Премиер: Германците се страхуват и се нуждаят от отговори

Германците се страхуват и се нуждаят от отговори от своите политици след четири нападения за по-малко от седмица, заяви премиерът на Бавария Хорст Зеехофер.

Обратно в новината

Коментари - Премиер: Германците се страхуват и се нуждаят от отговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туй шубето било голям страх бе. Ато гледам как са се разтреперили.... направо не смеят да излязат..... от заведенията :))))))) Абе кой е този тъпак дето дава такива изказвания. Сигурно е от пръкналата се АФД партия дето е копие на ЮРУШ ама в Германия. Много страхливи бе.

Меркел не се ли срамува след всичко, което се случва в страната и по нейна вина да отиде на почивка? Верно много се е уморила да си прави селфита с "бежанците". Най нейно място ще работя по решаването на проблемите, ама тя и това явно не може.

Абе тоя нагъл бабунгер и отпуска ли си е позволил бе?!?!? Тая ще остане в историята като най-калпавия канцлер в историята на Германия, ще се срамуват от нея повече и от Хитлер!

Старите хора имаха поговорка- Вземеш ли страха на хората можеш да ги управляваш както си искаш. В този театър всеки видя своя интерес, но не и общата полза. Германците отдавна търсеха начин отново да им се разреши да са военна сила и натовците им дадоха тази възможност. Сега ще се мотае всичко докато хилари бъде назначена за президент и тогава отново започва театъра демокрация. Историята с нейните е- мейли ми напомня много Уотър гейт случая. Колкото и да се обвиняват политици, че са некадърни те седят непоклатимо на столовете си и продължават своята политика. Нещо да се е променило след като Орбан е казал какво мисли? На практика никой не иска да говори за първопричината- налагане на американското понятие за демокрация в държави които нямат предпоставка да това. Понятието демокрация се свежда до това колко пари ще допринесе в собствената каса на някой. Тъжен театър изпълнен с много лъжи.

Жалко за великата германска нация - мачкана и след ВСВ от руснаци и американци. И до ден днешен живеят с насила насажданото чувство за вина.

Жална и майка на страна, чиито институции функционират в зависимост от отпуската на ръководителя на изпълнителната власт.

Въпрос на време е кога и къде ще се появи НОВИЯ ХИТЛЕР и в каква форма ще се появи Диктатурата - в отговор на тези преселения. Европа с радост потъркваше ръце, когато свалиха Кадафи. С радост се обявяваше против Асад. Сега с радост трябва да си поеме отговорността.

Bсички основни изобретения за умъртвяване на хора, започвайки от бойни отровни газове, идват от Германия. Според мен, до края на вековете няма да изкупят тази своя вина и с извинения и признания не става! Сега до какво са ни докарали те? До мизерия. И продължават тази своя подла дейност.

Oтказвам се,.. няма смисъл!! Hика, Tи, ясно показва душевното ти здраве, а за умът ти, да не говоря,...Bсичко, и на Bсички, е ясно,..."фатална грешка" си,...Hа, природата!!;)

прочети си, по горе въпроса, с главното "M", и си отговори за раздвоението на личността!!

щото, ми приличаш на "ония",с този ник!!? страшна си ма!!?;))

...лош мат*рял, бе брато, колко пъти го казва човека??!! ;))

Това са вятърничави изказвания на некомпетентните полицейски и правителствени чиновници ! Бля-Бля ! Никой не може да проникне в черепната кутия на такива самоубийци ! Ежедневно се разминаваме по улиците на света с какви ли не типажи на човешко поведение , докато не чуем думите на съседите на някои от тях : Не мога да повярвам , че това е извършено от еди кой си...Това е наказанието ни като човеци , че сме загърбили заради физическото ни "вегетиране" много от най-основните правила на духовното ни общуване като човешки индивиди...

"Бумерангът" , хвърлен от Mеркел се върна обратно ! Hяма логика , че са мислили обратното...И Mеркел и Горби - лай*ното - все от един калибър предатели !!!

