Коментари - Германия изпраща полицейски части в Словения | Днес.dir.bg

Германия изпраща полицейски части в Словения

Германия ще подпомага Словения поради невъзможността й да поеме целия поток от бежанци, които се движат по „Балканския път“ към Западна Европа.

Обратно в новината

Коментари - Германия изпраща полицейски части в Словения | Днес.dir.bg

Коментари

Старото летище Темпелхоф в Берлин посрещна първата група от стотина бежанци, има и други места из германия освен старото летище, в които могат да се приютят-но както и да ми се иска не мога да ги назова, откакто там някога приютиха седем милиона евреи-и все пак става въпрос за чистата арийска раса

германия си направи един нов блицкриг в европа. и докато толерантните европейски народи гледаха с невярващи очи, как те бяха завладявани и разрушавани за пореден път от германската политика, но този път начело с меркел и социалистите (за разлика от хитлер и национал-социалистите). наложена бе типичната за социалистите повсеместна цензура, всеки, който не е с тях е против тях, а ръководителите на "лошите" източи народи са принизени от манипулативните медии до "нечовешки диктатори", а те - не направиха нищо друго освен, че посмяха да послушат гласа на народите си и правеха това, което те казват, а не каквото твърди обезумялата клика от социалисти, меркел и концерни, като мерцедес и тяхното изглупяло от мисълта за печалби - лоби. единственото, което те продължават да твърдят е: "ние ще се справим, защото имаме опит", а под опит те разбират някакви си събития с поляци от 20г. на миналия век и "имигрантските вълни" от италианци, турци след всв. това е все едно да сравняваш свински бут с диня. тогава всички са дошли напълно легално и за щастие днешните комсомолски отрочета и социалистически псевдо-либерали са се намирали още в карбуратора на бащите си. днес няма политици от онова ниво и резултатите са на лице. лицемерието е знамето на днешните "демократи" - нео-болшевици.

Х. зеехофер не трябва да се ядосва, а да товари любимците на "мама" на влака за берлин - директ. там тя ще ги настани на поляната пред собственото си канцлерството и в двора на двореца на "бореца за "права и свободи"" - гаук. медиите обявиха, че "меркел разплака дете" и меркел се почувства всевишна за да помага на целия свят, като призова за незаконни действия и "имигрантите", които още не бяха такива. вчера меркел твърди "ние сме 80млн, а те са "малко". първо, меркел, вие отдавна нямате и 20% - при това, всички партии взети заедно. от друга страна, идват още милиони. но вие нали имате опити и вас ви съветват изкукали професори и разни "институти" на заплата при концерните, които хабер си нямат от живота на земята. можете да върнете всички някъде си, но това няма да спре потока, щото неуспехът на едни, щял да откаже други да идват. по тая логика до сега никой нямаше да играе лото или тото. всеки си казва: "него/тях са ги върнали, но мен може и да не ме хванат". айде! да живее социализма, който разруши европа и неговия пророк - меркел под диктата на мерцедес и банките, които започнаха да раздават заемите с 9% лихви...

накратко да споделя и за твърдението, че "това е шанс за германия", защото "имигрантите, като започнели работа - щели да плащат данъци". (смях в залата). при тези заплати, които ще вземат ще е чудно дали ще могат да си плащат наемите и разходите без да взимат социална помощ. а ако включим всички разходи, които се правят по репатриране, обработка и обучение - на "бежанците" ще им трябват поне 2-3 живота само безумно бачкане. тук не включвам в сметката и щетите, нанесени на източните народи, италия, испания и португалия за да угодят на капризите на някои, които се надцениха в пъти - за да утолят жаждата на концерните си за цвангсарбайт.

Германия, но и Румъния да изпратят полицейски части у нас и да подгонят корупцията в съдебната власт.

това е демокрация по нео-болшевишки и нео-червени кхмери. има разделение на властите при демокрацията. но вие дори съшихте съдебната власт с властта на меркел. щом е угодно на фюрера- не милициунерски части, а щази ще пратят да види кой как се гаври с властта на демоните... хахаха... даже ме предупредиха да съм бил внимавал. и в кое да внимавам? във вашия сценарий, или в това, което е вече написано?

