”Алтернатива за Германия”: Ислямът е противоконституционен

Крайнодясната партия "Алтернатива за Германия" прие политическа програма, според която ислямът не е съвместим с германската конституция.

Обратно в новината

Коментари - ”Алтернатива за Германия”: Ислямът е противоконституционен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сатанинска религия, която превръща човешките същества в получовеци и зомбита, каквито светът други като тях не познава. Тук всички се преланяте пред японците и тяхната култура и традиции, но никой не обръща внимание и не коментира факта (имаше тук една/един Мелиса), че в Япония ислямът и джамиите са забранени?!

Автора на статията е писъл свободни съчинения с наченки на разсъждения! Алтернатива за Германия НЕ Е крайно дясна партия! Крайно дясна партия е синоним на неофашистка партия или неонациска партия! Такава партия в Германия е НПД (националистическа партия на Германия). Докато Алтернатива за Германия Е национал-консервативна партия!

Струва ме се,,че заглавието поставя неправилно акцентът от конгреса на AfD.Може би заглавието трябва да бъде -"Всички недоволни германци вече имат партия" или "Опасност за парламентарните партии в Германия".Най-точно и близко до истината би било "Времето на г-жа Меркел изтича",но това просто няма как да бъде казано в българска медия -ще ни го съобщят сигурно чужди,може би първо ще бъдат самите германци!

ТУКА ПЪРВО НЕ Е ГЕРМАНИЯ ......ВТОРО САМАТА ГЕРМАНИЯ ИЗДЕЙСТВА БЕЗВИЗОВ РЕЖИМ НА ТУРЦИТЕ , КОИТО ЩЕ СА СИ У ТЯХ ВЕЧЕ В ЕС ........................ТАКА ЧЕ ИЛИ СТАВАМЕ МЮСЛИМАНИ ИЛИ ПАНИЧЕСКИ БЯГАМЕ ОТ ЕВРОГЕЬОВЕТЕ ------------------------------ ДРУГ ИЗХОД НЯМАМЕ

Който иска минарета, бурки, пижами, бели чаршафи и бради и радикален ислям да си ходи в С.Арабия и подобните й. Да имат претенции за толерантност от наша страна тогава, когато в С. Арабия например могат свободно да се строят християнски църкви, да се ходи без бурка и бел чаршаф и всеки да е свободен да приеме християнството или друга религия, ако поиска това, без страх от смъртно наказание.

Терористите?Саудитска арабия Катар Запада!Не религиите а тези кукловоди които могат с парите си утре да лансират будисти или червени хмери китайски или японски или индийски бандити за своите цели!Цели като пари територии нефт!

Много "Атака" тук, много нещо... Ако този форум беше представителен за България, Сидеров щеше да печели 80-85% на избори. А то... с мъка 2-3% -:))

Ти не се впечатлявай от "копирането" на Вашия "фюрер" в България, защото Сидеров е също толкова неуравновесен, колкото и проницателен. Многото "Атака" тука, е колкото многото ДуПиСе. От сношението им, се пръкна гаДОСТ, с "екзатния" начело, като фюрер.

дпс и дост са фирми които не представляват мнението на по голямата част от населението , особенно дост. затова и дпс вече не може да си намери лидер а предния беше свален с почести *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

на,германя,и трябва,нова реформазияааа.но,породена от еу,зеннности, а не афроасяцки,канибали.....

ислямът е терористична религия ,подкрепяна от всички мюсулмани, но използвана за целите на ционистите ,които трябва да НАДХИТРИМ ...

Кой им пречи на мюсюлманите да се интегрират в Германия? Нека да приемат християнството, да се обличат, живеят, учат и работят като германците и проблеми няма да има.

ЩЕРЕВ се напъва из форума. Щерев...., с две думи. ЗАГИВАТЕ

Естествено, че ислямът е човеконенавистническа религия, след като убиването на неислямисти не е грях, а се награждава дори с N- брой девици на оня свят. ЗАБРАНА в цяла Европа! Депортация на всички, които не желаят да се интегрират и живуркат в гета - развъдници на терористи. НЕ на ислямизацията на Европа и на АВТОРИТЕ на този пъклен план. Не вярвам на лъжливи социологически агенции, със сигурност много повече от 14% подкрепят партия Алтернатива за Германия.

