Коментари - БСП и СДС: Не е доказано, че записите са фалшиви | Днес.dir.bg

БСП и СДС: Не е доказано, че записите са фалшиви

Никой трезвомислещ човек не се съмнява, че тези записи са автентични – не като СРС, а като фактология и като съдържание на разговорите, заяви Сергей Станишев по повод новите записи, изнесени от вестник „Галерия”.

Обратно в новината

Коментари - БСП и СДС: Не е доказано, че записите са фалшиви | Днес.dir.bg

Коментари

А аз все си мисля че човек е невинен до доказване на противното! Или това важи само за престъпници предсравлявани от мастити адвокати?

КУЛТУРЕН АФИШ Сега, новата вокална група "СДБСП", ще изпълни старата песен, с нов аранжимент: "Комунист за власт се стяга". Текст: Червенко Мафиозо. Музика: Синявко Мафиозини. Солист: Серджо Мртинели Костозо. Хор: Червени бабички, в тъмно синя мъгла. Диригент .............. (не се чете)

Ще го прочетем.

КОЛКО СА ЖАЛКИ ОТ ГЕРБ ВСИЧКО Е ЯСНО РАЗГОВОРИТЕ СА ИСТИНСКИ

Виж сега, чичовото. От комуниста по-жалко и гнусно нема. А точно тоя с очилцата, мекичкия да си мълчи. Че ако излезе некой негов запис....порно каналите ще се избият кой да го излъчва. А да си седите на хонингованите дупенца,а?

не ви ли прави впечатление кога идват компроматите с срс-тата? прочетете статията за отзоваването на агентите на дс във доста звена на управлението на държавата.и за най наивните има връзка между тях.нищо в една държава не се случва самостоятелно,всички са свързани (: въпроса е да се намери връзката помежду им! ДС начело с партията,съсдала го седят зад срс-тата.

СДС и БСП ли...хи-хи-хи пълен таш.. :)

Бойко казал на Танов да върне уволнен митничер. Оказва се, че не е уволнен, а преместен, че не митничер а служител, че не е страшно, а е смешно Сергейчо да плаши гаргите със СРС-та...

Костов отдавна предаде България. Сега му лъсна съвсем ГЗъ.

"Не е доказано, че записите са фалшиви", но е очевидно, че България е в политическа криза. Впрочем, както е и в други държави от ЕС.

Записите изобщо не са фалшиви, нито са компилирани от няколко разговора с монтажи, а ОРЯЗАНИ. В този смисъл, орязването на част от информацията, съдържаща се на някой носител, също може да се нарече манипулиране на СРС-съдържание. В тая насока търси - какво и защо Цецко е разподеридил да заделят като информация "за черни дни". Как практически става изпълнението на такова заделяне и сам знаеш - от личен опит с докладите .

От самото начало беше ясно, че тия тъпи СРСта, дето ги разнася един по шлифер в тоя студ, са пълна измишльотина! БСПто се гаври с всички, но някои отгоре на това му се връзват! Не чувствате ли как грозно ви работят, и колко много ви презират - с много основание, трябва да се признае! Едно не може да им се отрече - познават си тъпия народ, който само чака да чуе за някоя простотия, за да ревне "Разпни го!" ... Чалгария и простотия - рай за комуноидите!

Аврора, случаят показва ясно, че СДС се е ориентирал към мишницата на БСП да влезе в следващия парламент. за СДС няма друга възможност да влезе в следващия Парламент, ако не се скрие под мишницата на големите партии. ГЕРБ ще влезе служебно като използва направения в своя полза избирателен кодекс, а БСП ще влезе поради все още наличния си идеен електорат. Разбира се, ако не се появи друга мощна алтернатива, която да влезе с над 51% и да измести и двете.

СДС и БСП. Хайде бе, от кога чакаме нещата да си дойдат на мястото.

A, Яни Янев от кога е с очила?

Каква е вашата идея за България Сега,в този момент. Това управление е пагубно за БГ. Сравнете всички параметри , икономически,социални,демокрация... с управлението на предишното управление на "партията майка". Разликите са големи. Ами образа на БГ в Европа,крах.

Да се търсят разлики между произлезли една от друга партия, с една идеология- ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ НА НАЦИОНАЛНИ БОГАТСТВА, при това доказано престъпни В ДЕЛАТА СИ в управленията си, е плод на безумна идея от мозъка на тъмен балкански субект( казал го е Алеко преди 100 години ,не аз). Тя не може да бъде наша!

Ваша Свръхумна Европейска Светлост идеяза... От невероятната Висота на Вашият интелект и божие прояснение,кажете ,каква е Вашата идея за управлението на България в краткосрочен план. Кой да управлява утре,вдругиден,след 2-3 г? Кой след като никой в парламента не е достоен? И ака това не се промени. Може би Вие,добре но никой не знае за Вас.

Писна ми от Явор Дачковци и от мошеничката Патрашкова Г-н Борисов не се подавайте на тези мошеници некадърници Те искат отново комунисти и седесари, който са също комунисти, да бъдат на власт Ние всички образовани хора сме с вас Имате толкова важни неща да решавате .Не им обръщайте внимание. Съжалявам че някога съм гласувала за СДС

присъединявам се към Вашия призив!

Ванче,спиш ли?Шок ще е като се пробудиш. Майката спи още.

