Убийство на млада германка взриви антимигрантски страсти

Протест против имиграционната политика на Меркел изригна в неделя във Фрайбург след разкриването на зверско престъпление, за което подозират млад афганистанец.

Обратно в новината

Коментари - Убийство на млада германка взриви антимигрантски страсти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не сме го учили никъде: През 1223г.Волжка България начело с Кан Челбир избива до крак непобедената никога монголска орда на Чингиз Хан приживе!Монголите към 50 000 нападат начело с непобеден вожд Субадай българите.Нашите ги избиват,само 4000 остават в плен.Субадай бяга при Чингиз Хан и е обезглавен.Кан Челбир ги разменя за 4000 овце!Единствената победа е българска над златната орда!Казански историк А.Халилов-Съпротивата на българите до 1278г. когато пада Болград с/у монголите е единствената причина да съществува Русия и руските земи!!!Наздраве братушки.Спасили сме и Вас...Мавзолеят на Кан Габдула Челбир е в Болград край Волга-Някогашна Волжска България.Гордейте се Българи....

Сега наш Хан бойко прибра 200 мил. не за да громи арабите ,а за да ги приютява! Няма истински държавници сега, само продажници! И това което става в Германия може да стане и при нас благодарение на Румяна, цецо, москов, ненчев и начело с генерала пожарникар!

Това с "културния шок" може да е точно първите пет минути, докато осъзнае мъжът, че ВСИЧКИ жени ходят с непокрити коси и това е част от местната култура. Колкото и "шокиран" да е - САМ е избрал да дойде в Европа. Няма нещо, което може да оправдае убийство и изнасилване!

15.08.718г. решителна битка под Константинопол нашият ХАН ТЕРВЕЛ ИЗБИВА НЕСМЕТНА АРАБСКА ПАПЛАЧ-над 28000 и спасява Византия и Европа!българската конница е била към 4000 човека!!!Михайл Сирийски-византийски летописец:арабите се бояха много от Българите!Белгийски монах Зигеберт-Българите избили 30 000 сарацини!

Отваряйте концлагерите докъто е овреме!! Те са ваше проидводство, значи ще работят!!!

От Меркел - лагерите, от Путин - газ!

Спешно трябва да се финансира разработката на жена-робот, която да се пусне гола в свърталищата на тея отрепки. По възможност да бъде с физическите възможности и дадености на мацката от Ex Machina. Във всичките й отвори да се инсталират малки гилотини, за по-богато изживяване на мигрантите (обрязването ще бъде извършено професионално и на място)

Аз съм зомби по отношение на световната конспирация и всички други конспирации. Сам си ги създавам и сам си ги решавам. Според мен, Германия си стъпва леко по леко на краката и затова сипва жарава в огъня на национализма. Момичето (Бог да прости), е отвлечено, насилено и убито от националисти. Избрано е заради антинародната дейност на родителте му и на самото него. Самопризнанията на манго не са от значение, защото с няколко долара(евро), с обещания за т.нар. федерална закрила, всеки недозрял мизерник, може да бъде "убеден" по метода "доброто -лошото ченге", да признае, каквото и да му кажат. Даже, че е спал с майка си. Щом от това зависи да живее както си го представя. А всъщност, всички мигранти са едни нещастни хорица, които имат право на мирен и спокоен живот, от обгрижване, обграждане с лукс, немислим за нашите родители и прародители, които са хрантутили и социалистическата и капиталистическата върхушка. Да не са! Да са се обзавели с бухалка и да са си отворили офшорка! Кой им е виновен, че са проспали демократичното израстване на балканите?

Час по-скоро цялата афганска паплач добрала се до Европа вкл. и България да се натовари на товарни самолети и да се разтовари обратно в Афганистан! Бързо практично и евтино решаване на проблема!

Абе има и по-практично. В лагери и.... през комина. Колко са 1 млн. мангали? Ама го няма чичо Хитлер....

