Зяпачи в Германия насърчили юноша-мигрант да се самоубие

Кметът на източногермански град каза, че минувачи са насърчили юноша-мигрант да скочи от блок и да се самоубие.

Обратно в новината

Коментари - Зяпачи в Германия насърчили юноша-мигрант да се самоубие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а дали сомалиеца е разбирал немски и изобщо е разбрал какво му викат ми е интересно???Най-вероятно не.А и какво ни занимавате с някакакъв сомалиец,мислете за българите ,които се самозапалиха ,за да ви събудят .

Ще се лее арабо терористка кръв браво :) напълно подкрепям щатите и Русия за това че убиват мършите.

Сигурно са го заплашили, че ще го върнат в България, горкото момче.

Досега са лъгали за всяко престъпление на имигранти. Или са с психични проблеми или са скарани с жените си, което е същото, защото никой нормален човек не тръгва да убива хора, защото жена/любовницата му го оставила. И сега същата история, дали сам е скочил, дали друг имигрант го е бутнал, кой да ти каже.

Явно че психиатричните клиники в Германия са хай-тек. Елиминират безнадеждните случаи. Но все пак остава един дребен въпрос: сомалиеца доколко разбира немски.

браво.

има и умни хора германци ...

Поне са били откровени.А кметът няма смисъл да циври.Има още милиарди като тоя умрелия.

БРАВО ! Всички навлеци да скачат от по-високо ! Смрадлива мигрантска сган !

Трудът ще ги освободи!

Това е все едно куче със салам да плашиш.

Някой хора е добре да си извадят главата от г.за и да погледнат проблема в очите.

а в българия като се самоубиха две мои познати тази година с бесило някой каза ли нещо???? от мизерия и безпаричие....но не за нас се мълчи защото е удобно.....

Не само ще ги подстрекаваме, ще ги бутаме даже. Мръсна сган.

Първо, много се съмнявам, че новината е поднесена коректно и, че не е изменена до неузнаваемост от дир-спецовете по словото. Нещо ми звучи тъпо цялата статия. Смятам да не се връзвам на тая въдица и да не коментирам, защото имам чувството, че ще е адски тъпо. А и какво да кажеш на това.

Rammstein дори имат песен по темата. Spring се казва. СКАЧАЙ !

Тоя пък!

това, че един, двама или трима са си позволили да му подвикнат да скача. Това в Германия естествено е новина (Как може?!). В Сомалия, Сирия или Ирак не биха обърнали и секунда внимание на подобна новина. Дори няма да я отразят. А мен пък ме боли от това, че на 2000 км югоизточно от Германия се самоубива цял народ - чрез пиене, чрез наркотици, чрез побъркано каране, кофти възпитание, образование, мед.обслужване и т.н. и т.н. И това вече повече от 75 години и няма КОЙ да види и да се възмути и да се опита да ги промени тия работи. Чакаме някой голям брат да ни "оправи", да ни помогнат от Москва, Брюксел, Вашингтон. Чакаме да ни кажат как да действаме комисари, началници, шефове и т.н. Затова си заслужава да се замислим.

"А пък мен ме боли..." Теб не те боли, ти направо ще умреш от кеф, но знай, че такива като тебе лукави изчадия ще получат дпоред мерзостите си.

Човек е загинал и все пак е жалко, но защо никой не помисли КОЙ го е докарал дотам???? Първо - Меркел, която го е поканила в Германия, знаейки че такива хора не се интегрират/доказва го идентификацията на извършителите на атентати в европа, все хора живеещи там от десетилетия/ Второ- тези които създадоха Ислямска държава и благодарение на които войната в Сирия е в задънена улица /т.н. Западна коалиция/, и които и сега я финансират и въоръжават Трето- ислямистка Турция която използва мигрантския поток за да изнудва 53 -ия щат на америка -васална Европа и т. н и т.н.!

Taзи панелка само я боядисали, няма ли някоя европрограма да и направим една изолацийка, да сменим лампите във входа с 'умни' които те правят тъп, понеже докато си търсиш ключовете трябва да махаш с оная си работа или с опашка, иначе лампата угасва и прочие Евро благини ??

