Сириец се взриви в Ансбах, Германия, 12 души са ранени

Сириец се взриви в германския град Ансбах, като рани тежко трима души, а 9 получиха по-леки наранявания, съобщиха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Сириец се взриви в Ансбах, Германия, 12 души са ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Мъжът е правил опити за самоубийство и е бил лекуван в психиатрична клиника." Знаете ли, че ако някой бъде забелязан с подобни отклонения, то повече никой не го вижда. Да не говорим, че за убежище и дума не може да стане да му дават. Човекът просто изчезва и никой никога не го вижда. Как един луд има взрив? Кой го е пуснал? Защо го е пуснал? Луд ли е бил или за пред тъпите граждани на ЕС е обявен за луд?

Нека Ангелинка си ги интегрира. Явно й се отдава. Тая крава осра, без извинение, целия пейзаж. За коя се помисли гадната твар? А германците, ама истинските, да си мрат, щото много лесно си живеят и на нас кусури намират. А нашенците дето отидоха на гурбет и скачат, че ще заселват мигранти на земите им, да дойдат да си ги отвоюват продажниците недни!

хаха и ще продължи да пука гуми локомотива на Европа. Преди години бях по работа в Германия и правех сравнения с ГДР то за съжаление тъпотата е голяма работа при германците. Мислех си че в ГДР то младежите са тъпички, ама се оказа че и в Западната също не им отстъпват и сега виждаме поколението! Само възрастните хора на по 70-80 хванали Втората световна бяха стабилни и можеше да се проведе смислен разговор с тях. А не като младите навирили носовете! Колко още гуми ще спука локомотива хахаха! Лошото е че нашата каруца се е преобърнала вече и Германия ни помогна!

И това ако не е сигнал за опасност...тогава ЧЕСТИТО на вашите управници, успяли да ви "демократизират" за да мрете заради тях!!!

Малко им е, какво, още ли убийства ще чакат!

В Германия става все "по-весело". Да им е честито, май това е цената за имперската и колониалната им политика. Да не говорим за абсолютно неадекватната, недалновидна и инфантилна политика. Прекалено много си повярваха след като години наред опропастяваха и съсипваха останалите държави в Европа. Изкопаха си гроба, че и на нас...

Тия дойчовци са много подозрителни- атентат след атентат и само подозрения, предположения и ако нямаше толкова жертви положението им можеше да мине и за трагикомично! как не виждат ,че се води война и при това на тяхна територия!

Всеки един ,който тръгва из улиците с идеята ,че ще убива хора ,е психически или емоционално и т.н не в ред ! Глупави са обясненията на германската модна марка наречена ПОЛИЦИЯ,че това не са атентати и няма място за паника,щото видиш ли тоя.. и оня.. и оня другия били малко нещо куку. Разбира се ,че са терористични актове,разбира се ,че са обмисляни и разбира се - за съжаление ще стават все повече ...

Как може да се разкрият мислите на такива самотни "вълци" , няма такива - освен близките роднини на тези , приятели и други , които са до тях. Нека не забравяме , че резаците си получават техното от софрата на европейските данъкоплатци И си живеят в техните затворени общества , в които проникването е трудно , освен ако не възприемеш тяхната религия и идеали . ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕРИ НАЧИН ТАЗИ ЗАТВОРЕНА КЛЕТКА ДА БЪДЕ ДЕАКТИВИРАНА ОТВЪТРЕ СЪС СЪЗДАВАНЕТО НА СТРАХ ОТ ВЪЗМЕЗДИЕ. КАК ЛИ ? КАТО ТЕЗИ СЪЩИТЕ , КОИТО ПРИКРИВАТ И СЕ КЕФЯТ В СОЦИАЛНИТЕ МЕДИИ /като Туитър, Фейсбук и др./ НА ЧОВЕШКОТО НЕЩАСТИЕ ОТ ТЕХНИТЕ ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ НЕ БЪДАТ ЖАЛЕНИ НАРАВНО С ТЕРОРИСТИТЕ ! НА ВСЕКИ УБИТ ЕВРОПЕЕЦ ОТ ИСЛЯМИСТИ - ЕКСТРАДИЦИЯ НА ВСИЧКИТЕ МУ БЛИЗКИ ДО КРАК, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПРИЯТЕЛСКИЯ ИМ КРЪГ ! ДА ХОДЯТ ТАМ , ОТКЪДЕТО СА ДОШЛИ !!! ИНАЧЕ ЕВРОПА ЩЕ ХРАНТУТИ УБИЙЦИТЕ СИ И ЩЕ СЕ ХРАНИ С ТЯХ НА ЕДНА МАСА...МАЛОУМИЕ Е ТОВА !