Още 400 граничари, които ще молят учтиво. Освен това какво друго ще имат право да правят?

Ще имат право и да се надупят ;)

Това вече е безумието на Европа!!!! Ще им осигуряваме и самолети безплатно,за да не вървят горките талибани пеш???!!!! Абе вие луди ли сте или съвсем сте си събули гащите??? Че и друга лудост ги е обзела евробюрократите: "Европейската централна банка и незнам си още кой щели да отпускат заеми на балкнаските държави ,за да държат престъпниците на собствените си територии и да си ги отглеждат като "домашни любимци"???!!!! Стягайте се БЪЛГАРИ,дръжте умовете си будни, защото матрицата е в пълен ход!

Това вече е олигофренично - безплатно да ги транспортираш навътре в Европа и да им уйдисваш на акъла, в коя страна искат да отидат. Ами как ще спрат да прииждат? Това никога няма да стане, Европа загива от няколко месеца с благоволията на откачената.

Няма да стане това, което иска германия! България НЕ Е ДЛЪЖНА да се съобразява с абнормалните решения на меркел, че на германската индустрия й били необходими....африканци за квалифицирани!!! работници- като че ли сред гражданите на останалите 27 държави от ЕС няма квалифицирани работници, които да запълнят празнината, та задължително трябвало да са... африканци! Меркел си ги извика- меркел да им бере гайлето- България не е викала никого!

Казвах ти аз,че твоето право е врата в полето и само насилието решава нещата в този свят,ти ме обвиняваше,че съм параноичен шизофреник. Дано диагнозата ти е вярна,защото във времена като предстоящите оцеляват главно ненормални;-).

Ще стане, щом обещават големи пари.

Жалка рубладжийка,подлога на джуджето!За теб европейската солидарност,нищо ли не означава?

Аз пък искам немкини да ни помагат по граници и курорти.

страна, като една човешка длан, а какви неща и се случват. Дори не можахме да си изкрънкаме помощи за тия бежанци, а те скоро ще са повече от нас

Не виждам логиката: "Ние НЕ СМЕ Балканска страна и няма да приемаме бежанци.Само Балканските страни ли трябва да приемат бежанци? И по каква логика и по какво законодателство е това изявление???Какво им е различното от една Гърция?А Македония и Сърбия ,които дори не са в Европейския съюз, по-длъжни ли са от Словения?

Супер пиар за германците!!- сега ги прегръщат, но след малко започва пресяване и повечето ще ги върнат обратно, но вече "законно"! - скоро ще ги пипнат с желязна ръка в кадифена ръкавица. Като имаш кинти си номер едно, а ние серсемите естествено, че бием бежанците още на посрещане...

Имам чувството,че Меркел не е в ред, защото продължава нейното безумие.Докога ще се молим на тези мили бежанци, оромната част ,от които не са реални бежанци ?Едно решително изявление би спряло този ненормален поток.Направиха ни вече на луди.

ОСВЕН БАНЯ ТЕЗИ 90% МЛАДИ МЪЖЕ ИСКАТ И СЕКС ! ЗАТОВА СЕ НАБИРАТ ДОБРОВОЛКИ И ДОБРОВОЛЦИ ЗА НУЖДИТЕ НА НЕЩАСТНИТЕ БЕЖАНЦИ !

били Централна Европа словенците- бе май са си от Балканите ама нейсе. Само да не я свършат като холандските войници в Босна- като кучето на нивата

Ако издържим достатъчно дълго и не допуснем арабите. В най-скоро време, към нашата територия ще започнат да идват като бежанки, Шведки, Французойки, Холандки, Датчанки ...... Струва си да издържим, момчета!

Те и с имигрантите ще са по-добре от нас. И страните, от които идват имигрантите са десет пъти по-богати от нас. Покажи си носа навън за една-две седмици да видиш какъв кенеф е Булгаристан, после чакай някой да бяга насам.

