ХДС на Меркел ще работи за нова ”голяма коалиция” с ГСДП

Ръководството на християндемократите на германския канцлер Ангела Меркел реши вчера да действа за съставянето на нова "голяма коалиция" със социалдемократите.

Обратно в новината

Коментари - ХДС на Меркел ще работи за нова ”голяма коалиция” с ГСДП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е Меркел да "слезе" от политическата сцена на ЕС!!!!!!!Вредите нанесени вследствие с решенията за мигрантите /под диктата на САЩ/ са много и тя трябва да "плати" за послушанието си към интересите на САЩ!!!ДА си върви!!!Стига толкова!!!!!!

Парите не миришат.Тя ще им напълни гушите с евро и постове,той ще плюе на принципите си.И двамата не се интересуват от обикновените хора,още ще пълнят Европа ,още ще лапат от данъците.От 25 млрд.излишък,имигрантите изяли 23 млрд.Ако ги бяха дали на немците,нямаше да има демографска криза.П роклети да са и Меркел,и Шулц.

ГСДП този път яко ще извива ръцете на баба Меркелица! Тя няма друга възможност освен да клекне пред хората на Шулц.

Меркел нали говореше за избори, какво ѝ стана, и Шулц не беше съгласен да се коалира, сега друго,и там някой ги натиска, но по-отгоре.

Тоя цирк два месеца защо го играхте? Да запазите достойнството на социалдемократите пред обществото и да го играят спасители на Германия?! Ами ако народа ги сметне за политически шафрантии! А християн демократите за властолюбци - що ще стане на следващите избори?!

Така си мислеше и Хиденбург за Хитлер , а то какво стана ! Явно всички политици са изкл. слаби ученици особено по история !