Въпросът е, че това не изглеждат да са убийци, а нагласена работа. които някой друг използва, за да създаде илюзията за терор. Имам убийства, които няма логика и причина да се случват. Което значи, че кукловоди движат и преследват други цели. Като създават илюзия за терор, какъвто реално няма.

Аз

------------- "За съжаление смятам, че е много вероятно да става дума за истинско ислямистко самоубийствено нападение", заяви Йоахим Херман пред ДПА. ------------- Да им е честит на германците чистак новия комунизъм! Глейте го тоя ква автоцензура си е наложил - той СМЯТАЛ, че било МНОГО ВЕРОЯТНО... Резакът нарамил раница-бомба и се замъкнал на фестивала, сред хората, ама МНОГО ВЕРОЯТНО било... Има, демек, и вероятност да не е нападение. Психясал се човекът и се самоубил. Като се взривил в тълпата, наистина, ама не е искал да убива никой друг, освен себе си. Просто искал да е сред хора, докато умира.

Я, министъра пак да се изтапани и да обясни - има ли връзка Мюслито с ИД или няма, че не разбрах тоя път ?!

Бабка да обясни пак в Бундестага на всички германци, колко хрисими са Сирийците, дето не ги искат и в собствената им държава и как цяла европа трябва да им лиже т'ашаците.

Бабо меркел, я кажи, що на "Дойчо" му тежи ? Емигрант ли от балкана или бомба от Султана ? Няма мира и тромбони, щом със немските закони, терористите не гони ?!

Абе, а кво стана с дълговете и другите проблеми на германско? Немезите нещо изведнъж спреха с тази тема...

Ха ГЛАСУВАЙТЕ ПАК ЗА ГЕРБ! Вижте какви ЕСС - ЦЕННОСТИ, МУЛТИКУЛТУРАЛИЗЪМ, мирни съжителства, границонарушители, изнасилвачи, бандити, терористи И МИГРАНТИ ЩЕ ВИ НАТРЕСЕМ ЗА ВАША БЪЛГАРСКА СМЕТКА!

abasador

ако, до сега истината се замиташе, събитията от последните седмици дават ясен отговор на въпроса; какви хора поканиха госпожа Меркел и господин Оланд, да живеят в Евросюза. Лек ден.

Говорител на германското МВР заяви, че нападателят от Ансбах е трябвало да бъде депортиран в България.

Ами то и сирийските терористи ни го казват в очите: Предпочитаме да умрем в Германия, вместо да "живеем" в България !

Ми имали сме късмет - във free bg net пише, че този сирийски бежанец е трябвало да бъде депортиран в България....

И,каква блага вест чувам по "Хоризонт"?! Германският министър на вътрешните работи е заявил,че въпросният терорист е трябвало да бъде депортиран... Къде мислите?В България. Сега искам да ги питам онези наши политици-мизерници,какво ще става занапред? Нали се хвалеха,как съгласно Дъблинските споразумения регистрират мигрантите.Колко са дисциплинирани и изпълнителниКак другите държави не изпълнявали това си задължение..Сега какво,ще ни връщат тези бежанци по същите тези споразумения,така ли?