Бащата да си гледа неговия сън..и да не се бърка там където не го пускат..айде лека нощ

То СДС и БСП е едно и също и като добавим ДПС и РЗС картинката наистина е пълна. Все от партията на ДС - БКП

няма отърване от тези...навсякъде са

МНОГО ЯСНО ЧЕ СА ИСТИНСКИ И ЗАЩО БОЙКО СИ ХРОТУВА КЪДЕ МУ Е МЪЖКАТА ДУМА И МОРАЛ, ТОЙ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН Е УЧАСТВАЛ В ТОЗИ РАЗГОВОР, МАНИПУЛАЦИЯТА КАКТО КАЗАХА И ЕКСПЕРТИТЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ СА САМО ЧЕ СА ПРЕЗАПИСИ, А ТО НЯМА И КАК ДА Е ДРУГО ЯЧЕ.

До кога управляващите ще ни правят на малоумници,и децата разбраха че не са никакви манипулации а истински записи.С всеки изминал ден съжалявам че живеем в такава държава.Всички правителстства са едни и същи само едните се правят на много честни.И в общината е така едно и също никаква промяна

Е, като съжаляваш защо не се махнеш, а само ни пречиш да си живееме?

Щом и децата са разбрали, ясна е компетентността Ви.

Не е доказано че запсите са фалшиви. Но е сигурно че са манипулирани. С оглед на това че всички учатсници в разговорите отричат да са провеждали разговор точно по този начин, възникват сериозни съмненения относно автентичността на тези записи. Ако някой иска да докаже нещо използвайки СРС, първото, което трябва да се увери е че тези СРС не са манипулирани по някакъв начин. Това е заложено и в закона. И съдът, когато ще трябва да използва СРС-та като доказателство за нещо, първото което трябв ада провери е дали те са достоверни. И след като въпросните СРС-та за манипулирани по някакъв начин, всякакви разговори относно това кое е фалшиво и кое не са безпредметни. Всъщност, ако някой трябва да доказва нещо на някого то е дали записите са автентични. А както се изясни те не са. Останалото е пропаганда. А тук остава и въпросът, защо след като оригиналите на записите са унищожени съгласно изискванията на закона някой разпшолага с копие ( в нарушение на закона). И не само разполага с някакви копия, ами прави някакви компилации от записите. И не само прави компилации, ами и ги предоставя на някого си в пълен разрез със закона. Вярно, това са много важни въпроси за МВР и държавната админ истрация, но ако службите ни работят по този начин за какъв Шенген става дума. А кой какво е казал си има органи, които да установяват.

Важното е едно - съдържанието. Оригиналните записи може и да са изтрити, но се надявам хората дето са ги слушали да са все още между живите. Има детектор на лъжата все пак. Премиера е мъж нека публично да се тества. :-) Иначе ако някой се съмнява че точно така се управлява държавата е време да се събуди напълно - потърси с нета интервюто на министъра на транспорта - "Назначаваме в бордовете от банката кадри на ГЕРБ". Шенген не е толкова важен за развитието на страната - даже никак. Това че сме извън е признание за това че ни нямат доверие ...и като гледам какво се случва мисля че хората са си абсолютно прави. Революция в органите на МРВ не може да бъде извършена от същите хора , които дълго време са създавали тази система. Само с операции за пред медиите и обикаляне по телевизионните студия няма да стане.

Да, съсържанието е много важно. но ако някой не го е подменил по време на манипулацията. И защо изведнаж БСП започна да държи на съсдържанието? Когато излязоха СРС-тата с разговора на докторите в ГО, ония де дето се разправяха дали да "давят новороденото в кофата"и дали да го" пращат при Андрей Баташов" се вдигна шум до Бога че се били нарушавали законите и т.н. А там СРС-тата бяха официално разсекретени. Сега никой в бСП не го поставя този въпрос. Атой е важен, почти толкова, колкото и манипулацията на СРС.

Ако трябва да сме честни, цялостната политика на правителството е провал и Сините трябваше да гласуват против.

Да бе да, никъде не се казва, че записите са истински, но си е така. По разговора се разбира, че е си е баш така...Направо жалка работа...

това че СК гласува въздържал се за политиката на ГЕРБ+ АТАКА е едно от най-доброто им решение иначе щяха да бъдат верно мръсници пред собсвения си електорат, но ти не гласуваш за тях така че викай така на твойте.

ГЕРБ да не се поддава ма нискокачествената предизборна атака на Гоце и Станишев...В държавата започнаха да ги настъпват, да въвеждат нови европейски правила и на тях не им харесва...еми махайте се, толкова години не се ли награбихте достатъчно??

БСП да спрат да се занижават народа с глупавата си "опозиционна борба". Защо господа социалисти не занимаване обществото с проблеми като: липсващата тотално социална система в България, липсващата икономика ,работни места, липсващия жизнен стандарт, поголовното сега крадене на данъкоплатците, което се върши от властта през СиБанка? Тези въпроси не ви интересуват, защото не затягат вашите бизнес интереси, а се занимавате с "митници" q "СРС"q защото те засягаj точно вашите бизнес интереси, както и на другите- КАНАЛИТЕ НА ДРОГАТА ,от които печелите. Идват сега местни, па и президентски избори, трябват ви пари за купуване на гласове. Черните ви каси са отънели, бизнеса ви също. СРС е за подслушване между вас и ващите "бизнес тайни", за това са изразходвани 100 милиона народна пара на един умиращ в бедност народ, но това не прави впечатление на социалистите, сумата не ги вълнува, нито съдбата на народа, който са хвърлили отдавна на прасетата.

Ако БСП не е опозиция,кой е? Ако в момента според вас няма опозиция,какво? Вива Герб?