На мен пък ми е много интересно от къде ще намерят толкова много девици на оня свят ?!?

Благодарен съм и на Оланд и на Меркел. Те направиха така, че хората да ни разбират!!!

Тези неонацисти трябва колкото може по-скоро да бъдат изхвърлени от политиката! Скоро и малката част от германците, които ги подкрепят, ще разберат за какво става дума! А с успешното решаване на бежанския проблем - намаляване на потока, интеграция на получилите статут на бежанци, разпределяне на тежестта из целия ЕС - доверието в Меркел ще се възвърне!

Ти си Турчин. Защо е нужно да ни лъжеш?

дали е турчин - не знам , но съм сигурен , че е мозъчно увреден...

лъже, защото го е срам да си признае, че е турчин. Иска да е европеец. Обаче няма как да стане това.

дано се изпрабят пред реалноста завото меркрл и оланд докараха големи вети на ец на народите!!те трабва да бадат садени по-барзата процедъра!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

germaniq ne e napravila tezi voini koito dovedoha do bejanci drugi durjavi koito ne sa v evropeiski sayz , no go otnasq evropa

ще е! Настъпи ли несигурност и изплуват крайнодесни и леви! В 21 век трябваше вече да сме забравили за тях, а не да се възраждат!

Просто исляма е чума и хората им писна !

а защо България допуска създаването на политическа партия свързана 100% с османската политика на ердоган , защо българите (не съм много сигурен , че са останали чисти такива)"виждат "грешките на другите народи , а отказват да признаят собствените си ??? или някой трябва да им нарисува картинка , която да им светне как ще бъдат командвани от ердоган ли ?!!я , кажете какво точно очаквате от ердоганския "дост" , още повече сеири ли ??ако е така , не забравяйте , че този , който ще гледа нашия сеир скоро е точно ердоган ! а грешката няма да бъде на продажните управляващи , а на нас , които мълчаливо приемаме всичките им безобразия и престъпления ! ако се съди по нашето поведение, струва ми се , че ние с нищо не заслужаваме да се наричаме българи , като тези , които са дали живота си за нашата Родина ...като че ли, не сме техни наследници , а наследници на някакви отрепки, заслужаващи единствено едно съжалително презрение , което може да служи за пример само на добрите и достойни овце !!!

това че существуват мусулмани по какув начин те кара да се чувстваш непулноценен и това ли е причината или има друга я си кажи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

исляма е най-голямото зло сполетяло човечеството последните 1400 години.

не бойте се , Oбонго и фрау щурбанфюрер Меркел ще им помогнат да си стъпят по-здраво на краката !

Абсолютно са прави, ислямът е анти-човешка идеология, също като фашизма. Трябва да бъде изкоренен от Европа по същия начин. Който иска ислям, да си ходи в ислямска държава.

Много правилно посочвате, че ислямът е преди всичко идеология. Бих добавил само - реакционна. Повечето хора не са против практикуването на ислям, а против използването на исляма като идеологическо оръжие с цел извличане на блага и дивиденти за определени управляващи кръгове в ислямските страни, и за сметка на немюсюлманите.

на Меркел и Оланд не само в ЕС ,но и в техните страни.Вижте какво става в Австрия и кой изплува на повърхноста на политическия живот.Скоро това,ще се случи и в Германия.А във Франция бурни демонстрации клатят стола на правителството.Нека си го кажем по простичко, почти всички държави от Европа се дистанцират от стратегията на Меркел-Оланд - Юнкер.

Учудвам се, че е нужно да откриват кръгото колело! Естествено за Германия са полезни образованите и на високо професионално ниво кадри! Това е полезно и за фирмата ми всъщност, и за семейството ми, и за областта ми и за държавата ми. А че социалистите ще отидат да правят золуми, когато една партия решава приоритет компетентност и полезност - това е повече от разбираемо: социалистите са селекция на бездарното в света. Това им е генезисът - некадърното да отскубне от кадърното чрез дефекти в съвременното демократично устройство. Политиката им е една кражба в опит да бъде официализирана.

Няма начин левите педали да не цъфнат на подобно мероприятие. После защо всички мразят комундетата!?

Който се опита да защити родината си от мътната вълна навлеци, е крайнодесен? Тогава открлючете входните си врати широко и ги чакайте, щаом сте милосърдни и готови да се разделите с всичко в живота си досега, правено и събирно с пот и лишения!!! Ха да ви видим!Имат си страни там някъдеси, да си ходят да си носят там бурките, шалварите и да си сторват там теманета и маанета!!!!

