Германия брани бизнеса на фирмите си в Турция

Германия обеща да защитава компаниите си и служителите, работещи в Турция. Турски официални лица отрекоха всякаква възможност за преследване на германски фирми.

Обратно в новината

Коментари - Германия брани бизнеса на фирмите си в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова въпреки политическите чистки ЕС си затваря очите, няма санкции, даже обратното, Турция направо се гаври с Германия, опитат ли се нещо да кажат, имат готов отговор, от нацисти и масови убийци акъл не щем. Да се опита Германия да си прибере изнесените производства, кой ще работи във фирмите, ако се върнат в Германия, нали затова внесоха милион имигранти, във Франция и Англия работят, защото са от бившите им колонии и знаят езика, немски кой учи - никой. В България техниката на Бош, която купуваме е произведена в Турция, новите спални вагони са също от Турция.

Отлична новина! Колкото повече се ритат по кокалчетата в НАТО, толкова по-добре за мира в света!

брани бизнеса ? какво да разберем под брани бизнеса? например че няма да има регистрирани по търговски закон фирми без по реална обстановка на място съществуващо фирмено съдалище (в България прост несъществуващ уличен адрес , в английски и подобни офшорки една обща пощенска кутия , комуна сталински тип - комната) ? Какво Германия да брани ? Покупка-продажба на не съществуваща немска марка ли ? Да не позволява уреждането на фирми от държава отбранителния съюз НАТО ? Германия си взема мерки , дабе , дабе ... цомбита излизат из гробища , : велика Германия .

Ердо не му пука за немските инвестиции. Той си е гарантирал катарските...

ще направят сега в Франкофорте един регистър , подобно на американците и канадците под името where is george . после , когато става въпрос за прочутата кюпора от стойност един лев да пращат сведенията си . това се нарича мерки по сигурноста .

От немското правителство завяват, че ще помолят останалите страни от ЕС да обсъдят митническия съюз. За незапознатите Турция търгува безмитно с ЕС. Предупреждават гражданите и фирмите, че в Турция има риск да бъдат неоснователно арестувани немски граждани. Лошото е, че в Турция нещо са се взели насериозно и докато не си съсипят икономиката няма да мирясат. А съсед с икономически проблеми е проблем и за нас.

да помолиш някой на борсата за ценни книжа ли ? това си е инсайдър търговия и подлежи по международни правила на преследване . по-скоро немският Хер Аусенминистър иска да блести с нещо , откойто всъщност нито инициатива , нито разум . Учудващото по-скоро , Вундесканцлера Меркел от другата партия в сьюзническо управление , му дала карт бланш . Немската политика става все по омайваща мъгловита . След 2 милиона нерегистирани в регистрити на населението нови добри дошлици , сега угризенията ли , или постъпки от радостта ли ?

под Вундърканцлър Меркел и това няма да е нищо неочаквано .

Se taia

На Ерго все повече взе да му припарва под стола, и взе съвсем да изтерясва. Само дето неговите номера не минават на запад и хората си изтеглят капиталите. Скоро ще си изтеглят и войските от базите в НАТО и тогава не е ясно на какво е способен един луд съсед, особено ако го насъска неговата дръжка Вовката Путин...

Руските санкции срещу Турция ще се видят рахат спрямо изтеглянето на немските инвестиции ... А дано , всъщност ...

Въх не думай... Па после що си назначихме цял еврокомисар за борба с фалшивите новини, които както се оказва могат да срутят инвестиции за милиарди;)