Хак им е - нали пищяха против възродителния процес в България, нали западни джорналисти се щракаха за спомен с отрязани глави на руски войници в Афганистан, Меркел - Вилкоммен, баби. Шломо Паси наряза кльона като юфка, идваха разни мулти-култи хелзински комитаджии лани да режат пък сегашната ни новоизградена( донякъде) оградка, филми "Рамбо в Афганистан", "Джеймс Бонд в Афганистан". И от по-рано: Сейнт Клер - "Вземете всички необходими полицейски мерки в България, Митхад паша!" Лорънс оф Ърейбия, "синеоките басмачи" в СССР, Хомейни живя и "твори" 25 години в Париж, алжирските джелати и те изучиха занаята в Париж и се върнаха в Алжир след смъртта на Хуари Бумедиен, Рейгън се снимаше ухилен с Гулбудин Хекматиар и банда дрипави катили, умерената опозиция в Сирия яде хора, коли деца - САЩ ги тъпчат с долари, наш Николяйчо Младенов ги кани на ешмедемета в Риу Правец. Нямам думи! Малко им е и тепърва започва джумбурето в Аврупата.... Вижте клипа Подкрепяни от САЩ "умерени" бунтовници отрязват главата на дете край Алепо"

Браво ! Много синтезирано и с конкретни факти .

Браво ! Много синтезирано и с конкретни факти .

Най-неправилният отговор на ислямисткия терор ще е контра терора. Това ако се случи, то терористите вече са си изпълнили целта. Правилният отговор е пълна законност. Въпросният кандидат за убежище е получил отказ. След това обаче не е спазен закона. Извършил е престъпления. Пак не са го екстрадирали. Към всички чужденци държавите трябва да станат много по-взискателни. Във форумите се организират терористични актове, след тях роднините на извържителите ликуват. Трябва много по-засилена работа на кибер полицията. Мигрантите трябва да бъдат респектирани със законност. Трябва да им е пределно ясно, че нарушение на закона означава екстрадиция. При нарушение на малолетен, екстрадира се цялото семейство, тъй като детето не може да се отдели от родителите си. При угрозата от екстрадиция мигрантите ще имат друго поведение.

За законността съм да , НО НЕ МИ Е ЯСНО ВЕЧЕ КОЕ Е ЗАКОННО И КОЕ НЕ Е ...... (ПРИ ТОЯ ДВОЕН СТАНДАРТ НАЛАГАН ОТ ЗАПАДНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ СТОТИЦИ ГОДИНИ И ТО ВИНАГИ ПОДЧИНЕН СПОРЕД ФИНАНСОВАТА ИЗГОДА НА ВЛАСТ ИМАЩИТЕ)...... Излиза на практика че ВСИЧКО В ЖИВОТА НИ ОПИРА ДО ПАЗАРЛЪК СЪС СИЛНИЯ ...... , но може ли малка и слаба финансово държава , каквато е нашата, да се пазари?....

Скоро пак ще има взривове, но в Белгия. Белгийският парламент ще разглежда документ за вдигане на санкциите срещу РФ... Очаквайте там да гърми

наМеркел. Тя не си признава, че всички убити немци и др.на немска територия тежат на нейнаота съвест. Как спи нощем. Спи си като бебе. Те коимунягите нямат съвест.

А е истинската дъщеря на Хитлер./макар родена 1954, четете/ Но, също е пионка на евреите...

чух едно момче да казва, че комунизмът се е модифицирал в Европейски съюз. Май е прав. Вън тази сган от Европа! И да спре всякакво строителство на джамии! Къде сме тръгнали? Жените ни да са принудени да променят вековни свободни навици заради едни изостанали боклуци! И всяка снимка, криеща реклама на ислямизма - красиви жени със цзабрадки и прочие, умиляващи мюсюлманските сърца, да се махнат от нета! Луди ли сте в Брюксел? Какво чакате? Нашите депутати там кому се умилкват, а не протестират!!!Грешни пари се вземат там, грешни. Платени с кръвта на невинни жертви из цяла Европа. Позорно.