а ти защо не се замислиш кой мъти водата в техните страни? И дали е лесно да тръгнеш занякъде с децата и да оставиш дом и навици и род. Нашите 2 млн защо излязоха? И как изглежда днес опосканата ни държава - кой владее това, което остана неразрушено - ТЕЦ-овете, златото в Челопеч, водата в София, енергийните дружества........и т.н. Та чак го докарахме до заря на Великден, само и само да се зтрие всичко.

Немците ще го измислят. Браво на идеята. Вън всичката паплач от Евро Съюза

Христос Воскресе! Европейците да се смирят и върнат към християнските си корени и станат благочестиви християни. В противен случай бездуховността е атакувана от исляма, а консуматорското общество е пагубно за Европа.

Воистина воскресе!... Съвършено прав сте!

наи после разумни правила за имигрантите. браво на германя !!!!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Koгато жизненият стандарт надхвърли някаква граница, хората стават презадоволени, лениви, не им се отглеждат деца, обременяващи ги със куп задължения и те ти, демографска криза,която преминава в катастрофа! Съвсем нормално е, този вакуум, да се запълни с мигранти от нискоразвити страни,задоволяващи се с половината, от заплащането местните, лошото е, че тези мигранти заемат все повече икономически ниши, изтласквайки ,белите, които и да искат, не могат да се върнат там, на кой германец ще му се работи с пакистанци, иракци и пр. Проблемът е много, много сложен и само война, може да го реши!

Умно решение. В края на краощата Германия не е била "присъединенена" към Отоманската или друга ислямска империя, за да има мюсюлмани, както например в България. Тук мюсюл,аните с оръжие са си извоювали правото да живеят, но не и в Германия. Така че - вън от там или да се покръстват, както навремето евреите и арабите в Испания при Фердинанд и Изабела Кастилска.

Започва да се сбъдват най-черните прогнози. На хоризонта изгрява нова партия която ще обедини германците срещу вътрешния враг (мигрантите). Не е трудно да се направи аналогия с Хитлер, националсоциализма и антиеврейската му риторика. Сега се търси новия Хитлер,а риториката е антиемигрантска. Историята се повтаря. Германия бе използвана за разпалване на 1 и 2 Световна война. Сега май ще я използват за разпалване на 3 световна. Надеждата е във Владимир Владимирович да предодврати този черен сценарий. Казах!

Субиги, кане, кажи две приказки и за това, кой създаде тази ситуация! Иначе излиза, че сега ни предстои да осъждаме националсоциализма, а мижитурките неолиберасти и задокеанските им покровители ще се измъкнат по търлъци от батака умишлено забъркан от тях за да няма силна Европа и независима и могъща Русия. После и те ще се присъединят към борбата с "кафявата чума". И ще я борят с ефективността на сегашната им борба с ИДИЛ. Пък като усетят, че баба Меца ще свърши цялата работа ще открият втори фронт. Абе действително - нищо ново под слънцето!

Русия ще е могъща, ако икономиката и е номер 1. А трова с такъв народ няма как да стане!

че Обама е мисюлманин,доказано е...затова и въздеиства по този начин на Меркел...за него пришълците са му братя..според мен ако Тръмп стане президент ще има няква справедливост...не е нормално идва някъв джангал и заплашва,че ако няма права ще има джихад...до 5г ще видите ,че половината турци ще бъдат изгонени от Европа ако продължават в този дух...вече хората им писна от тяхните права...християните си имаме наши и ще спазват тях

Посмали малко манго, половината "бял" свят се командва от Папата, а черният цар се бори с белия цар Ватикана да командва целия свят. Другите два "КОМАНДНИ" центъра са Уолстрийт и СИТИ'то. "ползите от религията в обществото" са негативни за повечето негови членове 99,9%, но за 0,1% са прекрасни.

Поздравявам всички форумци с песента " DOST IN THE WIND " :-)

Тъкмо се зарадвах че някой прави нещо хубаво и бях разочарован като прочетох "контролирана имиграция" вместо да кажат както трябва депортиране на всички боклуци дошли в последните 60 години или тяхната кастрация всички от новородено до възрастен и лагери! Никаква интеграция!