на теб пък какво са ти предали. Защитяавай се , Ако не бяха Германия и Горби и досега щеше да се казваме НРБ, Левчо

Късно е,къснооооо! Баба Меркел ги привика с отворени обятия,да си носи последствията! И какво става? Американците разказаха играта с тъпата си нежна революция и насаждане на демокрация на диви племена. и сега не им се занимава,ами нали вие бе,нещастници натресохте на света и тас този тероризъм с тъпата си политика? Ами сега приемайте вие тези орки,вие ги направихте такива! Преди 15 години си ходехме на курорт в Египет,Мароко,Тунис,Йордания,Сирия..... Америка и Германия да си понесат позора!

Канцлерът Ангела Меркел ще прекрати лятната си ваканция на вилата в Укермарк и ще се върне в Берлин в четвъртък за годишната си пресконференция... Ваканция??? Хората ги стрелят и колят, тая си чеше дъртата ...

Германците се страхуват и се нуждаят от... НОВИ УПРААВНИЦИ.

Тези, които канят исляма да се засели в Европа, ходят с охрана и те са защитени от терористи, да му мислят обикновените граждани !..

всъщност страхът е на последните места в чувствата на хората, а нуждата от отговори на полуидиоти, изобщо не е в класацията. В действителност, народът е бесен и търси решение. Този "премиер", сам по себе си е по-показателен и от кафяв, пръстов отпечатък в турски кенеф.

Какво точно имаш предвид когато казваш, че "всъщност страхът е на последните места в чувствата на хората"? Защото така, както си го написал изобщо не е вярно. Особено ако се вземе не само дефиницията на "страх" у човека, но и на различните му видове, степени и проявления, или ефект и последствия, осъзнати или неосъзнати. Така например знаеш ли кое е едно от най-основните правила и определения в учебниците по икономика и финанси, по-конкретно за фонфовите пазари и движещите им сили? Те са две - АЛЧНОСТ и ... СТРАХ, който в определени моменти ПРЕРАСТВА В ПАНИКА!!! Чувал ли си не само за цензурата, но и за самоцензурата, например, и имаш ли представа от какво е продуктувана тя? Какво, според теб, е в основата на концепцията на държавата и репресиите и репресивните й органи? И в така основната, много ясно дефинирана и формулирана във всяка правораздавателна и съдебна система навсякъде и винаги по света - ПРЕВАНТИВНАТА? Дори ако погледнеш и природата и по-точно животинския свят, но и хората, например как е устроен и се ражда и расте и развива човекът, от малко дете, което се учи да ходи, ПАДА, УДРЯ СЕ, БОЛИ ГО, СТАВА И ПОСЛЕ ... СЕ СТРЕМИ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ПАДА, ЗА ДА НЕ ГО ЗАБОЛИ, или НЕ ПИПА ОГЪНЯТ, ЗАЩОТО Е РАЗБРАЛО, ЧЕ ПАРИ И БОЛИ, и повече не го пипа и се пази от него, защото не иска да го боли, страх го е да не го заболи... и т.н., и т.н.,

Говориме и има СЪЗНАТЕЛЕН СТРАХ, но има, и е много по-разпостранен, отколкото обикновенио предполагаме и си даваме сметка И НЕСЪЗНАТЕЛНИЯ СТРАХ! Който може да се приеме, и е, преминава и в ИНСТИНКТ, тоест СТАВА ЧАСТ ОТ ЕСТЕСТВЕНОТО ЧУВСТВО ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ - особено при животните е съвсем ясно изразено това! Когато страхът стане доминиращ и неконтролируем при даден човек, когато мине определени "разумни" граници, от които нататък организмът и съзнанието, умът му (това са процеси и в мозъка, свързани и с отделяне на определени химически вещества в мозъка..., тоест имат си и съвсем обективно физическо проявление) не може да контролира и да се справя с него, ТОЙ ПРЕМИНАВА В ПАТОЛОГИЯ, ВКЛ, В ПОСТОЯНЕН, В ПАНИКА, състояния, много добре познати на определен дял от медицината и психологията. Затова и те попитах какво точно имаш предвид под думите, че страхът бил на последно място сред чувствата на човека. Ти защо не пресичаш на червено като пешеходец, или платно на магистрала с профучаващи с голяма скорост коли? А другите? Хората в селца или области, където дерибействат, грабят ги и ги тормозат всеизвестни бандити, грабят ги и ги изнасилват - като например при Ценко Чоков (тези бии пребивали хора и им завирали разни неща отзад за да ги мъчат и унижават), или Митьо Очите (щерка му се гаврела и режела косите на съученички, които заговаряли нейни бивши гаджета И ВСИЧКИ ЗНАЕЛИ, НО НИКОЙ НИКОГА НЕ СЕ ПРОТИВИЛ И НЕ СЕ ОПЛАКАЛ!?!?!), или Божо Кравата И Т.Н., И Т.Н. ... те защо не са реагирали никога толкова години, според теб? Всъщност страхът и гневът, или "да си бесен" не са състояния и чувства, които непременно се изключват и отричат. По-скоро са моментни състояния, които могат и да се редуват, а ако станат перманентни, тогава може да се говори и за патология или екстремни състояния и (разрушителни) последствия за човека и/или околните.

