В Германия полицаи застреляха буйстващ афганистански бежанец

Полицията в централния германски град Фулда заяви, че е застреляла млад афганистански бежанец, който нахлул в пекарна в петък.

Обратно в новината

Коментари - В Германия полицаи застреляха буйстващ афганистански бежанец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много сте прости и ограничени

Докато не вкарат на лечение в психиатрията дъртата Меркел нито един чалмалия няма да си развали хатъра. Българи и тука ли искате да стане Германистан??? Ако имате тикви вместо глави кой ви е виновен??

След някоя година такива инциденти ще са скучно сиво ежедневие при тях , трябва им просто време за да свикнат и адаптират.

Я, германците почват бавно и мъчително да си спомнят добрите стари времена.Нещо лека полека ,започват да се отърсват от неолибералните внушения.Това все едно някой да ти дойде на гости и да почне да ти нарежда как да си подреждаш дома ,какво да ядеш,как да възпитаваш децата си , да натиска съпругата ти и ред такива ,които до момента бяха неглижирани и политиците когато им задаваха въпроси на тази тема ,гледаха с широко затворени очи.Лошото е, че ако ги "натират" от Германия да не ни ги изпратят на нас ,че нашите продажни,послушковци ,ако видят някаква персонална изгода за повече пари ,като нищо ще ги приемат

Що го гръмнахте бе? Що не го интегрирахте? За това ли ги поканихте - сега да ги гърмите? Ама ха!

...уу ха така !!..един примат по- малко !!

Бог да прости гладния, но горд Авганистанец който не иска да проси.

Я, фрау Меркел започна да вдява, че без кьотек нема да стане работата...Ама по-добре късно, отколкото никога!

Неее, не мислете, че афганския парапитек е терорист, просто е протестирал, че хляба е със силно препечена коричка а швабите го гръмнали.

Къде са амнести и БХК да сезират ЕСПЧ?Затвор за убийците на този младеж истрадал от сАвеЦките диктатори Асад и Кадафи!

Изведнъж ми се подобри настроението.

А, що ги гърмите? Така ли ги интегрирате? К'во стана с мултикултито (мултикултрализма)?

не само в германия и в щатите ги разстрелват като диви свине!! трепане му е майката!!;))

по всички по-нервни и непознати ли стрелят, защото мисля да летя тези дни до там, да не би да ме пушнат от "приятелски огън". Отколе се носи слух, че стриктният немец първо стреля, после пита "Кой е там?" Дано поне децата оцелеят.

Ако мислите, че Германия е разумна страна що се отнася до имиграцията, в жестока грешка сте. От тези 1.6 милиона, които пристигнаха, около 90% от тях не работят, вършат престъпления, гуляят по цал ден. Тази седмица излезе поредната новина, как сирииско семейство с 11 деца взима помощи в размер на 5500 евро на месец. Разбира се никой не работи. Германия си печата пари, глупавите германци работят, за да издържат тези навлеци вместо да имат повече деца.

Не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава....древна нашенска поговорка.

На запад взеха да се учат. Видят ли манго с геврек в ръка и го отстрелват. После мотивите неясни. А у нас .......

Да застрелят гордостта на Меркел,че ислямът е станал неделима част от Германия! Позор!

Младежът е правил това, което вероятно се прави в неговата страна. Откъде да знае, че срещу огнестрелно оръжие няма смисъл да хвърляш камък? Това е добър пример за успешна интеграция или по-точно какво си мислят имигрантите, идвайки в Европа, подлъгани от събратята си, че тук е Раят, в който само се ползва, без да се работи.

Ред! На немски се произнася - орднунг. Така се въвежда ред! Против съм срещу крайностите. Но, срещу непредизвикана агресия- без компромис! И без много приказки!

Това,ако се случи в България,всякакви евро организации по защита правата на малцинствата щяха да скочат.А полицаят щеше да е е затвора,но нали е в Германия-няма проблем.

А, бе , много скоро ( въпрос на кратко време е!). дойчовците ще разпалят и газовите камери...

А, те душовете в Дахау и останалите със сигурност са в изправност! Нищо, че с историческа цел...

И защо го наричате бежанец? Афганистанците са чиста проба икономически мигранти. Афганистан не е във война с друга държава.

Не е тероризъм, спокойно. Това са отделни случаи на хулиганство. Случил се някой невъзпитан, друг емоционален, какво толкова. Не е от религия или омраза към друга култура. Трябвало е първо психолог да го прегледа, после гинеколог да види да няма остеопороза. Има много европейски програми за превенция срещу насилието и против стереотипните социални роли на пола. Не са го стреляли нарочно, понякога оръжието изпуска. Да не правим ксенофобия от нищо.

