Млад афганистанец вилня с брадва и нож в германски влак

Полицията застреля младеж, който късно снощи нападна с брадва и нож и рани няколко пътници във влак в германската провинция Бавария, предадоха ДПА и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Млад афганистанец вилня с брадва и нож в германски влак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МЕРКЕЛ Е ИЗКУФЕЛА ИДИОТКА. ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО. ЖАЛКО ЗА ГЕРМАНИЯ И ЗА ТУЗЕМЦИТЕ-НЕМЦИ. НОВИЯ "ХИТЛЕР"Е НА ХОРИЗОНТА И Е ЯСНО ВИДИМ. ВРЕМЕТО Е НА НОВИТЕ ДИКТАТОРИ- ВИЖТЕ ПРИ "КОМШИИТЕ" И НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ. ТОВА Е НОВАТА ИСТОРИЧЕСКА ЕПОХА-МИЛИОНИТЕ КОЙТО ЩЕ ЗАГИНАТ СА ПРЕДОПРЕДЕЛЕНИ ! ТОВА Е ПЪТЯ И НИКОЙ И НИЩО НЯМА ДА ГО ПРОМЕНИ

Щом за Германия е демократично да убият извършителя, защо за Турция да не е демократично да приложи смъртно наказание?

А какво е трябвало да направят? Може би да го оставят да си вилнее докато се измори? Ти ако не правиш разлика между този случай и смъртната присъда, значи яко си го закъсал с акъла!

Само мястото е объркал този амуджа!!! Трябвало е пред Бундестага да се...развихри,по-голям ефект би било имало това там:)))!!!

" би могъл да доведе до политически натиск върху канцлера Ангела Меркел" Това е като някакъв нискобюджетен филм на ужасите. Събитията трябва да доведат до вкарването в затвора на цялата политическа върхушка в ЕС за национално предателство, но Германеца спи. В същност, страхува се да си изкаже мнението.

муслета едно не се сети да подари на Меркел бурка и шалвари!

Веселинче, спорихме за кръста /прочем тръкнаха ми коментс там/, да ти кажем, че си боса и у таз материес! Гат тука беше хиперинфлацион: у джерманито на власт беше Буш! А той заповедва: ПРАВОСЛАВИЕТО Е НАЙ-ГОУЕМИА ВРАГ НА АМЕРИКА. Е КАК НЕМА ДА ИМАШ ЧЕРЕН ПЕЧАТ.... та така. Православните с пари - при нас за интегриране. Другите - на тор. Съга, да точно съгъ, Обонго заповедва: Саудицка Арабиа ни е приятел. Техните щениа за джехад и успех на ИД в европа - ДА СЕ ИЗПХЪЛНАТ. И МЪРМОРКЕЛ САМО КАЗА НА СЛУШАЛКАТА - ЯВОЛ МАЙ ЩУРНБАНДЕНФЮРЕР. Толкова е просто. Та, купувай фередже, ше ти потрбва. Докат не падне СА у европа ше е така. Независимо коя личнос е "начело на ЕС" и първа получава заповеди по слушалката.

Пиша ти един милион плюса. Трябва да влезеш в учебниците по история, да те четат всички европейци християни един ден или колкото там от тях са останали. А Едната Свята Съборна и Апостолска Църква ще пребъде до свършека на света, защото нашият Господ Иисус Христос каза: ...и на този камък аз ще съградя Църквата си, и портите адови няма да и надделеят." А Сатаната ще воюва срещу Църквата до свършека на света. Бушовци, мушовци, меркелици, оландовци и прочее боклуци само изпълняват нарежданията му.

Навремето как турците са потурчили жителите на нашите Родопи? Сега германците трябва да дават убежище САМО на тези, които се откажат от исляма и желаят да се интегрират. Според мен жените ще го направят с удоволствие - ще свалят забрадки, шалвари ..., може би проблем ще създават мъжете, защото са фанатици. Но проблема си е на Меркел, жалко, че страда населението заради нея.

Там е работата, че 90% и повече от емигрантите са мъже. Те и без това трепят жените си, а чуждите са им общи. А говорят и за морал... Аз не мога да разбера, защо приемаме "гости" в нашия европейски "дом", които не спазват правилата ни? Защо политиците толерират хората, неспазващи никакви правила, за сметка на съвестните граждани, които им плащат заплатите? Днешното общество не е демокрация, а диктатура на лобита и престъпници, криещи се зад политическия елит.