По Тошково (вашето) време ако нямаш "човек" некъде нищо не можеше да направиш, неможеш дори водка да си купиш. Да ви кажа ли колко ме интересува дали тия записи са верни или не? Това да му е проблема на правителството....

БСП И СДС - КОАЛИРАЙТЕ СЕ, имате общ алчнизъм, граничещ с идиотизъм.

СЛЕД АТАКА+ГЕРБ . всеки иска с ъс СК да се коалира ама нема.

Eй сега ще се изходя по въпроса .

А някой да доказа че са истински?

Ти не се обаждай, мушмурок! Тръгнат ли да ме заключват - ще пея, така да знаеш!

..."За мен предизборната кампания започна, но с компромати, а не с идеи", добави той и изтъкна, че като бивш съдия, работил 17 години в системата, вярва на българските институции. Това е смешно.Един съдия,би трябвало да знае,че нещата стават с пари или с връзки - такава е практиката в българския съд,а и в държавата

А като съдя, работил 17 години в системата трябва да знае, че именно тя не е в ред и затова от ЕС непрекъснато ни налагат санкции, а не да има доверие в тази корумпирана система.

ИМАТ УСТА ДА ПРИКАЗВАТ ГОСПОДА КРАДЦИТЕ - МУРГИНА ОПРОСТИЛА 1,5 МИЛИОНА НА ВАЛЕНТИН ЗАХАРИЕВ, ТОПЛОФИКАЦИЯ НАЧЕЛО С МИЛЕВСКИ ОГРАБВА БЕЗПОЩАДНО СТОЛИЧАНИ С НЕИЗВЪРШЕНИ РЕМОНТИ . ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ НА СТОЛИЧАНИ И СЕ СКРИЙТЕ. ИМА МНОГО ДЕЦА ЗА ПРИЕМНИ СЕМЕЙСТВА - СЕРГЕЙ ВЗЕМИ ЕДНО .

ако нее оакан като тях го оакват иначе не могат даго приемат миризмата начисто ги обива *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То СДС и БСП е едно и също.

ще ти се. ГЕРБ И АТАКА ЕДНО И СЪЩО ЛИ СА?.

Е каква е разликата, БСП (к) и седерасите са просто поколения на едни и същи родове.

От Атака първи обявиха Бойко Борисов за мафиот и мутра. Още помня речите на Волен Сидеров, разобличаващи връзките на Бойко с престъпния свят в БГ. В този период в. Атака излизаше със сензационни заглавия "ВОЛЕН СИДЕРОВ: Победата на Бойко Борисов е фалшификат"..."Подкупени членове на СИК добавяли в урните бюлетини за ГЕРБ " .. Партията на Борисов тръгва със страшно много пари" "Истинското досие е за ограбването на България... "

НА АТАКА Е БРОЕНО КЕШ ЗА ПОДКРЕПА,И ТОВА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ.

And? What happened? Did B.B. change all of a sudden or you have changed your views? Why are you supporting him now? Can you answer me?

В разговора не става дума за връщане на отстранен служител - става дума за връщане на предишното място на преместен служител. Разбира се още, че те са 16 души, които работят тази работа на различни места. Причината, е че на предишното място е имал възможност да излиза на обяд да рита топка с Бойко Борисов, а на новото място не може.

БСП=СДС+ДПС сделано от папа Карло Луканов

аз сам ги писал *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най-здравата коалиция БСП и СДС, също и ДПС, но те се скатават и не се пишат в новините, иначе също са в стройните редици на партията! И бойният флагман на крадльовците на България - партенката "Галерия"! Тия малоумници, които гласуват за горните мръсници, си ги и заслужават - да ги яздят, да ги мачкат, да им съдират по пет кожи всяка година - докато им уврат тъпите кратуни и разберат, че бивш комунист няма, както и бивш доносник!

Ти с KGB- то май заедно сте били на инструктаж. Това се нарича синхронно включване. Най-найкрая дойде на нашето, че бивш комунист няма. Само не разбирам, защо при това положение все още подкрепяш Бойко Борисов и Герб, та този партия състои 90% от бивши комунисти, мутри и служителите на МВР и ДС.

Сините трябва да се борят срещу корумпираните бивши и настоящи комунисти, пък дори и те да носят фамилията Борисов.

НАЛИ БЕШЕ ИЗБИРАШ БОЙКО ПОЛУЧАВАШ КОСТОВ,СЕГА ДРУГО БИЛО. КОГАТО НЯКОЙ МИСЛИ И ГЛАСУВА ПО СЪВЕСТ СПОРЕД ТЕБ Е ОТ БСП, И АЗ НЕ БИХ ПОДКРЕПИЛ МУТРЕНСКИТЕ ИЗЦЕПКИ НА ГЕРБ ВЪПРЕКИ ,ЧЕ СЪМ СУПЕР АНТИ БСП.

Ти пък си много остър - веднага се вижда от големите букви! Лозунгът, дето си го написал, е точно на БСП - от клиповете им с брадвите и другите простотии преди изборите! Като си толкова супер и анти, внимавай ,че вече си анти всекиго, а това води до анархия - най-лошият възможен вариант в една държава! Докога ще има толкова малоумници в тая държава, просто не се издържа вече!

