Германия първа в Европа призна ”третия пол”

Най-висшата юридическа инстанция в Германия настоя да се легализира "третият пол" в актовете за раждане.

Обратно в новината

Коментари - Германия първа в Европа призна ”третия пол” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И как ще ги различаваме, щото ако се объркаш в обръщението си и се почувства обиден ( нали са все обидчиви и нараними) може като ниощо да те осъди.

Государство от третият пол.

В задачата се пит: в кой кенеф ще влизат третополовите или кенефите ще станат общи. Няма ли да се появят мними интерсексуалци кмъже които да влизат свободно в дамските тоалетни и съблекални :)

Германия и същество с животинска сили и мозък на дете! Нямам нищо да добавя, мъчно ми е за този перфектен за управление народ и глупавия му избор за управляващи!

българските писачи си измислят ГЛУПОСТИ! Другарко, долната камара няма в Германия, от къде си ги измисляте тези преводи? В Германия има Бундестаг, Учете се!

Прочети малко повече за Бундесрата и неговите функции, но знай, че германеца си вярва на Меркел и нищо не променя промитите им мозъци, освен демократизиране чрез бомбардиране!

Камера и потвърждава само каквото е ришил Бундестага! Ясно?

се учудвам защо още не си изхвърлен от пределите на ФРГ. Ти си враг на страната и народа и. Ако не бяха те ти все още щеше да живееш в НРБ!

тогава се казва не само съд а е Bundesgerichtshof и той е върховен. Не се превежда!

изглежда анархистите останаха последните нормани а планетата! държавите са срам за хората и природата!

се отрича от Бога. Нищо хубаво няма да видим и Германия и ние от отвъдокеанските си окупатори.

И какъв е този трети по? Не ни се казва с дописката-пропаганда. Вместо вагина и пенис какво има този трети пол?! Поредната лудост тръгва от Германия и ще шества из Европа.

Остава господ да ги признае и да изгаси лампата на земята

Признаването на третия пол е в абсолютен разрез с човешките права. Съществуват два човешки пола - мъжки и женски. Юридически невъзможно е да идентифицираш като трети пол. Дори това да се признае в Германия, какво се случва, когато човек премине в границите на държава, в която признатите полове са два? Освен това, как ще бъде идентифициран и обслужен в лечебно заведение, при положение че законът за хуманната медицина признава само два пола? Човек може да смени възгледите, моралните си разбирания, но полът е биологична характеристика, не социална или философска. Освен това,в Германия има толкова бежанци, за които признаването на трети пол би било още една причина за атентати. Природата побеждава и наказва всяка човешка глупост и душевна нищета. Както се казва, "На кривата ракета космосът й е крив."

Когато бях ученик винаги съм се чудел как така докато варварите са превземали Рим, центъра на цивилизацията, никой нищо не е направил. Е сега разбрах, варварите завземат Германия и Европа - а гордите европейци си бъркат по дупките и нищо не правят. Мислят си че са вечни. Да не говорим, че новите европейци от Азия и Африка имат навика да пребиват с камъни такива третополови.

Търся партньор с удвоен полов орган,че тия дет са с един напоследък не ми стигат...Ако Конституционният съд разреши де....

...мда-Содом и ГОМОР.....

В космоса лети ,,посланието на земята,,,изпратиха радиосигнали към звездите с послание,описание и гласове на ХОМО САПИЕНС!!!!В тях хората са мъж,жена и дете./ПРОДУКТ НА ПОЛОВЕТЕ/......Какво ли ще заварят горките извънземни ако се забавят още малко?

Това евроатлантическите ценности ли са? Щом мечката играе у комшиите, ще дойде и у нас! Ха честито! Голям майтап ще бъде! Не можеш разбра, кой какъв е. По смешно от рисувани филмчета!

какво ли ще има между краката уротчето???

Германия първа в Европа призна третия пол - еврогейските мъжки к.рви!!!

Няма трети пол. В Германия, разни Крадци- Шизореници и Педдерази . заедно с Турски Башибозуци гласуват за ЯЛОВАТА Меркел. Това че някой е раково болен или Шизофреник, не променя пола му... А някои престъпници нарочно си правят операции, за да не ги познаят.

