Коментари - Д-р Мъри: Майкъл Джексън уби Майкъл Джексън | Днес.dir.bg

Д-р Мъри: Майкъл Джексън уби Майкъл Джексън

Д-р Конрад Мъри, който лежа в затвора по обвинения за непредумишлено убийство на Майкъл Джексън, заяви, че Кралят на попа сам се убил.

Обратно в новината

Коментари - Д-р Мъри: Майкъл Джексън уби Майкъл Джексън | Днес.dir.bg

Коментари

centsche

Човек свиква с болкоуспокояващи, както се свиква с цигарите и наркотиците. Както с наркотиците, за да имат ефект, трябва непрекъснато да се увеличават дозите, така и с болкоуспокояващите. Лично аз вкъщи не държа такива хапчета. Когато имам нужда, отивам и си купувам. Последно пих преди четири госини, когато от болка щях да повърна. Болката е приятел на човека. Така знае какво не му е наред.

За Майкъл Джексън сексът бе просто детска игра. :D

Този д-р Мъри е абсолютен рафиниран простак. Как може да се говори така цинично за човек обичан от половиния свят и на чийто гръб,ползвайки се от нещастието му, е натрупал грешни милиони.ДА СЕ ВЪРНЕ В ЗАТВОРА !!!

Ами като ти задават едни и същи малоумни въпроси и те обвиняват постоянно - как да говориш? Ти да не си на 15 г.?

Не съм,но и така нареченият доктор не говори като 60-годишен.

Един педофил по-малко пичове :))) AR-15

колко точно си зле :)))))) плазмодий :))))))

Значи като някой наркоман или нарко дилър умре, то той е мизерен, ненормалник, заслужил си съдбата. А сега тоя наркоман наречен Майкъл Джексън не бил виновен. Имал пари, давал ги на доктор да му бие дозите, ама виждате ли не бил наркоман, ами бил убит от доктора си.

Вероятно си спомняте как през 1984 при снимките на една реклама на Пепси косата на Джако се запали. Тогава той получи изгаряния от втора и трета степен. Но вероятно и това е конспирация, ще кажат някои :))) (има видео в ютуб) А доктора иска да му възстановят лиценза и затова лъже най-безсрамно, че не бил виновен.

вероятно си представяме че до вчера си нямал идея за майкъл джаксън и сега четеш из уикипедия и гледаш в ютюб! няма кой да си спомня за този инцидент защото през 1984г. не се допускаше капиталистическо влияние в НРБ и никой не го е виждал! ти си някакъв гнусен злобен тип със гнусен малък злобен мозък! спри да спамиш статията за гения джаксън с тъпотиите ти!

Феновете на Джако трябва да ги знаят тези неща :))) Всичко, което съм написал е вярно и лесно може да се провери. Айде сега си извади главата от пясъка :)))

и само да ти кажа че маколи кълкин никога не е говорил нищо в посока сексуални контакти с джаксън връзката е че го разпитваха в тази посока и той винаги е защитавал джаксън и никога не е имало обвинение за секс с малолетни а за блудство! предполагам защото при секса остават следи и е по удобно да обвиниш някого само в блудство за да смъкнеш някой милион! ама ти си чул нещо за кълкин и си си свързал нещата по най-приемливия начин за змийския ти мозък :)))

Точно така. Имали са чисто платонична връзка :)))

Никой не е обвинявал Джаксън за секс с малолетни! Един педофил не би се въздържал да бъде заобиколен от деца с години и да не пожелае да прави секс с тях! Човека беше велик певец, танцьор и композитор! Музикален гений! Радвайте се на музиката му или просто го оставете на мира!

Тоя доктор беше официален наркодилър на Джаксън и за това му плащаха $150,000 на месец, което прави $1.8 милиона годишно. И точно тоя доктор е инжектирал пропофол на Джаксън във фаталната нощ. Това той сам си го призна на процеса срещу него. А публична тайна беше, че Джако е педофил. Той сам се гушкаше с малки момченца, а после плащаше на родителите им да не говорят за това. Маколи Калкин, който сега е пропаднал наркоман, беше едно от плюшените мечета на Джако.

