Климатични промени ще предизвикат масово преселение на хора

През следващите няколко десетилетия хората от Близкия изток и Северна Африка ще търсят спасение в Европа заради драстичните климатични промени в страните си.

Обратно в новината

Коментари - Климатични промени ще предизвикат масово преселение на хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Климатични промени .. дрън - дрън. Тези бежънци видяха че ЕС толерира паразитният им начин на живот и търсят ха хляба мекото - развити държави в които да паразитират и въртят далавери на спокойствие. А гламавите Европейци да им вдигат данъците за това все повече и повече. И това ще продължава докато не се появи нов шикългрубер , тогава пещите отново ще подгряват.

No zashto ne otiwat na iug, a trygvat na sever, kym Evropa?

Отидох в САЩ и приех правилата им! (Не са никак трудни за спазване.) Но искам едно-ако някой иска да дойде в България- ДА БЪДЕ ДОБЪР ДА ПРИЕМЕ НАШИИТЕ ПРАВИЛА!!! Чужди правила-до държавната ни граница!

как ги измисляте тия глупости бе?? че то това няма да е в следващите десетилетия !! от втората световна насам е тъй!!

Територия се пази по един единствен начин. С оръжие и кръв. Всичко останало са празни приказки на изкуфели загубеняци.

основния проблем на земята е безконтролното размножаване в африка и южна азия и ислямския екстремизъм -това е !

Ако започнат да натякват на африканците-хайде, вие ставате за климатични бежанци, обезателно да ги посъветват да се насочат към Южна Африка-там климатът е прохладен.

А масовото преселение ще предизвика още по-големи климатични промени, защото едни места ще се пренаселят, а други ще се обезлюдяват. По-сложното е с пренаселването, защото там ще се концентрира по-голямо ползване на вода и енергия, което ще изисква или доста скъпи нови решения, или известни лишения за ползващите и т.н. Още преди около 35 години имаше статии в едно списание Спектър, че около 2020 - 2035 г. войни ще се водят заради недостиг на вода. В това отношение, стига да опазим България без презаселване на големите градове, ние бихме били относително добре осигурени.

Споко, няма да се стигне до там. Бъдете оптимисти - ще изпукаме преди това! Поровете се из нета да видите какви вируси и бактерии пренасят мигрантите. В кои страни от ЕС какви случаи са засечени, само ще ви кажа, че случаите на бактерии, резистентни към антибиотици са се увеличили в пъти! Достатъчен е един такъв вирус/бактерия да влезе в Европа и айде у лево!

ПОЛИТИЧЕСКИЯТ КЛИМАТ НА РОЗЕНКРОЙЦЕРИ И МАСОНИ ИМ ПРЕЧИ

"Климатични модели навеждат на мисълта..." А защо не написахте, че на всеки 5 години "навеждат" климатичните модели, щото мислите, на които навеждат, не съвпадат с реалността?

Това са жалки опити на световната мафия да оправдае организираното от нея нахлуване на ислямски имигранти в Европа. Един вид - по-рано или по-късно - свиквайте.

2050 е много далече, няма да съм жив да видя

Бъди оптимист бе друже. Не е толкова далеч.

Добро утро ще се сетите ! :D Войни винаги е имало... но това което наистина е карало хората да бягат... са климатичните промени! И Сахара не е била винаги пясък открай до край!

Че война се преживява. Ще се скриеш, ще избягаш, пък ще се върнеш. Ама като ти пресъхне кладенецът...

Предстои и ПЪЛНО ПРЕСЕЛЕНИЕ НА САЩ , в Европа . САЩ просто ще бъде залята ! НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА УЧЕНИТЕ ,НО ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ , МНОГО Е БЛИЗу.

Дано скоро ги залее та да дойдат в БГ да се молят за работа както нашите гастърбайтери им робуват. Тогава ще видят кон боб яде ли. Ще ядат и корени не само боб.

Основният проблем на Земята е безконтролното размножаване на човешкия вид.Всеки искат от ресурсите на тази Земя и като не получи това, което очаква, хваща оръжието .И тогава вредите за природата стават колосални. Никой не иска да го признае,защото намалението броя на хората ще е вредно за печалбите на бизнеса.

"През следващите няколко десетилетия хората от Близкия изток и Северна Африка ще търсят спасение в Европа заради драстичните климатични промени в страните си." Хахахаххахахахаааа Така ли да му викаме вече, климатични бежанци.

Абсолютни лъжи. Обещанията,че ще ги хранят,лекуват, и настанят в нови домове, ще им дават пари без да работят са причината за нашествието на орките. Дори един каза,че и нова кола му били обещали.