И, ако може, разтоварването да стане от височина 2 00о метра...

Това ли са новите европейски ценности ? Колко ли изнасилени и убити ще има и у нас след тези 3 нови "площадки за настаняване на бежанци" на герберастките подлоги ? ЕС с такива ценности няма бъдеще !

Ако не си исберем ББ да управлява нещата ще станат неуправляеми. Защото едно евемнтуално управление на БСП+ДПС ще е катастрофа - справка Луканов, Жан Виденов, Станишката, Обущарски. Добре че по време на Станишката Царят им слагаше юздите, та се отървахме само с няколко милиарда спрени пари от ЕС ( щото при другите България просто фалира.) Площадките за бежанци са затова, да бъдат натикани зад огради всички незаконно влезли емигранти. Я да помоислим кое е по-добре - афганците да са затворени или да с еразхождат свободно. Апропо, ПЕС гласува за правата на емигрантите в ЕС, а не партията на ББ. А родните комуняги се чудят как да с еизвъртат. Като правило комунягите са тези които защитават всякакъв род мангали - като се започне от палестинските терористи и се свърши с др Мадуро всякакакви мадурковци, подкрепани от Москва. Ако се юрне тълпата мангали, единственото спасение е концлагерите (каквото всъщност представляват т.н. площадки за настаняване на бежанци). И фрешката на германците е че не направиха нещо подобно. разбирам ги, те имат комплекси от тия неща. Но при нас, на базата на такива случи могат да хатикат цялата тази пасмина в контролиррани пространства. ГУЛАГ ли ще ги наречем, дахау ли - няма значение. Важното е мангасарите да не с еразхождат из центъра на София, големите градове, малките градове и последното странджанско село. Който нарушава българските закони е за затвора. Емигрантите - също.

Нека германците пак да си изберат меркел да ги интегрира с престъпниците.

В крайна сметка Мария и семейството и са си получили това, което са търсили.

Ми Тервел го няма ! Надеждата е в Унгария, Полша ..

забележете че тая свиня меркел беше избрана поради липса на конкурентен кандидат -тоест както ние избирахме тодор живков 36 години -само тя и никой друг -егати и слбърканите германци-всички козируват като дрогирани -тъпа исмахната нация довела 3 катастрофи на европа!

Абе, "тъпа нация", ама що ли всички (и то не само простите и мързеливи негри) се натискат да живеят там?

Да убие детето, изродът гнусен! Кастрация и връщане откъдето е дошъл - европейските затвори тук са му като хотел, а и защо да го храним цял живот!

Децата и жените мигранти са само по телевизията да привлекат внимание и състрадание.Истината е друга и съвсем по-болезнена.Това са млади мъже в боеспособна възраст, някога част от ИДИЛ, Свободната сирийска армия, Ал-Фатех, Ал-Шабаб, Ал-Нусра, муджахидини и т.н.Някога резали глави и убивали мирно население сега обект на интеграция.В момента бягат от Сирия защото губят и сирийската армия ги търси.На желаещите да ги интегрират им пожелавам близка среща с тях по Лъвов мост и да дойдат да ми кажат нещо за интеграцията.

Най-наглото прасе в света А.Меркел! След толкова отвратителни престъпления,повечето от тях скрити от медиите,ами изнасиленото момченце в басейна?? И прасето вместо да си подаде оставката ще се кандидатира още веднъж.??

Не се знае какво сега ще измисли Меркел.Дано не ги върнат в България,че каквито сме гостоприемни и състрадателни като нищо и жените си ще им дадем.

