”Не” значи ”не”: Германия промени дефиницията за изнасилване

Германия ще промени из основи днес определението си за изнасилване, което досега беше по-рестриктивно, отколкото другаде.

Обратно в новината

Коментари - ”Не” значи ”не”: Германия промени дефиницията за изнасилване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трябва а се спре стази мелодрама за изнасилване изнасилвачи и изнасилени. Всеки му се ебе, но не всякога! Да погледнем в обкръжаващия ни свят! нека видим лъвовете - та те убиват децата на лъвицата но не я насилват! правят секс едва когато се разгони! Да погледнем котките кучетата, .... има опити, да! но не са крайни. Така е и при хората, но има изключения. Изключенията се отнасят за болни хора, сексуално вманиачени, депресирани. нека си пожелаем следното: държавата да създаде по крайни мерки за всички форми на насилие, мерки значително по-яростни и безкомпромисни аналогични на тези за убийство.

Те ако кажат ДА веднага, малкият ще спадне веднага.

Да си развържат кесията и да инвестират в гостите си, които поканиха- а по - добре да прокарат обща политика на ЕС за инвестиране във всички видове роми. Сега този проблем ни обединява с немците и може да се поизхарчи некой лев

Nqkoj si

А някой отчете ли факта, че при жените в по-голяма част от случаите НЕ всъщност означава ДА, ДА...

В епохата на "третия пол" и наплива на мюсюлмани, трябва да се формулира и изнасилването на момчета и мъже.

"НЕ", значи "НЕ"!!! Кога ще го разберат политиците?!?!

Феминистките ще пометнат. Или поне ще се разкрещят, че този закон ги изнасилва.

Не знам за Германия, но наши българи, живеещи в Белгия разказваха, че децата в у-ще имат час по толерантност. Орките ги гърмят и убиват, а те учат децата да са толерантни. Европейците са окончателно изтрещели. Май иде времето на нов Хитлер!

Да, има такива часове и в Германия. Смятам, че са много полезни. Нивото на агресия в България е несравнимо по-високо. Саморазправите на пътя са показателни.

Мдаа, днес смекчават дефиницията за изнасилване, утре за убийство, педофилия, грабеж ... И накрая става като при нас ...

Не я смекчават, а я втвърдяват.

А, нека накарат орките с които се напълниха да приемат едното "Не". Тия с векове са научени, че жената е нищо, пък те сега да видим как ще ги превъзпитат. Приятели от Германия говорят страшни неща, вечер след 22ч. не смеят да мръднат от къщи, защото ония се разхождат на тумби и полицията не смее нищо да им каже, има насилие и над деца, но за това се мълчи, така е казала Меркел, а тъпите немци търпят.

Германците съвсем са изтрещели. Въпроса е да има превантивност. Защото след като се счупи стомната пътища много. Така че почвайте масово изселване и връщане по домовете и никой няма да посмее да прави зулуми. Не знам в Турция да има такова масово изнасилване и т.н. че турците не прощават а направо режат каквото им дойде на ума. И са прави.

А как ще се възприема от съда фразата :"моля те, извади го по-навътре"?

Ще се възприема също както и фразата:"Вкарай само втората половина".

Както са тръгнали нещата, може и да задължат да има свидетел на половия акт, който да удостовери неговата законност. А може би и нотариус ...

тия продължават да ме изумяват? Май шнапса им иде в повече.

той си е чикиджия т.е. онанист и без шнапс.

И ние на топлофикация й викаме - не, ама тя от дума не разбира. На Фандъкова също й викаме - не за билетчето, ама тя е глуха. На политиците отдавна им казваме Не, но те продължават да ни изнасилват по всякакви други начини.

Това си е явно закон на гръцките шпиони. Тази на площада казвали НЕЕЕ ама нали пришълците дошли от Гърция та всичко си било наред.

Към закона ще има ли стандартен формуляр за съгласие за сексуални действия? ...да си подготвим няколко и да си носим готови за подпис, че да няма после съмнения дали е било "да" или "не"...

