Борисов: КТБ беше умишлено съборена

КТБ беше умишлено съборена, тук съм с трима вицепремиери, за да покажем единство, каза пред българи в Берлин премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: КТБ беше умишлено съборена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво правят в Берлин и те незнаят? Бойко тича за потупване по рамото, че Турция ще бъде разпределителният енергйен център за Балканите.

Борисов е още на свобода?

ли кой назначи главния прокурор СЦ, това е отговорът.

Х-хька Ъ-ЪКА Б-Будалисоффф=БОСТАН ОБРАН

Провала на проекта трябва да приключи най-после с хора в затвора за измяна на родината и национално предателство.Всичко друго е безмислено и ще води към по голяма трагедия.

някой тук ще ми обясни ли, как точно предното правителство фалирало банката??? защото доколкото си спомням всичко започна със сигнала на протестърите, които е повече от ясно, че обслужват определени политически партии, медиите и самото лице от снимката, което не спря от различни точки на света да се вайка как страната била фалирала, хората да си взимали хората парите, как трябвало нов заем и т.н., тоя да не се прави на умряла лисица, не сме чак толкова прости.

Само ГМО извратенията капута е излязла над 500млн.-с катуна,нешка,пешка,кортенска,джипове,платени мутри титушки от фитнесите,помиарите от сила пред дома на бойко,пропаганда сайтове,вестнци -откраднати от народа пари в КТБ! А колко паланджоса долен ,партията и доган за общ фронт срещу Бойко

кво? това ли ти е обяснението???ти да не си с таурет??ако може някой, който си контролира емоциите, да обясни как точно предното правителство е фалирало банката?

ти малоумен ли си?

да кажем че съм, айде сега ми обясни как точно предното правителство е фалирало ктб??? чакам, едва ли е толкова трудно, щом сте толкова убедени, не виждам защо обяснението трябва да ви затрудни?

КТБ я бутна въпросният господин от снимката. Това дори малките деца го разбраха и незнам за толкова малоумни ли ни мисли, че ги говори тези глупости. Явно народа съвсем си е загубил ума щом още има "вярващи" в светеца. Той и царя така ни казваше - "Вервайте ми" ама и от него, и от "господина" получихме получихме само дедовия!

Вижте го - може ли пред официалния караул и при официалното посрещане и ръцете сложил на корема! Тъп пожарникар, ама какво да се учудваме, та той захърка на церемонията за Нобеловите награди.

Пидеря и Путя газ пикаят от срещата на двама велики ,железни канцлери- бат Бойко-Генерала и фрау меркел- ! Пидеря отиде да му закачат едно тенеке на задника в москалия,държавни почести ще види само от чуколов и ташева на варадеро!

''Велик е Бойко!''Да шот ти си тъп.

До 143:Под доктоинсвото ми е да ти пиша но те съжалявам за твоята тъпотия.Да ти припомня ли че само за последните години твоите любими американци фалираха 318 банки.Да ти кажа ли каде да прочетеш колко е външният дълг на щатите само към китай.Да ти кажа ли че само преди няколко дни излезе информация на сената на САЩ за инквезирани хора в 21 век.Чети да не ти се смеят хората.Затова не смееш за си покажеш сурата пред обществото а пишеш нещо твъпде тъпо.Кому х.....търси Бойко при Меркел.Нали щеше да му помага.Да ама ...

Ало, троловете долу, предоговорихте ли курса? :) 70 рубли за пробит долар, а вие сте станали по усърднина на всичко отгоре. Ще имате за тоалетна хартия поне, че и без това там ви е най-голяма нуждата :)

не вярвам да са български тролове. тук има тролове с антибългарска ненавист, такава злоба българин не може да има.

За сметка на това левът е стабилен - нема го.Чужди кахъри береш май!

Ти не се прави на остроумен, ами пожелай на любимите си тъпкачи да на им се случи това което предизвукаха тук през 1997 г. че хич не е хубаво, ако им 10 пъти по здраво да им взезе.. си го заслужават!

ДоSB:Приятилю,просто браво.Мисля,че другарят Борисов просто е сбъркал адреса.Южен поток нее спрян от германците,спряго Путин.Нам трябва пда отиде и да целува ръка за пхрошка.Но той отиде при Меркел за да и занесе един плик и да и каже "Вижте какво г.... изс .....като ни карахте да наказваме Русия. А сега занеси едно малко кученце на Путин и целувай ръка за прошка,като пред кръсник.И прочети дядо Вазов Какт Русия няма втора.......