БСП и СДС в единен строй! Браво, аферим, машалах. До там я докарахме една дясна партия, каквато трябва уж да бъде БСП да застане в единен строй с комундетата. Наред с ДПС и глашатаят на престъпника Ал. Петров - Яне. И тия мушмуроци след накой и друг месец ще искат десните избиратели да гласуват за тях. Ще гласуват, ама друг път. Просто няма как да стане. М. Димитров не можа да разбере нещо просто - СДС няма "твърд' електорат като БСП или ДПС. Десният избирател е особено чуствителен по няколко теми - БСП, досиетата, корупцията, беззаконието. Не че напоследък СДС са имали кой знае каква електорална подкрепа. Но след подкрепата си за бСП (без значение с какви мотиви), те просто ще останат един файтон хора. Една част ще отидат към ГЕРБ, където да се изявяват като десни избиратели, друга ще се преориентират към Иван Костов. поне докато се държи на дистанция от БСП. Ако и той се примъкне към Партията-ръководителка ще последва нов крах за ДСБ. Да, те имат известен "твърд" електорат верен лично на Иван Костов, но той е абсолютно недостатъчен да ги направи фактор в политиката. Заставането в единен стройс БСП на СДС и на висшето им ръководство е неприемливо за редовите членове - това Мартично би трябвало отдавна да го е разбрал. А ако не е, значи мястото му не е в ръководството на СДС. От тук нататък той няма полезен ход - десният избирател не прощава връзките с БСП.

ЗАБРАВЯШ НАЙ-ВАЖНИЯ! ВИДНИЯТ КАНДИДАТ ЧЛЕН НА БКП, ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО МАРКС- ЛЕНИНИСКА ИКОНОМИКА И СЪПРУГ НА ПАРТИИНА СЕКРЕТАРКА - ДР.И.КОСТОВ! НЕ ГО ОБИЖДАЙ, ТОЙ Е НАЧЕЛО!

аз съм работил 20 години врата до врата с ЕЛЕНА КОСТОВА В ЦНИКА /ДО 1997 Г,/ ТЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА ПАРТИЕН СЕКРЕТАР ТОВА ГО КАЗА ТРИФОНОВ ПЛАТЕНИЯ ШОУТЪПАК И ВСИЧКИ ПОВТАРЯТ КАТО ТЪПИ ПАРЧЕТА.

От казаното от теб излиза, че ти не си десен избирател, щом като прощаваш членството на Борисов в БКП. Нали не мислиш, че болшевиките са поверили охраната на вожда им на случаен човек?

Seems everybody has forgotten that B.B. WAS ( and maybe still IS) a member of the Communist Party and a bodyguard of T.J. So. he CAN change but the others - cannot! What is this hypocrasy, people?

герб + атака в единен строй.цял свят бяга от националисти тук не,атака е вашата любов,между другото болен беше от сдс.ще подкрепя и всички мои познати и приятели сините,единствени изразители на десни идеи .

аз съм избирател на сдс от както е създадено,и сега изобщо не съм разочарована от ск от тяхната позиция,това че съвпада гласуването им с това на бсп, какво от това ,понякога така се случва а по-добре ли беше да си "плюят на сурата" и да подкрепят едно неграмотно правителство+една националист.партия/срамна партия атака/ че аз тогава щях да се отблъсна от тях.

а това че съвпадна тяхното управление с най-голямата приватизация... след която много хора останаха на улицата и цели отрасли от българската икономика се затриха??? Всъшност права си! Ако сега ги изберат, няма да има какво да приватизират вече... Така че може и да свършат нещо полесно ...

Вече на никой не му е интересно това с тези разговори, хората се измориха и искат да виждат че държавата върви напред! А Алексей с Яне няма как да променят това с компроматите си!!!

е ако сега д-вата върви напред ,егати д-вата,толкова гадно и трудно материално не е било от виденово.от есента до днес всичко е повишено около 30%,всичко отива за стадиони и магистрали,никви пари за здраве образувание и култура .

Държавата върви напред! Това Бойко ли ти го каза? Аз пък получих честитка за парното днес, което уж трябваше да поевтинее с 5% oт 1 януари (спред Герб). Та сметката ми е двойно по-висока, спрямо м.г. И това е само един битов пример за герберските лъжи!

И плеснаха с ръце и се прегърнаха и още даже в уста се целуфнаха, щом е мале за народа за народа и за свобода туй БСП-то и СДС - то дружно фрокнаха в небитието.

И ПЛЕСНАХА С РЪЦЕ И СЕ ПРЕГЪРНАХА ГЕРБ И АТАКА,ПОМОЛИХА И СК ДА ГИ ПРЕГЪРНЕ ,НО ТЕ СЛАВА БОГУ УСТОЯХА НА ИДЕИТЕ . М ДИМИТРОВ Е МЛАД ЧОВЕК ДАНО ИМА СИЛИ ДА СЕ ПРЕБОРИ.

Споко. Скоро излизат разпечатки на болен сайдеров. СКОРО!!!

Докато управляваше Станишев мислехме, че по-лошо едва може да бъде. Сега разбрахме, че можело и още как.

Може другарю, да се върне пак станишев.

поне станишев беше интелигентен и не расеше простотии всеки ден и час..... тоя хем нищо не прави, хем е двуличник, хем краде, а на всичкото отгоре и ни излага!!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да!!! да го вурнем!!! и станишев, и костов, и царя и кои бяха още там... малко ни е!!! прост народ-слаба дурява!!! да дурпаме боико надолу докато се удави, че гледаите каква алтернатива се е наредила на опашка да ни "оправи" или "дооправи". да го свалим него, че вижте какув изпулнен с морал елит дебне да ни извиси над собствената ни простотя. хак да ви е на всички!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е записите са си истински, то ако някой се заеме да ги съчинява няма да успее да изръси такива простотии като титулярите в записите.