думата бежанци бе внедрена и наложена от медиите на меркел в германия с цел заблуда на собственото и население като не си дадоха сметка че всеки може да види в нета или просто по телевизията архивни кадри от втората световна воина където ясно може да се види какво наистина означава бежанци тоест в архивните кадри се виждат винаги хиляди стари хора жени и деца а какво виждаме в тъи наречените арабски бежанци от последните седмици основно млади мъже някои нарамили едно дете за заблуда би било добре дир да коригират наименованието за тези хора с истинското им име икономически мигранти

Тези 400 германски полицай трябва да поназнайват и арабски. Могат да ги изберат от предишните, вече интегрирали се "бежанци". В басейна дето ще се къпят, ще има ли мъжко и женско отделения? или ей така, заедно?!

ДНЕС В ЛЮБИМИТЕ ИМ МЕСТА ЗА ОТДИХ , УТРЕ С ЛЮБИМИТЕ ИМ ЗА СЕКС !

Подозирам, че германците нямат представа в какво ще се превърне подредената им държава след нашествието на бежанците там.После ще има да се чудят как да ги изгонят и накрая ще изритат Меркел с един хубав шут.

Едно е сигурно - "любимото място за отдих на берлинчани" дълго време ще им бъде забранено за достъп! За това да благодарят на гостоприемната си канцлерка! Мен обаче друго ме тревожи - на южната ни граница засега имаме "гореща точка" в Гърция и 2 милионна орда тарамбуки в Турция! А "любимото ми място за отдих" - южното Черноморие - скоро ще е ( всъщност вече е) зона със засилено нелегално присъствие на някакви, които никой не знае какви са в действителност!

копирам "Норвежкото десноцентристко правителство също действа чрез обяви - поставя в обществения транспорт съобщения, че финансира доброволното връщане в родината на мигранти, чиито молби за пребиваване са отхвърлени.

Ако на това разчитат, толкова и ще ги върнат

Отдавна го няма Вермахта, сега има някаква 85 000 армия която "мама меркел" иска да съкращава още и още докато Германия напълно изчезне от картата на Европа и мечтата на блядовете и говедарите се сбъдне!

Кому е нужно това?.защо не се прекрати това безумие.да се отпуснат милиардите евро на държавите им и да си стоят по местата,там от където са.Германци и маймуни.Киберспециалисти и козари с нечленоразделена реч.Защо.

от цялата тази купчина от информации да си призная наи-интересен ми се стори коментара на "икономист" как германия се справяла с мигранцката криза -- толкова очевидно е вече кои ръкопляска на меркел, кои продължава да и казва "браво" за това, че ес е пред разпадане!

Башибозукът с миловидно и "страдащо" лице заема територии, след няколко години ...тежко ви и горко ...,ще ви разкаже играта !!!!!!!!!!!!!!!!

Какъв башибозук, това са предимно неграмотни, неуки, ниско интелигентни хора, които не могат да се интегрират в по-голям град в собствените си държави, камо ли в Европа. Башибозукът са тези, които финансират това организирано преселение на народите, за да променят умишлено и насилствено демографията на Европа чрез дирижирана Хижра. Но никой не разследват трафикантите: ето това е най-голямата грешка на евробюрократите.

А нас, кучета ни яли? Това ли е европейската солидарност?

Ето я солидарността - на страните от ЕС, които имат финансови проблеми, ще им се разреши да надхвърлят границите на ограниченията, например 3-те процента бюджетен дефицит, без да им се налагат санкции. Това значи, че ще теглят заеми за издръжка на "бежанците", без ЕС да ги наказва за превишени параметри на бюджетите им. А как ще връщат заемите си е техен проблем.

Словенския премиер каза "Не сме балканци,за да приемаме мигранти,нито ще правим горещи точки". За сметка на това България ще поеме дълг от 5,3 милиарда заради мигрантите

от ГДР ли са граничарите ?

ПЛАНЪТ за съсипване на Европа в действия ,това ще е началото на края ,ако европейците не се събудят !

Да, любимите места на берлинчани ще бъдат превърнати в бардаци за любимите им бежанци!! Това е политиката ва еврокончитите и брюкселските зелки.Да им е честито на новия ред !!