Поредна Соросоидна лъжа. Знаем истинските причини.

Значи климатолозите от института "Макс Планк" по химия са на Сорос хора ли? А климатолозите в БГ?

за пари всичко пишат вече хич не се и учудвай ...въобще не го знам тоя институт, не съм го чувал може би си вдига рейтинга на гърба на бежанците и Динко ямболския ...ама тея бръщолевеници не заслужават сеериозно внимание

А да се замислят да спрат да се размножават безсмислено и многочислено като хлебарки??

ЕС, не донесе никакви особени преференции за нас, а допринася за разцвета икономиката на Германия. За нас градинките и гурбетлъка за тях разцвета на икономиката. Градинки и магистрали има, но хора не останаха. Има само едно спасение, кръгом към Русия иначе ето тези тълпи гонени от климатичните промени, ще ни залеят и претопят.

Какво значи и как го разбираш това "кръгом към Русия"?

Е.С, не е ли един СССР, комунизма преди и неолиберализма сега са еднакво вредни, за България. Преди беше интернационализъм сега е глобализъм. Трябва да призная, че разликите са в полза на миналото. Без война си отидоха поне един милион българи, не коментирам причини само факти.

Да очакваме ли бежанци от Израел тогава?

Браво, Мммм ! Дано всички усетят иронията във въпроса ти. Израел също е в Арабия, но израелски "бежанци" няма - има само арабски. Израел също е в пустиня, но изглежда като градина за разлика от това наоколо.Значи въпросът е не в природните дадености, а в манталитета на съответните човешки популации.

Да пътуват в посока Южен, а не Северен полюс...

Незнам от къде я преписахте тая статия, ма само слабоумен би се вързал на глупостите в нея.

Тази статия ми прилича на нов вид покана към преселниците от Африка към Европа. Защо към Европа, а не към Южна Африка? И климата там ще им подхожда! Но няма кой да им предложи социални помощи за да живеят на гърба на другите. Тези тълпи търсят лесен живот в унисон на техния чергарски манталитет, като кукувицата, която снася яйцата си в чужди гнезда.

я камилара... Глобално затопляне ...ами ние се санирахме. Метеролозите за утре не могат да предвидят времето ,та за след 50...та 200години.

Оня ден имаше важна климатична промяна в сирийски бежански лагер, в Сирия, близо до турската граница. Имаше Климатичен ракетен обстрел. Много се задържаха хорицата там, без да напират към Европа през Турция

защото там популацията намалява и има недостик на работна ръка, пък има и територии с високо надморско равнище, та сигурността и благополучието им е гарантирано.

Дали е само екологична причина или и капиталистична причина?

Те и Българите и Румънците се преселиха, ама не беше климата виновен или ако ще е климата поне пишете че е политическия климат в основата.

Не е необходимо да си някой виден климатолог от някой престижен институт (как само видно и престижно звучи!) за да разбереш, че планетата е точно като един жив организъм - тя може да боледува по същия начин. Както има чисто формална медицина, която се бори само със симптомите, а не с причините (както трябва да бъде, всъщност), така трябва да се подходи и към планетат и нейните (евентуални) бъдещи климатични промени. Това засяга всички нас.

Уважаеми колега Петров. Аз бих препоръчал клизма.

да идват.... но първо по една вазектомия и тогава

О, да! Ще им го обясним и съм сигурна, че ще последват препоръките ни, преди да тръгнат към нас!

тя и сеголен роаял така излъга французите за бройката на климатичните бежанци и после се наложи да се извинява -айде стига с тези измислени манипулации и внушения- а евреите що не напират към европа -те живеят при същите климатични условия там!

Ще дойде време и те ще напират. Като им врътне Америка кранчето, там ще стане по-лошо от Сирия.

Казва му се прозорец на Овертон. Който не знае какво е - да пита чичко Гугъл.

ХАЙДЕ СЕГА ПЪК КЛИМАТИЧНИ БЕЖАНЦИ! КАКВИ СА ТИЯ ВНУШЕНИЯ?? ПО-БЪРЗО И ЛЕСНО ДА СЕ ПРИМИРИМ С ПЛАНА ЗА ПРЕТОПЯВАНЕ НА ЕВРОПА НА САТАНИСТИТЕ И ЦИОНИСТИТЕ ЛИ???

това са силно преувеличени методина пропаганда за приемане на бежанци -като им е толкова зле защо се размножават свръхдозирано -а ние тук умираме заради тях -срам позор от кирлива пропаганда и манипулация

Каква пропаганда виждате в едно предупреждение да се подготвяме за нашествие на 1-2 милиарда човека?! Каква пропаганда може да ви убеди в това...?!

