US военни продължават прочистването на Нигер от ислямисти

САЩ имат намерение да продължат операциите си в Нигер, заяви председателят на Съвета на началник-щабовете на въоръжените сили на САЩ генерал Джоузеф Дънфорд.

Обратно в новината

Коментари - US военни продължават прочистването на Нигер от ислямисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да се изтребват ислямистите по света!Днес в Нигер,утре в Сирия,вдруги ден в Москва!

Изглежда в Нигер има много нефт ...

Руските военни отиват по поканна на законното правителство в Нигер, за да бранят нигерийския сатрап по примера на Ким Чен Ун и Башар Асад. Всеки един вманиачен изрод, избиващ собствения си народ по света може да разчита на Москва!

А АМЕРИКАНСКИ маниаци, които са унищожили милиони хора по света тоест много повече отколкото правители " маниаци" и водят войни навсякъде и се навират навсякъде на теб ти харесват? Целия свят ги мрази.

са най-веУиките! Справиха се с Асад и Ким и сега решиха, ей така, за собствено удовлетворение и да понаплашат до смърт лошия Путин, да демократизират Нигер. Просто след Нигер остава да се опънат и на Галактиката, че е подредена несъвършено.

До 2-3 години ,ще излезе филм по случая .Там ще видим какво точно е станало . Поредната героична битка на чужда земя в името на демокрацията! Не знам как щяхме да живеем на земята, ако ги нямаше САЩ!!!