Преди малко по немските телевизии съобщиха, че са разкрити още две убийства извършени през август от един иракчанин. Престигнал миналата година с двете си деца и с жените си(по една телевизия каза 2 жени, по друга една). Вчера пък обесняваха как хората не трябва да се настройват срещу "бежанците", защото много преди да дойде този "объркан младеж от Афганистан" е имало убийства, дори много по-жестоки. Аз само си помислих, ходи да кажеш тази уникална и жестока глупост в очите на родителите. И днес въпреки всичко говорят, че убийството си е убийство и нямало никакво значение кой го е извършил. По един начин действал законът. А това, че тези жени щяха да бъдат живи, ако тези едноклетъчни не бяха дошли, няма просто никакво значение

Горкото дете, дано почива в мир! И не - не искам в ЕС ако той продължава да бъде ЕССР или Четвърти райх на Меркел - то е едно и също. А Меркел трябва да бъде съдена за предателство към Европа. Никога не съм имал положително отношение към нея, защото: - дъщеря на евангелист - теолог, избягал със семейството си от Западна в Източна Германия (така са бягали единствено агентите на ЩАЗИ, когато им е припарило под краката) - активна комсомолска ръководителка - на 36 години - още през 1990 г. е министър в кабинета на Кол. От тогава е все във властта. Мимикрирала комунистическа агентура и номенклатура. Сега назначава наляво и на дясно бивши служители на ЩАЗИ...

неграмотността е лошо нещо. Но в средите на БСП тя се поощрява - работническо-селския произход не прощава. Първо, след обединението на Германия там с еприе закон з алустрацията - на всички агенти на ЩАЗИ и висшата партийна номенклатура се забранява да заемат държавни служби за срок от 10 години. Второ, Германия не е като България, там има всякаква преса, там се знае кой чий привърженик е. и сас задължени да го декларуират. В този смисъл, ако и1% ОТ ВСИЧКО ТОВА БЕШЕ ВАРНО ТО НЕЗАБАВНО ЩЕШЕ ДА ИЗЛЕЗЕ В ГЕРМАНСКИЯ ПЕЧАТ. А НЯМА НИЩО Трето, за 25 години всеки може да направи грешки. Отношеноието й към бежанците определено е грешка. Но така, както "е била комсомолска активистка" не се заиграва с Москва. А и в ХДС връзките с комундета от всякакъв сорт хич не с етолерират. Самият хелмут Кол е яростен антикомунист. За разлика от родните комундета които си получават заповедите от Москва. Я да помислим на колко години трябв ада са бившите служители на ЩАЗИ. След 1990 г. няма ново попълнение. То и самото ЩАЗИ го няма. Оттогава са минали 27 години. Ако един изпечен агент е бил тогава на 30 години (защото да речем че е завършил на 25 и докато стане един истински агент му трябват поне 5 години) сега ще е в предпенсионна възраст. И не знам дали ще рискува да си позволи да работи за Кремъл. Защото, за разлика от родните милиционерски шефове, ако в Германия само с еусъмнят в такова нещо го изхвърлят като мръсно коте. А ако някой си мисли че немските служби не държат под наблюдение бившите агенти на ШАЗИ много се лъже. Школата на Гестапо и СД още работи.

Германците са неузнаваеми ! Просто не мога да повярвам, че това е оная Германия отпреди ! Тотална грешка сътвориха с избирането на тая източно-германска мърша Меркел ! Тази толкова вгорчи живота на ЕС и германците, че дори хиените не биха я изяли ! Тази жена е най-жалката мърша и не знам мазохизма на германците докога ще я търпи ?! Тая измет надмина дори Хитлер с поразиите, които сервира на цяла Европа !

Меркел е кукла на конци, също като Мутрата. Той е нещо като пудел на куклата на конци. От Меркел не зависи нищо. Тя прави това, което й кажат и произнася речите, които й пишат. Тя не взема решения, не дискутира и не коментира. Просто изпълнява.

Кой прочел недопрочел статията веднага взема отношение. Байно, никаде в нея ПОЛИТКОРЕКТНО не е посочена числеността на протестиращите, а се пише за 300 контропротестиращи. Така че явно взривът сред германското общество е доста голям и едва ли демонстрации е имало само във Фрайбург. Ама кой да ти каже?

