Мартин Шулц: възходи и падения

Животът на Шулц е белязан от падения и възходи. Така беше и през последната година, когато се превърна от спасител в трагична фигура.

Обратно в новината

Коментари - Мартин Шулц: възходи и падения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много си прилича снаш Сер-Гей,да не би да ги е правил Маркс?

abasador

това, че Шулц е бил (а защо само в минало време?) алкохолик е всеизвестна тайна отбелязана на лицето му, но това което не е чак толкова известно е завършено от него гимнизиално образование... нещо като завършена непълна гимназия! Някои колеги казват, че да си политик не е важно какво образование имаш! Едно от нещата които бих допълнил, че да си добър политик, а не човек които се опитва да съсипе собствената си партия, е задалжително да си доста просветен. Лек ден.

Да ви отговоря с две думи КОГА и ЗАЩО - когато го кръстиха и си повярва и той, че е велик и сред онези, които (ще) моделират хора и процеси, световните дела. Патологичното его, съчетано с меркантилност и не особено голям акъл дават такъв резултат, при сгодна ситуация, разбира се... Този филм го гледаме непрекъснато. На мен пък ми е чудно че все още има някой, който да се чуди.

виждам възходи виждам падения цели две при това

Намериха се с Мути - ако до всяко добро същество застане поне още едно....!!!!!

В Германия за министър образователен ценз няма ли? Поне средно?!

Да, малко възход и тотално продължително падение, да се чудиш как не е стигнал дъното. Хал хабер си нямат политиците от нищо освен да заЛЕбят.

На никой не му прави впечатление, че тези хора не са учили нищо. Те практически нямат образование.И тези наглеци ни ръководят. СерГейчо поне има диплома за копчета. Трагедия световна...

Какви ги говореше преди изборите. Като Радев ?

Уау ! Чувствам се горд, че съм българин ! Пардон - чувствам се горд, че съм европеец ! Изпълнен съм с вяра за бъдещето на народа. Кой народ ? Българския, германския или народа на Шулц ? Кой от тях има светло бъдеще ?

Бравос на таквизи политици, дето мислят за Германия. Сега в Бундестага остава една основна опозиционна сила-Алтернативата. А тя е ПЪРВА политическа сила в източните провинции! Доколкото разбрах, "новата" коалиция няма намерение да променя политиката си. Така че на следващите избори....

е гаранцията че ще се бори за пълен мандат на това правителство всички сили.

Гледам го този и се сещам за Серго, Гоце и лапачката. И този райх, 4-тия си отива. Е германецо до къде я докара ?

Доказателство как властта е пред достойнството.. А тая дето ''обърнала''гласуването против коалиция с меркел просто се е борила за мястото си....

Обикновен идиот, сравним с нашия Плювко. Разбра, че Меркел вече не може да спечели сама, заради глупостта и наглостта да покани талибаните и я изнуди да му даде пост. Какво друго?

Поредното му падение ама лошото е че завлича и много други хора които ще се излъжат отново да са зад него:((((

е ...че лидерите на ГСДП са причината за ниските резултати на партията... и че ползват постовете си за личната си кариера и за трамплин към властта.