Немска банка стъпва на българския пазар

Немската банка Varengold Bank смята да открие свой клон в България. Тя ще се фокусира в обслужването на бизнес клиенти, в издаването на акредитиви и гаранции.

Обратно в новината

Коментари - Немска банка стъпва на българския пазар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идват, печелят и изнасят парите в Германия. Като Кауфланд, Била, Метро, другите банки, ЕРП - тата, американските тецове, златото ни и т.н. - всеки си изнася парите ни за неговата държава. Това е колониализиране от съвременен тип. Робство с други думи...

Вярно е че има такава банка, която обаче е известна на много малко германци. Апропо, като пиша "германци" та се сещам за "немската" банка - неграмотниците не се ли научиха най-сетне, че в Германия живеят германци, автомобилите им са германски, банките също и т.н. Само и единствено езикът който говорят е немски.

Банка с капитал 500 млн.Евро и персонал от 60 души. Звучи просто комично.Банковият регулатор в България е съставен или от крайно некомпетентни хора,или от крайно корумпирани хора.И едното и другото е зле за българският данъкоплатец,който носи на гърба си тежест,която никой човек по света няма да търпи.

Не бъркайте " немска" с еврейска. Всички банки са еврейски-лихварите на Земята.

Сори, ама в Германия няма такава банка. Пак ви лъжат нещо.

Стига с тези банки. Нека се откриват предприятия и заводи.

Не стана ясно колко са активите 500 или 700 милиона евра.

Поредните айдуци.

Уау ! Е са вече "ша дръпнем" !

От подобни институции България е препълнена. И никой, не само у нас, не обича лихварите. Така, че от подобна "новина" няма да има припаднали.

Немската банка се готви.. По-важно е какво се готви да прави Българската банка за развитие с парите на Свет банка, които дава за санирането на блоковете? Тихомълком излезе от шапката ка Мин, на финансите и смени Управителя си. Значи се готви за Удар. Какъв ще е резултатът ще се види 2020, когато ще е завзела плацдарма в жилищните апартаменти / завършва Програмата / и ще освободи място заИтинския Съдружник -Свет банка. Пази Боже с заедно с Мечка мед да ядеш. Неслучайно беше приет закона за концесиите според който в случай на Неплащане на една вноска- губиш залога в полза на Концесионера. Или: Или плащаш мецечна такса за земята под блока, или губиш апартамента.

Много думи, но нямат смисъл, накак си са като наринати, липсва разумна връзка вътре в изреченията. Пишеш нарицателни с главна буква, някои от думите не ги разбираш. Пак без надница ще си днес.

Няма значение как са изписани думите и изреченията. Важно е съдържанието. Дали чрез думи, цифри, Морз, с флагчета или запалени огньове -няма никакво значение ,2 приемам забележки по същността на материята. А тя е, че групата банки под името Световна банка са хвърлили око на частните жилища на българина и щом са започнали ще им сложат ръка. От 20 год опитват и най-после направиха пробив. Затова техни агенти в Парламента промениха думата жилище в самостоятелен обект, с цел като отнемат апртамент от собственик да не нарушават Конституцията. Съгласно чл.5.5 от Договора никой не може да напуска фирмата СС -съдружие на собств 5 год след завършване на Програмата-2020. Защо? Какво ще правят 5 год ? Дай отговор.

в Русия комунизъм ли е бе мухъл тролов ?

В Русия е същия Бардак като у нас.

FuckTheEU

Рекламата на банката да не е "Клиентите са ни скъпи. Елате и вие след първия си милион"?

"Смучат го наши и чужди гости!"

Не западен, а източен бе руско тролче. Тия са ваши червени другари под прикритие като "германска" банка.

Пълен бойкот ,все едно я няма! Какво ще прави без клиенти ,поредната пиявица?!

pompai

Аз имам жилищен кредит от 2009-та на 9.45 % и го намалих на 2-а пати като платих общо 1400 лева ,до 3.95% Намалих само срока и оставих вноската същата ,така спестих най-много. Но утре като вземе да се вдига лихвата ,може да съм сред плачещите семейства.Вноската ми е 750 лева и съм си оставил +250 лева да се вдигне ,но колко са го предвидили? Нова криза се задава .

Таз банка е толкова германска, колкото аз съм германец. Червена руско-българска история е това. Апропо, тия Еврохолд не бяха ли сред собствениците и на Дир.бг?

pompai

Много години Банките ОБИРАТ Българския беден народ и това го позволиха управляващите от 1990 до сега .

Немска банка !? Става ! Само да не е руска , че тук оперираше една рашастанска ВТБ , и сега плащаме от джоба си 4.5 милиарда .

Идват да правят гуша, не идват да ни правят евала - това е истината...

У нас има и други немски банки, примерно Алианц-Банк също е немска и имат клонове в големите градове.

Последни сме във всички класации в Европа хайде да бъдем първата държава в Европа която ще забрани лихвата или вече не сме държава.

Абе, ти пък! Как само лихвата?! Направо цените да забранят! Всичко да е безплатно! И жените да са общи! На всеки да купят самолет! А за тебе, вместо жени и самолет, безплатна само*бачка с педали.

Не сме държава.Скоро казаха,колко милиярди имат хората,работят с тяхните пари ,а нилакви лихви,ако вземеш кредит ти изпият кръвта,а в същото време заплати повече от западни банкери.Ето това са банките,а накрая и откраднаха КТБ,а народа плати чужда сметка и вечно ще бъдем бедни от тия крадливи олигофрени

О,да, точно това ни трябва - още изедници и паразити... е*ти инвеститорите

бил съм в Германия но никога не съм срещал това име на банка.Там големите са Комерцбанк, Дойче, Хипоферайн, Райфайзен.

Райфайзен е австрийска банка.

В кои градове в България ще бъде??? И какви лихви по депозитите ще предлага?

Нали си безработен - за какви депозити си се закъхърил !?

Са причина номер 1 в кризите и войните на съвременната цивилизация!

А, кога българска банка ще стъпи на немския пазар. Кога наши корпорации ще колонизират Запада. ЕС е създаден преди всичко, за да обслужба интересите на големите икономики. Ние сме просто пазар, накойто си изхвърлят непотебите боклуци и ни замъкват с някакви дрънкалки.

Българска банка няма. Те са частни.

хаха, 60 човека персонал, ам че моита фирма е по голема от таз банка хаха!!

Още едни лихвари. Явно ще има скоро някаква възможност за изсмукване на големи суми от България.

pompai

Ти освен да плюеш друго не правиш.Ако няма с какво да помогнеш ,не пиши.

Не ми се зареждат снимките и темите най-отгоре.

от снощи.

Тренирах хакване на уиндоус!Загазихте.