ще се събуди? И като истинска дъщеря на Хитлер да прочисти Германия?

Германците ,и най-вече германките трябва много бързо да се интегрират към арабските и мюсюлмански навици и обичаи,ако искат да оцелеят

Доста добра идея...Нали оня европедал, кмета на Кьолн това беше казал..Че 1000 ИСНАСИЛЕНИ ЖЕНИ В КьОЛН САМИ СИ БИЛИ ВИНОВНИ!!! ТРЯБВАЛОД А НОСЯТ ЗЗАБРАДКИ И ЧАРШАФИ, ЗА ДА НЕ СЕ ВИЖДА НИЩО ОТ ТЯХ..АБЕ ЕВРОПЕДЛАСКИ ЦЕННОСТИ!!! КЪМ МЮСЛИТАТА ТРЯБВА ДА СИ ТОЛЕРАНТЕН.......А ТЕ КЪМ ТЕБ-НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!! Двойни еврогейски стандарти! Факт!!!

abasador

възхищавам ти се, както на коментара, така и на интересния ти НИК, едва и сетих, че е абревиатура на "Автомат Калашников - 47" сам ли го измисли? Ай да ти е.., лек деня.

abasador

интересен, човек си товарищ Михаил Калашников, как ти дойде идеята да си направиш НИК АК 47 ? Да не открадна този НИК. ... от някой? Айде да ти е.., лек деня.

abasador

страхотен, НИК имаш колеа...! сам ли го измисли или го открадна от Някой? Да ти е.., лек деня.

Същите тези власти и НПО-та,които учеха жените,че са равна мъжете,че имат права ги изоставиха на терора на орките,и си мълчат,и не им защитават правата. Скоро ще им наредят да се обличат с бурки, да си сложат средновековен девствен пояс.

Изтребване на всички различни и расизъм до дупка... А ама германците това го пробваха!

Както има правило да не се плащат откупи, така и трябва медиите да се договорят и да спрат отразяването на тези диващини..Иначе, лудите, които искат да стават ''герои'' ще продължат

someone

против тероризма съм, но ако си търсех жена може би щях да избера мюсюлманка - честна жена. в европа се навъдиха едни отблъскващи, агресивни, злобни, алчни, нагли жени като мъже - даже и в българия има много такива. жените забравиха нормална жена какво е.

someone

българката ще ми брои парите, апартаментите, колите, изчислява заплатата, ще ме връзва насила с дете, няма да ми уважава родителите - няма да ги кани/посещава/грижи за тях/ще иска да ме командва - аи сиктир! с мюсюлманка 100 пъти по-добре.

Вземи си циганка мюсюлманка - супер ще си! Даже няма и да работиш - тя ще те прехранва!

А знаеш ли как трябва да постъпят бащата и братята с момичето, избрало те за съпруг!

викай меркел у вас.Пък след нея колкото дойдат...

маай си злобарките или си фани лезбия "да те не врАзва с дете"

Якобе,вземи си мъж.Мани ги тия жени.Мъжката любов е несравнима.От личен опит ти го казвам и не ме е срам да си го призная.

От екзотични аромати не те ли е гнус?

Мюсюлманките в Саудитска Арабия, до скоро са приравнявани на неодушевен предмет, отскоро един духовник е призовал, да бъдат приравнявани на животните. :)

един мързелив абдал. Простак.

И какво е нормална жена? Да слушка, да ти мие краката и да ражда?

Ти не го ли прочете, бре? Той иска - тя да не ражда :)

someone

нормалната жена се държи като жена, не като мъж. а в българия такива са рядкост. много рядко съм виждал да са с мъж от любов, не от матерялни подбуди, отделно рядко уважават свекър/свекърва, обикновенно гледат да ги издоят на макс за пари/имоти, после настроиват мъжа срещу тях да не ги гледа, да не се натоварват, милите.