Congarulations, KKK!!!!!!!!!!!!! ! (повече няма да пиша, защото не е необходимо по- нататак да четеш!!!! - така прави умникат!!) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Коментари - БСП и СДС: Не е доказано, че записите са фалшиви | Днес.dir.bg

БСП и СДС: Не е доказано, че записите са фалшиви

Никой трезвомислещ човек не се съмнява, че тези записи са автентични – не като СРС, а като фактология и като съдържание на разговорите, заяви Сергей Станишев по повод новите записи, изнесени от вестник „Галерия”.

Обратно в новината

Коментари - БСП и СДС: Не е доказано, че записите са фалшиви | Днес.dir.bg

Коментари

А аз все си мисля че човек е невинен до доказване на противното! Или това важи само за престъпници предсравлявани от мастити адвокати?

КУЛТУРЕН АФИШ Сега, новата вокална група "СДБСП", ще изпълни старата песен, с нов аранжимент: "Комунист за власт се стяга". Текст: Червенко Мафиозо. Музика: Синявко Мафиозини. Солист: Серджо Мртинели Костозо. Хор: Червени бабички, в тъмно синя мъгла. Диригент .............. (не се чете)

Ще го прочетем.

КОЛКО СА ЖАЛКИ ОТ ГЕРБ ВСИЧКО Е ЯСНО РАЗГОВОРИТЕ СА ИСТИНСКИ

Виж сега, чичовото. От комуниста по-жалко и гнусно нема. А точно тоя с очилцата, мекичкия да си мълчи. Че ако излезе некой негов запис....порно каналите ще се избият кой да го излъчва. А да си седите на хонингованите дупенца,а?

не ви ли прави впечатление кога идват компроматите с срс-тата? прочетете статията за отзоваването на агентите на дс във доста звена на управлението на държавата.и за най наивните има връзка между тях.нищо в една държава не се случва самостоятелно,всички са свързани (: въпроса е да се намери връзката помежду им! ДС начело с партията,съсдала го седят зад срс-тата.

СДС и БСП ли...хи-хи-хи пълен таш.. :)

Бойко казал на Танов да върне уволнен митничер. Оказва се, че не е уволнен, а преместен, че не митничер а служител, че не е страшно, а е смешно Сергейчо да плаши гаргите със СРС-та...

Костов отдавна предаде България. Сега му лъсна съвсем ГЗъ.

"Не е доказано, че записите са фалшиви", но е очевидно, че България е в политическа криза. Впрочем, както е и в други държави от ЕС.

Записите изобщо не са фалшиви, нито са компилирани от няколко разговора с монтажи, а ОРЯЗАНИ. В този смисъл, орязването на част от информацията, съдържаща се на някой носител, също може да се нарече манипулиране на СРС-съдържание. В тая насока търси - какво и защо Цецко е разподеридил да заделят като информация "за черни дни". Как практически става изпълнението на такова заделяне и сам знаеш - от личен опит с докладите .

От самото начало беше ясно, че тия тъпи СРСта, дето ги разнася един по шлифер в тоя студ, са пълна измишльотина! БСПто се гаври с всички, но някои отгоре на това му се връзват! Не чувствате ли как грозно ви работят, и колко много ви презират - с много основание, трябва да се признае! Едно не може да им се отрече - познават си тъпия народ, който само чака да чуе за някоя простотия, за да ревне "Разпни го!" ... Чалгария и простотия - рай за комуноидите!

Аврора, случаят показва ясно, че СДС се е ориентирал към мишницата на БСП да влезе в следващия парламент. за СДС няма друга възможност да влезе в следващия Парламент, ако не се скрие под мишницата на големите партии. ГЕРБ ще влезе служебно като използва направения в своя полза избирателен кодекс, а БСП ще влезе поради все още наличния си идеен електорат. Разбира се, ако не се появи друга мощна алтернатива, която да влезе с над 51% и да измести и двете.

СДС и БСП. Хайде бе, от кога чакаме нещата да си дойдат на мястото.

A, Яни Янев от кога е с очила?

Каква е вашата идея за България Сега,в този момент. Това управление е пагубно за БГ. Сравнете всички параметри , икономически,социални,демокрация... с управлението на предишното управление на "партията майка". Разликите са големи. Ами образа на БГ в Европа,крах.

Да се търсят разлики между произлезли една от друга партия, с една идеология- ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ НА НАЦИОНАЛНИ БОГАТСТВА, при това доказано престъпни В ДЕЛАТА СИ в управленията си, е плод на безумна идея от мозъка на тъмен балкански субект( казал го е Алеко преди 100 години ,не аз). Тя не може да бъде наша!

Ваша Свръхумна Европейска Светлост идеяза... От невероятната Висота на Вашият интелект и божие прояснение,кажете ,каква е Вашата идея за управлението на България в краткосрочен план. Кой да управлява утре,вдругиден,след 2-3 г? Кой след като никой в парламента не е достоен? И ака това не се промени. Може би Вие,добре но никой не знае за Вас.

Писна ми от Явор Дачковци и от мошеничката Патрашкова Г-н Борисов не се подавайте на тези мошеници некадърници Те искат отново комунисти и седесари, който са също комунисти, да бъдат на власт Ние всички образовани хора сме с вас Имате толкова важни неща да решавате .Не им обръщайте внимание. Съжалявам че някога съм гласувала за СДС

присъединявам се към Вашия призив!

Ванче,спиш ли?Шок ще е като се пробудиш. Майката спи още.

