Германия в очакване на руски атаки

Американските тайни служби знаят, че руски хакери са се опитали да окажат влияние на президентския вот.

Обратно в новината

Коментари - Германия в очакване на руски атаки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- Бабо Меркел, де така? - На джамия, Мустафа!

4 райх се срива като стара барака. Ех Адолф ?

Е, Германия знае вече как да чака руски атаки. Бункерът на фюрера е приведен в действие, тубите с бензин са пълни и готови за самозаливане, Пилонът за знамето над Райхстага е полиран и чака да се развее едно известно знаме над него...

Знайни и незнайни западни псевдо- експерти, в безумието си, храчат и плюят по Русия. Нашите услужливи слугинаши препечатват тази абсолютно недоказана идиотщина.

Ако Руснаците атакуват, Швабите тоя път няма да имат време и гащите да си вържат. Искандерите от Калининград ще стигнат до Берлин за 2 минути.

нямат и идея какво представлява руска атака. ще изпопадат от клоните за броени дни и цял живот няма да проумеят какво е станало... циркаджии.

ГЕРМАНСКИТЕ СОРОСОТУТСКИ ЛИБЕРАЛИСТКИ ОБВИНИХА РУСИЯ ЧЕ ГЕРМАНСКИТЕ ШАРАНИТЕ НЕ ЩАТ ДА КЪЛВАТ :))

Ясно, ще ги спрете при Сталинград.

ако това беше правова държава, де мизер трябваше да е разследван и вече да е в затвора, а не да весели народо с разни смешки. докато смятат хората с мненията за компютърни програми и не обръщат внимание на това, което те искат, защото "народът няма право на мнение!", "компютърните програми", (които плащат с данъците си, заплатите на тези самозабравили се търтеи) се готвят за гласуване. :-) .

Преди меркел да се кандидатира за поредния мандат. компютърните програми на медиите разпространиха компютърните програми на компютърните социолози, които дават 55% одобрение за меркел. как я събраха тая сума, като християндемократите, социалистите и зелените заедно нямат тези 55%. пълни палячовци. :-)))

Хванаха американците, че съвсем явно си подслушват Меркел. САЩ удариха Фолксваген с глоби за 15 милиарда долара. Е кой работи срещу Германия - Русия или САЩ?

Подслушвала цял свят, а германските служби и цялата вселена. Сега лошо, че света се обръща срещу Германия. И така , когато те подслушват, е национална сигурност, а когато другите го правят- хакерски атаки.

в деиствитеност те знаят .че ще загубът изборите и се орпавдават предварително - нещо като ромите когато виждат ,че ще ги и=ът

Дори не те чета. Просто ти слагам минуси по навик.

айде айде, все руснаците ви са виновни, за всичко!

тъпанари клкото си искаш

"... германските власти са убедени, че Русия ще се опита да повлияе на изборите през 2017. " Сега вече на въпроса: - Кой ми сра в гащите? съвсем сериозния и официален отговор е: - Путин! Отиде, та се не видя!

Ех тази РУСИЯ?Само певидения сънуват и не могат да спят говедата от омраза към източно православните!

Пълни глупости.Заплахата са терористите.

На крива ракета Космосът й пречи! И тази работа същата! Какъв беше този вездесъщи Путин, каква беше тази Русия, че разби такава велика държава като САЩ, удари и по Англия, а сега друса Германия! Идиоти! Като не могат да се справят с това, което сами са натворили, все някой друг им е винове. Така беше и с нашия тиквен - все друг му пикаееше в гащите! Стига! Поне бъдете мъже и се отстранете с достойнство!

ШОК И УЖАС! Путин вече във втора страна ще смени властта с хакреските си умения !!!! ROFL, dying !

На крива ракета Космосът й пречи! И тази работа същата! Какъв беше този вездесъщи Путин, каква беше тази Русия, че разби такава велика държава като САЩ, удари и по Англия, а сега друса Германия! Идиоти! Като не могат да се справят с това, което сами са натворили, все някой друг им е винове. Така беше и с нашия тиквен - все друг му пикаееше в гащите! Стига! Поне бъдете мъже и се отстранете с достойнство!