А си евреин? :)

През 1492 Великият инквизитор Томас де Торквемада убеждава католическите крале да започнат преследване из цялата страна на всички, които не са приели християнството. Основна цел на преследванията са мараните и мориските мюсюлмани и евреи, които привидно са християни, но се подозират в тайно практикуване на забранени ритуали.

Германците да си припомнят, кой е Фридрих Барбароса! Французите да си припомнят Карл Iви! Англичаните Ричард Лъвското сърце!

Човек,който не можел да плува и се удавил като преминавал една река.. А, и те вече го направиха похода на изток, няколко пъти,и го ограбиха сега си плащат.

Не станаха ли прекалено много "лудите" и "депресираните" мюслита-атентатори в Германия?!

Е те нямат ...край..Това са 4 милиона мюслита в Европа........

Ти чуваш ли се кво говориш,40 милиона са ,а не 4!

Да се гърмят бе,не ми пречат,е във Флорида пак са се гърмели,БРАВО!

Християните направихме два фала в името на нашата религия - кръстоносните походи и светата инквизиция. Минаха векове и си взехме поука. Защо ислямистките изроди не го направят? Ако продължава така, ще дойде някой чичко с малки мустачки и перчем.

А, няма страшно, след 5 века и те ще станат хора, ако има човечество ве още. Ама не са виновни ислямистрките изроди, виновни са американците и европейските им полит-лакеи че съсипаха цяла Северна Африка и блзкия изток и за капак оставиха европейските граници наълно без контрол.

не се изказвай по въпроси без да си подготвен.. кръстоносните походи са закъснял с няколко века отговор на ислямската експанзия в Близкия Изток.. за неосведномени да обясня: преди Мохамед да измисли исляма и да тръгне шайки главорези да завладява нови територии, в Близкия Изток няма войни на религиозна основа. След създването си исляма започва да се разпространява с огън и меч.. включително и по нашите земи, през 14 век. Близо 400 години Европа бездейства и не предприема нищо против вражеската експанзия, докато най-накрая през 11 век Папа Урбан II свиква Първия кръстоносен поход през 1095 година. Въпреки съвременния плач относно средновековния колониализъм, същинската цел на кръстоносния поход е да отнеме завоеванията на мюсюлманите и да върне предишните християнски земи под християнски контрол. Цялата история на кръстоносните походи е история на реакцията на Запада на мюсюлманското настъпление.

Меееееееркереееееел, как заспиваш вечер?!?!?

според мене истината е по-друга. дори да е луд един атентатор, това не значи че няма нищо общо с идил! напротив - такъв е идеален за вербовка!

Е то такива.....Са най-податливи, за ислямската радикална идеология на ИДИЛ...