Ти, на Джако "светил" ли си му? (THEY DON'T CARE ABOUT US), в НЕЦЕНЗУРИРАНАТА ВЕРСИЯ е, THEY DON'T CARE ABOUT JEWS). Какво му е чудното "AR-15", че сестра ти е КУРВА, а ти да твърдиш, че имаш брат. Тогава излиза, че си педофил или мамаф. КО ШЪ КАЙШ, А?

Питай Маколи Калкин например. Това момченце от филма "Сам в къщи" (Home alone). Педофилските скандали на Джако вървяха един след друг. Само ти не си разбрал все още :))) А доктора лежа в панделата и освен това му отнеха лиценза. Сега не може да практикува професията си.

+++

Бе тоя е готов за БГ политик, как мазно се оправдава...

Цензурите на Майкъл Джексън за песента "на тях не им пука за нас" (THEY DON'T CARE ABOUT US), са тези, които го убиха. Същите тези цензури, убиха JFK, защото си е позволил да печата безлихвени долари. Толкова прозрачен е светът, когато го погледнеш от тази гледна точка. _ През далечната 1881 г. президентът на САЩ Джеймс Гарфилд управлявал само 100 дни, две седмици преди да бъде убит заявява: "Този, който контролира парите в нашата страна, е абсолютен господар на цялата индустрия и търговия и когато вие осъзнаете, че цялата тази система е лесно контролирана, по един или друг начин от няколко от най-могъщите хора на върха, на вас няма да ви е нужно обяснение как се получават периодите на инфлация и депресия." И днес, думите на американския президент Джеймс Гарфилд произнесени през 1881 г. са актуални.

Т.Е. ДОМИНИРА ...това е лоша дума ,защото за всички означава такъв,който иска да доминира с насилие ,а това е синоним на престъпност /това си го пише на англ.език/ и такива са представители на култура,религия-секти ,етноси,индивиди и т.н. ,които искат да се налагат не с компетентност за правилно функциониране на индивидите в обществото по науката и практиката ,а с ЦЕЛ ДА ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ ,ДА ЗАРОБВАТ,ДА НЕО-ЕКСПЛОАТИРАТ ,и затова думата "доминиране " има такъв смисъл на агресивни консуматори ,които сплашват,рекетират и ограничават свободата и правата на съвестните,за да живеят в златна клетка ,в която краят им е обикновено предвидим ,"изпиране" няма

Точно КОЙТО ДОМИНИРА, т. е. Михаил Миков казва: "Не ми пука ... за Вас!". Изказването му е по повод на лозунгът в един петъчният ден в НС, издигнат от трима студенти на балкона в пленарната зала с текст: НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ?

Ние можем само да даваме съвети. Нямаме право да принудим никой да прави или не прави каквото и да е. Пациентите масово не изпълняват съветите ни и си носят последствията. Ограничителния режим за изписване на лекарства не работи-всеки може да си набави какъвто си иска медикамент по интернет. Това е истината.

Изказването на Мъри е последен опит да спаси помръкналата си репутация. А коментарите му са направо долнопробни - след като си личен лекар на някого, то носиш отговорност за съответните медикаменти и използването им. Второ - не друг, а съдът призна доктора за виновен. Затова всички тези мрънканици в момента са абсолютно недостойни и звучат неправдоподобно. В разрез с елементарната човешка и професионална етика е да се коментира кой на кого е държал оная работа и още повече, кой се бил напикавал. С такъв лекар нищо чудно, че и това се е случвало! Майкъл Джексън беше несравним и велик музикант, но за съжаление не можа да преодолее негативните тенденции на своето развитие. С лекари като Мъри обаче си давам сметка, че това не е било възможно.

Мили форумни войни, феи и други приказни същества, много е нелогично и жалко да говорите от високо и с пренебрежение за човек, превзел света, докоснал се и накарал да чувстват, а и променил стотици милиони хора! Осъзнайте се малко! Това че сте цинични не ви дава никакво предимство, прави ви жалки!