Не бъди толкова сигурен. Жените им са не по-малки фанатични от мъжете. Освен това са и големи търтейки. Чеп за зеле не става от тях. Нито се образоват, нито работят. Само стоят в къщи и фъкат чаавета.

АМА "ТОВА " МНОГО ГО МОГАТ. ДАР БОЖИИ Е.

Това е много стара информация: Ислямист (идентифициран като "Мохамед Б.") наръгал майка и трите и дъщери в алпийски район на Франция. Според информация на местните медии, мотивите на ислямиста били, че жената и дъщерите и били "леко облечени" (и съответно му се накърнявали религиозните и душевни права и свободи). Властите не потвърждават този мотив и изобщо нямало нищо общо с религията. Което отричане (засега) е напълно нормално, защото дори да е истина, това само ще вдигне градуса на напрежението. Изрода е задържан, а жената и децата и са живи, ама не много здрави в болницата.

изроди са всички резаняци!! тъпата им релития-сащо е изродска!!!та бъда изтонени с бой от цивилизацията!!! домъкнали се тук и започнапа да се опитват и нас на скотове да обръщат!!! религиозни права те при нас нямат-ние си имаме наша религия!!

Политиците все още нямат смелостта да заявят, че религията на мигрантите трябва да се забрани като човеконенавистна, застрашаваща милиарди хора и земната цивилизация! Неумолимите терминатори на света не идват от Вселената (според фантастиката), а били тук,реално, на Земята!

Ако не си разбрал точно същите тия политици ни ги докараха! По времето на социализма имаше един предмет на койт на няколко пъти му сменяха името та в него задължително обесняваха организацията на държавата ни! Сиреч що е то МС що е то Народно събрание и задачи и задължения. Ти самия незнаеш че в политиците е правото да ни управляват без да ни питат!

Колелото на историята се върти. Някогашните колонии на Западните държави са на път да ги заличат от лицето на Земята.

Няма страшно те Бъчварова и Борисов са ги ПРОПУСНАЛИ! Човека бърза да се интегрира и е мултикултурен - тва брадви, ножове и пр. голяма култура имат... Борисов само такива е съгласен да настанява, да дава убежище...

Няма страшно ! Това е бил Дървосекача .

Мери Смъртта какво мисли по въпроса?

вътре във влака, а утре с гранотомет от разстояние по ред по вагоните и с автомат или картечница по търсещите спасение хора, това е бъдещето ни в присъствието на тези имащи богат боен опит и обръгнали на убиването на хора "бежанци"!!! Жалко, но тава е исдтината за тях и е част от миналото им, което за тях лесно може да се превърне и в бъдещ за нас кошмар в собствените ни страни и домове!!!

17 годишен гольо, който е дошъл от дивотията и мизерията и му е все тая дали ще умре или не, само дето се е фанатизирал и надъхал до козирката. Това са изпаднали от ничия земя, нищо не губят освен мизерния си живот. За съжаление 90 процента от идващите за убежище са точно такива, което значи че нищо добро не чака света. Те са милиони, само в Турция били 3 милиона и ако стане опасно там, хайде в България, първа страна по някаква си конвенция. РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА БЕ ХОРА, НИЕ СМЕ ОСТАНАЛИ 5-6 МИЛИОНА, ЩЕ ДОЙДАТ 3 МИЛИОНА, КАКВО ПРАВИМ И КАК ЩЕ СЕ ОПРАВИМ, НИЕ ИМ ПРЕДЛАГАМЕ ХУМАНИТАРНА ПОМОЩ И УБЕЖИЩЕ И ДОКАТО СЛУШАМЕ КАКВО НИ РАЗПОРЕЖДАТ ЕС И КОНВЕНЦИИТЕ, ТЕ ЩЕ НИ ИЗКОЛЯТ КАТО ПИЛЦИ. ИМА НЕМА БЪЛГАРИЯ, ДО ТУК. НАПРАВО УЖАС И ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА ГО ДОПУСКАМЕ НЕ КОНВЕНЦИИ И ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗИ ДА НИ ЗАДЪЛЖАВАТ, ТОВА Е НАШАТА СТРАНА И НИЕ РЕШАВАМЕ КАК ЩЕ ЖИВЕЕМ, ОНЕЗИ МНОГО ВЗЕХА ДА СЕ МЕСЯТ ВЪВ ВЪТРЕШНАТА ПОЛИТИКА НА СТРАНИТЕ.

