ангелов е най - добрия минитзр в това правителство. Няма изцепки. Не поънавам друг военен с такава еродиция. БСП са пуснали този слух. Ако трябва да пристигне някой, то това трябва да бъдат следователи, МВР рзководители, законотворци, прокурори и съдии.

Е аз не познавам друг военен с такава ерОдиция!

Е, и аз не поЪнавам друг такъв като ТЕБ, с такава ерОдиция, такъв минитЭр, рЗководител т.н. с такъв перфектен правопис. Бегай при другарката (госпожата) по бълг. език да понаучиш нещо!

Американските войски в България като гарант за честни избори и демократично преизбиране на ГЕРБ ..... Хората дадоха целия щат Невада на Мафията, та няма да дадат няколко бригади солдати да пазят мутретата в България и собствеността им :) .... Не помня по по време на доца у нас да е имало руски солдати или техника - виждал съм да прелитат руски самолети за учения, но след една няколко дни си ходеха ....

Долу Аню Цигането и неговия крепител Цуцко Апартаментчето!

Аню Ангелов е съветски военен възпитаник! "Наше момче е", не му се връзвайте на изцепките.

Съветски е, но езика му на отходната тръба на Боко Милиционерски. България никога не е имала толкова безгласна фигура за военен министър.

Аню Ангелов не е искал, но не е питал Велизар (черв)Енчев дали му позволява да не е искал... Какво ще бръщолеви Велизар утре?

Е стана ли ви ясно защо ходи наш Боко велики в УСА. Е мерси Боко реализира мечтата на баш Тато за чужда армия в БГ. Малко посоката си сменил, но то сега само една империя има, тъй че не си имал избор. Само не се възгордявай, заслугата не е само твоя, а на всички управлявали последните 23 г. Сите от котилото на БКП без изключение.

Абе, Аньо, пак се омаза - значи казваш, че ще имаме (или май вече имаме) 2500 постоянно пребиваващи тук американски военни. Ами това малко ли е? Ами то толкова май редници останаха в т.н. бг-армия. Ех предатели жалки, историята ще ви накаже ...ама до тогава ще скапите държавата.

Аню, кажи за далаверата със изтребителите. Как и защо ще сменяме 20годишни МИГ-29 с 30годишни Ф-16. Не може ли като Чехите да си ги преобурудваме по НАТО стандарт, в наши заводи. Да се създават работни места в България. Или да купим нови, но при условие че се построят ремонтни заводи и подръжката да е в България. С много лека ръка искате да изхарчете 600 милиона лева. 10% комисионна кой ли ще прибере.

Плод на умишлено провеждане отриц. селекция...вече 68 год.

КОМУНДЕТАТА ПУСНАХА ПОРЕДНИЯ КЬОРФИШЕК.. ПОСЛЕ ЗАСИПАХА ФОРУМИТЕ С ЛИГИТЕ СИ. СЕГА СИ ГИ ЗАМАЗВАТ... И ВОНИ...

карвари им викаме

А съдебен иск към в.Труд , за тази лъжа ще има ли ...?

Вярвате ли му? Аз не му вярвам - вижте само лукавия поглед на Аню. Естествено е да лъже, нали тиквата веднага му е казал да замаже предателството. Не ви ли стана ясно, че герберите вършат онова, което хаметата им кажат. Когато Килари Клинта беше у нас, тя се срещна само с цигански организации, но не и с български. По-важното е обаче, че веднага след нея тиквата затвори Белене, разреши на Шеврон да си прави "научните" изследвания и превърна отхвърления от цял свят Набуко в национален!!! приоритет. Сега пък, след посещението му при Охмама, той е харизал българския суверенитет и е изявил желание да участва във войната срещу Сирия и Иран. Така че не бъдете наивни не вярвайте на гробарите.

на Джаба Хътянина??? никога!!

Че май си прав и илюзиите на народа са на път да изчезнат! Но това пък повдига естествения въпрос, нима бат Бойко се оказва предател, след като му гласувахме такова доверие...по схемата на Костов-Рептилов, който се самопровали (с/у съответно възнаграждение) и отвори пътя на престъпния цар) и сега ставаме свидетели на подобен сценарий?!

От радост Килари Клинта, че ще успее да загроби с помощта на гробарите България успешно, получи мозъчно сътресение. Какво има да се коментира. Скъпо ще си платят душманите ни, за гяволъците си.

