Светът изказа съболезнования на Германия за атентата

Водещи световни лидери изразиха своите съболезнования на Германия заради атентата в Мюнстер.

Обратно в новината

Коментари - Светът изказа съболезнования на Германия за атентата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да ги прости, но къде беше светът преди две седмици да изкаже съболезнования за руските дечица бе кретени-драскачи?

Лицемерието отново на показ:(((((Едва ли и 1% от този ''свят'' за който пишете му пука за невинните иначе нямаше да се избиват невинни безнаказано на много места по реалния свят ама за тях ''светът'' май нехае защото си гледа какво влиза в джоба му..

Абе нещастници, вие не разбрахте ли, че всички терористи са психари, та чак сега ще ни казвате, че те са психично болни....те са психари!

Шокиран съм от кретенизма на еврочиновниците ... макар че не съм очаквал нещо кой знае какво от тях ...

Меркел ги покани, а сега била потресена!

за какво става дума? Нали? Какво пишеш бе моме? Ти си от друга планета.

нали не беше атентат, цял ден отхвърлят това предположение

Германия получава съболезнования, но умът им не е дошъл. Ще получават още, за още по-скръбни новини.

Аз пък не им изказвам съболезнования. Когато Германия и останалите лицемери започнат да съчувстват на други държави при нещастие, тогава ще заслужат моите съболезнования. Хора умират всеки ден от насилствена смърт навсякъде по света . Фрау Меркел да се сети, че тя си е пряк виновник за тези атентати, защото тя пусна терористите в Европа. Да гори в Ада дано!

papion

Айде сега пак цветя и плюшени играчки и г-жа Меркел лично да посети роднините на убитите и пострадалите, без охрана.

В заглавието на друга статия твърдите, че не било атентат или терористичен акт. Тук пък че били изказали съболезнования за атентата. Тази дописка, явно не е спусната и цензурирана от НПО центъра. :-)

европата се вряза в балканите и уби нас 12 милиона блаканци! що нема съболезнования, бе, а? ... да обявим воина на русия за да освободи балканите от европата!

Политиците, които управляват Европа са избрани не за да изразяват лицемерни съболезнования, а за да обяснят на избирателите си как ще ги защитят от терористите! Въпроси към " лидерите на ЕС " и техните кукловоди : Колко човека са осъдени в ЕС за ислямски тероризъм през последните 20 години ? Колко милиарди евро плаща годишно европейския данъкоплатец за борба с тероризма ? Каква е ефективността от вложените средства ?

Меркел: Потресена съм от чудовищното произшествие в Мюнстер

Съболезнованията няма да върнат загиналите и няма да възстановят загубата на близките им, нито ще възстановят живота тежко ранените такъв какъвто е бил. Някои от тях сигурно ще останат инавлиди. "Съболезнованията" на управляващите са ужасно лицемерие. Четох в западната преса, че Меркел била "шокирана". Представям си! Жалко за пострадалите. Нелепо е, но те жертви на война в "мирно" време!

Христос Воскресе ве ебалници от Дира .Какво ме занимавате кой ван се врязъл кой кораб се блъснал КАВАЛИ !Че не мога да ви тегля една плюнка мама ви

жалко за жертвите но жертвите са принесени от любимите радикални ислямисти на яловица меркелица и приятеля и сорос

"Светът изказа съболезнования на Германия за атентата" немците казват , че не е атентат ... ебати и мазалото настана :-) преди 2 дни у нас ТИР помете 2 коли и утрепа човек. някой от чужбина да е чул за това , да ни е изказал съболезнования...???

Светът изказва съболезнования на Баба Меркел за "произшествието" :(

Таймс, Ройтерс и Дойче Веле се занимават 80% от времето си с Русия, а не насочат вниманието на населението си към истинските проблеми в обществата им, ей така ще си разменят съболезнования!

е,нали не беше атентат ?! уж някакъв психопат ...

Нещо се обърках...! Нали уж не беше атентат а обикновен инцидент с психически неуравновесен човек!? :)))

Кремъл е виновен...!

тоя филм докога

Вече трябва да направят шаблон за съболезнования и само да подменят мястото и дата на събитието.