ОТ СУТРИНТА Я ТИРАЖИРАТЕ ТАЗИ ВЕЛИКА НОВИКА, ДАЖЕ НЕ УТОЧНЯВАТЕ В ЗАГЛАВИЕТО, ЧЕ СЪБИТИЕТО Е В ГЕРМАНИ, С ЦЕЛ ПО-ВИСОК ЧИТАТЕЛСКИ ИНТЕРЕС. АМА КОЛКОТО И ДА Я ВЪРТИТЕ НОВИНАТА, НЯМА ДА СТАНЕ НИТО ПО-ИНТЕРЕСНА, НИТО ПО-ТРОГАТЕЛНА, НА МЕН И НА ПОЧТИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ИМ Е ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА ЗА ВСЯКАКВИ ''БЕДНИ И НЕВИННИ МИГРАНТИ'' , МЮСЮЛМНСКИ НАШЕСТВЕНИЦИ И ИЗРОДИ ДОШЛИ В ЕВРОПА !!!

Може от БХК да са платили да стои до утре...

Ако някой желае да вкара в пътя едно 15 годишно момче, то може! Нека го приюти! Над 18 вече е късно!

e ti na kolko godini si shefe

Поредната порция помия от така наречените "медии" в ЕС! На какъв език минувачите са насърчавали сомалиеца да скочи? На сомалийски ли? Защото почти никой от така наречените "бежанци" и "мигранти" не знае немски, така че как този "младеж" е разбрал какво му казват?! Освен това повечето "бежанци" нямат документи, така че каквато възраст кажат на властите, такава им пишат, така има доста случаи на уж малолетни "мигранти" със бради и мустаци! Накрая, след като на "мигрантите" не им харесва в Германия, та чак се самоубиват, редно и хуманно е да ги екстрадират по канален ред оттам, откъдето са дошли!

Ей,много психично болни сред тези навлеци ,бре!Едни се самоубиват самосиндикално,други се самоубиват взимайки и християни със себе си на оня свят.

Всички вие, тъпунгери-ксенофоби, които се надсмивате над смъртта на едно дете, вие сте мат'ряла, заради който България е кочина. Но подвиквайте, подвиквайте, утре ще дойдат и за вас. Не си мислете, че отношението към вас (неуки, прости източноевропейци) ше бъде по-различно.

Я се успокой от потреса - всеки има право да изрази мнението си по въпроса - като не ти харесва изчезвай от този сайт - и без това не си ни симпатичен.

sharo koi bi bqlata zlatka pred NATFIZ

Кой не скача е гяур, кой не скача е гяур, кой не скача е гяур.

tc tc genialen si mashala

Ела да ти дадем безплатен чадър от общината и скачай.

С лента на главата водещ шествието: Кой не ска-ча е чер-вен...

Те да не го насърчаваха,ами да беше се качил някой да го бутне!

Днес пак имаше нови групи от млади афганистанци с ранички и айпифони в ръце?! Ще обясни ли някой от правителството от трибуната на НС за какво става дума. Хората, живеещи в района, започнаха да избягват Лъвов мост, и е въпрос на време да се стигне до инциденти...

Днес след обед един си гусаше пеша по шосето от Видин за Белоградчик необезпокояван от никого. Беше на около 3км. до Белоградчик , а това е на неколко км от границата със Сърбия.

нищо, и това ще понесеме. Един паднал, друг ще го смени и толкоз, какво тук значи някаква си личност?

а как е на сомалийски хайде скачай бе!??

"Долу има ядене" :)

Да не мислите че плача за германия! Германия едва съвзела се от присъединяване на изостанала източна германия, се изтъпани да хуманитарства и благородничи с най-много бежанци, сравнена с останалите евро- страни, макар и някой да са по-големи по територия. Затова на отрудения германец не му е добре, иска си реда! Иска си спокойствието и да е добре щом се труди, а не да дойдат да се размножават по улиците направо, араби прескочили ислямски държави с тяхната си религи и близък говор, да се възползват от социалните им удобства. И веднага почват да правят бебета, че да имат деца родени в германия. Това е направо кощунство.!

Най добре би било всички евробюрократи да скочат заедно от последния етаж на ЕС в Брюксел. Цяла Европа ще ги оКУРажава.