Точно казано!!!! А Хилъри не успя да измисли нещо по-умно за уволнението си и заместването й с Джон Кери и разигра този евтин театър, за слепите и глухите!

Журналистически учения, те обичат да създават слухове, дори да ги коментират за да провокират към това и обществото.

С теб сме! Дай да чуем записа от срещите! Всичко ще е наред!

Името му е Аню...а ти без да искаш си го култивирал (от култура - за да няма не рабрах!)

Американската армия ще брани интересите на олигахията от народната обич.А Бат Бойко е главен ибрикчия на олигархията."Демокрацията" наложена ни от олигархията в скоро време ще се окаже несъстоятелна и ще се наложи чужда армия да я пази.

Пробвахте ни как ще реагираме, нали? Е, няма да реагираме добре! Турихте ни мутра, за да ви уйдисва, ама и това няма да ви помогне - с нас, с нас трябва да преговаряте, а не с душманите ни.

Дедите ни се въртят в гроба , сами да каним чужди войници там , дето са защитавали с кръвта си ...Нещастнико Ангелов , ти си оскърбление за българското офицерство, липсва ти това , което прави един генерал истински - чест и любов към родината!!!

rado_7_6@

Колко караула имате? Аз съм ниска топка - малко над седемдесет.

Българското велико офицерство, за да се вдигне и да измете тази 23 год. паплач! Та, нали затова ще в докарат ам. войници, за да няма мърдане!

След като се е навил да работи за генерал от частна охранителна фирма значи и за наемник не му достига морал. Милиционерите ни продавата и икономически и политически, прояждат материята на обществото, но все още много хора гледат на думата "ченге" като на нещо, ако не друго, то поне опасно. Както казваше един приятел военен, обаче има разлика - нас ни учат да убиваме и д мрем, а тия пикльовци с бухалките и сивите каскети само се чудят как да си уредят живота - познай какво ще стане, ако ни писне. После защо нямаме армия, защото ако имахме нямаше да може Бойко да омаловажава с махване на ръка "странното" си минало.

rado_7_6@

Типичните друарски рекогносцировки в статията на която тази е фоллоуъп. Иначе аз чакам на бекхенд (много ми е як :) да бича кючеци под реновираната опашка на коня. И тогава ще питам - шо станА профЯсоре - нали беше зарязан на произвола паметника? Или - нема крокодили щото ръсим :)

..от цялото Ви изказване май само междуметията са на български..? Беден български речник ли имате или се фукате с кофти английски?

Опитай се да разбереш какво казва..

rado_7_6@

И двете :)

Евлампие- или дрогата ти е дошла в повече, или е нискокачествена, или и двете!

rado_7_6@

Нима сърдце Ви не трепна като се разбра, че инопланетяни (ака НЕЛЕО) са хайджакнали опашката на коня?!? И сега като се върне нов, на по-висок постамент? Какво правим? а? А?!? Бтв - Колмогоров е нереално ненормално копеле!!!

Бъди мъж и българин и кажи , защо Б-я унищожи армията си (турците имаха страх от харманлийския кашишки полк), а Сърбия, Румъния - да не говорим за Гърция, оставиха своите? Е, на този въпрос бълг. граждани искат да чуят отговора (макар че ликвидирането на бълг. армия не стана по твое време)?!

Колега, нас даром не ни искат, а да дойде някой да ни превзема е АБСУРД! Ти искаш ли в уредената си къща диви и краливи балкански субекти с 8-ми клас и никакви трудови навици?!

Не е ясно какво си искал да кажеш, а това което си казал въобще няма смисъл - напротив, искат да ти вземат държавата (познай кои) и го правят много успешно: изпълненията на президентчето, унищоженото селско стопанство, изгонването на младите и кадърни хора , за да не останат такива, които да се съпротивляват на новите господари и т.н. Не е достатъчно глава на раменете и ум, а и усилия да се използва главата за мислене...

Армията е унищожиха по заповед на американците, за да няма преврати със социалистически оттенък.

Така си е, вие "твърдия" електорат на ГЕРБ-БКП от край време сте глухи и слепи, каквото ви кажат, това чувате и виждате..а за завземане, не, не се налага, както виждаш вие, в лицето на "мъдрия" горд "бъдещ носител на орден Стара планина-Боко Рапона сте се самопредложили по една стара, но явно незбравена, обичайна, практика наследена от другия "велик" вожд-Тато,, но гарантирам,че Щат със сигурност няма да станем, не защото не искаме, а защото не ни искат, но плацдарм-със сигурност!