Добавка. Още по ПОЛИТКОРЕКТНО германската държавна телевизия АРД въобще не е съобщила, че извършителят на това гнусно дияние е задържан и направил самопризнание. Така е в Меркелланд.

Тъпи немци, гласувайте отново за бабичка Меркел-тя ще ви довърши!

политиците не се движат с трамваи или пеш по улиците, децата им не са изложени на ориенталската опастност; къде са исламските демонстрации срещу провиненията на мозлитата? имамите си мълчат, което е нещо като съгласие: "E, изнасилваите, убиваите...те са само християни..."

какво искаш да кажеш, А повтори, но се съмнявам и тогава, защото и ти не си наясно сам със себе си.

кой е наясно- това е глобализацията

тези немци не са друга порода хора. А лелей-й, 300 души на протест за убитото момиче. У нас нямаше да са по-малко от 3000. От друга страна си казвам - и какво от това?

Ако не друго поне в Германия има закон и го спазват- тези мигранти ще ги обработят и ще ги върнат повечето, но по процедура и с аргументи- без гола омраза и емоция. А ние никога няма да се върнем на арабските пазари- там вече ни мразят заради нашата омраза и безумни патриотарски реакции. Има си закон и в него е всичко- трябва да се спазва просто и тези хора да получат това което им се полага и без унижения. Така навремето пред немското посолство се чакаше за виза , ама с безупречен ред и без унижения и простотии както на други посолства- спомнете си поне... Така, че нашите емоции са най- глупавата реакция...

"тези хора да получат това което им се полага и без унижения." Та, какво е това, което се полага на човек, престъпил незаконно 4 -5 държавни граници, самонастанил се без адресна регистрация, без документална легитимация, където и да било? Това изнасилване и убийство не е инцидент, а следствие на многократно, мултиплициращо се престъпление, толерирано точно от този държавен водач, който би трябвало да го стопира превантивно. Айде стига с малоумна пропаганда, гаден фашист!

Меркелнкел си ги викаше да дойдат в Германия, сега да си ги прибере всичките.

Да се Подкрепи П. Низамов и всички други ловци на нарушители на границата! Тези хора са патриоти и наши защитници, не Бойковисти и Плевелевци.

Призовавам Българския хелзински комитет начело с баш бакана си незабавно да организират защитата на този млад мъж...

goose

Ето това е живия пример на създаване на новина ... Странно защо не чета нищо за останалите 570+ убийства в Германия, които стават всяка година? Започва да ми писва да живея в света на Оруел и всички медии да подклаждат тази 5 минутка на омразата с изсмукани от пръстите събития, само и само да не се светне роба да търси отговорност на партията на власт ...

Не се коси те тия другите убийци 70% са "натурализирани " германци от турско - кюрдски произход и прочие мамалюги. Т.Е. 7 % от населението извършва 70% от убийствата.

АЗ НЕ СПАЗВАМ ПРИНЦИПИТЕ НА ТОЛЕРАСТИЯТА ! АЗ СЪМ НОРМАЛЕН !

ужас! Маймуните,в маймунарника! ЕВРОПА НА ХОРАТА!

"По време на следването си, през 1974 година се запознава с първия си съпруг Улрих Меркел, също студент по физика. Това се случва в Москва и Ленинград, където се провежда обмен на студенти по физика. През 1977 година те сключват брак в Темплин. Развеждат се през 1982 г. През 1984 г. Ангела започва да се среща с химика Йоахим Зауер, който тогава все още е женен. Сключват брак през 1998 г. Ангела Меркел няма деца." Цитатът е от Уикипедиа. P.S. Ах, как ми се иска гените на Меркел (както и на Кристалина Георгиева) да бъдат облагородени от същите тези Афганистанци, както са облагородяват техни си момчета на по 13-15 години в Харманли!.

Ще се получат още по-невероятни и невъобразими изроди! Все едно да ашладисаш самия Дявол с демоните на извънземните...

