6-годишната Гери не успя да се пребори с рака

6-годишната Гери от София, за която хиляди българи дариха средства за лечение в чужбина, е починала вчера.

Обратно в новината

Коментари - 6-годишната Гери не успя да се пребори с рака | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мило детенце, лек път на душата ти! Уважение и съчувствие към родителите!

Бог да прости детенцето! Да му изсъхнат ръцете на тоя извънземен дето ни е кодирал деенкато!

Защо използвате интернет за да ни натрапвате личните си драми и проблеми? Лека му пръст на детенцето, но не е първото починало дете има много други защото точно за това трябва да знаем? А за другите, по малко важни ли са?

спомням си като бях малък и питах татко, защо тези малки и невинни душички си итиват толкова рано. той ми казваше, че Господ си ги прибира, за да ги направи ангелчета за цяла вечност. Съболезнования на родителите и на близките на детенцето

След като тия експериментатори от германска болница са знаели, че не могат да помогнат, е истинско престъпление да подложиш на непосилни страдания едно мъничко детенце! Ако бяха наши лекари щяхме да ги разпънем на кръст и да ги оставим да умрат в мъки, а тези които си правят платени експерименти с чуждото нещастие величаем! Честито избавление от страданията и лека пръст на детето!

Душичка малка.... Слънчице... П.С. Няма господ ! Ако има, то е много извратено същество...

Няма смърт ! Човек просто се представя пред Бог !

Светльо не говори глупости. Не знаеш промисъл божий. А относно малкото същество - Бог да го прости. Сигурен съм, че вече е в рая, където си е заслужило мястото за разлика от по - голямата част от нас.

Бог да я прости и упокои в Царството си!

Светла му памет на детенцето. Къса ми се сърцето като чета такива неща. С какво е виновно това детенце та господ го прибира при себе си? С какво са виновни родителите му? А такива гадове като Делян Пеевски, Ахмед Доган, Лютви Местан си ходят по земята ненаказани, ядат, пият, мърсуват и се размножават. Още веднъж - светла и памет на душичката а на родителите - сила и търпение за да преодолеят скръбта.

бог да го прости момиченцето!

Дано открият ЛЕК за този бич рака . Минах през ада с майка ми , мисля си -дали и аз ще премина така .При тази Диагноза няма Правилно Решение - има Надежда .За майка ми ме съветваха да не я водя на химиотерапия защото тя убивала по-бързо . Хора не съм спал през нощите - знаех че е така , ама как да и кажа че няма да я водя на лечение и да си ляга да умира ? Водих я всеки ден и я прибирах . Лека им пръст на всички Загинали от тази страшна болест .

Съболезнования на родителите. Дано оцелеят след такава загуба. Ако мога да задам един-единствен въпрос на Господ....защо малки деца умират в ужасни мъки, кой бива наказван с това ? ....

Родители, баби, дядовци...

в предишните си животи не са били малки сладки момиченца. Всичко е справедливо.

Искам просто себе си да подсетя, чрез Вашия въпрос. Бог създал ли ни е да вършим невероятна красота и доброта? Създал ни е, дори по свой образ и подобие, тоест да. Какво правим ние, колко от нас могат с чисто сърце да кажат, правя само добро... Аз - не, пък и как ще ме помислят за луд/а. Я да правя както всички, когото мога да обезсърча, да напсувам, прекарам, разкарам и т.н. То си е утопия да си отвориш сърцето, да мислиш и правиш добро, да те нараняват, докато другия загуби страха си... Колко му е на едно дете да го заболи коремче от притеснение. После българите милостиви, събират пари за вече тежко болни. За мен тези деца, са едни малки Исусовци...

Не е за наказание, а за спасение на хилядите помогнали - кой финансово, кой с добра дума, кой с молитва. Когато един ден тези хора се изправят пред Създателя и бъдат изобличени в грешките си, те ще имат много силен застъпник в лицето на невинно страдалото детенце. Бог е добър и ни обича, така както ние милеем за нашите деца. Никога не допускайте, че каквото и да случва по Божия воля е в наша вреда - всичко е за наше добро, въпреки че обикновено не го разбираме.

да има такива извратеняци като тебе

Горкото детенце, горките родители. Моите съболезнования.