И европейските, и българските управници и политици повече ... НЯМАТ ПРАВО ДА НЕ ОТГОВАРЯТ НА ХОРАТА, И ТО ТОЧНО,ПЪЛНО, ПОДРОБНО, АРГУМЕНТИРАНО И ДОСТОВЕРНО!!! ЗАТОВА - ХОРА, ПИТАЙТЕ ГИ, ПИТАЙТЕ ГИ НЕПРЕКЪСНАТО, ПОСТОЯННО, ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ, ДОКАТО ... НЕ ПОЛУЧИТЕ ТЕЗИ ОТГОВОРИ!!! Това не е само ваше право, НО И ВАШЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ, И ПРЕД СЕБЕ СИ И СЕМЕЙСТВАТА И ДОСТОЙНСТВОТО ВИ, И ПРЕД ВАШИТЕ ДЕЦА И ПОКОЛЕНИЯ!!! ПИТАЙТЕ ГИ, ЗАЩОТО ЦЕНАТА НА НЕПИТАНЕТО, НА ПАСИВНОСТТА, ИНЕРТНОСТТА, СТРАХА И ГЛУПОСТТА ВИЖДАТЕ, ЧЕ Е НЕПОНОСИМО ВИСОКА И НЕВЪЗМОЖНА, НЕСЪСТОЯТЕЛНА ПОВЕЧЕ В СЪВРЕМЕННИЯ СВЯТ! Така просто повече не може да се живее и тези така повече не могат да я карат, правейки се че управляват, ито в полза на хората, и че били загрижени за тях и отговорни пред тях!!! И понеже това наистина го намирам за много важно, и още на времето изключително много ме възмути, та до ден днешен, пак да го потретя и попетя - ТОВА, КОЕТО МЕРКЕЛ, ОЛАНД И ОСТАНАЛИТЕ ОТ МАЛКАТА ГРУПИЧКА НАРИЧАХА СЪСТРАДАТЕЛНОСТ И ТОЛЕРАНТНОСТ ... НЕ Е НИТО СЪСТРАДАТЕЛНОСТ, НИТО ТОЛЕРАНТНОСТ!?!?!? И нито към бежанците и мигрантите, НИТО - И ТОВА СЕГА Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО НА ВСИЧКИ И НЕ ВЯРВАМ ДОРИ И ТЕЗИ И ДА ПОСМЕЯТ ДА СЕ ОПИТАТ ДА ОСПОРЯТ - КЪМ СОБСТВЕНИТЕ ИМ ИЗБИРАТЕЛИ И ГРАЖДАНИ, КАКТО И НА ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ! Напротив, ТОВА Е ТОЧНО ОБРАТНОТО НА ТОЛЕРАНТНОСТ И СЪСТРАДАТЕЛНОСТ, ако се съди НЕ ПО ДУМИТЕ И ПРИЗИВИТЕ И ОБЕЩАНИЯТА, А ПО ДЕЛАТА И РЕЗУЛТАТИТЕ! Това е всичко друго, НО НЕ И ТОЛЕРАНТНОСТ И СЪСТРАДАТЕЛНОСТ - това е глупсот, идиотщина, безотговорност, престъпна немарливост или дори и направо престъпнление, НО НЕ И ТОЛЕРАНТНОСТ!?!? Какво толерантно има в убитите и ранени невинни хора след поредица от терористични атаки в Германия, Франция, Турция,...? Какво толеранно и състрадателно, И НА КОГО И КЪМ КОГО ТОЧНО, има в ... МАСОВИЯ СТРАХ И ПАНИКА НА ХОРАТА, НА ДЕСЕТКИ И СТОТИЦИ МИЛИОНИ ХОРА В ЕВРОПА?!?!