Всеки има право да говори за когото си иска, както иска - съответно носи последствията за което. А относно Майкъл - цялата работа около него - всичко показва колко е важна психиката на човека, наред с физическото му здраве. И в крайна сметка показва колко кал се крие зад лъскавите костюми...

абе какво сте седнали да бълвате простотии, Майкъл е един и велик, какво повече.

от негови песни С КЛЮЧОВИ ФРАЗИ -"СПАСИ СВЕТА "/SAVE THE WORLD/ и "те не ни зачитат/не ги е грижа за нас/" (THEY DON'T CARE ABOUT US) ... Кои са тези,които ситемно не зачитат живота,здравето и изобщо човешките права и свободи на съвестните хора,а експлоатират системно,заробват ,инвалидизират,убиват,консумират геноцид и не изпълняват човешките си задължения в обществото за права?

Тъжна история - черен, превърнат в бял, за да пробие в шоубизнеса на времето. Въпреки това е можел в един момент да се стегне, но явно не е бил достатъчно силен.

абе глупако защо пишеш без да знаеш нищо джаксън на 10 години има 4 хита номер едно в щатите!!!! и тогава си е абсолютно черен!!! аман от плещещи идиоти

Еми явно не му се е живеело повече жалко че доктора го е отнесъл...

Отдавна също е ясно, че ти си форумен плъх и абсолютен идиот!

Някой църка ли тука?

Когато човек не знае какво иска, това се получава. Сам стигна до този резултат, то не бяха пластики, то наркотици, опиати, инжекции и всевъзможни отрови. За какво е всичко това? Мания за слава, е, постигна я, но с цената на живота си. Това е егоцентрична болест, за която няма лек.

малката подробност е че той ще остане завинаги в историята! а ти ще си мърмориш великите прозрения и на никой няма да му пука ;) хората плачеха и припадаха на концертите му а ти ще си останеш убийствена посредственост и фалшивото си чувство за превъзходство :)))) той беше велик а ти си нищо

Напротив. Дори и най-обикновения човек, най-незначителния (от твоя гледна точка), най-непознатия, по нищо, ама по абсолютно нищо не се отличава от него.

С кво толкова беше велик, бе? Че пеел. Ми много хора на планетата пеят по-добре от него. С кво друго? Че стана бял. Че лицето му се разпадаше, че е баща на деца, които не са негови. Той е точно американски продукт - фалшив.

от негова страна,колкото от страна на ДОМИНИРАЩАТА ФИГУРА ИЛИ ФИГУРИ в неговия живот

Колко ли трябва да си озлобен изрод и слабоумен, та да плюеш срещу мъртъв гений? Дали е негър или маймуна или каквото и да ви кара да се чувствате по-добре, лекувайки безсилната ви злоба, породена от тъпота и липса на качества! Джаксън на 12г. има 6 златни плочи! Има невероятен глас с диапазон 4,5 октави! Един от най-добрите танцьори на всички времена! Изключителен композитор и продуцент! Джаксън е музикален гений! Вие го наречете маймуна! Клоуни сте! И никой никога не го е съдил или обвинил за сексуален акт с малолетен!

Пропофола е ужасно силно лекарство. С него ме приспаха преди да ми направят операция. Не мисля, че е редно, който и да е доктор да дава това лекарство на пациентите си в домашна обстановка и ако види подобно нещо трябва да съобщи на властите.

д-р Ох Боли е не по-малко алчен. Излежал е 2 годинки но със спастрените милиони от Джако ще си живее като бял човек до края на мизерния си животец. А колкото до това чий пенис е държал или лапал, това вече никой не може да докаже. Така че доктора си е най-обикновен миндил.

' алчност за внимание

външното избелване не помага срещу това , което е от вътре

Джако страдаше от витилиго. Това е липса на пигментация в кожата . Почти нелечимо.

То и Кенеди уби Кенеди. По същата логика...

Майкъл Джексън беше гении, а гениите умират млади.Да не говорим, че на 50 години се правеше на 20 годишен. Не става! Естествено, че докторът му държал оная работа(тук е честен) защото Джако плащаше яко. А за един неизвествен доктор -негър, това са честни доходи. Просто си е гледал работата.