Лелееее, хвана я на местопрестъплението, о сега е разобличена от глупак

СВЕТЛА МУ ПАМЕТ НА ДЕТЕТО!!!СМЪРТТА МУ ДА ТЕЖИ НА СЪВЕСТТА НА КАНЦЛЕРКАТА!!!

На "канцлерската" памет скоро ще затежи само един парен чук - 100-тонов...

В статията удобно е пропуснато,че момичето е работило за организация в защита на тези олигофрени и се е познавала и помагала на изнасиливача и убиец. Това доказва,че това са просто животни.

Можеби малко ще поуспокоя духовете, като напиша, че това момиче е работило доброволно за мигрантите и че родителите му са събирали пари за мигрантите на погребението му. Каквото повикало- такова отговорило. Но както немците обичат да казват- когато някой не разбира от дума, трябва да почувства. Между другото, информацията по отношение на мигрантите е толкова пълна, че първа телевизионна програма- АРД не си направи дори труда да съобщи за хванатия афганец. (Като малолетен (17) се нуждае от особена закрила)

Ако не знаете ,да знаете -защо в Авганистан се случват, се войни и простотии ? ами там е най голямото находище на литий ,а литий си трябва нали ?

Близк да Меркел е казал ЧЕ бежанците са чернО злато.Какво злато бе?ами черно от него ще се изтеглят луксозни ТРАУРНИ ЛЕНТИЧКИ.

Депутатката на зелените Гьоринг-Екхард ни поучи, че получаваме хора подарък. Просто не мога да спра да се радвам на тези подаръци.

ДАВАЙКИ ПАРИ НА ОРГАНИЗАЦИЯ която работи ЗА бежанците казват" даваме мило и драго даваме най скъпото си същество" Но си искаме орките както меркел ги иска.Това са промити мозъци и спасение НЯМА. Както при хитлер както във ирак майки се хвалели за кого се бият децата им и за кого ще умрат! ИГОИСТИ!

Но явно германките си долюбват бежанците дори повече! КаквА Е тези МАЙКА, тези родители които пускат дъщеря си при орките!Те отказ не знаят"няма неискам няма недей" жалко за детето Но родителите до края на живота си живи Ще се пържат във АДА.

Имах колеги афганистанци н Софийския университет през далечните 1986-1990 година. Изключително примитивни хора. Българите студенти, които имаха лошия шанс да живеят с тях са ни разправяли, че са и невероятно мръсни и нечистоплътни. Търсеха близост с някои от състудентките ми българки, но те се гнусяха и не искаха даже и да разговарят с тях. Ония, спомням си ги гледаха отдалече с дива злоба, явно побеснели от това, че жена им отказва. Та това са си животни и никой не ги е броял за човеци аз не знам откъде ни ги натресоха тия гейтаци защо не ги приберат в домовете си да ги хранят и обгрижват а пък като искат и жените и дъщерите си да им предложат.

Всъщност през 80-те студентките си падаха по сирийци,ливанци иранци и разни други с долари! От корекома да си купят американски гащи! От гол и беден афганистанец полза няма!

Някои да, но не се заблуждавай да си мислиш, че бяха толкова много.

Пак ни отвличат вниманието с тия емигрантски романси. Въпросът е кой ще нацели Тиквата с гранатомет.

Царство и Небесно!

Е-е, хайде сега, холан - от една битова история правите драми! Ами лудо-младо, ергенче, кибритлия - какво да прави! Не му връзвайте кусур. Бъдете толерантни де, дайте го малко по-така, европейски , политкоректно санким! И мислете за руската заплаха, ей!

По същото време така е било и в Иран, но свалиха лошия шах, след демонстрации в Париж на жените в черно (фереджета), забранени по времето на шаха и Запада им помогна да наложат религията си и да я направят задължителна. Подобни процеси текат в Турция пред очите ни и отново Европа не се намесва, защото много компании са изнесли производствата си в Турция.