И какво ще ги правим? Повечето идват, защото някой ги е излъгал, че в Европа текат реки от мед и масло - греби и яж, без да работиш. И като разберат, че не е така, какво ще стане?

А, хемароидите ще увеличат много кратно преселението!

В Европа също ще става по-горещо, най-добре да се насочат към Сибир.

Кой ще ги пусне там.

Кой ще ги спре?

хубаво, но там дали ги искат, май не се чува такова нещо ;)

Това е описана отдавна и не е предположение, а неизбежно бъдеще. Дали след 10 или 20 години - зависи само от нашите действия. Тогава ще има преселение в епични мащаби, пред което сирийските бежанци ще ни се сторят като ваканционна разходка. Пълната безотговорност към климата си има цена и просто идва времето да я платим.

Така приказват, ако мине номера

Това ми прилича много на кадрите от цунамито в Индонезия - хора, които стоят на брега, виждат приближаващото цунами и докато не ги залее - не вярват в него и не бягат да се спасяват.

Как са пазени преди границите ? без огради , стени , вишки и тем подобни. " Ханът и писарят обхождаха границата, спираха на всеки монолит, пещера, километричен камък, -пиши Кур и да се махаме, нареждаше Ханът, съседните племена забелязваха надписа и съответстващия му знак и обръщаха обратно в див галоп, обзети от ужас, те знаеха че започва земята на Българите..."

През следващите няколко десетилетия хората от Близкия изток и Северна Африка ще търсят спасение в Европа......... Първо те трябва да спрат да се размножават в "геометрична" прогресия, да започнат малко от малко да се ограмотяват и да станат хора от 21 век, а не религиозни фанатици от 14 век, и тогава, както се казва за всеки ще има място под слънцето. В противен случай където и да отидат , и в Европа и в Америка всичко ще го осерат и превърнат в един световен Кенеф, чиито зловония ще бъдат по-страшни от Климатичните промени.

Аха, ако правилно съм разбрал, бежанците не идват заради поканата на Меркел и продължаващия хаос по бежанския пробелм, а зараси климатичните промени. А НАТО в Афганистан облаци ли гони или демокрация въдворяваше, а в Ирак, за Либия няма да питам.......... мажите ни ските, че и масло не слагате.......Оня и той само за климатични проблеми говори, а през границата ни минават не само облаци......ами пратете ДАНС я на Балинска, или на Десито Банева, по- добре на Станулката.....ревизия на облаците...

Когато си колонизирал и грабил векове в Африка и Азия колонии-ще ти дойдат мигранти на гости завинаги.

Аха, явно се установява Нов Световен Климат - съкратено NWO.

Съсипахте човечеството - Европа, вие негодяи африкански американци.

Ефективни укрепления огради по 5метра и снайперисти за успелите да прескочат ще решат проблема ефективно и за дълго! Поколението от края на 20-ти век е последното което ще запомни земята такава каквато е била. Бъдещето ще е мрачно и съпроводено с много смърт, докато земята не се изчисти от алчните малумни изчадия представящи себеси за богоподобни! Ако тези които остават се върнат към природата и заживеят в хармония с нея ще оцелеят. Другите ще се оттекат бавно в каналицацията на историята. Амин!

Така можеш да спреш 50 - 100 хиляди. А 500 милиона?

хаха Би ли ни разказал за твоят природно-хармоничен начин на живот?

Не знам нарочно ли ни манипулират или си е просто невежество, но със сигурност знам че някой печели от тая работа като продава квоти въглеродни емисии. Но проблема не са въпросните емисии , тези емисии служат за храна на растенията и дърветата , които от своя страна отделят кислород. Що се касае за топлината, тя се повишава от друго, а именно от повишената слънчева активност, пороите протони образуват огромни потоци вливащи се през северния и южен полюс в Земята , влизат в ядрена реакция с отрицателните частици в ядрото на Земята и образуват нова лава !!! Оттам и топлината и вулканичната дейност, нарастваща паралелно на слънчевата активност и земетресенията и нарастването на Земята.

Доста глупости си написал!

Бегайте в Русия бе, мушмороци - там тече мляко и мед. Руската душа е широка, а освен това другарят Путин е най-добрият другар на света.

Мислим да те изпратим в родната ти Турция. В Диарбекира, там е готино

Когато си колонизирал и грабил векове в Африка и Азия колонии-ще ти дойдат мигранти на гости завинаги.

Да де ама ние сме на пътя им. Все пак няма да се даваме.