А какво ще кажеш за гении като Леонардо, Микеланджело и още и още, и колко години живот си им определил, за да умрат млади??? :(((

kokobrais

Къде и кой е казал , че гениите умират млади? Арета Франклин, която е не по-малък гений от Джексън на колко е години? Не боравете с готови фрази и не вдигайте словестна пушилка! Глупаво е и е смешно!

"Горкият лекар" е виждал, че пациентът му има нужда от психиатрична и друга помощ, но какво е направил. Стоял е до последно там, заради славата, че си личен лекар на Майкъл Джексън и заради парите. Когато е видял, че не се справя и че Джексън е имал нужда от друг вид или друг лекар, да не би да е постъпил професионално и да се е оттеглил? Не останал е до последно, не държиш наркотици и алкохол при зависим, а го лекуваш. Не можело да му се каже не - винаги можеш да кажеш не и да си тръгнеш, след като си там като лекар.

Глупости. Пропофолът не става за тия цели. Има нещо скрито.

LEAVE HIM ALONE!!!!!!!!!

It's all about money! Ask his relatives.

това да го кажете на заобикалящите го преди да му причинят кризата в живота му,от която е търсил бягство по този начин -с медикаменти да по-спи,преди да се впусне в изтощителните репетиции ,в контекста на финансов проблем и безпощадния натиск от околните да набира средства,да строи джамия,да осигурява лукс на новите му "братя мюсюлмани". Не всички мюсюлмани са възприели ДЕМОКРАЦИЯТА като основен принцип на организация в обществото ,която започва с равни задължения и изключва експлотация,робство,консумация на геноцид -консумация на чуждите ресурси и права /нечовешко,анти-човешко престъпление/

Всъщност медиите го убиха, побъркаха човека с постоянните клевети, че е педофил. Медийната истерия е страшна работа, като го нарочиха медиите за престъпник, беше въпрос на време да го довършат.

като причина за кризата в живота му НАТИСКА ОТ ЗАОБИКАЛЯЩИТЕ ГО,КАКТО ИЗТЪКНАХА НЕГОВИ РОДНИНИ -става дума за това,че е бил КОНВЕРТИРАН КЪМ ИСЛЯМА ,А Е ИЗРАСЪЛ И ВЪЗПИТАН КАТО ХРИСТИЯНИН ОТ СВИДЕТЕЛИТЕ НА ЙЕХОВА ,И НАТИСКЪТ ЯВНО Е БИЛ В СЪОБЩЕНОТО ,ЧЕ ЩЕ СТРОИ ДЖАМИЯ И Т.Н. Натискът да се представи блестящо ,за да набира средства е бил надхвърлил неговите възможности в онзи период,когато бил изтощен не само финансово ,но и физически

Че той наистина си беше един истински педофил!

ти откъде знаеш, чуме?

от лекар -Ален Браншеро,който счита ,че е възможно да е бил кастриран още в детството,което обяснява особеностите на гласа му,и от друга страна ,пък,оспорва или оборва изцяло обвиненията за педофилия предвид това,че няма как да е имал това влечение в това състояние/това понякога се прави с рецидивисти педофили ,които изнасилват и убиват жертвите си,защото нежелаят да ги разкрият /. ВЪНШНИ ХОРА СА МУ ПРИЧИНИЛИ НЕЩАСТИЯ И КРИЗИ ,ИЗПОЛЗВАЙКИ И ЕКСПЛОАТИРАЙКИ ГО ЗА СОБСТВЕНИ ОБЛАГИ -това го казаха и много от роднините,част ,от които също са били подложени на гаври и нечовешко третиране през живота си /има разкази/ .СМИСЪЛЪТ НА ОСВЕТЛЯВАНЕТО НА ПРОБЛЕМИТЕ Е ДА СПРАТ,ИЛИ ДА БЪДАТ СПРЕНИ ,НЕ ДА РАЗРАСТВАТ ДО АД И АПОКАЛИПСИС

Коментари - Д-р Мъри: Майкъл Джексън уби Майкъл Джексън | Днес.dir.bg

Д-р Мъри: Майкъл Джексън уби Майкъл Джексън

Д-р Конрад Мъри, който лежа в затвора по обвинения за непредумишлено убийство на Майкъл Джексън, заяви, че Кралят на попа сам се убил.