И само някой да не тръгне пак да обяснява, че терористите не били от мигрантите и бежанците, а от местните, ЗАЩОТО МИСЛЯ, ЧЕ ВЕЧЕ И НА ПОСЛЕДНИЯТ ИДИОТ Е ЯСНО, ЧЕ ТОВА МАСОВО ПРЕСЕЛЕНИЕ НА - забележете - ПОКАНЕНИТЕ МИЛИОНИ МЮСЮЛМАНИ ОТ ... "МНОГО ТОЛЕРАНТНИТЕ И МНОГО СЪСТРАДАТЕЛНИТЕ", И "ЕДИНСТВЕНИТЕ ИЛИ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НОСИТЕЛИ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ" МАЛЦИНА КОНКРЕТНИ ЕВРОПЕЙСКИ ЛИДЕРИ И ПОЛИТИЦИ БЕШЕ ТРИГИРАНО И СТИМУЛИРАНО НЕВЕРОЯТНО МНОГО ОТ ЦЕЛИЯ ТОЗИ ХАОС, БЕЗОБРАЗИЕ, БЕЗОТГОВОРНОСТ И ПРЕСТЪПНА НЕБРЕЖНОСТ, АКО НЕ Е УМИШЛЕНА, РАЗБИРА СИ, и точно това също трябва много внимателно да се разследва! Точно затова аз тогава казах и писах, че ТЕЗИ С ДУМИТЕ И ДЕЙСТВИЯТА И БЕЗДЕЙСТВИЯТА СИ ОПОРОЧИХА И НАПРАВИХА МРЪСНИ ДУМИ И ИНАЧЕ ХУБАВИТЕ И ПРЕКРАСНИ ДУМИ КАТО "ТОЛЕРАНТНОСТ", "СЪСТРАДАТЕЛНОСТ", "ЦЕННОСТИ" И "ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ"!!! И това, за съжаление, Е ОЧЕВАДЕН ФАКТ СЕГА! За съжаление аз пак се оказах прав...