Малеее, тоз сорос цялата изходяща администрация вече чака путин, беше килърите и обама а ДНЕС немската колония ! Ц.Ц.Ц. тоз путин ДВЕ правителства свали с хакерски всеки ден му ставам по-голям ФЕН !!! Ц.Ц.Ц...

Най-сериозните атаки срещу Германия са нанесени от Канцлера Меркел! Такива атаки, че и нас ни разтресе! Добре, че света започва да се осъзнава и дано се отървава по-бързо от това черно зло и слугинажа му! Колкото и да е заблуждаван някой, колкото и да му разводняват мозъка, не вярвам вече да се хваща на такива глупости! Истинския враг е ИСЛЯМА и шейховете, които атакуват Европа. Вижте само, какво е цялото име на бившия (още малко) "президент на САЩ" Барак Хюсеин....нещо да ви говори? А също и от къде са текли огромни суми към фондацията Клинтън! Дали не текат и към някои разгорещени привърженици на "човешки права" в Европа?

В деня на изборите Германия да спрете нета към останалия свят! Това ще реши до някъде проблема с чеждите атаки! Дванадесет часа без интернет не е болка за умиране!

и на тия тъпанари руснаците им виновни.

Вече съм смаян от простотиите на евроатлантиците с хвалебствията за Русия и Путин. Путин и Русия правили изборите в САЩ.Германия очаква руски атаки. Франция се притеснява от Путин и Русия.Хибридните атаки на Русия и Путин разпадат ЕС и отдалечават бившите соцдържави от евроатлантическият им път.Руските кибератаки най-добри на земята,а руснаците още не са кацали с човек на Луната исконата македонска планета.Смях от политическият цирк. Какво излиза,че поета е прав,че,,....Кат Русия няма втора тъй могъща на света.Тя е нашата опора ....."

Пак ще им е Путин виновен.

И кво стана ся, оказа се, че свръхтехнологизацията и изобщо технотронната зависимост на едно общество се оказа неговата ахилесова пета - именно срещу възможността за кибер шпионаж и - ако се наложи - кибер въздействия, довеждащи до колосални финансови загуби и политически поражения с кумулативен ефект за в бъдеще. Всъщност отдавна е казано, че САЩ са "колос на глинени крака", възраждаща се Русия тия дни го доказа на практика пред цялата глобална общественост. Честито, братушки, правдата е с вас!

ще имат кандидат за канцлер

ДОРИ И КОМПРОМЕНТИРАНАТА МЕРКЕЛ ,МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ

Липсва ми "Работничеко дело". Там поне класирането на "А" РФГ беше вярно. Понякога и прогнозата за времето.

- Бабо Меркел, де така? - На джамия, Мустафа!

Путин се е обградил с компютри и щрака денно и нощно по клавиатурите, не знае умора от сутрин до мрак. Дебелата фрау не знае кого да назначи за виновен за измазаните си кюлоти}:-)

Точно така!Много сте прав!На тия хора все някой друг им е виновен,но те самите никога не са виновни!

Знаят ми "дедовия"

Та какво викаше Нюланд - "Е.и им майката на тия от ЕС".

крадецът вика "Дръжте крадеца". САЩ манипулираха толкова държави и "революции", че нямат право да говорят за руски манипулации в Германия. Да не говорим колко пропаганда изливат на всякакви езици чрез радиото и телевизията си. Сама за бившото съветско пространство имат 23 радиостанции, 5-6 телевизии и десетки интернет сайтове. Да не говорим колко НПО-та финансират.

Американския президент обеща скоро да не се дъни,че подслушва европейските лидери

Айде стига с тоя сценарии ! Понеже всички други са едни хрисими агънца. "1984" винаги ще е актуална книга !

На фрау Меркел не и трябват "руски хакери", за да падне от власт !Тя сама работи усърдно по въпроса!

хахаха.... всеки, който излиза на улицата в Германия с лозунга "Меркел в Сибир" е преоблечен руски агент от КГБ. Има хиляди там. Само в шествията на Пегида са по 20-30 хиляди в град!