Почивай в мир, детенце! Сърцето ми е с вас, родители! Ще се помоля за вас тази вечер! Мразя тези тъжни новини! Защо се случват такива ужасни неща!

Бог да я прости. Съболезнования на родителите. Мъката е голяма...

За 3 дни чета за трети случай на неуспешно и суперскъпо лечение в чужбина. Четох и две реклами на ракови болници. Тука плюят бездушните, дето.казват истината за прогнозата, а за търгашите, които прибират последните пари на хората цари медиен комфорт. И вместо да създадат у нас модерен център за диагностика и лечение, недоизхарчените пари се препредават, някой друг да ги пропилее!

goose

Така мислиш, защото нямаш поглед над цялата картина. Успеваемостта в Германия при рецидив е 75%. Миналата година от 4 българчета в клиниката във Франкфурт, три от децата се прибраха здрави в България, само моето не можа ... Статистика в БГ не се прави по простата причина, че ще лъснат проблемите в областта. Колкото за изграждането на модерен център - за броя случаи, които имаме, финансово не е оправдано създаването на такъв, на държавата и излиза много по-евтино да лекува пациентите навън (естествено, тези, които доживеят лечение с държавни средства след идиотски тежката процедура на комисията за лечение в чужбина), отколкото да плаща за него тук.

Ако може да се създаде универсален успешен център за всички варианти на тази болест, някой щеше да го е създал вече.

Ужасно тъжна новина.Потресен съм, че тази хубава усмивка никога няма да я има отново. Тази новина и тази снимка на детето да се покажат на депутатите в началото на последния работен ден на Парламента, преди почивните им дни за Коледните и Новогодишни празници.

Мило дете, ние всички умираме и това се дължи на вярванията на "учените", че те били предизвикали "живота", чрез ЦЕРнБер". Те казват, че без тях не било имало наука, но преди тях имаше всичко! демек - преди експеримента с церн, имаше всички ни! дори педерасите, като дебила газовик!!!

Глупако с кретенски ник, последното място, което да оси.аш с идиотския си спам е под тази тъжна новина.

тя не успя, но лекарите....успяха да се нагушкат...добър бизнес на гърба на страдалците

лекарите виновни.Разберете,че лекарите също са безсилни пред тази отвратителна болест.Те също не искат да губят живот и то детски.

...така ли....лечение, което струва милион и 200 хиляди лева...ей не ги е срам, супербезсрамие...

Съболезнования на родителите.А на някой от коментиращите искам да кажа поне пред смъртта замълчете,наведете глава и не съдете.Защо родителите направили така,защо отишли в чужбина.Мълчете,мълчете и не съдете само се молете да не ви се налага да взимате такива тежки решения и да имате тежката участ да гледате болно дете в България.Дано почива в мир малката душичка!

Мила детенце, почивай в мир! Уважаеми родители, приемете нашите съболезнования.

така е то! злото не побеждава, нито златото, но злото търси пукнатини, в едни недовиждащи! като в един процес, който унищожава младежта. фракинг, или кракинг, все ми е тая! кое да е повече? според вас? Народе????

Народът отсъства ... отдавна.

Тая лъжлива медицинска наука за рака това си може - да ти прибере всички пари, да задлъжнее цялото семейство и род и да те умори в страшни мъки. Кожодери. Какво точно лекуват с тия огромни пари? А да знаете някой да се е излекувал? По- добре народна медицина и без мъки. Тия за нищо не стават.

Почивай в мир!

Дано бог даде сили на опечалените родители. Съчувствам им с цялото си сърце.

"След мъчителни болки и страдания Гери си отиде!"... дано след това заключение родителите на това нещастно дете успеят да заспят поне една нощ, защото 90% от агонията му е по тяхна вина и са можели да му я спестят.

Надявали са се на чудо! Кой родител би пожелал такива мъчения на детето си! Дано е на по-добро място малкото ангелче!!!

goose

Пожелавам ти никога да не се налага да взимаш подобни решения за детето си.

Едва ли си родител... Ако все пак си (или някой ден бъдеш), прекръсти се и се помоли да не ти се налага да разбереш какво коства такова решение на родител.

Много си зле. Дано не се наложи в мъката и безпомощността си да подложиш умиращ човек на излишна агония. Колкото и да ти е близък отиващият си от този свят, нямаш право да го изтезаваш с безполезни процедури. Идва един момент, в който трябва да кажеш "стига". Но за това се иска много кураж и чисто сърце, а малцина го имат.