Искал е - скочил е ! Надявам се , подобно поведения да придобие масовост . Пък и не е необходимо да се влачат из целия континент и да го осмърдяват .... Призовавам ги да се самоочистват по родните си места ! Със здраве :)))

Би било добре, такива като вас да дадат пример...скачайте, от високо!

Aaa, германците взеха да си припомнят едни добри традиции от миналото, в които нация, народ и родина имаха истинското си значение. Времена в които драскащия Щерве по- долу, а и такива като него щяха да са красиви етикети в козметичната индустрия. Все повече хора не само в Германия, но ив Европа след 70 години започват да проумяват че ТОЙ (сещайте се кой) беше прав за някои неща.

Пак добре, че е скочил преди да изпадне в "АМОК и да избие 100на невниин хора докато медийте ни обясняват, че това е нормално и ако не мислим че не е, знчи сме нацита.

Забележете от кого се е извършило това отвратително деяние - от скопени мозъчно ИЗТОЧНОгерманци с промит мозък и умствена дегенерация!!! Те не се различват по нищо от българските путеноиди, които мятат пиратки по джамии и излизат като безумно стадо да протестират срещу бежанците! Масква им спуска ежедневно тезиси, които тези путеноидски олигофрени изпълняват! Горкият сомалиец, побъркал се е от омразата на източногерманските сатрапи. Аз познавах един сомалиец и неговите братя- прекрасни хора са!

i tebe da ta durjat cqla zima gladen s edin balton vurzan s sezal da chetesh karl marks i ti sha ozvereesh

Ти имаш ли си JP? Ако нямаш, ще ти осигурим, 'щото този форум се посещава и от чужди граждани, говорещи бълг. език, и те се чудят какъв е този Щерев, дето поства подобни коментари. Мнението им е, че явно се касае за болен човек, който се нуждае от помощ! Какво да им отговорим?

Т.н. Щерев не е болен само е българофоб и трол за центове!

Spring - Rammstein!

Швабите са фашисти. Егати и новината.

Един терорист по малко. Този до миналия месец е бил сомалийски пират. Със сигурност се казва Мохамед.

Категоризираш, а после се сърдите като ни слагат под общ знаменател всички българи...

И на какъв език са си говорили немците и въпросния сомалиец? На суахили ли.

То отдавна няма немци,повечето са от анадола,останалите от Африка.

...Викали му да скача "НАДОЛУ",вместо да го чакат да "ПОЛЕТИ" нагоре ,към онези ...девици ...!

Не знам защо , но нещо не ми е жал за въпросния самоубиец ...

ti osven da idesh bob I da seresh nekakvi drugi dushevnosti ne izkazvash

Сравни плюсовете и минусите в двата коментара и се скрий някъде!

Всички тези болести, психичните са между ужасни, кошмарни и тежки. За съжаление са някаква тема табу или е тема за подигравка. Това са болести не щадящи ни беден ни здрав ни богат ни красив, трудни, дълги и мъчителни. Не е тема за подигравка с краят на нечии човешки живот за да се свърши такава мъка е повод да се замълчи. Нелепо е да се хилиш гадничко, подличко и радостно при такава ситуация... За съжаление много може да се изпише по въпроса но обществото не желае да види реалността а и явно има интерес тези болести да се премълчават и да си затваряме очите... докато един ден кажем... ейййй, що се самоуби Едикойси... и да се правим, че не помним какво му беше и как се правехме на луди за да не му подадем ръка... Ако можете подайте ръка, утре може да е много, много късно

Започват да се осъзнават се швабите, но докато не запалят пещите на крематориумите проблема е неразрешим.

Първо насърчаване, после бутане, накрая ще има хвърляне, както са тръгнали нещата.

Е, всички мигранти са дошли в Европа за да се самоубият. Всеки сам избира как...дали с бомба, пистолет, кола или да скочи от някъде. Явно са решили, че смъртта им ще е по-красива в Европа, отколкото от там където са дошли! Само дето Западна Европа ще изпраща 1 милн. мигранти в Бг, за да се самоубиват красиво тук! Мисля, че за нашата малка страна това е огромно количество и да взимат и да си ги държат при тях. Ние не сме ги искали!

chovek koito nqma nishto nqma I kakvo da dade, nito nqkoi bi mu iskal,,nito shte mu dade