Защо сте застреляли мохамеданското животно.Не се прави така!Трябвало е да го обесите с бодлива тел пред "бежанците" от свинската му родина и после да хвърлите трупа му на боклука.

dobrin

имаме нузда от един закон малко промемен от досегашния...

на резаните маймуни май им пада реномето щом де кой резан манаф се напие и земе да буйства с изваден нож го пишат от "техните"... и кво?? да не обърнА влака в правата вера а?? тия и за тор не стават...

Добре дошли, чаксме ви с отворени обятия - каза Танте Меркел и те, гостите й, вече се отблагодаряват с брадва, ножове, изнасилвания и грабежи.

Междувременно германската полиция започна вътрешно разследване, за да се провери дали полицаите не са превишили правата си, застрелвайки нападателя. Ренате Кюнаст, една от лидерките на Зелената партия, вече критикува полицейската акция. Според нея полицията е трябвало да арестува извършителя, а не да го застрелва. Казах ви аз, нещата тук са доста съмнителни...

Позснайте кой стои зад т.анрф. "зелени". Лицемерни изроди трябваше някой от вас да отнесе брадвата, и после да се правите на интересни!...

На "Зелените" партии в Европа им казват "узрели дини": отвън зелени, отвътре тъмно червени...

С брадва и нож. Ако се въоръжи с жежко оръжие, отиде и полицията.

Възрастта на имигрантите са вписва според техните твърдения. Каже, че е на 17, пишат го на 17. Той има изгода да се изкара непълнолетен.

крехко, прясно отстреляно за лъва на зоопарка в Берлин

Много пъти съм го писал и пак ще повторя. Меркел и Оланд са гробокопачите на съвременна Европа . Заради тяхната политика за нас 21 век се очертава като 20 век - 2 световни войни , студена война , желязна завеса и т н . Нищо хубаво не ни очаква с тях.

А просто изпълнявата нартежданията на Господаря!

такия трее се отстрелват на границата и войника да получата награда!

Меркел е виновна за смъртта на един млад Афганистанец , ако не беше го поканила в Германия и и обещала реки от мед и масло а , си бе останал в родината още щеше да е жив и здрав ! Сега роднините ще си отмъстят за смъртта му !

Ето какви са милите дечица-бежанци, които налазиха и опоскват като скакалци Европа... Дундуркани са от изперкали от климакса либерастки, които с яростен фанатизъм и незачитане и погазване правата на собствените си сънародници, ги провираха през телените гранични заграждения...!!! ТОВА ТОЧНО СА ПАЛАЧИТЕ НА ИД - по-жестоки и кръвожадни и от Джихади Джон...!!! Да...!!!

скоро и при нас така ... айй да са ни честити новите ЕС ценности

Я отвори новините за днес и кажи дали 17 годишните ни 'убавци се колят и те заради Меркел.

така ще го стрелят..той е бил смао с брадва и нож...трябвало е да приложат симетрична сила и д а му излезе полицай с брадва и нож насреща... Защо в Бг самозащитата изисква такива глупости, а в Германия могат да го гръмнат?

Да сечеш с брадва ръцете, които те хранят е малоумието на първосигналните лумпени, които комсомолката меркел натресе на Германския народ

те не са похарчили хиляди $ , за да ги хранят швабите , те идват само за отмъщението !

А стига бе! Не е ли дървосекач!?

Спомням си преди година оня кмет (дали беше на Дуисбург - ще Ви излъжа), който каза: Ако има кой да ме отърве от българи и румънци, аз съм готов да приема 2 пъти повече бежанци. На ти, Байно, бежанци! Тъпи Гюнтери.

Мдаааа, това само подкрепя фразата "внимавай какво си пожелаваш". Цяла Европа им праща сега на Гюнтерчовци такива бежанци. Абсолютно подкрепям Българското правителство да не прави нищо, което да спира бежанците по пътя им на Северозапад.

В коментарите при ди-велт, за въпросния гюнтер от диусбург, се вижда какви расисти са гюнтерите. Даже няколко ганьовци се правят на немци и не споменават, че гюнтера има предвид ромуляните. Да са им честити всички.