Овладееш ли слабият пол и го заробиш,светът пада в краката ти. Оттам започва всичко...а как ще завърши,един господ знае.

Всъщност репликата ми беше към теб, но нещо стана и излезе самостоятелно. А момичето, като вярна дъщеря на баща си, служител в ЕК, е давало пример как да се отнасят към имигрантите и е работила като доброволка в бежански лагер, какъв ли ужас е преживяла, а родителите ѝ на погребението са дали средства на организация, която работи за бежанците. Сбъркан народ.

Аз мисля по-скоро, че руснаците подкрепяха ислямистите в Иран, а шахът беше прозападен. В Афганистан беше обратното - САЩ и Пакистан въоръжаваха ислямски банди, за да се бият срешу комунистите и руснаците. А иначе Иран малко прилича на Турция - има отлично образован модерен елит и огромна маса от изостанали и консервативни хора, които определят политиката...

ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО! Кой покани тези изроди? Меркел, а нея я избраха германците. ЩЕ СИ СЪРБАТЕ ПОПАРАТА драги дойчовци! Германците се оказват най-нефелната нация в европа. Използваха ги за 2 световни войни, които не затриха европа, но сега ще затрият, обаче само Западна европа. После ще дойде Путин и ще ги освободи за втори път.

Това което виждаме, че се случва е само върхът на айсберга. Меркел е Хитлер в пола, пардон и тя е в панталон. И двамата имат фанатизирани непоколебими привърженици. И двамата имат фикс идеи. Единият унищожаваше с огън и жупел а втората с кадифените ръкавици на парите. Първият в имато на Германската нация, а втората в името на Човечеството. Но кой ще нанесе по-големи и най-вече по-непоправими щети все още не знам. Първият води светкавична експанзионистична война а втората води война чрез бавно скрито разяждане отвътре. Общото между двамата е, че и в двата случая кукловодите им са извън Европа. Това е втори опит да се затрие Европа и Света.

Не си прав ! Хитлер е искал велика Германия. Меркел иска да я няма ...

За да може да спасим християнска Европа от Педалсъюза, първо трябва да загробиме всичките толерасти соросоиди! Трябва да ги вкараме в газовите камери, и да им пуснеме малко Циклон Б да подишат мръсните продажни педераски свинки!! Защото дори и тая БГ европедласка сган, си продаде задниците на саудитците, катарците и прочие арабска ислямска сган! И сега обясняват на всички в Гейсъюза, колко добре било да се приеме исляма, и да ни идват милиони неграмотни животни, за които жените са като овце! Когато прочистим България, от всичките европедалите и соросоидите проповядващи толерастия и расова търпимост, тогава вече спокойно ще можем да се захванем сериозно и с Джихади Мюслите които идват да грабят, обират, убиват и изнасилват! Това е пътя на истинския българин! Пътя на националиста родолюбец, който тачи нашите християнски и народни традиции!

Имало едно време една красива страна наречена Афганистан! Точно това е бил той през 60-70 години на на 20 век под управлението на крал Мохамад Захир Шах (1933 -1973). През 40 годишното му управление на страната -Афганистан се е модернизирал,съществували са и университети а жените са ходели там с къси поли и без да закриват лицата си и косите си. Това поколение афганистанци едва ли помни тези красиви години на удавената си в кръв страна. За съжаление, Афганистан стана бойно поле на интересите на студената война.

През далечната 1967 година ,някой си професор Бил Подлич -William "Bill" Frederick Podlich, от Аризонският Университет ,пристигнал в Афганистанската столица -Кабул където в продължение на две години преподавал в Висшият Педагогически Колеж. През цялото това време заедно с него са били жена му Маргарет и двете му дъщери Пеги и Джен. Направил е много уникални цветни снимки на тогавашен Афганистан ,които впечатляват с качеството си и носталгията по отминалият мирен съвременен и спокоен живот там.