Моите, съболезнования на родителите и да си силни . Лека му пръст .Горкото детенце.

Всички се надявахме да не стане така.

Горкото дете! Тук ли в Германия ли е - болниците само пребират пари, прекрасно знаейки че резултат един....

Обикновено прогнозата се казва. Но човек ирационално се надява на чудо.

Ах, как ненавиждам такива новини!... Вечен покой на детенцето и дано родителите му успеят да се съвземат от този тежък удар! Страшното в Живота, сама по себе си не е Смъртта, защото тя е неизбежна, а Страданието, което я съпровожда...

горките родители, дано намерят сили да продължат да се борят с живота..

Като всеки подобен случай-абсурдна,нелепа и незаслужена трагедия! Бог да прости детето! Искрени,дълбоки родителски съболезнования към родителите и близките.

Спи спокойно, ангелче........

Със сълзи на очи...почивай в мир мило детенце...както откъсеаме от градината само хубавите цветя , така и на Господ му трябват до рите души да помагат и закрилят други дечица, моля се да е станало ангелче

Почивай в мир, миличко! Не биваше да те водят на чуждо място! Думата ми е за тези безкрайно доверчиви хора, които смятат, че извън нашата страна докторите (лекарите) са по-добри и техните методи и лечение ще помогнат по-добре от тези на нашите лекари! Нали и ние тук имаме добре обзаведени и оборудвани с последната дума на медицинската техника, болници?! Защо трябва да се пръскат чудовищни средства за лечение в чужбина, когато тези средства, ако бъдат дадени на нашите болници и лекари, със сигурност ще дават по-добри резултати! Още повече, че голяма част от лекарите в Германия са...чужденци и не ги е (?) еня за някакво българче, а гледат само да приберат парите! Повярвайте ми, лежах в болница в Германия със съмнение за апендиктомия (апендисит) и знам как бездушно се отнасят към пациентите тамошните лекари! Не ме оперираха по мое настояване и слава богу! Там оперират апендисита с местна упойка и на третия ден !!! те изписват. Gott sei dank, че читав се завърнах у нас!

родителите и близките на малкото детенце. Да почива в мир! Уточнение към поста: апендикс е сляпото черво. Апандисит (фр.) или апендицит е възпаление на апендикса (сляпото черво) апендиктомия е отстраняване или операция на апендикса.

goose

Пожелавам ти никога да не разбереш разликата между лекарите в България и лекарите навън. Като човек, който е минал през това - повярвай ми, очеизвадна е. Да не говорим, че прословутия фонд за лечение на деца или по-точно еднолично Пилософ има много голяма вина за леталният изход - ако не беше забавил нещата с 2 месеца, шансовете на Гери щяха да са значително по-добри.

да почива в мир, малката душичка!

Мир и покой на тази малка и невинна душа!Искрено съжалявам за безсилието да се пребори една такава коварна болест!Искрени и дълбоки съболезнования за двама човека, за които Животът се оказа жесток.

Съболезнования... Дано е намерила покой малката душичка...

d4

да свети горе на набето и да почива в мир! за тези злокачествени заболявания алтернатива няма. жалко!

Толкова слънчево дете! Жалко за него. Твърде рано му е било да става звездичка.

Моите съболезнования към родителите. Аз също съм родител и насръхвам ако трябва да премина през същото нещо. Най-тежко е да загубиш детето си. От друга страна е шокиращо как такова лечение може да струва- 600,000. Ние в България плащаме там някакви си здравни ала-бала вноски и се надяваме на луксозни болници и здравеопазване, а очевидно всички тези луксозни болниции на запад и добри доктори могат да бъдат реални само когато същите смучат такива големи пари за лечене. Явно когато нашите болници започнат да таксуват толкова високо, едва тогава ще имат бази, специалисти и техника.

няма никаква философия в една химиотерапия, за да струва толкова много! Може да се направи навсякъде, това вече не е нещо непознато. Просто хонорарите на лекарите и консумативите по престоя в такава болница е много скъпо.

Ангелче! Душичка златна! Съболезнования на близките!

Почивай в мир мило дете. Съболезнования за близките й.