В Германия арестуваха ислямист, подготвял бомбен атентат

Германската полиция е арестувала ислямист, заподозрян в подготовката на терористичен акт, съобщи в. „Тагесшпигел“, цитиран от ТАСС и агенция „Фокус“.

Обратно в новината

Коментари - В Германия арестуваха ислямист, подготвял бомбен атентат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ,ще прочета най-после в европейски вестници. Не арестували ..... а четиримата предполагаеми участници в незаконно въоръжено формирование са били ликвидирани в Санкт Петербург или: двама мъже от централноазиатски произход атакували с брадви служители на пост на Пътната патрулна служба. Двама от нападателите бяха ликвидирани, а трети - задържан

имал "салафитско минало"... МРЪСНИКЪТ!

Просичко е !!! Всички отишли в ИГИЛ подлежат на унищожение. Не случайно са се страхували от Влад Цепеш.

Знаеш, че на българки се казва ИДИЛ, нали?

Еххх, ИНТЕГРАЦИЯ, интеграция, ама тя е дума БЕЗ ПОКРИТИЕ и ако сега някой от "великите лидери ?" или СКОПЕНИТЕ хуйовински организации по защита на не знам си какво като БХК, се опита да ни го завре модела- интеграция в гъза, направо ЩЕ ИМ ГО ЗАВРЕМ ние "кола с доматите" , от гъза до гръцмуля....! ПРАВЕТЕ МУ СМЕТКАТА, алоооо...,

Като четя тук си създавам впечатлението не нашите мъже са най голямите е...чи. При по културните народи не се правят /Като ориенталците/ по много деца, имаа разлика от секс до създаване на дечурлига

"Беше предсрочно освободен от затвора водач на разкрита в страната радикална ислямистка група, планирала нападения против дискотеки, летища и американски обекти". Е, браво! После ще има: Кой е виновен за поредния разстрел или взрив?

демек, не са предотвратили атентат, а са го подпомогнали.

изводи. Арестуван е, но няма няма доказателства за терор а при нас започват веднага с тълкуванията!Много е опасно да се създава НАСТРОЕНИЕ.

Немога да ги разбера тия Ислями Джота...Бъдещи Джихади Джота..Защо бягат от Швабланд?! Нали там е хубаво?! Постигнатат еврогейска мечта на всеки БГ педерасин!! Нашите БГ европутаци, дават мило и драго да отидат в Дойчланд да си дават дупетата за еба...А тия шваби, вместо да са доволни от процъфтяващите в Германия еврогейски ценности като: толерастия, либерастия, педерастия, зоофилия, герантофилия, педокрация, педофилия и прочие и прочие..Те какво правят!! Захвърлят всичко това!! И отиват да се присъединяват към ислямиститите джихадисти от краварския ИДИЛ!!! Защо така бре, еврокончити?! ЗАЩО?!!!!!!!!!

По стар ЧК обичай да те питам. И защо има толкова руснаци в ИГИЛ? :)) Нали така му викате? :))

не вземат ли крути мерки,нещата ще са от зле-по-зле нататък с исляма...Меркел ги/ни побърква .Б-я ....се задръства с такива маймуни...

"Германец със салафитско минало" -те такова животно не бяхме чували. Германците се самоопределят като поколение на германи , арийци дори викинги. С религия :католици , протестанти лютерани.....ама виж това "германец салафит" ми звучи като нонсенса " постно свинско"

Малей, беси "новината" - 27-годишен немец със салафитско минало, но тази информация не е потвърдена официално. - било намерено взривно устройство ама според неофициални съобщения. И кво излиза - чух, че една жена каза на удна друга в трамвая....

Имаше едно време в упореба лафа -какво се държиш като изпаднал германец???????!!!! Не е било напразно!!!!!Тъпа нация са фашагите случайно станали силна държава и употребили положението си във варваски фашизъм!!!ВРЕДНА за ЧОВЕЧЕСТВОТО НАЦИЯ и точка по въпроса!!!!!!!! Герги Димитров хубаво им е казал че са диваци и варвари ,склонни да тръгнат след някой луд като Хитлер а сега търпят и вървят по акъла на МЕркел!!!!!!!!!!!! ТЪПА НАЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Оно фашизмът е бил по италианско, по немско е било друго.. а щом и Гошо Тарабата цитираш като допълнение...

Чета по сайтовете,че немците се готвят да ни върнат 7000 бежанци,съгласно Дъблинските споразумения. Защо нашите тикви си мълчат?!

Трепи ги на място такива! ислям ще ми приема.... Анатема!

Честито Меркел, благодарим!

ама тия германци,от ден на ден по-луди стават...един ислямист хващат ,друг съден за същото предсрочно ...освобождават,,отделно уж знаят кой се присъединява към идил и после го пускат пък да се върне...въобще луда работа..

Изпедерастиха се тия немци и ще докарат голяма беля е на тях си и на цяла Европа. Тая зараза, който те сами отгледах у дома си, трябва да се изтреби до крак. Вместо това,те със своят немски паспорти могат да пътуват без виза до Щатите, а ние не можем. Сетих се за Фюрера, как би решил тоя проблем, но после си спомних, че той не е немец, а австриец.

Много точно си го казал термина - изпедерастиха се. Няма кой да им прави децата на германките. Трябват им расови кочове за разплод. Затова и внасят арабски жребци. В най-буквален смисъл.

И на мен не ми харесват определени процеси на ислямизация в Германия, но имайте малко уважение, поне към себе си. Използвайки такива грозни и тежки думи, май се приближаваме много бързо към дивото и първично състояние. За сведение в Германия е пълно с млади, красиви и интелигентни германки и германци, които няма как да желаят да се смесят с хора, които само ги дърпат назад.

Меркел, до къде стигна с интеграцията? За един приятел питам...

Боже,боже и германец му клъцнали пишката и приел исляма-тоя свят отива към гибел.Едно време в Италия,като дошла чумата всички се отдали на разгул и пиене,като за последно.Дали да ги последваме ?

Като чета статията разбирам, че Германия няма да я бъде , ако продължава с това отношение към ислямистите, респективно исляма. Стотици немски граждани заминали да воюват за ИД, сега ги допускаш да се върнат в Германия с добра военна и терористична подготовка ей така, без никаква санкция.

дойде време в цивилизованите европейски страни,да се плашат и от сянката си..да нямат спокойствие нито денем,нито нощем,заслужиха си го..щом никой не връщат,даже и тези за които е доказано че са престъпници,не било хуманно...на ви сега шваби смотани,ама лошто е че и нас ще повлечат...

Не, той не е масов убиец, заради това, на което го учи корана. Просто е имал трудно детство - като останалите ислямистки убийци. Невинен е. Дайте му 72-те хурии приживе. И поне един мерцедес последен модел - за да ви приеме по-добре извиненията за задържането. Че току-виж сте му нанесли още по-дълбока емоционална травма.

време е да гепят световния террорист от кремъл.

че го гепат за дедовеца

Съгласен съм с вас колега!! И мен като вас,другите шизофреници в Карлуково ме ч..кали денонощно... Па и тия електрошокове с лоботомията....... пп Разбрахте ли - колега със синдрома на Даун,че Милошевич е НЕВИНЕН??И,че според това решение,цялото тогавашно ръководство на САЩ - част от което е и ДНЕШНО - трЕб`а да лежи доживот за тероризъм и военни престъпления,заедно с гнилоча който управлява Евросептичната яма? С`Я кво ША пра`Йм бе колега?? Пак ША събираме храчки тука заради нашите долни небивалици - не мислите ли??