Колеги, нема да се косите, това е просто на ББ проучването на общественото мнение, прозрачността. После, че седне и че реши, ама че казва, че народът го е решил

Но...този път нещата клонят към зоната на здрача, а майтап на гол гъз не бива!....

Е...нали трябва да се плюе по правителството..не е важно че не сме били искали...паплач червена!!!

Не е червена паплач, а червени продажници, на които Бойко им дръпна хищните муцуни от държавната копаня и ги накара да работят по проекти с европейско финансиране, където социалистическите им тарикатии не вървят! Затова са така ядосани - хем искат властта, хем знаят, че хората добре им помнят делата..

wenci

Мижи да те лажем... Кого заблуждаваш долен ибрикчия ... Ти не си Българин, а долен дупелизец !!!! Ще има корекция на ИЗБОРИТЕ !

6 пъти го казваме това от връх Бузлуджа и 7 пъти после ходим наакани и обясняваме колко били тъпи българите и как не харесвали червени пичове като нас..

СРАМ!!! И ТОВА ДОЖИВЯХМЕ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ДА СЕ РЪКОВОДИ ОТ ПРОДАЖНИ ГЕНЕРАЛИ !!!!!!!!!!

Горе-долу Аню е най-доброто, което съм виждал от Българската Армия от 1973 г. насам...

Ти да не си...сляп, бе? Като мен! За тебе става въпрос, АйКю! Измий си гурелясалите очи!

и кво излее сега , че пак долна уидурма са спретнали комунистите само да създават интриги. Деба и боклуците и скапания им весник!

Не е уидурма! Това е поредното тука има тука нЕма.

Няма значение, поне социологическите агенции си направиха безплатно проучване на общественото мнение по този въпрос. А може би такава е била и целта.

аа, не било искане за разполагане на американска армия на българска територия, вече му викали-тренировки.."Целта е увеличаване на тренировките и подобряване на обучението на българските военни"...Дали след "тренировките" на френските "парашутисти" са научили този израз? А нема нужда да тренират у нас! По-разумно(предвид ситуацията в Сирия) а и по-евтино и безопасно ще е нашите " спортисти" да потренират в щатите, така, или иначе ние армия отдаааавна нямаме, колко му е шепа хора да литнат до щатите, а защо не и на разноските на "големия брат" Абе тия за ненормални ни мислит, или мислят,че се хванахме на сополиво-сълзливата история за големите мъки на Обама,че не живее в България и че баш Боко не му е премиер, Цоко-вътрешен министър, а Коко-външен.. Щеше да е много смешно, ако не беше доста трагично, а и...много опасно!

направо станаха смешни с тези парашутисти пробват сигурно за десант да ама не хората си пазят нивите след като няма ни армия ни полиция да ни пази сами се пазим вече или се обадим на американците да доидат

Жорналести, вие безграмотни ли сте, или ви е толкова културството? Какъв е тоя "Щутгард"?!?

Е това е без съмнение вярно! Новите ни братушки-атлантушки няма изобщо да ни питат, ако решат да пратят армията си тук. Не се съмнявам, че и това ще стане - отдавна е казано, че народ, който не храни своя армия, храни чужда.

Обаче къснооо :)) Путин вече е информиран.А по стара руска традиция Москва не вярва на сълзи.И черпи чай. Хамаз и Хизбула също са прочели в."Труд".И търсят г-н Аню Ангелов.За да му организират безплатен индивидуален фоейрверк.Можело и да не е точно за Нова Година

Братко чукча, да си босич...чукча ? Що не коментираш че Щутгрт е с Т а не с Д накрая ? Можеше да спечелиш плюсче...

Това с пълен/празен/член,запетая тук,главна буква там сме го оставили на другите от Позитано 20 :) Чукчите пишат от своята камбанария. И честно да ти кажа, някои ме убиват като почват да се захласват колко плюсчета имат.Аз повече ще се радвам,ако покрай веселите словесни плонжове,които пиша хората почнат да си задават повече въпроси.Аз съм далеч от Данко като типаж.Но ми е мъчно,че скапват България,каквото и да се разбира под това.Понякога с IQ започваме някоя сериозна тема.Обаче той както се знае има сериозен бизнес.И изчезва :)

изпаднали германци (какъв точен термин само) да не се обаждат на ръка....

Според маркетнгово проучване проведено от МиниСТЕРВСТВОто на отбраната по поръчка на Белия дом, пиндоси в България искат: 0 % от Българите