Аз съм националист, расист и социалист! Но нямам нищо против хората които НАИСТИНА БЯГАТ ОТ ВОЙНАТА, СЪС СВОЙТЕ СЕМЕЙСТВА..НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ТАКИВА ХОРА!! СТИГА ДА ПРИЕМАТ НАШИТЕ ОБИЧАИ,КУЛТУРА И ТРАДИЦИ..Това значи да разкарат тъпите бурки, да приемат светско образование, да считат жените за равни на мъжете...Никакъв феодализъм и прочие глупости..Ако наистина тия хора искат да се интегрират в европейското общество..ДА ЗАПОВЯДАТ!!Но какво виждаме сега?! Идват милиони мюслита, прости необразовани животни, с радикални възгледи..Отгоре на всичкото само 5-10 процента наистина са бежанци от войните..Останалите 85-90% са си чиста проба икономически бежанци..Които нищо не могат, прости необразовани животни, които искат да живеят на гърба на обикновенния европеец! И не само това! Но и идват тука, наслагват исляма и искат да се съобразяваст всичкис тях! Отгоре на всичкото изнасилват, колят, убиват , не искат да работят да се образоват да се интегрират..И НИЕ ЕВРОПЕЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМАМЕ ТИЯ ИСЛЯМСКИ ЖИВОТНИ?! ОТКЪДЕ НА КЪДЕ, А?! ТИЯ ЕВРОПЕДАЛИ МАЛОУМНИ ЛИ СА?! НАСЕЛЕНИЕТО НА ЕВРОПА НЕ ИСКА ДА Е ТОЛЕРАСКО И ЛИБЕРАСКО!!! САМО ТИЯ ПЕДАЛИ В БРЮКСЕЛ, ПАРИЖ, БЕРЛИН и ЛОНДОН ДОСКОРО.>ИСКАХА ДА НАЛАГАТ ТАЯ ТОЛЕРАСТИЯ И ПЕДЕРАСТИЯ НА ЦЕЛИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ!!! НО ИСТИНАТА Е ЧЕ НИКОЙ НЕ ПИТА ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРАНИ И АНРОДИ КАКВО ИСКАТ!! СИЧКО СЕ РЕШАВА ОТ ТАЯ МАЛОУМНА БАБУЛЯ МЕРКЕЛ ФЕРЕДЖЕ ХАБИБ, И ПОДЛОГИТЕ НА КРАВАРНИКА В БРЮКСЕЛ!!! ИМАМЕ ЕДНА ЧУДЕСНА БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА: НЕ ПИТАЙ СТАРИЛО, ПИТАЙ ПАТИЛО..ПИТАЙТЕ НАШИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, КОЙТО Е БИЛ КЛАН ОТ ИСЛЯМСКИТЕ ТУРКЕСТАНСКИ МЮСЛИТА 5 ВЕКА!!! НИКОГА ПОВЕЧЕ ЕВРОПЕДАЛИ!! НИКОГА!!!!

НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТ! :D ФАШИСТ! Демек!:)

По добре БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИСТ..ОТКОЛКОТО ЕВРОПЕДАЛ ДУПЕЩ СЕ НА БРЮКСЕЛ И КРАВАРНИКА ЗА НЯКОЛКО ЦЕНТА.....БЕЗРОДЕН ЕВРОГЕЙСКИ ПРОДАЖНИК, ПРОДАЛ ЗА ПАРИ НЕ САМО СТРАНАТА, СВОЙТА ТАТКОВНИНА, НО ДОРИ И РОДНАТА СИ МАЙКА!!!

Погледни кои са били "Мъже на Годината" на Тайм за 1938 и 1939та. Сигурен съм че не знаеш, соростутките имате памет за 10 мин назад.

Страхотни заклинания, ама наистина ли си мислиш, че си говорител на цялото човечество! Никога толерастия, либерастия и педерастия! Вовеки национализъм, расизъм и социализъм! Обратно, трите ти ценности дори и да се появят някъде, те се задържан за твърде кратко време!

Вервай си.....Я сега обясни ..Докъде стигна интеграцията на арабите и останалите мюслита в гейсъюза...Какво стана с толерастията и либерастията в гейсъюза..Защото след като уж са интегрирани арабите, те продължаватд а колят християни..Знаеш ли че има цели квартали в Брюксел, Париж, Лондон и Берлин..Където не можеш да видиш бял човек..Или че сички тамс а с ферджета и с дълги бради? Нещо май тая евроинтеграция я има, само в болните мозъци на няколко кретена в в Брюксел, а?

" ..СТИГА ДА ПРИЕМАТ НАШИТЕ ОБИЧАИ,КУЛТУРА И ТРАДИЦИ.." ХАХАХАХАХААААА!! Абе ти от Марс ли идваш??? Къде си видял това да става?? да пуснат примерно един вълк в кошарата и да той да почне да блее с овцете и да пасе трева??? Я стига глупости!!!