Обратно в новината

Коментари - Д-р Мъри: Майкъл Джексън уби Майкъл Джексън | Днес.dir.bg

Коментари

centsche

Човек свиква с болкоуспокояващи, както се свиква с цигарите и наркотиците. Както с наркотиците, за да имат ефект, трябва непрекъснато да се увеличават дозите, така и с болкоуспокояващите. Лично аз вкъщи не държа такива хапчета. Когато имам нужда, отивам и си купувам. Последно пих преди четири госини, когато от болка щях да повърна. Болката е приятел на човека. Така знае какво не му е наред.

За Майкъл Джексън сексът бе просто детска игра. :D

Този д-р Мъри е абсолютен рафиниран простак. Как може да се говори така цинично за човек обичан от половиния свят и на чийто гръб,ползвайки се от нещастието му, е натрупал грешни милиони.ДА СЕ ВЪРНЕ В ЗАТВОРА !!!

Ами като ти задават едни и същи малоумни въпроси и те обвиняват постоянно - как да говориш? Ти да не си на 15 г.?

Не съм,но и така нареченият доктор не говори като 60-годишен.

Един педофил по-малко пичове :))) AR-15

колко точно си зле :)))))) плазмодий :))))))

Значи като някой наркоман или нарко дилър умре, то той е мизерен, ненормалник, заслужил си съдбата. А сега тоя наркоман наречен Майкъл Джексън не бил виновен. Имал пари, давал ги на доктор да му бие дозите, ама виждате ли не бил наркоман, ами бил убит от доктора си.

Вероятно си спомняте как през 1984 при снимките на една реклама на Пепси косата на Джако се запали. Тогава той получи изгаряния от втора и трета степен. Но вероятно и това е конспирация, ще кажат някои :))) (има видео в ютуб) А доктора иска да му възстановят лиценза и затова лъже най-безсрамно, че не бил виновен.

вероятно си представяме че до вчера си нямал идея за майкъл джаксън и сега четеш из уикипедия и гледаш в ютюб! няма кой да си спомня за този инцидент защото през 1984г. не се допускаше капиталистическо влияние в НРБ и никой не го е виждал! ти си някакъв гнусен злобен тип със гнусен малък злобен мозък! спри да спамиш статията за гения джаксън с тъпотиите ти!

Феновете на Джако трябва да ги знаят тези неща :))) Всичко, което съм написал е вярно и лесно може да се провери. Айде сега си извади главата от пясъка :)))

и само да ти кажа че маколи кълкин никога не е говорил нищо в посока сексуални контакти с джаксън връзката е че го разпитваха в тази посока и той винаги е защитавал джаксън и никога не е имало обвинение за секс с малолетни а за блудство! предполагам защото при секса остават следи и е по удобно да обвиниш някого само в блудство за да смъкнеш някой милион! ама ти си чул нещо за кълкин и си си свързал нещата по най-приемливия начин за змийския ти мозък :)))

Точно така. Имали са чисто платонична връзка :)))

Никой не е обвинявал Джаксън за секс с малолетни! Един педофил не би се въздържал да бъде заобиколен от деца с години и да не пожелае да прави секс с тях! Човека беше велик певец, танцьор и композитор! Музикален гений! Радвайте се на музиката му или просто го оставете на мира!

Тоя доктор беше официален наркодилър на Джаксън и за това му плащаха $150,000 на месец, което прави $1.8 милиона годишно. И точно тоя доктор е инжектирал пропофол на Джаксън във фаталната нощ. Това той сам си го призна на процеса срещу него. А публична тайна беше, че Джако е педофил. Той сам се гушкаше с малки момченца, а после плащаше на родителите им да не говорят за това. Маколи Калкин, който сега е пропаднал наркоман, беше едно от плюшените мечета на Джако.