Банкрутирала държава с некадърно правителство,която сега ще я превърнат в третокласна мюсюлманска клоака.Ще ги изнудват с пари в замяна да ги държи на собствена земя.Жалко.

И как виждаш по-точно Гърция да успее да задържи 300-400 хиляди бежанци?

Това,което е особено дразнещо в сегашното правителство на Гърция е,че счита за недопустимо и нечовешко да се държат в затворени лагери нелегалните.Трябвало да бъдат свободни да влизат и излизат,когато си поискат и да се разхождат,където си поискат.Това е абсолютно неприемливо за такива закононарушители!И според мен ще настъпи един голям хаос с толково много талпи чуждоземци,а да вметна и че болшинството гърци не ги искат.Тяхното мнение е,че държавата е в голяма криза и че трябва първо за гърците да се погрижи правителството.Те поне се организират и излизат по улиците,бунтуват се,та предстоят интересни събития...

Първо ще им кажат,коѝто иска доброволно да си даде жилището под наем,после ще ги конфискува държавата искаш не искаш и накрая ще кажат,че трябва да сме хуманни към горките хора и че трябва да ги приемат по домовете си в зависимост от квадратурата!И това ще стане не само в Гърция,но и у нас и навсякъде!Във всеки случаѝ им заявявам на управляващите отсега-ЩЕ ВЛЕЗАТ ПРЕЗ ТРУПА МИ ГАДОВЕ МРЪСНИ!

И докога ще продължава това? Иде зима. Те не спират, няма вече места, може би ще затворят големите магазини и ще ги направят общежития. Да почнат от Метро, те са си големички. После и Била и т.н, А най-добре е, на всеки германски покрив, допълнителна пристройка и там.

Наскоро при един излет в Стара планина открихме гнездо на тарантули,огромни по над 10 см,това никога не е живяло по нашите земи,а ето,че вече ги има,което значи ,че са пренесени от навлизащите мигранти! Отделно взеха в последните години да се срещат и тигрови комари,както и черни щършели,които по принцип не обитават нашите географски ширини! Започва да се нарушава и екосистемата по този начин,но на ,кой му пука,нали трябва да навлиза в Западна Европа евтина работна ръка,било то и неграмотна! От алчност западните политици ще съсипят целия континент!!!!

Бундесгренцшуц?

Във всяка палатка има по пет двуетажни легла, но са необходими повече мобилни тоалетни, тъй като наличните са недостатъчни. Поради липсата на душове в хангара бежанците ще трябва да ходят до квартален басейн, за да се къпят...Ама тези дето навлизат изобщо не са виждали баня бре,та те живеят в землянки,други насред джунглата в Афика и не се къпят изобщо,затова не трябва да се притесняват германците! Трябва да се притесняват,че тези мигранти може да и донесат всякакви болести от Африка и Азия,които до сега не е имало в Европа,може да вкарат и разни насекоми с тях си! Отделно трябва да се притесняват и затова,какви хора навлизат през границите им,защото всички са без документи и не може да се докаже,какви са били преди да дойдат в Европа,може да са масови убийци,психопати,изнасилвачи,всякаква измет!!!! Затова трябва да се притесняват германците,както и всички ние,дето живеем в Европа и трябва да изпълняваме прищевките на лудите Меркел и Оланд!!!!

Днеска граничарите - утре вермахта ... Май пак ще делят Полша.

Да се чете "Европа свършва по правата линия от Виена до Адриатическо море."

Когато Калоян скъса Унията - се отказахме от Европа и да сме с белите хора и Римо-Европейската цивилизация... що ревете тогава?

Ти си единственият, който реве в случая. Говориш за цар Калоян все едно си му кумувал на сватбата. :)

И са прави.

Не граничари, а картечари трябват... и снайперисти!

Направо Вермахта в Сирия.

А така... ако Вермахтът пазеше сега по билото на Урал и Кавказ из пясъците на Сахара... в Европа цветнокожи болшевишки-ислямисти нямаше да нахлуват! Нито пък цветнокожи щяха да трепят 94 годишни баби в домовете им.