Аз не съм злобар и не злорадствам (защото това е долно, особено в подобна ситуация), но наистина смятам, че точно сега (а според мен е доста късно, но...това е положението), ВСИЧКИ, АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ТРЯБВА МНОГО ДОБРЕ ДА СИ СПОМНИМ ВАЖНИТЕ НЕЩА, ПРЕДИСТОРИЯТА И ФАКТИТЕ, ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ДОТУК, и този път поне ДА НАСТОЯВАМЕ ДО ДУПКА И ДА ЗАДАВАМЕ ТОЧНИТЕ ВЪПРОСИ, ДОКАТО ПОЛУЧИМ (ИЛИ НАМЕРИМ - което е най-вероятно), ТОЧНИТЕ ОТГОВОРИ ОТ ВЪПРОСНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ЛИИДЕРИ И УПРАВНИЦИ! Всички трябва да попитаме - както аз питах, но ОЩЕ ТОГАВА! - сега какви ще са коментарите НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЕВРОЛИДЕРИ, КОИТО НАТИСКАХА, КРИТИКУВАХА И ДОРИ ОБВИНЯВАХА И ЗАПЛАШВАХА ОСТАНАЛИТЕ, вкл. България и източноевропейските народи и лидерите им, ЧЕ ... НЕ БИЛИ ТОЛЕРАНТНИ, ЧЕ НЕ СПОДЕЛЯЛИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ И ПРОЧИЕ ГЛУПОСТИ!?!? Аз още тогава попитах ТОВА И ТАКА ЛИ Я РАЗБИРАТ ТОЛЕРАНТНОСТТА И МЕРКЕЛ, И ОЛАНД, И ОСТАНАЛИТЕ!?!? Да каши и приема ИЛИОНИ ХОРА, БЕЖАНЦИ, НО И ДРУГИ СРЕД ТЯХ, БЕЗ ДА ИМАШ ГОТОВНОСТ ДА ГИ ПОСРЕЩНЕШ И НАСТАНИШ, БЕЗ ДА ИМАШ ОЧЕВИДНО СИЛИ ДА ГИ ПОЕМЕШ, ПРОВЕРИШ, ОСИГУРИШ НЕОБХОДИМИТЕ УСЛОВИЯ! И забележете - ТЕ НЕ ГИ КАНЯТ В СОБСТВЕНИТЕ СИ КЪЩИ БУКВАЛНО, не тях ги стрелят, взривяват и убиват БУКВАЛНО, а ... други, невинни хора, докато ... ТЕ СИ ПОЧИВАТ ПО ВИЛИТЕ И КУРОРТИТЕ, ЗАОБИКОЛЕНИ ОТ ОХРАНИТЕ СИ!!! И сега тези съшите ако не друго, СА ДЛЪЖНИ ДА СЕ ИЗВИНЯТ И ДА ПОЕМАТ СВОЯТА МНОГО ГОЛЯМА ВИНА И ОТГОВОРНОСТ! И да отговорят и на простия въпрос - АБЕ, ВИЕ ИДИОТИ ЛИ СТЕ НАИСТИНА, ЧЕ НЕ МОЖАХТЕ ДА ВИДИТЕ ОЧЕВАДНОТО, ВЪЛНАТА ОТ ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ, УБИЙСТВА И НАСИЛИЕ НА НЕВИННИ ХОРА, при положение, ЧЕ МНОГО ХОРА МНОГХО ПЪТИ ОТКРИТО ВИ ПРЕДУПРЕЖДАВАХМЕ, А ПОЛУЧАВАХМЕ УПРЕЦИ И КРИТИКИ ОТ ВАС, ЧЕ ... НИЕ СМЕ БИЛИ НЕТОЛЕРАНТНИТЕ!?!?! Аз искам да попитам сега - И КОЙ И КОИ ТОЧНО СЕ ОКАЗАХА СЕГА НАИСТИНА НЕТОЛЕРАНТНИТЕ? Спомням си и онзи измислен политолог Иван Кръстев как пишеше подобни простотии например...

