Германия ще укрепва източния фланг на НАТО, заяви Меркел

Канцлерът на Германия Ангела Меркел подчерта, че правителството й е ангажирано с укрепването на източния фланг на НАТО.

Обратно в новината

Коментари - Германия ще укрепва източния фланг на НАТО, заяви Меркел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Меркел ,да не ни бърка с Борисов !Тя е изчерпан политик !Достатъчно злини ни донесе ...да не се бърка там където не и е работа !Да се маха от политическата сцена !

Меркел ,да не ни бърка с Борисов !Тя е изчерпан политик !Достатъчно злини ни донесе ...да не се бърка там където не и е работа !Да се маха от политическата сцена !

Вместо над Хирошима и Нагазаки, може би е трябвало да пуснат бомбите в Европа. Така сега нямаше да има възраждане и тъпунгери, който да се ебават и да си въобразяват разни неща. Всъщност нещата, ако почнат пак да загрубява винаги могат да се оправят!

Бабо Меркел, нов "Дранг нах Остен" ли готвиш? Май забрави Сталинград и Курската дъга. По-добре изгонете американците от родната си земя - та вие все още сте една смазан, окупиран, поробена народ. Как иначе се нарича страна, в която има чужди( американски в случая) войски? А баба Меркел е американска марионетка, кукла на конци, но германецът един ден ще се събуди!.

БРЦК

Смее ли? Освен войски ,САЩ имат и атомни бомби на германска територия.

Човекът е единственото животно, което се спъва два пъти в един и същи камък. Ето например Меркел...

Аз от колко години им разправям че главната заплаха за човечеството идва от Москва те не ми вярваха. Сега се убедиха вече.

зa тебе глaвнaтa зaплaхa е товa,че aко те пипнa,ще те изпедaшa яко с еднa прaвa лопaтa през крaвaрскогейскaтa зурлa ! A лекувaш ли глистите,въшките и крaстaтa !

Яшаров, млъквай, оди да пишеш в "Анадолу хаберлер".

Братчедът знае само една световна столица - Москва! Казва и за втора -Ню Йорк , ама греши като магаренцето Йорк!? Ми тоо, до четвърто отделение - колко да научиш?

На баба Меркел и е изпята песента, още съвсем малко и остава. Ще бъде запомнена с чудовищната си некадърност и всичките беди които навлече на Европа с глупавите си действия. Слаб 2 за нея!

Шило

Меркел не знае ли, че допускайки същите грешки, ще се случи същото като преди 70 години?

Не мисли много! Просто е вдъхновена от бетонния бункер до ВИП-комплекса в Созопол!

Разликите между Агресивната Меркел и мъдрият Щайнмайер е очевидна. Всички телефони на Меркел са били подслушвани от Сащ ...12 Години!! Та затова тя е Слугиня , а Щайнмайер е свободен да мисли и говори.

НАТО е това, което е! Европейските цивилизовани държави все още не са обърнали достатъчно сериозно внимание на пакостливото кремълско жуже, но явно май търпението се изчерпва. Само с 2% от БВП на страните от НАТО, отделени за военни нужди и Путин ще започне да гледа дрезгаво и неориентирано! НАТО все още не е задвижил военната машина на нормални обороти. А какво ли ще е, ако НАТО погледне сериозно на напъните путлерови? Какво ли ще е, ако НАТО си даде малко повече усилия в превъоръжаване и усилване на бойната си мощ? :))) Представяте ли си, мурзилки, че в момента за отбрана от страните-членки на НАТО се изразходват по-малко от 1.5% от БВП! А ако ни принудите да изразходваме, примерно... 4% или, да ви пази Господ, 5%?... Ко ш прай ваш Путлер тогава? То и шишарките ще станат дефицит! :)

фантазьори-Русия за 10 години изразходва 3 % от БВП годишно за отбарана и към днешна дата с 10 пъти мо малко разходи от Сащисаното гето постигат 10 пъти по висока ефективност на върожения и технологии.Справка -хленченето пентагона "Русия е с 10 години технологично пред САЩ".Вече няма паритет дори между двете държави.А НАТО -това отбор от куци държави-джуджета които могат да отделят ако искат и 10 % от БВП и да уморят руснаците от смях.

справка... сваления руски самальот от НАТОвска Турция и малкият мук млъкна и не посмя да отговори. Друго беше с Грузия и Украйна, нали?

