Германското правителство одобри военната мисия в Сирия

Германското правителство одобри участието на въоръжени сили на страната в кампанията срещу "Ислямска държава" в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Германското правителство одобри военната мисия в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Урсула е кристален демагог. Ккаво излиза: Франция не може да опази самолетоносача си в Средиземно море понеже ИД имат надводен и подводен флот!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ще обучава част от армията на Асад без да го питат. Е как ще стане това. Ще отидат до казармите на сирийската армия и ще почнат да обучават армията на Сирия. Интересно как ще стигнат до казармите без да получат разрешение от Асад!!!!!!!!!!!! Само от тези две дреболии става ясно, че мисията на германия е друга и то не човеколюбива. Да не забравяме, че където има германски войски има и световни войни. Казах!

де що има държава от Европа и други части на света (като САЩ , Саудитска Арабия и други граничещи или не със Сирия държави например) да трупат войски и да използват каквото си искат оръжие в тази Сирия ще остане ли необстреляно място?! Всички тези чужди интереси разоряват страната и народа й, но на кого ли му пука за тях. Важни са само интересите на "силните на деня" и всеки от тях иска той да е този който да диктува какво да става в Сирия и кой да я управлява, в негов интерес разбира се, както и всички останали в този побъркан от алчност свят да слушат само него. Сигурно е само едно, а то е че създадената от чужди държави хуманитарна криза в Сирия не е предмет за обсъждане и решаване от тях, а заливащите Европа "бежански" вълни са средство за политически игри и фансово оправдание на вършените в Сирия зодеяния от претендиращите че са демократични страни.

Всички се запътиха към Сирия. И британците ще отидат. Едва ли точно ИД е цялата причина.

да,повтаря се историята от втората световна.открива се втори фронт за да се помогне на руся в борбата с/у идил. и,когато дебаркира международната коалиця в сиря няма да има сапротива от стана на (бунтовниците) за да се завземе колкото може по-голяма територя преди русите. елементарно но,демократично..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много грешки направи А.Меркел, но в Германия все още има умни глави,които ще я изведат от блатото.Самата Меркел отчита грешките си ,но стореното е факт вече.Но военната намеса е правилна-колкото повече срещу ИД-толкова по-добре.

От какво ще защитават самолетоносача? От авиация на ИДИЛ? От флота на ИДИЛ? Нещо не се сещам за такива на Дсеш... Или се очаква да се формират такива?

Скоро в Берлин май ще има "ноща на дългите ножове", а Меркел се опитва да угоди и успокои Оланд-нали са приятелчета. Май че германците имаха над 1200 военни в Турция с някакви ракети-къде са те,постоянно се оплакваха,че турците не ги бръснели за нищо и от хигиената.

Е КЪДЕ СЕГА фелдмаршал Ервин Ромел, известен като Пустинна лисица. ? КАКВИ ГЕРОЙ Е РАЖДАЛА ГЕРМАНИЯ !

имаха, но ги похабиха, не срещу който трябва....

...ЕВРОПЕЙЦИ !!!!Млади здрави араби ще си пият бирата в Германия ,а германците ще умират ,за да ги освобождават !!!!Къде е логиката ,ЗАЩО НЕ ОБРАЗУВАТ ОТ ТЯХ ВОЕННИ ФОРМИРОВАНИЯ ,ДА ГИ ВЪОРЪЖАТ И ОБУЧАТ И СЪЩИТЕ ТЕЗИ ТАРИКАТИ ДА ГИ ВЪРНАТ ДА СИ ...ОСВОБОЖДАВАТ РОДИНАТА ????????????????????????

То онези са си въоръжени и си действат по план. Тях никой няма да ги закача.

Уши е суетна кокошка, която се ласкае от огромното присъствие на мъже около себе си. Немската Уши е от качеството на нашата Бъчи.

Нещо военният и външният министър си противоречат. Как ще работят с армията, без да работят с Асад? Или ще ги приемат в редовете на Бундесвера? А после - право в Идил?

Wenn die Soldaten durch die Stadt marschieren...

Тия леваци да не вземат да свалят съвсем случайно още някой и друг руски самолет. Тогава джихадистите ще им се смеят, че вместо срещу тях воюват помежду си.