ПИТАЙТЕ ГИ, БЕ ХОРА, ПИТАЙТЕ ГИ И МЕРКЕЛ, И ОЛАНД, И ОСТАНАЛИТЕ ОТ ТАЗИ ГРУПИЧКА - ДА ВИ КАЖАТ, НАСТОЯВАЙТЕ НЕПРЕКЪСНАТО И ДО ДУПКА ДА ВИ ОБЯСНЯТ, ДА ОТГОВОРЯТ - НАЛИ ТОЧНО ЗАТОВА ТЕ СА И СЕ НАРИЧАТ ... "ОТГОВОРНИ ХОРА И ФАКТОРИ!?!?!?!" - ТЕ ЗНАЯТ ЛИ КАКВО ТОЧНО Е ТОЛЕРАНТНОСТ, ДА ВИ ДАДАТ ДЕФИНИЦИЯТА И ТЯХНАТА ПРЕДСТАВА ЗА ТОЛЕРАНТНОСТ, А И ЗА ИДИОТИЗЪМ! Да си състрадателен и толерантен НЕ Е ЛОШО, ДАЖЕ Е ДОБРЕ И МНОГО ДОБРЕ! Да искал да помокнешь на хора в беда също е добре и похвалнио! НО ДА ТВЪРДИШ, ЧЕ ТИ СИ ТОЛЕРАНТЕН И СЪСТРАДАТЕЛЕН И ИСКАШ ДА ПОМОГНЕШ НА ЕДНИ ХОРА, НА МНОГО, МНОГО ХОРА, ДА ГИ ПОКАНИШ, НЕ НЕ У ВАС, А ... В КЪЩИТЕ НА ДРУГИ ХОРА, НА ДРУГИТЕ, ХОРАТА ДА ТИ КАЗВАТ И ОБЯСНЯВАТ ОЧЕВАДНОТО - ЧЕ ПРОСТО НЕ МОГАТ (А НЯКОИ И НЕ ИСКАТ) ДА ГИ ПРИЕМАТ ТОЛКОВА МНОГО ХОРА И ЧЕ ЩЕ СТАНЕ МНОГО ЛОШО, И ЧЕ СРЕД ТЯХ СЪС СИГУРНОСТ МОЖЕ ДА ИМА И ЗЛОНАМЕРЕНИ, И ПРЕСТЪПНИЦИ, И УБИЙЦИ, А И НАЙ-МАЛКОТО ЩЕ НАСТАНЕ ХАОС, ОТ КОЙТО СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ИЗРОДИ И ТЕРОРИСТИ, И ЧЕ ЩЕ ИМА ЖЕРТВИ И ОГРОМНИ ЩЕТИ, И ТО НЕ САМО И ТОЛКОВА МАТЕРИАЛНИ, НО И МОРАЛНИ, СТРАХ И ПАНИКА СРЕД ХОРАТА. А ТИ ДА ОТХВЪРЛЯШ И ПРЕНЕБРЕГВАШ ВСИЧКИ ТЕЗИ РАЗУМНИ И ОБОСНОВАНИ, ОЧЕВДИНИ НЕЩА И ТРЕВОГИ, И НЕЩО ПОВЕЧЕ - ДА СЕ НАХВЪРЛЯШ НАД ТЕЗИ ХОРА И ДА ГИ КРИТИКУВАШ, ЧЕ НЕ БИЛИ СЪСТРАДАТЕЛНИ И ТОЛЕРАНТНИ, И ЧЕ НЕ СПОДЕЛЯЛИ ТВОИТЕ ВЪЗВИШЕНИ ЦЕННОСТИ (които в случая са ЧИСТА ГЛУПОСТ, ИДИОТЩИНА И БЕЗОТГОВОРНОСТ, АКО НЕ СА СЪЗНАТЕЛНА ПРЕСТЪПНОСТ!!!), аз това даже и не мога да го окачествя! НО вие ги питайте, те да го направят, ТЕ СА ДЛЪЖНИ И ВИЕ ИМАТЕ ПРАВО НА ТЕЗИ ОТГОВОРИ, И ТОВА Е НАЙ-МАЛКОТО КОЕТО ТЕЗИ СА ДЛЪЖНИ ДА НАПРАВЯТ СЛЕД СТОРЕНОТО И НЕСТОРЕНОТО ОТ ТЯХ!

Знаете че ще Отговарят. Наред. ...лошото което Ни касае Директно - Е че 'наште' СА доНадУшите И в Трафика/Керванирането.

В Япония министрите подават оставки за много много по незначими неща. Тези европейски пуяци където заради тях загинаха стотици невинни и в бъдеще ще бъдат хиляди, думичка не казват.

Неминуемо, Колега ! - РеконфигСтарт - Е В ход. ...а политика на база Партийност - ВсеПовече е Отживялост.

Митко (Цонев Jr.) - май започна да Е във Форма... - леекичък доНасочващ Туторат, Колеги ?

Херман за президент на Германия! Появи се и техния Тръмп! С всяка атака, все повече им идва акъла в главата!

Всъщност точноТози Баварец - отбеляза Откъде/Как се Е появил тоз Сириец там...

И още - на никой ли от Меркел, Оланд и останалите ГОЛЕМИ ПРОПАГАНДАТОРИ НА "ТОЛЕРАНТНОСТТА И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ" не им мина поне веднъж, дори и за секунда, на никой ли от тези не се намери някой до или около тях - приятел, колега, служител от службите, експерт, да им обясни с думи прости и да им каже: "Абе ей, тока се ДЕСЯТКИ И ТОТИЦИ, МИЛИОНИ ХОРА, КОИТО ПРИИЖДАТ НА ТЪЛПИ, И МНОГО ОТ ТЯХ ОТ МНОГО СЪМНИТЕЛНА ДЪРЖАВА КАТО ТУРЦИЯ НА ИСЛЯМИСТА ЕРДОГАН (от Сирия), ПРАКТИЧЕСКИ Е НЕВЪЗМОЖНО ДА БЪДАТ ПРОВЕРЕНИ И ИДЕНТИФИЦИРАНИ, НЯМА НАЧИН ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА И ДРУГИ ТЕРОРИСТИ, или ДОРИ И НЯКОИ ДРУГИ, КОИТО ИМАТ ИНТЕРЕС И МОГАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ СИТУАЦИЯТА, да ... се промъкнат и ТЕРОРИСТИ И РЕЛИГИОЗНИ ФАНАТИЦИ, КОИТО СА ГОТОВИ ДА СЕ САМОУБИЯТ, НО ДА СТОРЯТ ЗЛО, АТЕНТАТИ И УБИЙСТВА НА НЕВИИНИ ХОРА, НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ, НА ГРАЖДАНИТЕ, КОИТО ТИ ПРЕДСТАВЛЯВАШ След като никой от тези САМ НЕ СЕ Е СЕТИЛ НЕЩО ТОЛКОВА, АМА ТОЛККВА ПРОСТО НЕЩО!!! ОСОБЕНО КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД, ЧЕ ПО ВСИЧКИ МЕДИИ И ОСОБЕНО СОЦИАЛНИТЕ ТОВА СЕ ПИШЕШЕ И ИЗТЪКВАШЕ ... МАСОВО!!!