Единствената доктрина, която може да се противопостави ефективно на Исляма е Фашистката. Ако Ислямът не бъде забранен, тогава неминуемо ще видим нови фашистки режими в Европа. Историята ни учи, че ние не се учим от Историята.

Така е! Ако на хората им бъде поставена дилемата: "Или Ислям, или Фашизъм?!", те ще изберат фашизма.

Дай Боже!

Ислямът не е просто религия, въпреки че се опитва да мимикрира като такава. Ислямът е цялостна доктрина за поведение и подчинение. Ислямът отрича всички ценности на европейската цивилизация. Ислямът отрича неислямските държави, техните граници, конституции и управлениеИслямът не допуска атеизъм или други религии. Ислямът отхвърля личните свободи, равенството на половете, свободата на изразяване. За Исляма съществуват или свои (правоверни), или врагове. Ислямът е тоталитаризъм в действие, сравним с фашизма. Затова Ислямът требва да бъде забранен, както е забранен фашизма.

"...ите свободи, равенството на половете, св..." За равенство на половете не ми говори. Женските знаят само първата част - РАВНИ ПРАВА, ама втората РАВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ я отричат тотално. За това няма истинско равенство межу половете.

Правото на Жената е да дава Живот. Това е и нейното задължение, дадено ѝ от природата. Правото на мъжа е да служи на Живота, това е и неговото задължение. Мъжът не може да дава живот, той може само да му служи. Това означава да служи на Жената и да защитава Живота. Ако тази истина не ти понася и се бориш против нея, то ти си обречен на голямо страдание, несъвместимо с Живота.

Може ли да ми обясните, в кои ислямски държави са нахлули масово МИЛИОНИ европейци-християни, използват безогледно социалните им системи (ако има такива, де), не искат да се интегрират и строят стихийно стотици и хиляди църкви? В коя ислямска държава го има това? За съжаление в Германия се строят масово джамии, а в България след 1989 са се построили хиляди джамии! Повтарям: коя ислямска държава би разрешила това в името на правата и свободите на гражданите? Да не давам пример със Саудитска Арабия и др., където дори има правила как трябва да са облечени дори турист(к)ите. Никой не ви отрича религията, ама инвазия не бива да ссе допуска!

Това беше реплика към пишещия потребител от Турция с турска клавиатура "DURSUN"!

В много ислямски държави са нахлули европейци и то с танкове за по сигурно.

Алън Фостър Дълес е произнесъл кратко слово по повод на създаването на ЦРУ през пролетта на 1945 година. Не искам да копирам нищо от нея, защото казаното е ключът към случващото се в България и се трие. Във ФРГ има "Закон за канцлера" от 21 май 1949 година, а в България анти народна завера обозначена като "Програма на Ричард Ран и Роналд Ът" от 1990 година. Сега се водят във Вашингтон заключителните преговори за договора "TTIР". Този договор ще е секретен след подписването му САМО ПЕТ ГОДИНИ, за разлика от Kanclerakte-2099 г. както и РАН'ЪТ, с неговата секретна част ... до времето на разпадане на Империята на "доброто".

В ислямските държави не са нахлували милиони европейци. Там направо ги унищожават с авиация и безпилотни самолети НАТО и Коалицията, без да им пука дали убиват деца, жени, старци. Унищожаваха паметници на културата и не им пука къде им падат бомбите. Докато Запада не започна с "Пустинна буря", проблеми с Изтока не е имало. А сега погледнете какво остава след тях, руини, смърт, болка. От светски държави, с помощта на създадените и финансирани от тях терористични групировки унищожихаа Ирак, Афганистан, Либия, Сирия.

На твое място бих попрочел малко история, преди да изказвам неверни мнения. Запознай се със събитията в Близкия изток, как през 1979 след като пада шейха в Иран и се провъзгласява републиката, стотици хиляди мигранти наводняват Европа, та до днес, или как още през 1978 комунистическата Народна Партия на Афганистан превзема властта с революция и се осланя на СССР, или колко преврата се случват в Ирак, докато дойде на власт БААС, начело с Ахмед Хасан ал-Бакир, по-късно Саддам Хюсеин с авторитарния си режим и колко хиляди кюрди унищожава и обгазява той, много от които бягат от режима като МИГРАНТИ в Европа. Мигрантите не са се появили след "Пустинна буря". ДИФЕРЕНЦИРАЙ!!! Сега спирам, но съм сигурен, че каквото ти е набутано в главата трудно ще се промени. Ама според вас за всичко са виновни САЩ, НАто, Европа, Русия, световния империализъм и комунизъм!