тези бежанци се държат безобразно. Мислят чме ту ке цигански катун и всеки може да си прави квото си иска, да чупи витрини, да руши общежития у, да изхвърля държавни легла на пътя и да ги пали, щото нещо не му харесва, да се бият и да нападат полицията. На тези номера трябва да се сложи край със силови методи. Тук не е джунглата в Африка!

Може би е жестоко, но това е начинът за справяне с тази напаст. Повече такива случки с афганци и други навлеци за нагледен пример на останалите кадидат ''гости''.

Е,крайно време беше.Да не би полицаите да са получили някакви тайни инструкции да демонстрират повече твърдост преди народа да вземе нещата в собствените си ръце но да разгони и оялите се и неадекватни политици.

Какви мотиви може да има едно разбесняло се шимпанзе , когато започне да буйства !

Защо БХК мълчи ... Къде е толерантност в този случай.

В Германия поне полицаите им са си на мястото, за разлика от политиците. А в България щяха да го респектират с удряне по щитовете(както беше в Харманли) и нямаше да посмеят да го застрелят...:(

Ще им дойде акъла на немците ама подир сетне....

Е, може ли така!? Канят го на гости; казват му, че е добре дошъл; той харчи сума пари, за да им дойде на крака, а после го убиват!... Ами може да е нормално да чупи витрините... В Афганистан имат ли витрини? Германците трябва да са повече мултикултурни... А може би са му дали лоша трева?... Той е свикнал да пуши от извора...

Абе тия там у Германията, нямат ли си немски Хелзинкски комитет? Как така ще се убиват невинни афганци, изпълняващи традиционните си плменни обичаи по пресичане на държавни граници, замеряне с камъни, нападения и разбиване на частна собственост, както и осеменяване на млади германки? Оставка на Меркел, Шулц, Еврокомисията и НАТО веднага!

Уф, афганистанец няма как да бъде бежанец в Германия, може и да е получил някакъв хуманитарен статут според Конвенцията за бежанците но не и като бежанец тъй като по начало не отговаря на изискванията да бъде признат за такъв... а иначе си е най-обикновен икономически емигрант;)

Да ги отстрелват като дивеч!!!!!Всеки ден!!!

Да се стреля срещу невъоръжен човек е признак на немощ.

...Браво най-после добра новина от Германия!!!

"Млад бежанец" казват.А защо не терорист с фалшива самоличност? Всеки афганистанец може да отиде при Ма ма си Мер кел и да каже, че е непълнолетен и са му " откраднали" документите.В Афганистан няма никакви регистри да направят справка.След това отвлича с няколко аверчета терористи като него един камион, застрелва шофьора, слага му пистолета в ръката и посред суматохата на атентата се скрива.Медийте на Сорос съобщават, че шофьора е извършил атентата и германците се успокояват до следващия терористичен акт извършен от " психически нестабилен младеж". Това е либералната демокрация.

Браво.Да буйства в Авганистан.

Не са ли ясни мотивите? Ами алах акбар.?

Не си далеч от истината. Публичното убиване с камъни (stoning) на жени, обвинени е нещо си (често няма значение какво) наистина е традиция там. Какво да правиш, да бъдем културно толерантни към тези хора.

Не в Афганистан, а в Иран, в Афганистан ги застрелват.

В такъв случай са нарушили културните му традиции. Накъде върви света, след като дори в Европа човека на може да си помята камъни по други хора, както това са правели дедите му!?

БЕХЕКА спи тука. Да се разформирова и и зпрати в Германия

а браво утепали туземеца

NA

Не са го разбрали! Той е искал да спаси хората! В Авганистан е бил спасител! Помислил е, че ги атакуват и за това е счупил прозорците.... Етнически особености :)

Нападнал пекарна, бил е гладен. Точно афганистанците имат желание да работят, но не в Германия, защото не знаят езика, а в Англия.

А това просто нямаше да се случи ако този "младеж" не е бил допуснат в страната. Впрочем авганистанците от чия война бягат?...................

Там няма война а американска демокрация, което е същото

Там има и български контингент, който също участва в демократизирането, ясно как се справят, щом преминалите през Европа милион гости на Меркел са в по-голямата си част афганистанци.

бягат от тяхната си война. Талибаните воюват с официалното правителство, както и с чуждите военни контингенти там. Естествено, страдат най-вече цивилните.

Дори и причините да са били мангалето да се нахрани, правилно са постъпили, че са го свитнали. Нека всеки тъмнозелен нехранимайко знае, че това го чака при всяка негова проява на агресия!

Афганистански бежанец; Мотивите му, както и обстоятелствата около нападението, са все още неясни Изключително трудно е да се сглоби пъзелът :(

браво така и се прави в нормални страни !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!