движещи се по балканския път целенасочено към Австрия и Германия. Демек я отивайте в България, няма заради вас да правим огради. Разпръснете се в други направления

Коментари - Германия изпраща полицейски части в Словения | Днес.dir.bg

Германия изпраща полицейски части в Словения

Германия ще подпомага Словения поради невъзможността й да поеме целия поток от бежанци, които се движат по „Балканския път“ към Западна Европа.

Обратно в новината

Коментари - Германия изпраща полицейски части в Словения | Днес.dir.bg

Коментари

Старото летище Темпелхоф в Берлин посрещна първата група от стотина бежанци, има и други места из германия освен старото летище, в които могат да се приютят-но както и да ми се иска не мога да ги назова, откакто там някога приютиха седем милиона евреи-и все пак става въпрос за чистата арийска раса

германия си направи един нов блицкриг в европа. и докато толерантните европейски народи гледаха с невярващи очи, как те бяха завладявани и разрушавани за пореден път от германската политика, но този път начело с меркел и социалистите (за разлика от хитлер и национал-социалистите). наложена бе типичната за социалистите повсеместна цензура, всеки, който не е с тях е против тях, а ръководителите на "лошите" източи народи са принизени от манипулативните медии до "нечовешки диктатори", а те - не направиха нищо друго освен, че посмяха да послушат гласа на народите си и правеха това, което те казват, а не каквото твърди обезумялата клика от социалисти, меркел и концерни, като мерцедес и тяхното изглупяло от мисълта за печалби - лоби. единственото, което те продължават да твърдят е: "ние ще се справим, защото имаме опит", а под опит те разбират някакви си събития с поляци от 20г. на миналия век и "имигрантските вълни" от италианци, турци след всв. това е все едно да сравняваш свински бут с диня. тогава всички са дошли напълно легално и за щастие днешните комсомолски отрочета и социалистически псевдо-либерали са се намирали още в карбуратора на бащите си. днес няма политици от онова ниво и резултатите са на лице. лицемерието е знамето на днешните "демократи" - нео-болшевици.

Х. зеехофер не трябва да се ядосва, а да товари любимците на "мама" на влака за берлин - директ. там тя ще ги настани на поляната пред собственото си канцлерството и в двора на двореца на "бореца за "права и свободи"" - гаук. медиите обявиха, че "меркел разплака дете" и меркел се почувства всевишна за да помага на целия свят, като призова за незаконни действия и "имигрантите", които още не бяха такива. вчера меркел твърди "ние сме 80млн, а те са "малко". първо, меркел, вие отдавна нямате и 20% - при това, всички партии взети заедно. от друга страна, идват още милиони. но вие нали имате опити и вас ви съветват изкукали професори и разни "институти" на заплата при концерните, които хабер си нямат от живота на земята. можете да върнете всички някъде си, но това няма да спре потока, щото неуспехът на едни, щял да откаже други да идват. по тая логика до сега никой нямаше да играе лото или тото. всеки си казва: "него/тях са ги върнали, но мен може и да не ме хванат". айде! да живее социализма, който разруши европа и неговия пророк - меркел под диктата на мерцедес и банките, които започнаха да раздават заемите с 9% лихви...

накратко да споделя и за твърдението, че "това е шанс за германия", защото "имигрантите, като започнели работа - щели да плащат данъци". (смях в залата). при тези заплати, които ще вземат ще е чудно дали ще могат да си плащат наемите и разходите без да взимат социална помощ. а ако включим всички разходи, които се правят по репатриране, обработка и обучение - на "бежанците" ще им трябват поне 2-3 живота само безумно бачкане. тук не включвам в сметката и щетите, нанесени на източните народи, италия, испания и португалия за да угодят на капризите на някои, които се надцениха в пъти - за да утолят жаждата на концерните си за цвангсарбайт.

Германия, но и Румъния да изпратят полицейски части у нас и да подгонят корупцията в съдебната власт.

това е демокрация по нео-болшевишки и нео-червени кхмери. има разделение на властите при демокрацията. но вие дори съшихте съдебната власт с властта на меркел. щом е угодно на фюрера- не милициунерски части, а щази ще пратят да види кой как се гаври с властта на демоните... хахаха... даже ме предупредиха да съм бил внимавал. и в кое да внимавам? във вашия сценарий, или в това, което е вече написано?