Вълчанов

Това... че Рассия е 10 години технологично ПРЕД САЩ... Пич, направо къртиш! :)))) Не знам дали някой американски генерал го е казвал това или е нещо, което си прочел в политикус.ру, но дай малко заден, щото разсмиваш публиката и звучиш доста несериозно :))) Та, казваш, Рассия води в технологиите на САЩ с 10(ДЕСЕТ!!) години?!.... Хахахахахаха!!!....

БРЦК

Тъпчо , НАТО си призна по ЦНН и ББС ,че ако иска Русия може да превземе Европа за 2 седмици и НАТО не може да направи НИЩО. Това е положението в момента. Дори и да увеличът двойно парите , да не мислиш ,че могат да наваксат за 1 година? Ще са им нужни поне 10. Обаче има 1 проблем - НЯМА ПАРИ. И работата отива на криза. След БРЕКЗИТ-а и други се готвят. А в Щатите също - примерно Тексас.

"Канцлерин, НАТО никога не е имала източен фланг. НАТО има само северен и южен фланг. На изток е само Източния фронт. Дранг нах остен. Една истинска германка трябва туй добре да го знае. " Ех Историо, Историо! Каква "учителка на народите" си ти, щом никой не се учи от теб...

тя горката Гернамия не може да укрепи вътрешната си сигурност, щом и Бавария се е превърнала муджахидино-косоваро-талибания , камо ли да укрепва некъв си източен фронт дето нема никакъв шанс.Фантазии

Тия приказки за укрепването са смешни.Какво ще укрепват или крепят-на коча ония работи ,дето се клатят!Каквото и да се случи след референдума в Англия,има един неоспорим извод-това е краят на т.н. евроатлантическа солидарност,това е началото на края и на НАТО!Като нямаме собствена армия на кого да разчитаме-на Германия ,която също няма армия!?На турската армия !?На САЩ?На англичаните,коиjо не искат да знаят,че съществуваме!?

Ако нямаше лъжливи обещания от страната на запада да не се расширява нато на изток след распада на ссср, ако нямаше измислената война в сърбия с последващото осакатяване с косово... не щеше да има и крим... Който сее вятър ще пожъне буря

журналист -заплашван и напуснал немска медия поради различно си мнение, определи Германия като окупирана територия, равна на бананова република.Толкова по въпроса.

То сега не е както преди... сега германеца ако се обърне на изток, от зад вече ще е такован от чалмите :)))

Укрепвай фланга на НАТО, дъртофелнице, скоро пак ще ви тъпче руският ботуш....Ти си срам за германската нация!!!

Ще ги ударим рашките пак както през 1941. Обаче сега изхода ще е друг, защото тогава немците се отбраняваха на 3 фронта, а сега рашките ще се отбраняват на няколко фронта. Баба Меркел ще е по източния фланг.

от колкото си искаш фронтове ги нападайте рашките , докато се придвижите до там те вече ще са прегазили и бабата и дядото и бананите.Даже няма и да разбереше.Разликата е като скоростта между ранена костенурка и котка.

Питаха Путин: Може ли Русия да унищожи САЩ за 40 мин." Путин се замисли и каза: Може и за по-малко от 40 мин. Та си отговори колко време имат враговете на Русия да открият 3 фронта и колко ще продължи да съществува източния фронт на германия? ПОНИМАШ БОЛВАН!

На рашките не им трябва война, те сами ще се унищожат икономически.

Главна цел на Америка, която до сега успява да е постига е: - Да предотвратят сближаване на икономиките ЕС-ЕАС-Китай, едно такова сближаване ще измести САЩ от лидерството. - Втора цел оправдаване на съществуването на НАТО и продаване на старите ненужни оръжия на трети страни - пълнене на хазната

Тия опорни точки ги ползвай по рашънските пропагандни сайтове, а не пред нас :))) НАТО е това, което е! Европейските цивилизовани държави все още не са обърнали достатъчно сериозно внимание на пакостливото кремълско жуже, но явно май търпението се изчерпва. Само с 2% от БВП на страните от НАТО, отделени за военни нужди и Путин ще започне да гледа дрезгаво и неориентирано! НАТО все още не е задвижил военната машина на нормални обороти.

източният фланг вече е ясен ,,, кой ви е западния ... да можем да се ориентираме на къде сте се запътили ... и не ви ли връщаха от там посрани няколко пъти ....