Бащата да си гледа неговия сън..и да не се бърка там където не го пускат..айде лека нощ

То СДС и БСП е едно и също и като добавим ДПС и РЗС картинката наистина е пълна. Все от партията на ДС - БКП

няма отърване от тези...навсякъде са

МНОГО ЯСНО ЧЕ СА ИСТИНСКИ И ЗАЩО БОЙКО СИ ХРОТУВА КЪДЕ МУ Е МЪЖКАТА ДУМА И МОРАЛ, ТОЙ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН Е УЧАСТВАЛ В ТОЗИ РАЗГОВОР, МАНИПУЛАЦИЯТА КАКТО КАЗАХА И ЕКСПЕРТИТЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ СА САМО ЧЕ СА ПРЕЗАПИСИ, А ТО НЯМА И КАК ДА Е ДРУГО ЯЧЕ.

До кога управляващите ще ни правят на малоумници,и децата разбраха че не са никакви манипулации а истински записи.С всеки изминал ден съжалявам че живеем в такава държава.Всички правителстства са едни и същи само едните се правят на много честни.И в общината е така едно и също никаква промяна

Е, като съжаляваш защо не се махнеш, а само ни пречиш да си живееме?

Щом и децата са разбрали, ясна е компетентността Ви.

Не е доказано че запсите са фалшиви. Но е сигурно че са манипулирани. С оглед на това че всички учатсници в разговорите отричат да са провеждали разговор точно по този начин, възникват сериозни съмненения относно автентичността на тези записи. Ако някой иска да докаже нещо използвайки СРС, първото, което трябва да се увери е че тези СРС не са манипулирани по някакъв начин. Това е заложено и в закона. И съдът, когато ще трябва да използва СРС-та като доказателство за нещо, първото което трябв ада провери е дали те са достоверни. И след като въпросните СРС-та за манипулирани по някакъв начин, всякакви разговори относно това кое е фалшиво и кое не са безпредметни. Всъщност, ако някой трябва да доказва нещо на някого то е дали записите са автентични. А както се изясни те не са. Останалото е пропаганда. А тук остава и въпросът, защо след като оригиналите на записите са унищожени съгласно изискванията на закона някой разпшолага с копие ( в нарушение на закона). И не само разполага с някакви копия, ами прави някакви компилации от записите. И не само прави компилации, ами и ги предоставя на някого си в пълен разрез със закона. Вярно, това са много важни въпроси за МВР и държавната админ истрация, но ако службите ни работят по този начин за какъв Шенген става дума. А кой какво е казал си има органи, които да установяват.

Важното е едно - съдържанието. Оригиналните записи може и да са изтрити, но се надявам хората дето са ги слушали да са все още между живите. Има детектор на лъжата все пак. Премиера е мъж нека публично да се тества. :-) Иначе ако някой се съмнява че точно така се управлява държавата е време да се събуди напълно - потърси с нета интервюто на министъра на транспорта - "Назначаваме в бордовете от банката кадри на ГЕРБ". Шенген не е толкова важен за развитието на страната - даже никак. Това че сме извън е признание за това че ни нямат доверие ...и като гледам какво се случва мисля че хората са си абсолютно прави. Революция в органите на МРВ не може да бъде извършена от същите хора , които дълго време са създавали тази система. Само с операции за пред медиите и обикаляне по телевизионните студия няма да стане.

Да, съсържанието е много важно. но ако някой не го е подменил по време на манипулацията. И защо изведнаж БСП започна да държи на съсдържанието? Когато излязоха СРС-тата с разговора на докторите в ГО, ония де дето се разправяха дали да "давят новороденото в кофата"и дали да го" пращат при Андрей Баташов" се вдигна шум до Бога че се били нарушавали законите и т.н. А там СРС-тата бяха официално разсекретени. Сега никой в бСП не го поставя този въпрос. Атой е важен, почти толкова, колкото и манипулацията на СРС.

Ако трябва да сме честни, цялостната политика на правителството е провал и Сините трябваше да гласуват против.

Да бе да, никъде не се казва, че записите са истински, но си е така. По разговора се разбира, че е си е баш така...Направо жалка работа...

това че СК гласува въздържал се за политиката на ГЕРБ+ АТАКА е едно от най-доброто им решение иначе щяха да бъдат верно мръсници пред собсвения си електорат, но ти не гласуваш за тях така че викай така на твойте.

ГЕРБ да не се поддава ма нискокачествената предизборна атака на Гоце и Станишев...В държавата започнаха да ги настъпват, да въвеждат нови европейски правила и на тях не им харесва...еми махайте се, толкова години не се ли награбихте достатъчно??

БСП да спрат да се занижават народа с глупавата си "опозиционна борба". Защо господа социалисти не занимаване обществото с проблеми като: липсващата тотално социална система в България, липсващата икономика ,работни места, липсващия жизнен стандарт, поголовното сега крадене на данъкоплатците, което се върши от властта през СиБанка? Тези въпроси не ви интересуват, защото не затягат вашите бизнес интереси, а се занимавате с "митници" q "СРС"q защото те засягаj точно вашите бизнес интереси, както и на другите- КАНАЛИТЕ НА ДРОГАТА ,от които печелите. Идват сега местни, па и президентски избори, трябват ви пари за купуване на гласове. Черните ви каси са отънели, бизнеса ви също. СРС е за подслушване между вас и ващите "бизнес тайни", за това са изразходвани 100 милиона народна пара на един умиращ в бедност народ, но това не прави впечатление на социалистите, сумата не ги вълнува, нито съдбата на народа, който са хвърлили отдавна на прасетата.

Ако БСП не е опозиция,кой е? Ако в момента според вас няма опозиция,какво? Вива Герб?