Още 400 граничари, които ще молят учтиво. Освен това какво друго ще имат право да правят?

Ще имат право и да се надупят ;)

Това вече е безумието на Европа!!!! Ще им осигуряваме и самолети безплатно,за да не вървят горките талибани пеш???!!!! Абе вие луди ли сте или съвсем сте си събули гащите??? Че и друга лудост ги е обзела евробюрократите: "Европейската централна банка и незнам си още кой щели да отпускат заеми на балкнаските държави ,за да държат престъпниците на собствените си територии и да си ги отглеждат като "домашни любимци"???!!!! Стягайте се БЪЛГАРИ,дръжте умовете си будни, защото матрицата е в пълен ход!

Това вече е олигофренично - безплатно да ги транспортираш навътре в Европа и да им уйдисваш на акъла, в коя страна искат да отидат. Ами как ще спрат да прииждат? Това никога няма да стане, Европа загива от няколко месеца с благоволията на откачената.

Няма да стане това, което иска германия! България НЕ Е ДЛЪЖНА да се съобразява с абнормалните решения на меркел, че на германската индустрия й били необходими....африканци за квалифицирани!!! работници- като че ли сред гражданите на останалите 27 държави от ЕС няма квалифицирани работници, които да запълнят празнината, та задължително трябвало да са... африканци! Меркел си ги извика- меркел да им бере гайлето- България не е викала никого!

Казвах ти аз,че твоето право е врата в полето и само насилието решава нещата в този свят,ти ме обвиняваше,че съм параноичен шизофреник. Дано диагнозата ти е вярна,защото във времена като предстоящите оцеляват главно ненормални;-).

Ще стане, щом обещават големи пари.

Жалка рубладжийка,подлога на джуджето!За теб европейската солидарност,нищо ли не означава?

Аз пък искам немкини да ни помагат по граници и курорти.

страна, като една човешка длан, а какви неща и се случват. Дори не можахме да си изкрънкаме помощи за тия бежанци, а те скоро ще са повече от нас

Не виждам логиката: "Ние НЕ СМЕ Балканска страна и няма да приемаме бежанци.Само Балканските страни ли трябва да приемат бежанци? И по каква логика и по какво законодателство е това изявление???Какво им е различното от една Гърция?А Македония и Сърбия ,които дори не са в Европейския съюз, по-длъжни ли са от Словения?

Супер пиар за германците!!- сега ги прегръщат, но след малко започва пресяване и повечето ще ги върнат обратно, но вече "законно"! - скоро ще ги пипнат с желязна ръка в кадифена ръкавица. Като имаш кинти си номер едно, а ние серсемите естествено, че бием бежанците още на посрещане...

Имам чувството,че Меркел не е в ред, защото продължава нейното безумие.Докога ще се молим на тези мили бежанци, оромната част ,от които не са реални бежанци ?Едно решително изявление би спряло този ненормален поток.Направиха ни вече на луди.

ОСВЕН БАНЯ ТЕЗИ 90% МЛАДИ МЪЖЕ ИСКАТ И СЕКС ! ЗАТОВА СЕ НАБИРАТ ДОБРОВОЛКИ И ДОБРОВОЛЦИ ЗА НУЖДИТЕ НА НЕЩАСТНИТЕ БЕЖАНЦИ !

били Централна Европа словенците- бе май са си от Балканите ама нейсе. Само да не я свършат като холандските войници в Босна- като кучето на нивата

Ако издържим достатъчно дълго и не допуснем арабите. В най-скоро време, към нашата територия ще започнат да идват като бежанки, Шведки, Французойки, Холандки, Датчанки ...... Струва си да издържим, момчета!

Те и с имигрантите ще са по-добре от нас. И страните, от които идват имигрантите са десет пъти по-богати от нас. Покажи си носа навън за една-две седмици да видиш какъв кенеф е Булгаристан, после чакай някой да бяга насам.