Те да укрепват вътрешния фронт срещу завоевателите-ислямисти, че там нещата са отървани, вместо все Русия да им е в устата. Но пък нали мюслитата те сами си ги поканиха, значи си ги обичат, а виж, от лошите рашки трябва да се пазим...

Германия може да доминира само в икономически план и в мир- всичко друго е загуба за тях и те го знаят. Оправянето на отношенията с Русия ще мине през традиционния рекет за поляците, плащан от немците, които инак ще дигат врява и може да провалят до някъде дори и Северен поток. Докато поляците ще взимат пари ние ще се радваме да не загубим много пари ако Ердоган пусне ордите от юг... и дано Роско да се е договорил нещо с немския президент, че лошо става.

Правилни неща речеш, колега, но роското не го мисли - той вече си е уредил топло местенце някъде далеч от евентуалния конфликт

Чий хуй търси полската еврейка Меркел в Източна Европа? Дойчланда е голямата опасност за Европа с поканата на "джекатайци" от Азия и Африка. Но като ги канят, да си ги взимат при тях. Не искаме те да остават в България или да преминават през страната ни. Да ги взима със самолети, колкото иска. И колкото по-скоро страната ни напусне Еврейския съюз и еврейската НАТО, толкова по добре за България. А тези, които набутаха България в тези еврейски котерии ще бъдат съдени за действия срещу отечеството. Повечето са евреи, така, че България не им е отечество.

Махате П-то на Прусия, какво остава Русия..Ха Ха До Русия....

Ванче, прусите са тракийско племе, сиреч наши роднини или българи. Прусите не са дойчовци и нямат никакви генетични връзки с дойчовци. Българите също са траки-мизи от голямата тракийска общност. И острова в Дойчланда е Руян, а не Рюгент, както и областа Бавария. Много е малко дойчовското в Европа и това, че прусите са дойчовци е една от многото заблуди лансирани от евреите ашкенази-хазари от Дойчланда..

Последното пресаташе на последния комунистически премиер фрау Меркел слуша чорбаджиите във Вашингтон, които от 1949 г. утвърждават всички канцлери на Германия.

Агресията на Путин в Крим отключи войната. Нищо вече не е и няма да бъде същото. Русия си строи Империята, Европа ще трябва да се промени Студената Война 2 е факт

Агресивността на НАТО в Косово и убийствата на невинни хора в Сърбия. Обединението на Германия.Това са актове срещу сигурнвостта на Европа. Когато върнат Косово на Сърбия, Путин ще върне Крим на Украйна, която е Руската Македония...

Бай Ставри

Та като заговори за Маледония, да кажеш на твоите в Кремъл, че са гадни антибългари, откъснали нашата Македония от нас

pegenes

Да не им укрепят една стеничка като в Берлин, но този път около цяла Дойчландия?

" Г-жа Меркел да не забравя, че от Сталинград до Берлин са само 2 700 км." Хенри кисинджър

А Русия забравили Брест-Литовск? Да не стане пак така, че да бъдат изритани от Европа.

В Сибир има много дърва за цепене г-жо Меркел. Попитайте дядо си, ако е жив.....

Е, Меркел, и ти да се изкажеш като хората веднъж... Браво. Така е, НАТО трябва да спре кремълската чума от навлизане в Европа.

Mаи ще падне яко цепене на дърва в Cибир,от Mеркел и HATO.даже ще получат по една пижама на раета.

Чумата е добила срашни размери и трябва някой да я спре. Мисля, че това е Путин, но не е сам. Лъжеш себе си, а така и всички, които те чуват.

АЗ ИМ КАЗВАМ, ЧЕ ТИЯ, "НОВИТЕ" В ГЕРМАНИЯ И ЕВРОПА -ЕНП, СА ПАТОСПЕРМАТОЗОИДИ НА НАЦИСТИТЕ...УМИРАТ ДА ЗАВЛАДЯВАТ ИЗТОКА,СЕГА ИКОНОМИЧЕСКИ, НО СЕ ГОТВЯТ И С ОРЪЖИЕ..."...ИМАЛО ЗАПЛАХА ОТ ИЗТОК..." ТОЗИ ПЪТ РУСКИЯТ КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР ЩЕ СЕ УСТАНОВИ В ААХЕН...

Когато си окупирана територия от САЩ (Като Германия и България) се получават такива разминавания между Канцлер (мин.председател) и министри. Защото на канцлера му дават заповеди от Вашингтон, а министрите се опитват да се харесат на хората. Сега сравнете Кунева с 10% увеличение на заплатите и ББ с това на Меркел и външния и министър. Еднакъв механизъм на васално действие. Въпреки това се надявам разума на германците да надделее за да не ги използват за 3 световна война отново!