ЕС,В ТОЗИ МУ ВИД,Е УРОДЛИВО И НЕ ЕФЕКТИВНА ОРГАНИЗАЦИЯ!!!НУЖНА Е РЕФОРМА КЪМ НЕЗАВИСИМОСТ ОТ САЩ,ИЛИ РАЗПАД!!!

изпращат помощ на Ердогад

Хем боли, хем сърби... Това, ако някой има идея как ще се случи? И кои демократични сили ще дойдат на власт? ""Работата с военните сили на Сирия трябва да се случи в един преходен период, когато е ясно какво ще се случи с Асад", посочи фон дер Лайен, изключвайки директно сътрудничество със самия президент на Сирия."

Урсула ли е новият Ервин Ромел , историята се повтаря , но само като фарс!

Урсула на Ервин Ромел на малкия пръст не мож му стъпи...

Урсуло ма, досега им викахте "гял бурда", а сега "гитти пикай гялмеди"! Да не слагаме немския флаг по Фейса?!

Преведи на български.

Турският не ми е силата, но смисълът е: Досега им викахте "добре дошли", а сега "отивайте на майната си"!

jingiby

Deutschland, Deutschland über alles, Über alles in der Welt...

Немците, като членове на НАТО, подкрепят ИД. Сега уж щели да се бият срещу тях ?!? Сигурно, когато немските войски пристигнат половината ще отидат на страната на ИД, а другата половина ще са за Асад ... все пак да се запази баланса.

що не пишеш в немски сайт мнението си...

Володя, спирай крана за Европа. За една седмица прогнилите ЕС и НАТО се разпадат

спря и крана за Индия..Всички кранове вече са спряни, пък светът не усети ...

Алооо, Меркел! Последно, ще ги целуваш ли мюсулмангалите или ще им пращаш войници? Бъди последователна, п*тко тъпа!

самогона.

Къде тръгвате- ще ви избият като хитлеровите аскери.

авиобазата на русняците в Сирия.

Хайде г-да, постройте няколко концлагера и мятайте адските рязани изчадия в пещите! И Бог да Ви благослови!

Бундесверът да си направи сметката, че от Сталинград до Берлин са 2 700 км. Руснаците ги взеха с водка и сланина и ЗИС 5 без задни скорости. А сега????

поточна линия за зис-5 .. и ушанки за действия в южните страни.

Колкото и странно да звучи ИДИЛ като понятие е лишено от смисъл. Съпоставянето му с УМЕРЕНАТА ВЪОРЪЖЕНА опозиция не само буди учудване, но и показва РАЗЛИЧИЯТА м/у тези два субекта! Ако се вгледаме в ИДИЛ който действа на територията на Ливан ще констатираме, че ТОВА СА БИВШИ ВОЕННИ ФОРМИРОВАНИЯ ПРЕДАННИ НА УБИТИЯ "ДИКТАТОР". Същата е и ситуацията в ИРАК! Там ИДИЛ са въоръжени формирования подчинени на убития "ДИКТАТОР"! Това обяснява и нежеланието на рашъните да атакуват тези формирования на ИДИЛ! За да не допусне грешките в Ирак и Ливан швабите са решили да влезнат в контакт със сирийските войски които воюват в момента заедно с рашъните. ИНТЕРЕСНО Е КАК ЩЕ СТАНЕ ТОЗИ НОМЕР БЕЗ УЧАСТИЕТО НА РАШКИТЕ?! ИЛИ ТЕ ВЕЧЕ СА ОТПИСАЛИ АССАД, ИЛИ ШВАБИТЕ И ФРАНСЕТА СА ЗАД ГЪРБА НА САЩ СА ВЛЕЗНАЛИ В КОАЛИЦИЯ С РУСИЯ?! АКО ПОСЛЕДНОТО Е ВЯРНО, ТО С НАТО ВСИЧКО Е ПРИКЛЮЧИЛО!