По Тошково (вашето) време ако нямаш "човек" некъде нищо не можеше да направиш, неможеш дори водка да си купиш. Да ви кажа ли колко ме интересува дали тия записи са верни или не? Това да му е проблема на правителството....

БСП И СДС - КОАЛИРАЙТЕ СЕ, имате общ алчнизъм, граничещ с идиотизъм.

СЛЕД АТАКА+ГЕРБ . всеки иска с ъс СК да се коалира ама нема.

Eй сега ще се изходя по въпроса .

А някой да доказа че са истински?

Ти не се обаждай, мушмурок! Тръгнат ли да ме заключват - ще пея, така да знаеш!

..."За мен предизборната кампания започна, но с компромати, а не с идеи", добави той и изтъкна, че като бивш съдия, работил 17 години в системата, вярва на българските институции. Това е смешно.Един съдия,би трябвало да знае,че нещата стават с пари или с връзки - такава е практиката в българския съд,а и в държавата

А като съдя, работил 17 години в системата трябва да знае, че именно тя не е в ред и затова от ЕС непрекъснато ни налагат санкции, а не да има доверие в тази корумпирана система.

ИМАТ УСТА ДА ПРИКАЗВАТ ГОСПОДА КРАДЦИТЕ - МУРГИНА ОПРОСТИЛА 1,5 МИЛИОНА НА ВАЛЕНТИН ЗАХАРИЕВ, ТОПЛОФИКАЦИЯ НАЧЕЛО С МИЛЕВСКИ ОГРАБВА БЕЗПОЩАДНО СТОЛИЧАНИ С НЕИЗВЪРШЕНИ РЕМОНТИ . ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ НА СТОЛИЧАНИ И СЕ СКРИЙТЕ. ИМА МНОГО ДЕЦА ЗА ПРИЕМНИ СЕМЕЙСТВА - СЕРГЕЙ ВЗЕМИ ЕДНО .

ако нее оакан като тях го оакват иначе не могат даго приемат миризмата начисто ги обива *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То СДС и БСП е едно и също.

ще ти се. ГЕРБ И АТАКА ЕДНО И СЪЩО ЛИ СА?.

Е каква е разликата, БСП (к) и седерасите са просто поколения на едни и същи родове.

От Атака първи обявиха Бойко Борисов за мафиот и мутра. Още помня речите на Волен Сидеров, разобличаващи връзките на Бойко с престъпния свят в БГ. В този период в. Атака излизаше със сензационни заглавия "ВОЛЕН СИДЕРОВ: Победата на Бойко Борисов е фалшификат"..."Подкупени членове на СИК добавяли в урните бюлетини за ГЕРБ " .. Партията на Борисов тръгва със страшно много пари" "Истинското досие е за ограбването на България... "

НА АТАКА Е БРОЕНО КЕШ ЗА ПОДКРЕПА,И ТОВА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ.

And? What happened? Did B.B. change all of a sudden or you have changed your views? Why are you supporting him now? Can you answer me?

В разговора не става дума за връщане на отстранен служител - става дума за връщане на предишното място на преместен служител. Разбира се още, че те са 16 души, които работят тази работа на различни места. Причината, е че на предишното място е имал възможност да излиза на обяд да рита топка с Бойко Борисов, а на новото място не може.

БСП=СДС+ДПС сделано от папа Карло Луканов

аз сам ги писал *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най-здравата коалиция БСП и СДС, също и ДПС, но те се скатават и не се пишат в новините, иначе също са в стройните редици на партията! И бойният флагман на крадльовците на България - партенката "Галерия"! Тия малоумници, които гласуват за горните мръсници, си ги и заслужават - да ги яздят, да ги мачкат, да им съдират по пет кожи всяка година - докато им уврат тъпите кратуни и разберат, че бивш комунист няма, както и бивш доносник!

Ти с KGB- то май заедно сте били на инструктаж. Това се нарича синхронно включване. Най-найкрая дойде на нашето, че бивш комунист няма. Само не разбирам, защо при това положение все още подкрепяш Бойко Борисов и Герб, та този партия състои 90% от бивши комунисти, мутри и служителите на МВР и ДС.

Сините трябва да се борят срещу корумпираните бивши и настоящи комунисти, пък дори и те да носят фамилията Борисов.

НАЛИ БЕШЕ ИЗБИРАШ БОЙКО ПОЛУЧАВАШ КОСТОВ,СЕГА ДРУГО БИЛО. КОГАТО НЯКОЙ МИСЛИ И ГЛАСУВА ПО СЪВЕСТ СПОРЕД ТЕБ Е ОТ БСП, И АЗ НЕ БИХ ПОДКРЕПИЛ МУТРЕНСКИТЕ ИЗЦЕПКИ НА ГЕРБ ВЪПРЕКИ ,ЧЕ СЪМ СУПЕР АНТИ БСП.

Ти пък си много остър - веднага се вижда от големите букви! Лозунгът, дето си го написал, е точно на БСП - от клиповете им с брадвите и другите простотии преди изборите! Като си толкова супер и анти, внимавай ,че вече си анти всекиго, а това води до анархия - най-лошият възможен вариант в една държава! Докога ще има толкова малоумници в тая държава, просто не се издържа вече!