думата бежанци бе внедрена и наложена от медиите на меркел в германия с цел заблуда на собственото и население като не си дадоха сметка че всеки може да види в нета или просто по телевизията архивни кадри от втората световна воина където ясно може да се види какво наистина означава бежанци тоест в архивните кадри се виждат винаги хиляди стари хора жени и деца а какво виждаме в тъи наречените арабски бежанци от последните седмици основно млади мъже някои нарамили едно дете за заблуда би било добре дир да коригират наименованието за тези хора с истинското им име икономически мигранти

Тези 400 германски полицай трябва да поназнайват и арабски. Могат да ги изберат от предишните, вече интегрирали се "бежанци". В басейна дето ще се къпят, ще има ли мъжко и женско отделения? или ей така, заедно?!

ДНЕС В ЛЮБИМИТЕ ИМ МЕСТА ЗА ОТДИХ , УТРЕ С ЛЮБИМИТЕ ИМ ЗА СЕКС !

Подозирам, че германците нямат представа в какво ще се превърне подредената им държава след нашествието на бежанците там.После ще има да се чудят как да ги изгонят и накрая ще изритат Меркел с един хубав шут.

Едно е сигурно - "любимото място за отдих на берлинчани" дълго време ще им бъде забранено за достъп! За това да благодарят на гостоприемната си канцлерка! Мен обаче друго ме тревожи - на южната ни граница засега имаме "гореща точка" в Гърция и 2 милионна орда тарамбуки в Турция! А "любимото ми място за отдих" - южното Черноморие - скоро ще е ( всъщност вече е) зона със засилено нелегално присъствие на някакви, които никой не знае какви са в действителност!

копирам "Норвежкото десноцентристко правителство също действа чрез обяви - поставя в обществения транспорт съобщения, че финансира доброволното връщане в родината на мигранти, чиито молби за пребиваване са отхвърлени.

Ако на това разчитат, толкова и ще ги върнат

Отдавна го няма Вермахта, сега има някаква 85 000 армия която "мама меркел" иска да съкращава още и още докато Германия напълно изчезне от картата на Европа и мечтата на блядовете и говедарите се сбъдне!

Кому е нужно това?.защо не се прекрати това безумие.да се отпуснат милиардите евро на държавите им и да си стоят по местата,там от където са.Германци и маймуни.Киберспециалисти и козари с нечленоразделена реч.Защо.

от цялата тази купчина от информации да си призная наи-интересен ми се стори коментара на "икономист" как германия се справяла с мигранцката криза -- толкова очевидно е вече кои ръкопляска на меркел, кои продължава да и казва "браво" за това, че ес е пред разпадане!

Башибозукът с миловидно и "страдащо" лице заема територии, след няколко години ...тежко ви и горко ...,ще ви разкаже играта !!!!!!!!!!!!!!!!

Какъв башибозук, това са предимно неграмотни, неуки, ниско интелигентни хора, които не могат да се интегрират в по-голям град в собствените си държави, камо ли в Европа. Башибозукът са тези, които финансират това организирано преселение на народите, за да променят умишлено и насилствено демографията на Европа чрез дирижирана Хижра. Но никой не разследват трафикантите: ето това е най-голямата грешка на евробюрократите.

А нас, кучета ни яли? Това ли е европейската солидарност?

Ето я солидарността - на страните от ЕС, които имат финансови проблеми, ще им се разреши да надхвърлят границите на ограниченията, например 3-те процента бюджетен дефицит, без да им се налагат санкции. Това значи, че ще теглят заеми за издръжка на "бежанците", без ЕС да ги наказва за превишени параметри на бюджетите им. А как ще връщат заемите си е техен проблем.

Словенския премиер каза "Не сме балканци,за да приемаме мигранти,нито ще правим горещи точки". За сметка на това България ще поеме дълг от 5,3 милиарда заради мигрантите

от ГДР ли са граничарите ?

ПЛАНЪТ за съсипване на Европа в действия ,това ще е началото на края ,ако европейците не се събудят !

Да, любимите места на берлинчани ще бъдат превърнати в бардаци за любимите им бежанци!! Това е политиката ва еврокончитите и брюкселските зелки.Да им е честито на новия ред !!