Аз доколкото разбрах от сутрешните вестници,газ има за още около 100 дни...Дали Бойко е при Меркел или не - все е тая.По- добре да беше отишъл при Путин,например....

Тримата глупаци и глупачката.....

ДАНС да пребира ББ от Берлин. Не спира да ръси глупости! Шменти капели е нищо. Уж говори за единство, а не спира да произнася присъда след присъда. Не е с всичкия си този човек!

Бабето и Боцето питаха ли Путин дали ще им пърди в ХЪБЪТ?!

Боцка ше градим ли хъбчето,щот жена ми от две седмици ма държи само на бобец и ми не дава да пръцкам?!

Тя ,г-жа Меркел започва от него,защото най- бързо ще свърши с него.Какво има да си говорят?Целите са постигнати.Скоро май ще излизаме от ЕС,ние за нищо не ставаме вече.

Ааа, още им трябваме! Както биха възкликнали новите ни "братя":Абе все още някои българи мръдкат!

Сега Меркел ще ни потупа по рамото пак и с германските багетки,ще ни посочи къде да дупчим Добруджа за шистов газ и къде да сондираме черноморското дъно за нефт!

муньо отиде да пореве и му изтрият нослето

И докато Борисов разиграва театро в Германия Газпром вече товари тръбите от пристанище Варна .Та въпроса с хъба вече е решен.Остава да чуем как Меркел казва колко велик народ сме и по живо ,по здраво.

Е, освен че сме "велик" народ, сега ще ни ЗАПОВЯДАТ и какви залежи си имаме в Добруджа и морето, какви добри чичковци ще ни ги вземат и чак тогава тръби из България наляво надясно. Да не забравяме, че сме си една бедна територия, която докато не се реши въпроса Русия-САЩ трябва да сме без препятствия. Ако тази войничка се разгорява, както ни обещават в Щатите, че в Украйна ще е до 2017, мисля че предсрочно ще закрием и АЕЦ Козлодуй - я чрез санкции срещу "агресора", я някаква много опасна аварийка. Изобщо чакат ни големи благинки.

забравил си да споменеш благините които ще получим при такава войничка по четирите американски бази.

когато чета изявленията на Боко си мисля колко е хубаво, че глупостта не се прихваща така лесно като грипа.

тиквата като че ли говори за друга държава, а не за България. Както винаги не е в час в нищо. Защо не взе парче асфалт да се похвали на Меркел?

Радвам се, че посрещнаха хер Борисов с почетен шпалир. УСПЕХ на хер Борисов в работата му.

От една седмица ни подготвят как ще влезем в Шенген "по въздух". Те и сега ни вземат лекари, инженери, медицински сестри и всичко що е читаво. "Богатите" лека полека със закони си правят новата "желязна" завеса. Това ще ни е "моралното" възнаграждение за послушанието. Е и общ енергиен съюз и други "екстри".

Няма по-долен и гаден човек !

още през 2009-та в ГДАНСК Путин ти го каза в прав текст "СЕДЕМ години ви чакахме за Бургас-Александропулис".. От ЯНУАРИ 2008-ма - га Гоце захортува за ЮП, до ЯНУАРИ 2015 КОЛКО ГОДИНКИ СТАВАТ, бе чадо??? Не се прави, че не си бил ПРЕДУПРЕДЕН...

Аман от лизачи. Няма ли мъже в тази държава???

Написаното от Бойко да се чете: "Да покажем, че сме единни, и можем да си поделим държавата... ".

Бойкооо, мат/риала става все по-ЛОШ. Внимавай в такъв случай към кое посолство ще "изтечеш" по хъба?

При такива отзиви и всенародна избирателска любов към въпросните от делегацията, аз се чудя и не мога да намеря отговор на следния въпрос Кой бемама му стара ги избира тия? Очевидно от коментарите хората не са гласували за тиях. Започвам да си мисля, че цялата работа с многопартийната возня и демокрацията е много добре скроен план за разграбването на държавата, заробването ни и нищо повече! А и че изборите са само за картинка, всъщност , най/интересното е, че винаги се знае предварително кой колко процента ще има и кой ще влезе в парламента. Това не е ли малко странно? Аз на соц проучванията не вярвам, най/малкото защото никога няма реални доказателства за тях.