БСП и СДС в единен строй! Браво, аферим, машалах. До там я докарахме една дясна партия, каквато трябва уж да бъде БСП да застане в единен строй с комундетата. Наред с ДПС и глашатаят на престъпника Ал. Петров - Яне. И тия мушмуроци след накой и друг месец ще искат десните избиратели да гласуват за тях. Ще гласуват, ама друг път. Просто няма как да стане. М. Димитров не можа да разбере нещо просто - СДС няма "твърд' електорат като БСП или ДПС. Десният избирател е особено чуствителен по няколко теми - БСП, досиетата, корупцията, беззаконието. Не че напоследък СДС са имали кой знае каква електорална подкрепа. Но след подкрепата си за бСП (без значение с какви мотиви), те просто ще останат един файтон хора. Една част ще отидат към ГЕРБ, където да се изявяват като десни избиратели, друга ще се преориентират към Иван Костов. поне докато се държи на дистанция от БСП. Ако и той се примъкне към Партията-ръководителка ще последва нов крах за ДСБ. Да, те имат известен "твърд" електорат верен лично на Иван Костов, но той е абсолютно недостатъчен да ги направи фактор в политиката. Заставането в единен стройс БСП на СДС и на висшето им ръководство е неприемливо за редовите членове - това Мартично би трябвало отдавна да го е разбрал. А ако не е, значи мястото му не е в ръководството на СДС. От тук нататък той няма полезен ход - десният избирател не прощава връзките с БСП.

ЗАБРАВЯШ НАЙ-ВАЖНИЯ! ВИДНИЯТ КАНДИДАТ ЧЛЕН НА БКП, ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО МАРКС- ЛЕНИНИСКА ИКОНОМИКА И СЪПРУГ НА ПАРТИИНА СЕКРЕТАРКА - ДР.И.КОСТОВ! НЕ ГО ОБИЖДАЙ, ТОЙ Е НАЧЕЛО!

аз съм работил 20 години врата до врата с ЕЛЕНА КОСТОВА В ЦНИКА /ДО 1997 Г,/ ТЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА ПАРТИЕН СЕКРЕТАР ТОВА ГО КАЗА ТРИФОНОВ ПЛАТЕНИЯ ШОУТЪПАК И ВСИЧКИ ПОВТАРЯТ КАТО ТЪПИ ПАРЧЕТА.

От казаното от теб излиза, че ти не си десен избирател, щом като прощаваш членството на Борисов в БКП. Нали не мислиш, че болшевиките са поверили охраната на вожда им на случаен човек?

Seems everybody has forgotten that B.B. WAS ( and maybe still IS) a member of the Communist Party and a bodyguard of T.J. So. he CAN change but the others - cannot! What is this hypocrasy, people?

герб + атака в единен строй.цял свят бяга от националисти тук не,атака е вашата любов,между другото болен беше от сдс.ще подкрепя и всички мои познати и приятели сините,единствени изразители на десни идеи .

аз съм избирател на сдс от както е създадено,и сега изобщо не съм разочарована от ск от тяхната позиция,това че съвпада гласуването им с това на бсп, какво от това ,понякога така се случва а по-добре ли беше да си "плюят на сурата" и да подкрепят едно неграмотно правителство+една националист.партия/срамна партия атака/ че аз тогава щях да се отблъсна от тях.

а това че съвпадна тяхното управление с най-голямата приватизация... след която много хора останаха на улицата и цели отрасли от българската икономика се затриха??? Всъшност права си! Ако сега ги изберат, няма да има какво да приватизират вече... Така че може и да свършат нещо полесно ...

Вече на никой не му е интересно това с тези разговори, хората се измориха и искат да виждат че държавата върви напред! А Алексей с Яне няма как да променят това с компроматите си!!!

е ако сега д-вата върви напред ,егати д-вата,толкова гадно и трудно материално не е било от виденово.от есента до днес всичко е повишено около 30%,всичко отива за стадиони и магистрали,никви пари за здраве образувание и култура .

Държавата върви напред! Това Бойко ли ти го каза? Аз пък получих честитка за парното днес, което уж трябваше да поевтинее с 5% oт 1 януари (спред Герб). Та сметката ми е двойно по-висока, спрямо м.г. И това е само един битов пример за герберските лъжи!

И плеснаха с ръце и се прегърнаха и още даже в уста се целуфнаха, щом е мале за народа за народа и за свобода туй БСП-то и СДС - то дружно фрокнаха в небитието.

И ПЛЕСНАХА С РЪЦЕ И СЕ ПРЕГЪРНАХА ГЕРБ И АТАКА,ПОМОЛИХА И СК ДА ГИ ПРЕГЪРНЕ ,НО ТЕ СЛАВА БОГУ УСТОЯХА НА ИДЕИТЕ . М ДИМИТРОВ Е МЛАД ЧОВЕК ДАНО ИМА СИЛИ ДА СЕ ПРЕБОРИ.

Споко. Скоро излизат разпечатки на болен сайдеров. СКОРО!!!

Докато управляваше Станишев мислехме, че по-лошо едва може да бъде. Сега разбрахме, че можело и още как.

Може другарю, да се върне пак станишев.

поне станишев беше интелигентен и не расеше простотии всеки ден и час..... тоя хем нищо не прави, хем е двуличник, хем краде, а на всичкото отгоре и ни излага!!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да!!! да го вурнем!!! и станишев, и костов, и царя и кои бяха още там... малко ни е!!! прост народ-слаба дурява!!! да дурпаме боико надолу докато се удави, че гледаите каква алтернатива се е наредила на опашка да ни "оправи" или "дооправи". да го свалим него, че вижте какув изпулнен с морал елит дебне да ни извиси над собствената ни простотя. хак да ви е на всички!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е записите са си истински, то ако някой се заеме да ги съчинява няма да успее да изръси такива простотии като титулярите в записите.

Congarulations, KKK!!!!!!!!!!!!! ! (повече няма да пиша, защото не е необходимо по- нататак да четеш!!!! - така прави умникат!!) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.