В Божието слово записано в Библията, което нашият вечен, несътворен, всемогъщ и всезнаещ Създател ни е дал за да узнаем своят произход и предназначение, и Неговият свят непроменим характер, воля, закон и спасителен план за човека, за да не ходим в духовният мрак на суетните човешки философии и фалшиви религизни учения, не пише нищо за трети пол. Пише за ангели които са безполови и които нито се женят, нито се омъжват. Но Строителите на Вавилон кланящи се на лукавият искат да разрушат Божият порядък на Земята и правят всичко против волята на Господа. Ходят в духовен мрак и се препъват на всяка качка, и ако не се отвърнат от заблудите си, ще погинат заради тях докато развяват знамето на гордостта, егоизмът и суетата, които са смрътните варгове на човека водещи го към сигурна гибел и напълно излишни в Божието царство, където Бог се грижи за всичко и за всеки. Наистина за какво може да се гордеем когато сме получили всичко добро даром от Господа, а от себе си имаме само грехопадението?

Възникват следните въпроси: Кога ще се определя пола? Кой ще има право да го определя - родители, комисия, самото дете? Спрямо половите белези или сексуални предпочитания? Ако момченце харесва трети пол, но все пак предпочита третия пол с член, то третия пол без член не е ли дискриминиран в случая? Ами ако някой не може да определи точно какво е, защото усеща в себе си и мъж, и жена, и рибка червеноперка? Ами учебниците по биология и човешка анатомия, те също ще трябва да се пренапишат... Но как ли ще бъде изобразено човешкото тяло от трети пол, с какви белези ще се характеризира?

skromna35

Резонни въпроси, освен това с предпочитанието. Сексуалното предпочитание и пола на някой са различни и отделни неща.

... Берлин падна ... на власт идва "ТРЕТИЯ ПОЛ"

skromna35

Всеки един съд е длъжен да отсъди според предоставените му доказателства... Някой да ми обясни ми, моля, че не ми е ясно, как този човек е предоставил доказателства? "молбата на интерсексуално лице, родено през 1989 г. и регистрирано като човек от женски пол. С подкрепата на сдружение за подпомагане на хора от третия пол това лице се обърна към по-висша инстанция - Конституционния съд, и представи на върховните съдии хромозомни анализи, доказващи, че то не е нито мъж, нито жена. "

ми дай кариограма на тоя пациент бе, после има и медико-генетични консултации със специалисти и хиляди учебници по Хромозомни болести. Ти за вродени болести и синдроми с тежки умствени и физически патологии чувал ли си, на училище ходил ли си, за биология на човека чувал ли си...всякакви патологии има - синдром на Turner 45,X0, Klinefelter syndrome - XXY, XXXY....това са генетични болести все свързани с половите хромозоми....и тия хора не са трети пол

Човек от мъжки пол и човек от женски пол са в състояние да възпроизведат човек от мъжки или женски пол. Терминът пол не е синоним на сексуална ориентация. Ако човек от третия пол не проявява сексуален интерес към женския пол например, а само към мъжкия, не означава ли просто, че е обикновен гей? И не трябва ли да се създаде нпо, което да защитава правата на мъжете и жените, пренебрегвани от третия пол?

ИВАНЧО , ХАЙДЕ ДА СЕ ОЖЕНИМ ! - ТИ ПЪК МАРИЙКЕ, КОЙ ЩЕ НИ ВЗЕМЕ НАС ДВАМАТА С ТЕБ ?

ЛЕНИН Е БИЛ ГЕЙ ОЩЕ ПРЕДИ ДА ОТИДЕ В ШВЕЙЦАРИЯ ИЛИ Е СТАНАЛ ГЕЙ КАТО Е ОТИШЪЛ ТАМ?

По тая логика всеки може да се определи като: нито мъж, нито жена, нито пък трети пол! Е, кво праим тогава? Пишем "нещо друго" или как?

Очакваме съвсем скоро нормалният, хетеросексуален, бял мъж да бъде обявен за извън закона!

Нямат нищо общо с онези немци, които стигнаха до Сталинград. Тези немци доникъде няма да стигнат, хеле пък със тези 3-то полови съвсем! Щом немските мъже станаха "феминистки" или "феминисти" не знам как е политически по-коректно.

Другаря Радев веднага да свика КСНС по въпроса.И от утре по една кукла от третия пол до всеки депутат.Вместо таблет вазелин.

ИВАНЧО И МАРИЙКА ИСКАХА ДА СКЛЮЧАТ ГРАЖДАНСКИ БРАК , НО ВЕЧЕ БЕШЕ ЗАБРАНЕНО !

Не само, че вече е забранено, но вече Иванчо е обявен за незаконен с тези негови мераци към Марийка!

ПЪРВИ Е ПРИЗНАЛ ГЕЙОВЕТЕ ЛЕНИН, ЩОТО Е БИЛ ГЕЙ. ЛЮБОВНИКЪТ МУ ЗИНОВИЕВ ПРИЗНАВА, ЧЕ НАДЕЖДА КРУПСКАЯ ГИ Е ХВАНАЛА НА КАЛЪП. СЛЕД ТОВА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ СНОШАВАТ, НО ПО-ВНИМАТЕЛНО, ЗА ДА НЕ ДРАЗНЯТ КРУПСКАЯ.