Айде пак за ленд-лийза! Прочети го ти, и ще видиш че СССР получи 10 милиарда в помощи, докато Англия получи 20 милиарда, а Франция- 3. И въпреки това, 80% от загубите на вермахта бяха не на западният, а на източният фронт. Вашите приказки за ленд-лийза ме карат да си мисля за една историйка: в един град се появил разбойник. Нападал, ограбвал и убивал хора. Никой не смеел да му излезе насреща. Накарая нападнал един човек, но озни след голяма борба, в която самият той пострадал тежко, победил разбойника. Хората заслужено го наградили, но тогава се появили хлебарят, обущарят и шивачът на града. Те казали: цялата заслуга е наша, защото ние му продадохме хляб да яде и му направихме дрехи и обувки да носи. И накрая- ти ако не знаеш кой победи немците, те си знаят. За това всяка година на 9-ти май, немският канцлер си събира дрешките в едно куфарче и хваща самолета не за вашингтон или Лондон, ами за Москва.

точно това викам. хайде със здраве!

Нещо много , се разбързаха всички ,и забравиха за умерената опозиция.Явно никой не иска да седи в страни ,когато баницата почне да се дели.Гиди мишоци натовски .Бяха решили като през ВСВ ,да се намесят когато всичко е решено /става въпрос за американците и вторият фронт/.Ама то ,сега цялото НАТО ,нали има за вожд и учител "великата" задокеанска демокрация .

то много държави тръгнаха да искат да воюват с ИДИЛ. Руснаците вече се справят, вие сте ако ви пуснат. Нали знаете историята, кога се откри втори фронт? Когато вече войната свършваше, че да има много на масата за победители. Е, сега сигурно ще са по- умни русите и Асад, ще ви пуснат само до под масата. Не съм русфил, но и да пишете минуси все тая. На историята минуси не се слагат

Армията на Асад, дори значително намаляла през последните 3-4 години на война е около 120х. Много ми е смешно, Германия с разузнавателните си самолетчета е хилядата човека, каква ударна сила ще са. Вероятно ще се опитат да играят роля на жив щит, че да защитят от руските бомби някой друг убиец-психопат от "умерената" им опозиция.

Немците имат най-старото сътрудничество с джихадистите, по-старо и от ЦРУ! Създателят на Мюсюлманско братство е бил голям почитател на Хитлер и му е помагал.

Вермахта го нема отдавна, така че забрави, Германия във военно отношение е лилипут!

ТРЯБВА НОВ СВЕТОВЕН РЕД. 1. ООН СЕ РАЗПУСКА. 2. ЕС СЪЗДАВА СОБСТВЕНИ СИЛИ ЗА СИГУРНОСТ. 3. САЩ ИЗТЕГЛЯТ ОКУПАЦИОННАТА СИ АРМИЯ ОТ ЕВРОПА. 4.ВСИЧКИ МИГРАНТИ СЕ ВРЪЩАТ ПО РОДНИТЕ СИ МЕСТА. 5. ТУРЦИЯ СЕ ИЗКЛЮЧВА ОТ НАТО И НЕ СЕ ПРИЕМА В ЕС. 6.АРАБСКИТЕ ДЪРЖАВИ СЕ ДЕМИЛИТАЗИРАТ.

A защо изключваш Tурция от HATO? Kои си ти? Tурция е една от първите участници и създателки на HATO, плюс именно Tурция ви лобираше преди приемането ви в HATO !!! Tова твоето кажи ми сега на какво прилича?

на мен ми прилича на свободно мнение, което пречи единствено на диктатори и терористи.

Не желаем да сме в един отбор с ислямистите и психясалите диктатори като Ердоган.

Аз съм ЗА ако първа точка се осъществява, когато са изпълнени остналите 5 точки.

Това направихте и в бивша Югославия.

ООН да осъди Германия за нанесените щети в Сирия. Какво ще правите там, да делите баницата накрая?

Агресори, вие не отивате с добро сърце в СИрия!

германското правителство действа както винаги хаотично и без никакво понятие. пращат войски, но без да знаят конкретно с кого ще воюват, нито на кого ще помагат с данните събрани от самолети при положение че на практика няма нужда от тях. само пръскане на поредните милиони за сметка на данъкоплатците си. както бе напълно излишно това пръскане на 6млрд за тази година и 20 млрд догодина, както и подаръка от 3млрд за диктатора ердоган, който е "добър диктатор", както има и умерени главорези. най-лошо впечатление направи изказването на блондинката-министър, която твърдо заяви, че "еднно бъдеще с асад няма да има". голям пророк се извъди и тя. същото може да се каже и за ес - с политици, като вас ес няма да го има. което е вече факт.