Ти, на Джако "светил" ли си му? (THEY DON'T CARE ABOUT US), в НЕЦЕНЗУРИРАНАТА ВЕРСИЯ е, THEY DON'T CARE ABOUT JEWS). Какво му е чудното "AR-15", че сестра ти е КУРВА, а ти да твърдиш, че имаш брат. Тогава излиза, че си педофил или мамаф. КО ШЪ КАЙШ, А?

Питай Маколи Калкин например. Това момченце от филма "Сам в къщи" (Home alone). Педофилските скандали на Джако вървяха един след друг. Само ти не си разбрал все още :))) А доктора лежа в панделата и освен това му отнеха лиценза. Сега не може да практикува професията си.

+++

Бе тоя е готов за БГ политик, как мазно се оправдава...

Цензурите на Майкъл Джексън за песента "на тях не им пука за нас" (THEY DON'T CARE ABOUT US), са тези, които го убиха. Същите тези цензури, убиха JFK, защото си е позволил да печата безлихвени долари. Толкова прозрачен е светът, когато го погледнеш от тази гледна точка. _ През далечната 1881 г. президентът на САЩ Джеймс Гарфилд управлявал само 100 дни, две седмици преди да бъде убит заявява: "Този, който контролира парите в нашата страна, е абсолютен господар на цялата индустрия и търговия и когато вие осъзнаете, че цялата тази система е лесно контролирана, по един или друг начин от няколко от най-могъщите хора на върха, на вас няма да ви е нужно обяснение как се получават периодите на инфлация и депресия." И днес, думите на американския президент Джеймс Гарфилд произнесени през 1881 г. са актуални.

Т.Е. ДОМИНИРА ...това е лоша дума ,защото за всички означава такъв,който иска да доминира с насилие ,а това е синоним на престъпност /това си го пише на англ.език/ и такива са представители на култура,религия-секти ,етноси,индивиди и т.н. ,които искат да се налагат не с компетентност за правилно функциониране на индивидите в обществото по науката и практиката ,а с ЦЕЛ ДА ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ ,ДА ЗАРОБВАТ,ДА НЕО-ЕКСПЛОАТИРАТ ,и затова думата "доминиране " има такъв смисъл на агресивни консуматори ,които сплашват,рекетират и ограничават свободата и правата на съвестните,за да живеят в златна клетка ,в която краят им е обикновено предвидим ,"изпиране" няма

Точно КОЙТО ДОМИНИРА, т. е. Михаил Миков казва: "Не ми пука ... за Вас!". Изказването му е по повод на лозунгът в един петъчният ден в НС, издигнат от трима студенти на балкона в пленарната зала с текст: НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ?

Ние можем само да даваме съвети. Нямаме право да принудим никой да прави или не прави каквото и да е. Пациентите масово не изпълняват съветите ни и си носят последствията. Ограничителния режим за изписване на лекарства не работи-всеки може да си набави какъвто си иска медикамент по интернет. Това е истината.

Изказването на Мъри е последен опит да спаси помръкналата си репутация. А коментарите му са направо долнопробни - след като си личен лекар на някого, то носиш отговорност за съответните медикаменти и използването им. Второ - не друг, а съдът призна доктора за виновен. Затова всички тези мрънканици в момента са абсолютно недостойни и звучат неправдоподобно. В разрез с елементарната човешка и професионална етика е да се коментира кой на кого е държал оная работа и още повече, кой се бил напикавал. С такъв лекар нищо чудно, че и това се е случвало! Майкъл Джексън беше несравним и велик музикант, но за съжаление не можа да преодолее негативните тенденции на своето развитие. С лекари като Мъри обаче си давам сметка, че това не е било възможно.

Мили форумни войни, феи и други приказни същества, много е нелогично и жалко да говорите от високо и с пренебрежение за човек, превзел света, докоснал се и накарал да чувстват, а и променил стотици милиони хора! Осъзнайте се малко! Това че сте цинични не ви дава никакво предимство, прави ви жалки!