Е сега...."Ако от изборите зависеше нещо, щяха да ги забранят".

Печатна грешка-не "подредим дължавата ",а продедем държавата!

ББ:"Вижте как ме посрещат хората с почетен шпалир"

И как ми козируват !!!!

Като се говори бавно, разбирам какво се казва, но на тези, които искат да ме чуят, ще кажа: "Чуя ли "Congratulations, Borisov", не слушам нататък". Та му го казват на летището с приема и ША МУ ОБЕЩАВАТ, ОБЕЩАВАТ УЖ да му помогнат... Ама той няма да ги чуе... За ПОДПИСВАНЕ НА НЯКАКВИ СЪГЛАШЕНИЯ С НЕМСКО нещо да прочетохте? ША СИ БЪДЕ ПОРЕДНАТА ГОВОРИЛНЯ С БОЦКОТО...

Да, прав е коментара по-долу.Не може да има сигурност в една държава където кражбата се е превърнала в държавна политика/не само по-думите на бившият главен прокуроор/, но и беднотията и мизерията е властваща.

Прост народ - слаба държава, беден народ! Призналият се за ПРОСТ иска да прехвърли ЦЯЛАТА вина за ИЗСМУКВАНЕТО на "кръвчицата" на обикновения човек на ДРУГИ, като ЗАБРАВЯ, че 4 години замрази всички заплати и пенсии, принизи и унизи дори честно работещите чиновници, даде СИВИТЕ кардинали в икономиката и във финансовата сфера да крадат народни и европейски парични средства, които сега водят за новите заеми в размер на няколко милиарда долара. Тези заеми със сигурност ще влязат в банките на БОРИСЛАВОВА и на ДЕСНИТЕ грабители на икономиката от периода 1996-2001 г. Обикновеният гражданин пак НЯМА да усети нищо от ПРОСИЯТА на ЧЕТИРИГЛАВИЯ ЗМЕЙ, който пърха само фашизъм, ксенофобия, расизъм и демагогия!

да подложат кат ги грухат по кухите тикви?

На Ангела, всеки момент ще припадне, като дедо си Симо или просто ще прдне ? Сн.2: Стаен агент Грга

не беше ли пак с ВИЦЕТАТА си бабката.. Да и връща влакчетата Сименс на Никито... И заедно с тях да и плаче на ременцето - ДА ГО НАГРАДИ НЕГО ОТЛИЧНИКА НА ЕС!!! Да му намали процента САМОУЧАСТИЕ в европроектите от 20 на 5%... ЗАБРАВИХТЕ ЛИ??? БАБАТА каза - ША ВИДИМ!! и въпроса пак си е висящ. И НАД ВТОРИЯ МУ ОРЕОЛ...

"КТБ беше умишлено съборена от предишното правителство. Орешарски, Чобанов и Искров са хората, които предизвикаха и допуснаха фалита на банката." - във връзка с казаното от "премиера" НИ, искам да му задам два простички въпроса: Г-н "премиер", спомняте ли си КОЙ наш политик при посещението си в САЩ през м.Юни 2014г., в свое изявление каза: "Аз като се върна една банка ще фалира, а може и още една ..."? Ако си спомняте КОЙ е този политик, трябва ли да го свързваме с гореспоменатите "виновници" за фалита на КТБ?

каза ОТТАМ И ТОГАВА: "Ако ГРОБ се върне на власт, ВЕДНАГА СПИРА договора с фирмата за строеж на ЮП"

И сега веднага взе да говори, каква богата на залежи от ГАЗ и ПЕТРОЛ е България и как ще се превърнем в голям износител, ама преди това трябва проучване за добив ... а сети се, КОЙ ЩЕ ПРОУЧВА!