Какво да очакваш от това социалната министърка да стане министър на отбраната,освен да дрънка глупости. Тая защо си мисли,че Германия е някакъв фактор във военно отношение.

Дребен въпрос: Против кого ще воюват тези немски войници? Против "умерените терористи" или против обикновените терористи? Как е възможно да има ООН и Германия да изпраща войски в суверенна държава, без настояване от самата държава..? Ама какво питам, като това вече е утвърдена практика..

германия ще участва със самолети за презареждане и с торнадо, което ще прави весели снимки на/с джихадистите. все още никой не знае на кого ще бъдат давани тези снимки. няма по-вредна коалиция за европа от тази коалиция. балканите и "бившите" източни страни го изпитаха просто на гърба си, където хората сами се нуждаят от помощ. инак сте напълно прав за дребните си (иронично казано) въпроси. някой може ли да направи сметка колко струва на бюджетите на страните от ес тази "уелкъм" (вкл и увеличените сметки за "сигурността", както и тайните сметки, които не се появяват никъде) политика и какво можеше да се направи с тези пари?

Както вървят нещата с ислямизацията на Германия, скоро ще се наложи германците да се преселят в христианска Сирия. Това явно ще е челния отряд за опипване на почвата.

Вечния кръговрат на историята, а? И след 1000 години потомците на сирийските готи отново ще заселят Европа?

"Работата с военните сили на Сирия трябва да се случи в един преходен период, когато е ясно какво ще се случи с Асад" - какво ще се случи?! И него ли ще обесите?!?! Дали народа на Сирия ще позволи?!

Германия с 80 000 мижава армия и с половината негодни самолени на ВВС ще воюва срещу ИД, смех та смех. Германия, която изтреби 14 милиона от червената сган на сталин през ВСВ отдавна я няма!!!

ПУТИН СЕ СЪГЛАСИЛ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА КЮРДИСТАН ДА СТАНЕ КЮРД ОТ ГЕРМАНИЯ .... ОБАМА И ТОЙ :)) ... ЕРДОГАН И ТУРЦИТЕ ЩЕ БЪДАТ КЛЕЦАНИ ЯКО :)))

Най-после и Вермахтът да се включи в бойните действия.

Франция праща най-големия самолетоносач в Сирия и сега ще им раскажат играта. Наперени, надути и като стигнаха брега на Сирия и ау имаме разстройство тия дни ще го ударим болнични. Те руснаците ще свършат работа.

в случая става въпрос за конкретни неща и не бива да се плямпа както са свикнали политиците...само че те друго не могат. и още, когато жените почнат да обясняват как ще се сътрудничи с една армия без да се сътрудничи с неиния главнокомандуващ се чудя знаят ли за какво говорят или си мислят, че обсъждат плетиво на една кука.

Лицемер-Тъпанар-Лицемер-Тъпанар в едно общо - Европеец!

и не го питай отде му е религията и азбуката. Той нема спомен.

от Византия. други въпроси имаш ли?

Германското правителство одобри военната мисия в Сирия. Моя съвет е да не ходите в Сирия, тя е в Германия и скоро ще усетите. А и така ще си оголите гърба а Турция много обича отзад!

твърди, че и тя обича отзад, въпреки картите.

Както майка ти?

Думи и само думи. И тия ще се борят с идил колкото и оня свирчо франсето.

ГЕРМАНСКАТА АРМИЯ ДА ПРОВЕДЕ СУХОПЪТНА ОПЕРАЦИЯ САЩ ДА ОСИГУРЯТ ИНФОРМАЦИОННО ЗАТЪМНЕНИЕ А РУСНАЦИТЕ ВЪЗДУШНО ПРИКРИТИЕ ПОСЛЕ ВСИЧКИ ДА СЕ ДЪРЖАТ КАТО ХРИСТО БИСЕРОВ - НЕ МОЖЕ БЕЗ БЪЛГАРСКО НОУ ХАУ ВСЕ ПАК

"Работата с военните сили на Сирия трябва да се случи в един преходен период, когато е ясно какво ще се случи с Асад"...чакайте си като нямате друга работа. САЩ ви разрешава да действане извън границите на Германия и НАТО. Значи ли това, че Германия вече не е колония? Едва ли.