Мисля, че за съжаление тези случаи ще продължат. Нищо лошо хората да сменят своето местоживеене, но попаднат ли на неподходящо място, започват да превъртат психически. Този процес е незабележим, но постепенно се задълбочава. Стотици хиляди тръгнаха към Европа с илюзията, че отиват в Рая. Оказва се, че тук трябва да се работи, а семействата имат толкова деца, колкото могат да отгледат. Това за някои "гости" се оказа непосилно за разбиране.

и сега какво, всички атентатори в швабия са луди? ей, това германия започна да деградира. това швабските власти го удариха хептен на нагласация!

Сметката е ясна - 1 терорист срещу 12 немци... добавяме, че арабите имат по 6-7 чавета, а немците -1-2...И разбираме как малко по-малко ще ни изтребят до крак....днес 4-5 ,утре 7-8... 1 арабско семейстбо затрива 20 немски и така до....

Не си никакъв национал-социалист - обиквено руско комуне си! Болшевик по нрав, обичай и морал!

Тероризма не ви ли прилича на глобалното затопляне? Първо се говори дълго за него,а после той става факт внезапно и доста хард, и винаги има причини за него,които обаче никой не е предотвратил.

Германия определено е на прицел последната седмица. Допуснатите в страната хиляди бежанци стоят зад серия атаки, разтърсили страната напоследък - било то заради тероризъм или лични психични проблеми на нападателите. С годините в Германия се заселиха и много мюсюлмани. В Германия светската държава отстъпва. На родителите се казва да не правят на децата сандвичи със свинско, защото си разменят с другите, а имат мюсюлманчета в училищата. Момичетата не трябва да се обличат с по-къси поли. Държавата отстъпва на някакви средновековни правила. В страната дори се обсъжда в големите столове да не бъде сервирано въобще свинско, за да не се дразнят децата с друго вероизповедание... Има димна завеса в германските медии пускат, например, името Давид, вместо Али (*бел.ред. става дума за нападателя в Мюнхен), за да прикрият мюсюлманското име.Пускат, че е десен почитател на Брейвик. Това е преекспонирано. Една от причините за това е, че в Германия има 10 милиона мюсюлмани, приеха още милион и половина за последната година. Не искат да се създават настроения. Второ според тях не трябва да се обвинява религията... Германия върви по пътя на ислямизацията благодарение на побърканите си политици!!!! След няколко десетилетия ЕС няма да е християнски,а ще е Ислямски халифат!!!! Благодарение на западните политици в момента се отглеждат бъдещите поколения ислямисти и отрочета на Рогатия,които ще върлуват из Европа,ще колят и бесят неверниците,независимо,какви са,важното е да се изпълняват законите на Европейския шериат!!!!

Нашето гардже е най-хубаво! Нашите политици са мъдри, а чуждите са глупави, така е!

добре, де, а откъде този, който го изкарват "психо" е намерил взрива или ще изкарат, че той си купил снадвич от супера ама там объркали стоката и тя се оказала взрив предназначен за каменоломна, по погрешка значи.

Тези дебили не разбират с какво си имат работа , нямат спомен за нашите мъки през 500те години робство и фанатичен зверстващ ислямизъм !Меркел не може да е толкова изтрещяла , явно изпълнява чужди поръчки и то против собствената си страна . Не ни е работа да ги учим , те са богати и оядени шопари , които показаха , че са по-склонни да приемат печките за сънародници , отколкото нас в Шенген ....Това е много показателно и ...да им е честито новото битуване с канибали , фанатици и изверги !

Турция не била демократична, а на територията и 3 милиона бежанци. Атентати, всеки ден. Европейските държави затварят границите си за бежанци. В Германия за 4 атентата, загинали общо 20-ина човека, каква олелия.

към управляващите: когато света тръгне към световна воина, веднага докато е време завои към русия или пак катастрофа... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе? Тия нали идваха да работят, че застарява Европата, пък и те по-евтино минавали? Генофонда да оправят? Ква стана тя, а?

Може би западноевропейци не е трябвало да избиват мирно население на арабския свят подведени от американците.