РЕАЛНО МЕРКЕЛ МОЖЕ ДА ПРЕДЛОЖИ 2 НЕЩА : - ДА КУПУВАТЕ ГАЗ ОТ ГЕРМАНИЯ ПРЕЗ СЕВЕРНИЯ ПОТОК И С НЕМСКИ ФИРМИ ПОСПЕДНИЦИ - НЕМСКИ ФИРМИ ДА ПОСТРОЯТ ГАЗОПРОВОДА ОТ РОСТОВ НА ДОН ПРЕЗ БЪЛГРАИЯ .... ... ВЪПРОСА Е ЧЕ НА ЕДНА СЛУГИНСКА СТРАНА КАТО БЪЛГАРИЯ НЕ БИВА ДА СЕ ДАВА КРАНЧЕТО ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ ГАЗ :)

посоката... От МЮНХЕН до София тръбата по ша ни свърши работа да ни я "построят" немските фирми... Имат си поръчката за тръбите. А за подизпълнител ако си вземат и СПАЛИЯ ПО ПАРКИНЗИТЕ може и да стане... Щото те ГЪЗ си имат по веч построената от руснаците тръба... Иначе - НАКУКО си показа много точно,че ДРУГА ГЪЗ в региона не може да има преди 2025-та година... Дори АЗЕРИТЕ си признаха, че едва къде 2020-та ще могат да точат по 10 МЛРД. КУБ.М. на година.. Ама веч не помнели на КОГО ПО КОЛКО СА ОБЕЩАЛИ...

Въобще не сте единни, а пък за подреждането на държавата да не говорим, вече веднъж я подредихте.Най лошото е, че в България няма политици с морал и достойнство, които да преценят , че не стават за такива и Боко е най големия пример.При всички случаи тегли народа, но и той си носи кръста, след като една част даде доверие на тиквата. Хак да ни е на всички.

"Всяка година , по същото време, Циркът пристига във нашия град... Колко неща има тука тогава - Светлини, чудеса, чудеса милион, И стрелбище с награда дъвка-балон... Лее се сладък памук. Циркът отново е тук!"

Борисов отново не е в час. Путин му каза ЮП няма да има. Тоя отива да обсъжда ЮП, забележете не в Москва, а в Берлин. Освен това ще обсъжда отношенията с Русия не в Москва или София , а пак в Берлин. Абсолютен неадекватник.

що не взе и плевньо и дянков да напляскате руснаците

Данков промени коренно отношението си към Русия от момента, в който беше назначен за ректор на руската икономическа школа. Можеш да потърсиш в тубата и чуеш интервютата, които дава по повод на санкциите, които запада налага на Русия във в ръзка с Украйна.

Тая резба върти днес на десно утре налево.Универсална резба шъ знаиш.

Защо Полито не е с Боце да представи куРтурата ни пред Европа.

Абе чеда мои, дирНИЦИ, защо постянно го триете този ДЕТРОЙТ?

Е защо скрихте "детройта"? Не виждате ли накъде е тръгнал светът? За първи път след ВСВ Германия изпраща уж военни консултанти насам натам, където има горещи точки. САЩ успяха да вкарат и Европа в мръсната си машина и ще ни смажат.

гледах по телевизията с каква радост посрещат скъпия на сърцата ни - ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ, ВСИЧКИ /без изключение!/ световни политически лидери. Жан Пол Юнкер го прегръща и целува от радост, че му е дошъл на гости; Кристалина припка като младо момиче насреща му, Меркел няма търпение да се снима заедно с него. Обамата праща дипломатически запитвания, кога щял да идва, та да отложел другите си ангажименти Уважаван и обичан човек, какво повече да кажеш? Направо да се размашеш като маргарин на слънце Ама то с мазното по-лесно се затяга колана Засега на кръста, още не на шията

Вожда Ким Чен Ун взимал уроци по шопския диалект, за да посрешне подобаващо Вожда Тиквуний!

Интересно, как ли кореецът би произнесъл "шменти капели" ?!

Ако Българите искат да бъдат възприемани като цивилизован народ и държава, трябва д се отърват час по-скоро от тази нецивилизована и престъпна власт на чело с Борисов.

ПИШИ ПИШИ ... И СЕТНЕ ЩЕ ИМА ... *Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам

Лоши, много лоши артисти. Казаха ви го, че не сме суверена държава. Всичко е свързано с войната срещу Русия. Цял свят има полза САЩ и Русия да се разберат, както стана при Карибската криза. В противен случай ние сме си хъб, но на военни действия. Така че срещайте се, имитираите дейност, че правите нещо за България. Харчете народни пари да тръчкате за някоя целувка, защото сте инфантили.