Исляма не може да се намесва в живота на Европееца ! Европееца яде и пие забранени от исляма храни и питиета , Слуша АС-ДС и Битълс , когато му е топло хвърля част от дрехите , в семействата жените понякога имат водеща роля ! Исляма какво добро и ново е дал на света за да претендира като нормална религия за място в съвременния живот !

В сегашното напрегнато време и аз се съгласявам с Алтернатива за Германия че , Исляма излезе от рамките като нормална религия и трябва да я забранят както Нацизма и Фашизма ! Това че турския президент Ердоган печели от това преселение на мюсюлманите на запад е очевадно и само спящото ръководство на ЕС не забелязва това ,а може би и то е в играта купено и прекупено !

Тази ос "Меркел - Ердоган - Ципрас" бавно и безславно ще си отиде, заедно с тим-лидера им Обама! Зор ще е, но пътуват!

АМИН!

БРАВО НА НЕМЦИТЕ!ОТКРИХА В 21 ВЕК ТОПЛАТА ВОДА!СЕГА ПРАТЕТЕ БАБА МЕРКЕЛ НА СЪД!!!

Браво!

анне Меркел ще нареди промяна на конституцията в съотвествие с шерията за да мое новите поданици се чустват по-комфортно и да моат да поущипват пищните геманки безнаказано:) Отиде си русото от арийската раса.

На "Възкресение Христово" ще напиша : Пилат Понтийски символично си изми ръцете и прати Христос на Кръста ! Какво искам да кажа : че ако сложим Обонго в ролята на Пилат Понтийски , Меркел ще й приляга най-много ролята на Юда ! Както Юда предаде Христос , така и Меркел предаде цяла Европа и прати стотици милиони европейци на "Кръста" за 13 американски сребърника ! Лично за мен това е предателството на тези двамата срещу световното християнство , не само срещу Европа ...! Вкараха ни в лабиринт без какъвто и да е изход... !!! Логично следва махалото да иде вдясно и да се задеиства алармата на десните националистически партии не само в Германия , а и в цяла Европа !

БРАВО НА ОЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ!! ВЪН РЕЗАНЯЦТЕ ОТ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА!! ДА СИ СТОЯТ ПРИ ШИБАНИТЕ ДЖАМИИ!

муслиман и интеграция -въх мър божке ле Тия толкова ли са тъпи или тепърва са в обсега на на минаретата и вирнатите пърдялници

До 5 години ще има паметник на Хитлер във центара на Берлин по голям от този на исус във Бразилия

Това в каква връзка го каза? Според мен, няма много общо със статията. Най-големите противници на ислямската имиграция в Германия са... познай кои? Евреите разбира се! Сети се сам защо! Гледах филм за евреи само че във Франция. След атентатите на ислямисти за тях няма много възможности за избор: Или да емигрират в Израел, или да се борят срещу ислямизирането на Европа. Много от целите на атентаторите джихадисти може да се окажат синагоги и други подобни места където се събират евреи. Така че накратко: Паметник на Хитлер не се очертава да има в скоро време.

Чешем си езиците и нищо не казваме. Някой да е чул да има проблеми с евреи или мюсюлмани в СССР или Китай. Грешна ни е доктрината. И стига с тия религии. Това е най-старата форма на Мулти-левъл маркетинг на света. Да живее диктатурата на пролетариата. А всички които не са доволни да се приготвят за ГУЛАГ или някое друго курортче където ставаш смирен и щастлив и без религия.

Няма проблеми с евреите в СССР, глупако, защото Октомврийската революция е спретната от евреите и СССР винаги се е управлявал от евреите. Те и сега са на власт в Русия, както и в Америка, както и в Англия, както и в милата Родина - България.

Има истински юристи в Германия. аз също смятам, че ислямът е противоконституционен, защото нарушава всички основни права , които са заложени във всеобщата декларация за правата на човека, ЕКПЧ, Конституциите в ЕС и Лисабонският договор. На практика скоро ще се види, че ние българите удържахме на много страшна заплаха и вече се вижда светлината в края на тунела.