Ето затова неците скандират "меркел във Сибир, Путин във Берлин!". Не защото искат Путин, а за да покажат, че не искат Меркелица.

Aко знае Mеркел до момента какви са резултатите от референдума до момента, маи ще почне да реве.40% за излизане от ец и 15% за оставане.

Немчулята май много искат провинция Бавария да бъде наречена Будьоновска област да речем.

Ако обичате,не ги фотографирайте тия красавици!

Така , като гледам снимката - баба Меркел е била по нашето Черноморие, ама се чудя за Беатчето?!

Оппааа, да не е решила да укрепи източния фланг както 1941 година опитаха??? Ама здраве да е скоро няма да могат себе си да укрепят като почнат да се бунтуват орките за халифат...

Бъдете спокойни рyбaшки, Германия няма да повтори грешката на Хитлер, ако това ви притеснява. Всъщност, самият Хитлер си е вкарал един вид автогол като се е заиграл със СССР още много преди нападението. Защо му е трябвало да сключва пакт за ненападение със СССР и да си поделят Полша? А после решение за нападението е било взето, защото Сталин е искал накратко да окупира повече от половината свят, като на Хитлер остави трохичките. Така или иначе ако Германия не беше нападнала СССР, СССР щеше да нападне Германия. Ето, сега нещата са коренно различни. Германия и Полша за пръв път са съюзници. А и двете държави както повечето европейски държави и САЩ участват в общ военен блок (А не е само оста Рим-Берлин-Токио). Така че ако Путин не ги забелязва тези разлики значи има (политическо) късогледство. В заключение: Никой няма намерение да напада Русия. На никой не му е нужен нито руския петрол, нито руския газ, нито руското злато и прочие. Както и никой не ламти за мъртвите сибирски полета. Обаче Путин трябва да е съвсем изкукуригал (ако се задържи още дълго начело на Русия и не се пенсионира може и Алцхаймер да го хване), за да реши да напада такава сериозна военна машина!

А ти един българино виждаш ли разликата между отбрана и нападение? В момента в който Полша стана съюзник на Германия тя си плю на историята за втората световна война. Южна Полша- това са шльонзаци които употребяват все още немски думи така както ние българите турски. Датчаните още имат прозвището резервни германци. За каква независимост от германците може да се говори когато парите си казват своето? Но си има поговорка- гъз глава затрива, та и така ще бъде. Никоя от европейските държави не може да предложи нищо друго освен територия и за това им се плаща със златото на избитите златни зъби на хората от концентрационите лагери. Германия не може да се помири със загубата на втората световна война и е готова пак да избива златните зъби само и само да печели. Има си луди за всичко.

къв българин си и какви смешни сравнения правиш-тия съюзници от страните- джуджета във военно технологично отношение направо ша уморат от смях Русия. Отсега руснаците са се предали и напикали от смях. Муахахааа.

Тези лъжи на виктор суворов "писателя" и "историка" ще ги разказваш на деца в някоя детска градина. СССР нямало никакви планове да напада никой - не бяха в подходяща форма за за такива екшъни. Стали е искал да спечели време, ако така и така войната беше неизбежна

Чичко Хитлер също беше "укрепил" источният фронт ! "Внучката" му Меркел, върви по неговите стъпки !

Напусне ли Англия ЕС, Европа ще стане американска, освен ако не споследва верижна реакция. Тази от ден на ден все по-агресивен идиот става. Жалко, за да си вземе златото от Америка, Германия ще затрие целия ЕС.

и се изнесете в Сибир , тук ще настане рай!

Тук има днешна стстия. Чети!

Канцлерът на Германия Ангела Меркел подчерта, че правителството й е ангажирано с укрепването на източния фланг на НАТО. Остава Путин да си направи нов СССР , ииииииии - да ни е честит 21 юни 1941 г. ВСИЧКИ СА ПРОСТАЦИ !!!!!!! ВЪН !!!!!

Днес много хора, търсейки геополитически аргументи цитират англо-американски бомбардировки над България, като забравят тези на СССР над Добрич от 22 Юни 1941, както и тези над Русе, Стара Загора, Казанлък и Горна Оряховица през Септември същата година. Тъжното е, че властта, която идва след 09.09.1944 г е по-жестока към пилотите, бранили българското небе от снарядите на враговете

А сега направи едно сравнение на пораженията, направени от 5-те съветски бомби и бомбардировките на НАГЛОсаксонците над София, Перник, Радомир, Видин.