Което Можах. ...и СегаВече - Неминуемо ще Започнат да Ни чуват.

Германците имат пълните основания да търсят отговори. И не само те, и французи, и останалите хора от европейските държави, и българите също... Според мен малко късно започнаха да търсят тези отговори, но "по-добре късно, отколкото никога", все пак! Лошото е, че като започнеш да се замисляш едва когато е опрял ножът до кокала, тогава щетите (и страховете) са доста по-голями, а и рискът да сгрешиш, повлиян от емоциите (страховете си) е по-голям. Важно е да се отбележи, според мен, след като най-после стигнахме до това положение, макар и от зор, да ЗАПОЧНЕ ДА ИЗИСКВАМЕ ОТГОВОРИ И ОТГОВОРНОСТ от политиците и управниците ни, че ... ПО-ВАЖНИ ОТ ОТГОВОРИТЕ ДОРИ СА ... САМИТЕ ВЪПРОСИ, какви и как са формулирани точно те! И в тази връзка аз се питам още откакто се разбра за вълните бежанци към Европа (ако някой си спомня) следните неща: И как на времето КОНКРЕТНИ ВОДЕЩИ ЕВРОПЕЙСКИ ЛИДЕРИ И УПРАВНИЦИ ЗАДЪЛЖАВАХА УЛТИМАТИВНО ОСТАНАЛИТЕ УПРАВНИЦИ, ПОЛИТИЦИ И НАРОДИ, вкл. българите, ЧЕ ... АКО НЕ ПРИЕМЕЛИ ВЕДНАГА И БЕЗУСЛОВНО, УЛТИМАТИВНО ОПРЕДЕЛЕНИ КОЛИЧЕСТВА БЕЖАНЦИ НА ТЕРИТОРИИТЕ СИ, НЕЗАВИСИМО - забележете!- ДАЛИ ТЕ МОГАТ ДА ГИ ПОСРЕЩНАТ И ДА ГИ НАСТАНЯТ КАКТО ТРЯБВА, ДА ПРОВЕРЯТ И ИДЕНТИФИЦИРАТ ЛИЦАТА КАКТО ТРЯБВА В РЕАЛНО ВРЕМЕ... те не БИЛИ ТОЛЕРАНТНИ!?!?!?, НЕ СПОДЕЛЯЛИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ И ДАЖЕ ПОДЛЕЖАЛИ НА САНКЦИИ!?!?!?!?! Ето, това искам аз да попитам, и не само аз, всички европейски народи и граждани трябва да попитат съответните ВОЕЩИ ЕВРОПЕЙСКИ ЛИДЕРИ - те са неколцина, и имената им СА ПРЕДЕЛНО ИЗВЕСТНИ, как и защо говореха тези неща (и дори заплашваха), И КАКВА Е ТЯХНАТА ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ СА НАСТОЯЩИТЕ УЖАСНИ АТЕНТАТИ, УБИТИ И РАНЕНИ, И ЗА МАСОВЯ СТРАХ И УПЛАХ НА ХОРАТА И НАРОДИТЕ В ЕС!?!?!

Германците най-добре да бият шута на баба Меркел колкото се може по-скоро! Само тогава ще има някаква промяна. Депортация!