ДАЛИ ПЪК И ДЕМИУРГЪТ НЕ Е ОБЪРНАЛ РЕЗБАТА ?! ЩОТО , ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ НЯМА !

ПЪРВИ Е ПРИЗНАЛ ГЕЙОВЕТЕ ЛЕНИН, ЩОТО Е БИЛ ГЕЙ. ЛЮБОВНИКЪТ МУ ЗИНОВИЕВ ПРИЗНАВА, ЧЕ НАДЕЖДА КРУПСКАЯ ГИ Е ХВАНАЛА НА КАЛЪП. СЛЕД ТОВА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ СНОШАВАТ, НО ПО-ВНИМАТЕЛНО, ЗА ДА НЕ ДРАЗНЯТ КРУПСКАЯ.

ФРАУ ГЮНТЕР И ХЕР АНГЕЛА МОГАТ ДА СЪТВОРЯТ САМО НЕБОЖИИ ИЗЧАДИЯ !

НАШИТЕ ПЕДЕРАСТИ И ТЕМ ПОДОБНИ СЕГА ПОТРИВАТ ДОВОЛНО С РЪЧИЧКИ И ЧАКАТ БОКО И ПРИ НАС ДА СЕ ПРИЗНАЕ !!!!!! СРАМ, СРАМ И ПОЗОР!!!!!

Сатанистите ликуват в Германия.

В статията са цитирани медицински случаи на хора с вродени малформации, без полови белези и т.н. Да пази Господ от такова нещо, но защо трябва да се признава т.н трети пол? Тези случаи,като цяла са голяма рядкост. Да намерят начин да го впишат в актовете за раждане на тези хора без да измислят несъществуващи неща. В природата не съществува трети пол.

ChatGPT

Защото организации като SWJ и феминистките движения "натискат" да им се признае мозъчното увреждане като пол

Дойчетата от пресищане и охолство направо вече се чудат с какво да се занимават...

Поредната простотия. Значи ражда се бебе и вика: - Ааа не, пишете ме трети пол. Че то тогава не може да говори. После да го сменят е фалшифициране с невярна информчация и акта за раждане документ с невярна информация! Точно престъпление си е. При раждане се отчита факт! Примерно родил се щраус, хипопотам или кенгуру. Какво желае индивида няма значение. И да иска да се родил жираф, няма ли характерните белези, като дългата шия и четрите крака с копита, значи не е жираф. Сега ако следваме "логиката" на този закон, трябва спокойно да може въпреки това да се пишеш жираф! Това е вървене срещу истината и наподобява това, някой в психиатрично отделение да вика, че е Наполион. И какво значи трети пол? Четвърти, пети, шести и така нататък ще има ли? Къде спрямо тази номерация има описание какво е това нещо?

Добре де,ако искат да си имат дете трябва да си осиновят и какво ще пише:баща Петер майка Клаус...това не е ли гавра с детето.

Според тяхната теория не е гавра. Защото, забравяш че гей браковете там са легализирани както преди това са били хетеросексуалните бракове. И юридически съпрузите имат същите права. Според либералните възгледи единият от двамата ще бъде мъжът, а другият ще играе ролята на жената в семейството. Тъй че има си татко, има си и "мама" със самолет в гащите.

Трети пол няма, олигофрени европейски.

Може би има, но в друга галактика:))))

Има безполови - например медузите. Но за повече от два пола не съм чувал.

Естествено ние ще ги последваме веднага!!!

А четвърти пол кога??????

а да е хаирлия! добра дестинация за "дървосекача", нали вчера се хвалеше, че е първа цигулка в доиче веле.аферим, бе секачо на българщината

генетиката на човека явно сочи само два пола - XX и XY ....другото са бълнувания на надрусани , недо_ебани грозотии, уроди и хромонално болни изроди

skromna35

Тогава лкак е станала тази работа с доказателствата? Всеки един съд е длъжен да отсъди според предоставените му доказателства... Обясни ми, моля, че не ми е ясно как този човек е предоставил доказателства? "молбата на интерсексуално лице, родено през 1989 г. и регистрирано като човек от женски пол. С подкрепата на сдружение за подпомагане на хора от третия пол това лице се обърна към по-висша инстанция - Конституционния съд, и представи на върховните съдии хромозомни анализи, доказващи, че то не е нито мъж, нито жена. "

педераси за изтриване от картата на Европа

Страната с най-ниска раждаемост се загрижила за третия пол. Добре, щом ще им помогне ...