Зависи от фледната точка. Според мен, враговете на България са били точно там, където са падали бомбите. Но бомбардировките над София, май бяха нещо по различно, не мислиш ли? Концентрирано цивилно население, без военни интереси.

Ех, тия немци бе! Много им харесва да ядат бой от руснаците. Пак ли ще сменят знамената над Райхстага? Както вървят нещата, на Деня на Победата на Червения площад ще излиза още едно Знаме на Победата!

Този път САЩ са на страната на Германия, Англия и Франция също. А Украйна не е на страната на Русия. Това е "незначителната" разлика.

Шило

и?

Какво ли са послушали американците от телефонните разговори на Меркел, че така услужливо търчи да затрива ЕС? Силно напомня на Чехъла вече?!

Танте не виждам как ще я преизберат, отива и накъм надупване работата :)

ти още ли си мислиш, че тия длъжности се избират? Хм! Още има вярвщи в ... небесни картофи...

Леелй това изкудело бабе съвсем се е подуло:) И тия жалки слуги управляват половин европа:)

Слугите на САЩ .

Бре,бреее ще се охарчи много богата Германия щяла да харчи 2% от БВП за въоръжаване...кво да кажем за кремълското бесно псе дето харчи 30% от БВП за въоръжаване,...горката бабка жива да я оплачеш ще обеднее!!!

Русия харчи 30 % от БВП-и ти ли си пиян.Русия харчи 3,5% от БВП-65 млрд.долара за отбрана.Пише го навсякъде.

Тук никой не носи богатства!

1. Рождената й дата е 17 юли 1954 г.Баща й е бил пастор на име Хорст Каснер. Името, с което е записана в архива е Ангела Доротея Каснер. 2. Ангела е била активна част от Съюза на комунистическата младеж на ГДР и е сътрудничила на неговия официоз- Freie Deutsche Jugend". 3. Има два брака. През 1977 година се омъжва за Улрих Меркел, с когото се развежда през 1982 година. Вторият й брак е с професор Йоахим Зауер. 4. Ангела е била брилянтен специалист по физик.Завършва гимназия с отличие, след това учи физика в Университета Карл Маркс в Лайпциг. Завършва висше образование през 1978 година с успех много добър. 5. След развода си с първия си съпруг, Ангела Меркел заживява в изоставен апартамент. Признава, че е сменила ключалката и се е нанесла, като постепенно нещата са се подобрили и тя си е намерила друго жилище. 6.Говори отлично руски език. 7.Любимото й питие е коктейл уиски с череша.

Отива ловец в гората на лов за мечки! Хвърля димка в мечата бърлога, приготвя се за стрелба и чака да излезе мечока. Той излиза, но неочквано пушката засича! Мечокът хваща ловеца и му казва: -Имаш две опции: да те изям или да те изработя! Естествено, че живитът е по-мил от достойнството, ловецът се съгласява на второто. Мечкът го изработва и си тръгва. На другия ден ловецът идва с автомат и стигайки бърлогата, започва стрелба в нея. Изпразва 2 пълнителя, когато усеща тежка лапа на рамото си. Мечокът предвидливо се бил скрил и го изненадва отзад. Историята от предния ден се повтаря и ловецът пак си тръгва изработен! На третия ден ловецът идва пак, тоя път с динамитни шашки. Хвърля две три в бърлогата и доволен сяда до едно дърво, когато усеща пак лапа на рамото си и чува въпросът на мечока: -Само не мога да разбера, ти наистина ли си ловец или се педе.аст?

Хитлер е на власт от 1933 до 1945. Меркел от 2005, а да спечели следващите - през 2017 е малко вероятно. И двамата - по пълен зодиакален цикъл - върви после, не вярвай на звездните знаци.

Наскоро западни аналитици отбелязаха нова тенденция,според която Германия,Франция или пък Италия нямат никакво намерение да влизат в конфликт с Русия. Това доста притеснява САЩ и се налага сформирането на така нареченото НАТО 2. Там,разбира се, са страните от Балтика,Полша,Румъния,България и Украйна - така наречените нови лумпени с назначени правителства от САЩ. Все някой трябва да мре във войните на САЩ с Русия.....