"Канцлерът Ангела Меркел ще прекрати лятната си ваканция на вилата в Укермарк" Значи мама Меркел е на почивка, а "децата" и вилнеят на воля из Германия. Май скоро ще и припари под д-то на тая кикимора.

Е, от какво се страхуват швабите? Нали, ходиха да им скандират WILKOMMEN по гарите на чалмите. Сега да си сърбат, акото дето сами го надробиха. Да си ги отглеждат със здраве сега и да не ни занимават с техните глупости.

Освен това шваби се домъкнаха до тук, за да протестират срещу тази символична телена мрежа на южната ни граница.

Абе гледам, откакто арабищата се развихриха да колят, Меркел никаква не се показа. А тя подрязвала храстите на вилата си.

Абе колко срува на България членството в ЕС и Нато????!! Колко е печели България от това челенство!!!!

печалбата е немско-американска защита от Русия и Турция ..

тази защита е вече на загуба на ЕС!!! Измисли нещо новото )))))))

Всяка година - по няколко милиАРДА ЗА 'наште'. ..добавете И фондо'усвояванията' ...добавете И парсата от Трафик/Керваниране То тез прогимназиища и лами четириколки - Откъде Иначе ?!

Германците толкова вече не искат да ги свързват с нацизма, че са готови да забулят жените си, да ходят на джамия и да обрежат децата си.....

Явно някой желае насила Европейския съюз да се разпадне....подплаши ли се Европа от тези джагали, мкраят на ЕС е на дневен ред...Англия явно предвиди това разпадане и браво!

Ако швабите се запретнат да намалят арабите, нали се сещате че ще ги набутат към България и Гърция. Гръкът може и да мрънка, но наш Боко ще ги посреща с червено килимче, белким някой негов партньор го потупа по рамото.

а може и отзад за аферим:-)))

'а доброутро!

Да си правят Фоксщурм ,и Айнзац и да не ни занимават с страховете си!

Какви отговори искат германците?! Ами, вземете нещата в свои ръце! Събудете се и Бундесфера да вземе съответните мерки. Май трябва някой да ви прочете бълг. народна приказка за "Тримата братя и неволята"! Която пък българите трпбва да четат всеки ден на закуска.

Да се въведе приемен тест за всеки имигрант - изяждане на 1 кило свинска шунка.

Тестът може да бъде подобрен с по една голяма купа свинска шкембе чорба.

шемата е много проста, трябва ново краино радикално течение в европа , след което ще мъ намерят и нов хитлер а накраят и дранг-остен. но този пут ще разделят атома и всичко ще си доиде на мястото.

Страх лозе пази, след като германците не вярват на техните политици, та ние ли да вярваме на тази дърта бабка-Мераклийска!

Голямо преселение на германци в Унгария, изкупуват имотите

Раздайте оръжие на населението, малоумници, защо в Швейцария може, а в Германия и България не може?

Хората , абе целият проблем не в Меркел е.... Целиян проблем идва зад океана ! Кой иска да вкара на всичкте така наречена "демокрация"? Кой иска да бъдете като стадо овце? Отговора е елементарен - това е САЩ! Всичките до един политик в ЕС , захапа кука на САЩ и няма къде да тръгне и ще пее само песента на САЩ! Това е истина!!!

германия има договор с фаш и е послушна овчица

Хората искат отговори,а Меркел отишла на почивка въпреки случващото се в последно време... Това показва,колко им пука на политиците за народа им...

номерът е стар ,чувал съм от немци ,че не популярни закони се приемат месец Август ,когато немците са на почивка и няма кой да реагира . Вярвам скоро в Германия ще приемат закон ,които при нормални обстоятелства няма как да мине и тогава всичко ще утихне, както си е било

От кво се страхуват пък тия сега - бабишкерата им докара толкова много лекари, инженери и секви специалисти, те кво очакват?!

да им пратим наш б.б , да ги поуспокои и приспи до следващия атентат !

Германците се нуждаят от събуждане и ако това не се случи скоро, ще доведат идеята за обединена Европа до тотален разпад, за първа радост на Путлер и за жалките продажни путлерофилчета в България :)

Май започва да те обзема страха...добре е да се вразумиш овреме гейче!