Всеки има право да говори за когото си иска, както иска - съответно носи последствията за което. А относно Майкъл - цялата работа около него - всичко показва колко е важна психиката на човека, наред с физическото му здраве. И в крайна сметка показва колко кал се крие зад лъскавите костюми...

абе какво сте седнали да бълвате простотии, Майкъл е един и велик, какво повече.

от негови песни С КЛЮЧОВИ ФРАЗИ -"СПАСИ СВЕТА "/SAVE THE WORLD/ и "те не ни зачитат/не ги е грижа за нас/" (THEY DON'T CARE ABOUT US) ... Кои са тези,които ситемно не зачитат живота,здравето и изобщо човешките права и свободи на съвестните хора,а експлоатират системно,заробват ,инвалидизират,убиват,консумират геноцид и не изпълняват човешките си задължения в обществото за права?

Тъжна история - черен, превърнат в бял, за да пробие в шоубизнеса на времето. Въпреки това е можел в един момент да се стегне, но явно не е бил достатъчно силен.

абе глупако защо пишеш без да знаеш нищо джаксън на 10 години има 4 хита номер едно в щатите!!!! и тогава си е абсолютно черен!!! аман от плещещи идиоти

Еми явно не му се е живеело повече жалко че доктора го е отнесъл...

Отдавна също е ясно, че ти си форумен плъх и абсолютен идиот!

Някой църка ли тука?

Когато човек не знае какво иска, това се получава. Сам стигна до този резултат, то не бяха пластики, то наркотици, опиати, инжекции и всевъзможни отрови. За какво е всичко това? Мания за слава, е, постигна я, но с цената на живота си. Това е егоцентрична болест, за която няма лек.

малката подробност е че той ще остане завинаги в историята! а ти ще си мърмориш великите прозрения и на никой няма да му пука ;) хората плачеха и припадаха на концертите му а ти ще си останеш убийствена посредственост и фалшивото си чувство за превъзходство :)))) той беше велик а ти си нищо

Напротив. Дори и най-обикновения човек, най-незначителния (от твоя гледна точка), най-непознатия, по нищо, ама по абсолютно нищо не се отличава от него.

С кво толкова беше велик, бе? Че пеел. Ми много хора на планетата пеят по-добре от него. С кво друго? Че стана бял. Че лицето му се разпадаше, че е баща на деца, които не са негови. Той е точно американски продукт - фалшив.

от негова страна,колкото от страна на ДОМИНИРАЩАТА ФИГУРА ИЛИ ФИГУРИ в неговия живот

Колко ли трябва да си озлобен изрод и слабоумен, та да плюеш срещу мъртъв гений? Дали е негър или маймуна или каквото и да ви кара да се чувствате по-добре, лекувайки безсилната ви злоба, породена от тъпота и липса на качества! Джаксън на 12г. има 6 златни плочи! Има невероятен глас с диапазон 4,5 октави! Един от най-добрите танцьори на всички времена! Изключителен композитор и продуцент! Джаксън е музикален гений! Вие го наречете маймуна! Клоуни сте! И никой никога не го е съдил или обвинил за сексуален акт с малолетен!

Пропофола е ужасно силно лекарство. С него ме приспаха преди да ми направят операция. Не мисля, че е редно, който и да е доктор да дава това лекарство на пациентите си в домашна обстановка и ако види подобно нещо трябва да съобщи на властите.

д-р Ох Боли е не по-малко алчен. Излежал е 2 годинки но със спастрените милиони от Джако ще си живее като бял човек до края на мизерния си животец. А колкото до това чий пенис е държал или лапал, това вече никой не може да докаже. Така че доктора си е най-обикновен миндил.

' алчност за внимание

външното избелване не помага срещу това , което е от вътре

Джако страдаше от витилиго. Това е липса на пигментация в кожата . Почти нелечимо.

То и Кенеди уби Кенеди. По същата логика...

Майкъл Джексън беше гении, а гениите умират млади.Да не говорим, че на 50 години се правеше на 20 годишен. Не става! Естествено, че докторът му държал оная работа(тук е честен) защото Джако плащаше яко. А за един неизвествен доктор -негър, това са честни доходи. Просто си е гледал работата.