Добра памет, точно мунюто на Диусбург го е казал! велт.де /politik/deutschland/article146520039/Buergermeister-lieber-Syrer-statt-Osteuropaeer.html

Хахахахахахахаха, така искрено ме разсмя. Голяма хапка хапни голяма дума не казвай, е казал мъдрият ни народ. А въпросният боклук немски се изходил неподготвен. И сега рязаните карабини ще му покажат кон боб яде ли.

Господ е определил коя раса къде да живее. Германците решили да вървят против него....

В България са основно от Афганистан, Ирак и Пакистан! Да са ни честити новите сънародници!

те имат нужда само от брадви , черен плат и бяла боя , мисля , че за б.б не е трудно да им го осигури !

Xа честито!..

ама хич не са умни тея германци, ако бяха толкова толерантни досега да са приели исляма! меркелар да е сложила черния чувал и да смени лозунга на германия на алах акбар! за нищо не стават еййй!

А кога ще вилнеят с брадва над главата на мути? Защо за нейните простотии да страдат невинни?

в хонконг има ли невинни ?

в английският град Spalding(Lincolnshire) , непознат застрелял трима посетители на басейна ...

Какво иска обикновенния нормален човек..в Европа....Да живее в един нормален и цивилизован Евросъюз! Съюз със стабилна икономическа система, политика, вяра и образование....А какво получава?! Получава Гейсъюз, управляван от продажни гейове путаци..Които си продават душата и гъзовете на ислямистите от Саудитска Арабия, за няколко сребърника!!! АЗ СЪМ ЗА ЕВРОСЪЮЗА!! НО ПРОТИВ ГЕЙСЪЮЗА УПРАВЛЯВАН ОТ ТАКИВА ФАГОТИ КАТО МЕРКЕЛ И ОЛАН!!!

Можеш да се кандидатираш за евродепутат :))) Всъщност ти желаеш да постигаш добро с лошо, което иска и този ислямист :(((

Я сега обясни, какво точно иска да постигне ислямиста..И какво искам да постигна аз, а? Че както изглежда, ти ги разбираш тия работи? Не аз....

abasador

уважаеми колега, абе как ти дойде идеята за този страшен НИК, веднага знаеш, че е "Автомат Калашников 47" абе направо стрескаш НИК, как го измисли? Абе да ти е..., лек деня.

abasador

абе не мога, да си представя, колко добре си измисли НИК,а си "Автомат Калашников 47" открадна ли го или сам си Го сложи? Абе да ти е.., лек деня.

Дойчовци, отворете концлагерите, запалете пещите и прекарайте през тях човешкия боклук, който си натресохте. Няма да спечелитр от тези паразити. Те не са дошли при вас да ви работят а да паразитират.

Искрено се забавлявам от тъпотията на западноевропееца!

Отново грубо се преекспонират нещата и от единични случаи се правят глобални изводи!

Могат да го изкарат всякакъв. Скъсаха се да рекламират ИДИЛ и да не си от тях ще станеш. Някои филми на ИД напомнят компютърни игри, зарибяването им също е на много високо ниво. Със сигурност са намесени мозъчни центрове от най-развитите държави в цялата тая работа.

Когато гледам какво е дала Германия на света в културата, винаги съм се чудел, как така си избраха австрийският ефрейтор с демократични избори и бяха зад него до края. Сега като гледам какво става в тая цветуща страна, както и на къде са се запътили не се учудвам вече.

Прав сте. ще ви разкажа една действителна случка. След битката при Сталинград, Маршал Жуков заедно с други офицери тръгнал на обиколка по предните позиции на армията и видял един възрастен руски обикновен войник да седи замислен на един камък. Попитал го, защо си замислен страче, а войника отговорил. Чудя се на акъла на тия германци и не мога да проумея , с кой акъл са тръгнали по летни дрешки да превземат Русия ?

"Аллаху акбар" (Бог е велик), в статията превода е неточен,поради малоумие,незнание и опасна недобросъвестност. Двукракото не може да разбере, че точния превод е: Аллах е велик. не Бог е велик. различните световни религии са морално етични учения но по същество са различни. Всеки роб трябва да проумее,че детайлите е ключът от веригите.