ХА, ХА, ХА! Идиотизма няма граници! Не Руските хакери , а самите германци ще изметат Меркел и всички останали управляващи малоумници в Германия!

В Германия положението стана непоносимо и трябва вниманието на обществото да се отвлича по някакъв начин от вътрешните проблеми. Иронията е, че тук унас така са отвличали вниманието на хората със заплахи за имеприализма преди 30 години. Е, стигнахме ги...пардон, те дойдоха на нашата отпреди 30 години. А ние за съжаление не сме напреднали много оттогава.

Моите преподаватели не са ме плашили с империализма, напротив, говореха, че и двете системи ще се стремят към по-хуманно общество и това ще ни сближава с времето. Ама, те ли дойдоха на нашия или обратното...хуманизмът определено умря.

Навремето ни плашеха с Торбалан. Като пораснахме и разбрахме, че няма страшно, спряха да ни плашат. Сега се чудя, кога ще спрат да ни плашат с Русия, щото ние вече разбрахме, че няма причина за страх.

Психопати! Знаят без да търсят доказателства.

Бедни ми, бедни Шикългрубере, ако можеше да видиш тия гениални и толерантни интернационалисти дето управляват сега в Германия до какви велики "прозрения" достигат...

Другарю Де Мезиер, руснаците идват! Руснаците ще нападнат България! Националният балет на Русия, Берьозка, ще има представления в България! И още по-лошо! Руския национален балет на лед ще нападне България! Подло и коварно! През декември!

тия съвсем се смахнаха, все русия им виновна, заметоха скандала с подслушванията които сащ правят, и държат меркел като кукла на конци с компромати, но за това всички си мълчат,вместода държат на европа те я наводниха с потенциални атентатори и всие по нареждане на отвъдокеанския приятел на меркел. а тая баба ако германците е изберат за 4 път ще са най глупавите, довлече им престъпници в страта, които германците трябва да отглеждат

в очакване на Годо... само господарят може да си смени политиката от днес за утре, а верният паж се оглежда , ослушва, чака да го потупат отнякъде по гърба и тихо страда, а като стратегия за измъкване от глупавата ситуация пуска някоя небивалица

Какво стана със северно корейските хакери?

Тия страдат от параноя.

Такааа, политическите елите се уплашиха от Тръмп. Прекалено богат е, за да бъде купен, което го прави непредвидим и неуправляем и съответно неудобен. Статуквото ще се опита да омаловажи и замаже това, което стана в САЩ. Един от начините е като внесе съмнение в достоверността на изборните резултати и предизборната кампания. И дори си имат готов злодей за това - Путин и Русия. Сега идват изборите в Германия, а оттам и накъде ще тръгне Евросъюза. Първият ход е направен - Меркел ще се кандидатира. Сега ще използват нагнетения страх срещу Путин и Русия, за да "повишат сигурността" на системата. Пак ще пробват същата тактика - ако резултатите нещо не ги удовлетворяват ще се окаже, че има намеса от руски хакери, служби, рептили или матрьошки. А междувременно различни данни може леко да се променят он-лайн. Проблемът при Тръмп явно беше, че всичките "фокуси" и откровенна пропаганда не можаха да компенсират размера на подкрепата към него. В случая с Меркел ще пипат по-здраво.

Най-дезинформиращата медийна среда която познавам (германската) се оплаква, че други могат да пускат противоречаща на разрешената от генщаба на германското правителство информация. Сега се опитват да изкарат, че коментари в сайтове били на тролове и ботове, а не истенско мнение на техни граждани. Там се провежда тотална медийна пропаганда. Ако руснаците се справят по-добре от тях, то излагацията си е тяхна. Това бяха техните средства и дори ревнаха от ЕС срещу Унгария, като искаше да ограничава НПО-та, че си искали лостовете на влиание. А за хакванията да не се безпокоим. Тук гласят електронно гласуване. Само въпроса е кой ще определя резултатите - управляващите, правителствата на САЩ, Русия, Турция или някой друг? За демокрация (народовластие) може да забравите от този момент нататък.