А какво ще кажеш за гении като Леонардо, Микеланджело и още и още, и колко години живот си им определил, за да умрат млади??? :(((

kokobrais

Къде и кой е казал , че гениите умират млади? Арета Франклин, която е не по-малък гений от Джексън на колко е години? Не боравете с готови фрази и не вдигайте словестна пушилка! Глупаво е и е смешно!

"Горкият лекар" е виждал, че пациентът му има нужда от психиатрична и друга помощ, но какво е направил. Стоял е до последно там, заради славата, че си личен лекар на Майкъл Джексън и заради парите. Когато е видял, че не се справя и че Джексън е имал нужда от друг вид или друг лекар, да не би да е постъпил професионално и да се е оттеглил? Не останал е до последно, не държиш наркотици и алкохол при зависим, а го лекуваш. Не можело да му се каже не - винаги можеш да кажеш не и да си тръгнеш, след като си там като лекар.

Глупости. Пропофолът не става за тия цели. Има нещо скрито.

LEAVE HIM ALONE!!!!!!!!!

It's all about money! Ask his relatives.

това да го кажете на заобикалящите го преди да му причинят кризата в живота му,от която е търсил бягство по този начин -с медикаменти да по-спи,преди да се впусне в изтощителните репетиции ,в контекста на финансов проблем и безпощадния натиск от околните да набира средства,да строи джамия,да осигурява лукс на новите му "братя мюсюлмани". Не всички мюсюлмани са възприели ДЕМОКРАЦИЯТА като основен принцип на организация в обществото ,която започва с равни задължения и изключва експлотация,робство,консумация на геноцид -консумация на чуждите ресурси и права /нечовешко,анти-човешко престъпление/

Всъщност медиите го убиха, побъркаха човека с постоянните клевети, че е педофил. Медийната истерия е страшна работа, като го нарочиха медиите за престъпник, беше въпрос на време да го довършат.

като причина за кризата в живота му НАТИСКА ОТ ЗАОБИКАЛЯЩИТЕ ГО,КАКТО ИЗТЪКНАХА НЕГОВИ РОДНИНИ -става дума за това,че е бил КОНВЕРТИРАН КЪМ ИСЛЯМА ,А Е ИЗРАСЪЛ И ВЪЗПИТАН КАТО ХРИСТИЯНИН ОТ СВИДЕТЕЛИТЕ НА ЙЕХОВА ,И НАТИСКЪТ ЯВНО Е БИЛ В СЪОБЩЕНОТО ,ЧЕ ЩЕ СТРОИ ДЖАМИЯ И Т.Н. Натискът да се представи блестящо ,за да набира средства е бил надхвърлил неговите възможности в онзи период,когато бил изтощен не само финансово ,но и физически

Че той наистина си беше един истински педофил!

ти откъде знаеш, чуме?

от лекар -Ален Браншеро,който счита ,че е възможно да е бил кастриран още в детството,което обяснява особеностите на гласа му,и от друга страна ,пък,оспорва или оборва изцяло обвиненията за педофилия предвид това,че няма как да е имал това влечение в това състояние/това понякога се прави с рецидивисти педофили ,които изнасилват и убиват жертвите си,защото нежелаят да ги разкрият /. ВЪНШНИ ХОРА СА МУ ПРИЧИНИЛИ НЕЩАСТИЯ И КРИЗИ ,ИЗПОЛЗВАЙКИ И ЕКСПЛОАТИРАЙКИ ГО ЗА СОБСТВЕНИ ОБЛАГИ -това го казаха и много от роднините,част ,от които също са били подложени на гаври и нечовешко третиране през живота си /има разкази/ .СМИСЪЛЪТ НА ОСВЕТЛЯВАНЕТО НА ПРОБЛЕМИТЕ Е ДА СПРАТ,ИЛИ ДА БЪДАТ СПРЕНИ ,НЕ ДА РАЗРАСТВАТ ДО АД И АПОКАЛИПСИС