Банкрутирала държава с некадърно правителство,която сега ще я превърнат в третокласна мюсюлманска клоака.Ще ги изнудват с пари в замяна да ги държи на собствена земя.Жалко.

И как виждаш по-точно Гърция да успее да задържи 300-400 хиляди бежанци?

Това,което е особено дразнещо в сегашното правителство на Гърция е,че счита за недопустимо и нечовешко да се държат в затворени лагери нелегалните.Трябвало да бъдат свободни да влизат и излизат,когато си поискат и да се разхождат,където си поискат.Това е абсолютно неприемливо за такива закононарушители!И според мен ще настъпи един голям хаос с толково много талпи чуждоземци,а да вметна и че болшинството гърци не ги искат.Тяхното мнение е,че държавата е в голяма криза и че трябва първо за гърците да се погрижи правителството.Те поне се организират и излизат по улиците,бунтуват се,та предстоят интересни събития...

Първо ще им кажат,коѝто иска доброволно да си даде жилището под наем,после ще ги конфискува държавата искаш не искаш и накрая ще кажат,че трябва да сме хуманни към горките хора и че трябва да ги приемат по домовете си в зависимост от квадратурата!И това ще стане не само в Гърция,но и у нас и навсякъде!Във всеки случаѝ им заявявам на управляващите отсега-ЩЕ ВЛЕЗАТ ПРЕЗ ТРУПА МИ ГАДОВЕ МРЪСНИ!

И докога ще продължава това? Иде зима. Те не спират, няма вече места, може би ще затворят големите магазини и ще ги направят общежития. Да почнат от Метро, те са си големички. После и Била и т.н, А най-добре е, на всеки германски покрив, допълнителна пристройка и там.

Наскоро при един излет в Стара планина открихме гнездо на тарантули,огромни по над 10 см,това никога не е живяло по нашите земи,а ето,че вече ги има,което значи ,че са пренесени от навлизащите мигранти! Отделно взеха в последните години да се срещат и тигрови комари,както и черни щършели,които по принцип не обитават нашите географски ширини! Започва да се нарушава и екосистемата по този начин,но на ,кой му пука,нали трябва да навлиза в Западна Европа евтина работна ръка,било то и неграмотна! От алчност западните политици ще съсипят целия континент!!!!

Бундесгренцшуц?

Във всяка палатка има по пет двуетажни легла, но са необходими повече мобилни тоалетни, тъй като наличните са недостатъчни. Поради липсата на душове в хангара бежанците ще трябва да ходят до квартален басейн, за да се къпят...Ама тези дето навлизат изобщо не са виждали баня бре,та те живеят в землянки,други насред джунглата в Афика и не се къпят изобщо,затова не трябва да се притесняват германците! Трябва да се притесняват,че тези мигранти може да и донесат всякакви болести от Африка и Азия,които до сега не е имало в Европа,може да вкарат и разни насекоми с тях си! Отделно трябва да се притесняват и затова,какви хора навлизат през границите им,защото всички са без документи и не може да се докаже,какви са били преди да дойдат в Европа,може да са масови убийци,психопати,изнасилвачи,всякаква измет!!!! Затова трябва да се притесняват германците,както и всички ние,дето живеем в Европа и трябва да изпълняваме прищевките на лудите Меркел и Оланд!!!!

Днеска граничарите - утре вермахта ... Май пак ще делят Полша.

Да се чете "Европа свършва по правата линия от Виена до Адриатическо море."

Когато Калоян скъса Унията - се отказахме от Европа и да сме с белите хора и Римо-Европейската цивилизация... що ревете тогава?

Ти си единственият, който реве в случая. Говориш за цар Калоян все едно си му кумувал на сватбата. :)

И са прави.

Не граничари, а картечари трябват... и снайперисти!

Направо Вермахта в Сирия.

А така... ако Вермахтът пазеше сега по билото на Урал и Кавказ из пясъците на Сахара... в Европа цветнокожи болшевишки-ислямисти нямаше да нахлуват! Нито пък цветнокожи щяха да трепят 94 годишни баби в домовете им.

движещи се по балканския път целенасочено към Австрия и Германия. Демек я отивайте в България, няма заради вас да правим огради. Разпръснете се в други направления