Германките да внимават по нашите плажове, защото много немски не се знае , но знаците с глава "Не" и " Да" са си точно на обратно.

Германките спешно да научат чужди езици и когато ги изнасилват да казват НЕ на всички езици, защото изнасилвачът може да не ги разбере. ;) Представям си какъв цирк ще стане сега в съда. Имигрантите ще казват, че не разбират немски и ще ги оправдаят. Между другото НЕ на гръцки означава ДА и ако грък изнасили българка и тя вика НЕ, той ще го приеме положително :P Изобщо - пълна простотия.

после защо намаляват децата и се увеличават гейовете, защото жени взеха властта..

още много- много дефиниции ще се променят. Във всеки случай това и път водещ до промяна. Скоро ще стане ясно, че освен некомпетентни дефиниции, на ключовите места в системата преобладават също толкова некомпетентни дефиниращи.

Ако един дипломат каже ДА това означава може би, ако каже МОЖЕ БИ това означава не, ако каже НЕ не е истински дипломат. Ако една дама каже НЕ това означава може би, ако каже МОЖЕ БИ това означава ДА, ако каже ДА не е никаква дама.

И аз се сетих точно за този виц, когато прочетох статията... И сега к'во?! Спираме секс с жени ли?!

На мигрантите/нашествениците не им пука за законите на местните неверници, а от гледна точка на собствената им религия те са в правото си... В либерално-толеранстката система никой не защитава правото на съгласие на местното население, което има само задължения. За жалост с или без закон изнасилванията тепърва ще се увеличават.

не цели, не целия, само втората част. Не го вади бе садист.

ЧИСТО НАСАЖДАНЕ НА ОМРАЗА! ВСЕКИ ЗНАЕ КАКВО Е РЕДНО И КАКВО НЕ НЕЗАВИСИМО ОТ ПОЛ РЕЛИГИЯ И ТАКА НАТАТЪК............. ЗАЩО СЕ ДОПУСКА ТОЛКО ДЪЛГО ВРЕМЕ Е ВЪПРОСЪТ............

Ами хайде, има теза за ясното несъгласие, чакам да чуя ясното съгласие... жалко, ясното несъгласие със също така ясна тайничка мисъл за съгласие защо ми звучи като едно цяло :)

сещам се за един стих от Шекспир: "...женското НЕ, не е беда, защото често означава - ДА..." но, първо арийците може и да не са чели Шекспир, а от друга страна, защо пък Шекспир да е бил прав?

"Не значи не".... а рязаните нерези, с които набълбукахте държавата, тях как ще им внушавате "не"-то?

те не знаят немски, за тях не важи

Ама идват от Гърция.

За тях задължително кастриране, както са правели арабите с чернокожите си роби от мъжки пол!

Ако на въпроса "Да го вадя ли вече?" се отговори "Нееееее!, това ще бъде ли доказателство за изнасилване

someone

почти всеки мъж може да прецени една жена дали го иска или не, не е ядрена физика, но има такива, на които не им пука дали са желани или не.

няма как да стане германските педали си го обичат.

Всеки сексуален акт, извършен "против ясно изразената воля на другия" Ахахахахаххаааа Ето защо Англия си би камшиците. Това не се търпи бееее

Тази воля писмено ли трябва да бъде изразена?! Нотариус трябва ли да присъства?!

Не, вече секс ще се прави само пред свидетели. Иначе европейските ценности ще бъдат застрашени.

Рязане на топки решава проблема с превенцията другарко М...л на провинилите се и последователите им

Рязане ДО топкиТЕ решава проблема с превенцията другарко М...л, на провинилите се и на последователите им.

Дедо, че то за дедовци май и да да вика не помага.

сико със умряла змия майтап може , ама със стар х--- е опасно че не знаеш кога ще се изправи

Със смахната лелка начело какво друго може да се очаква. Съгласието трябва ли да бъде нотариално заверено?