Меркел иска ускорено депортиране на мигранти

Германският канцлер Ангела Меркел ще иска промени в закона, за да бъде улеснено депортирането на мигранти, извършили престъпления в Германия.

Обратно в новината

Коментари - Меркел иска ускорено депортиране на мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно правилно. Бърза екстрадация на всички мигранти, като се започне с Меркел. Тя е най-опасна за Германия и най-виновна за случващото се.

Освен, че иска да вземе работата на германците, Меркел ще ги унижи, изнасили жените им и пребие децата им. Аман от американски еничари. САЩ защитават правата на човека, като подкрепят разпространението на уахабизма от Саудитска арабия и свалят светските режими в целия близък изток.

Илюминатите- собственици на световния капитал и на Федералния Резерв и на МВФ и Световната Банка организираха чрез правителствата на Сауди Арабия и Турция да впрегнат Мюсулманските Братя" които директно свършиха работата с потоците джихадисти-бежанци изпращани да завземат и унищожат Християнска Европа. А Билдербергите чрез Трилатералната Комисия и Съвета за Междунарона Политика наредиха на Меркел, Оланд, Камерън, Юнкер да не предприемат никакви защитни мерки. И ето го резултата- погроми тепърва ще има, това е само началото. Време е германския и другите европейски народи да вземат самозащитата в свои ръце и да се започне жестока битка с пришълците, като политиците бъдат махнати от власт.

а най-големият илюминат е в.в.путин

г-жо Канцлер...та нали Вие ги поканихте любезно да живеят в държавата Ви и упреквахте държавите през които минаваха, че са недобронамерени и безсърдечни...Как така се противите на техните(арабски) порядки и манталитет?! Нали трябва да се уважават бежанците-чуждоземците от всички страни БЕЗ Европа?! Всички са "маскари", но не и нашествениците, пардом гостите. Стискайте зъби сега и си трайте...докато не ви изметат собствените Ви граждани. И...дано бъде много скоро , г-жо Меркел!

врастаите ги от кадето са ! сте ви разсипят даргавата и реда в неа ! сте потанете в блатото на престапноста ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

колкото и да го извърта меркел истината е простичка: тя трябва да си ходи, нова политика не се прави от стари политици. а и някои трябва да понесе последствията за станалото.

В Кьолн вече започнаха да бият наред бежанци!!! Това трябва да се случи в цяла Европа,за да се уплашат гадовете дето идват тук за да мародерстват!!!!Ответен удар: Германци бият бежанци в Кьолн, Меркел отлага посещение в Давос заради растящото напрежение!

Ти го пускаш под одъра, то ти се качва на... Нашите законотворци какво чакат, че не вземат пример от германците - за най-малкото нарушение телепортация!

госпожо Меркел,защо социалните служители и тези, които работят с мигрантите не са си свършили работата?защо не се разясняват законите на идващите в Европа?защо ЕС скри ,че има подобни случай в Англия от палестинци????

Ето ,от това ЕС е пред разпад и затова ,че налива пари в държавите членки без да се интерисува кой ги краде.Политиците са пасмина ,която гледа само личната си изгода.И това важи за всички,а нашите те са първи в тази класация.

Доста нелюбезно - да не кажа двулично - е да гониш гости , които сама си ги поканила !!!

Първо да даде свобода на медиите да отразяват обективно събитията, че с тия манипулации в стил фолксваген.

Меркел: Имигранти, елате при нас! Германки: Олеле, изнасилиха ни! Меркел 2: Депортирайте имигрантите! Аз откъде да знам, че са толкова лоши! Марин льо Пен не ме предупреди! Хуните: Искаме обезщетение!

Занчи първо "ускорено" ги каниш и прибираш, пък после се чудиш как "ускорено" да ги депортираш :) Егати и "логиката" има баба Меркел :) А аз все си мислех, че германица е практичен човек, ама тая осра имиджа на вси германци :(

ама тя милата е от ГДР, по друг начин е обучавана.. после нямало значение, че те е мачкал съветски ботуш. така е и във булгаристан на доган - съветите никого не са си тръгвали. после що трепели като пилци бялите бизнесмени"

Прибираш някой бездомник от улицата, безплатно го храниш, обличаш, осигуряваш му подслон. За благодарност той нае.е жена ти и дъщеря ти, а ти се чудиш дали имаш право да го изгониш....

Тази дърта изкуфяла бабичка още ли не са я обесили ГЕРМАНЦИ СЪБУДЕТЕ СЕ ИЛИ ВЕЧЕ НЕ СТЕ ГЕРМАНЦИ А ПЕДАЛИ!!

Спокойно, не се е вразумила, предлаганите мерки са половинчати, тези около нея й пригласят, а по мнение на експерти около 8-10 милиона от Близкия Изток, Афганистан, Пакистан и още толкова от Африка вече стягат раниците за напролет... Не можем да им се сърдим, госпожа Меркел ги покани!

след дъжд качълка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

камиларите не я увашиха на кöлн гарата и сега ревннува

Меркел все още не може да осъзнае вината си за нашествието в Европа. Що за неадекватност е това

Тая лелка съвсем се побърка-досега викаше идвайте, идвайте, а сега обратно?!?! Дано само да не ги прати тук-нашите политици веднага ще козируват!!

Госпожо Меркел нашият народ има хубава приказка: "Кой ми с... в гащите?!"

кви ги плямпа Дебелата берта? не депортиране, да се чете инпортиране. Не може така да се отнася с милите си гости които сама покани.

Ако от някъде можеше да се появи оня с мустачките и види на какво му е заприличала държавата..............

Меркел "ускорено" да приключва с мандата си и да изчезва от политиката - достатъчно свинщини направи.

ми...тя докато ги канеше, сега иска да ги ограничава!!! това ако не е чисто лицемерие... с тази политкоректност, току виж докарали един нов чичко с мустачки...

........л т......ллл

Тази бабаМеркел сигурно много е бясна,че тез емигранти не са я уважили нея. Ами да се завърти по тъмното из някой от кварталите, може и да и излезе късмета.

Тя си пада по жени,а тези дето опипват не пускат жените си да излизат:)

Голямата измама е тезата, че това което става по Света и в Европа е спонтанно и че това е естествения ход на историята на човечеството. Че само събитията в Сирия са в резултат на диктаторите (клишето Путин и Башар Асад=диктатори) и на имперските амбиции на руснаците (клишето руснак=комунист=империалист). Наивно е да се твърди, че в днешно време един човек прави политиката на страната си: Меркел на Германия, Путин на Русия, Обама на САЩ. Те само са инструментите на силите в сянка (зад политиците стоят хора с пари не е нужно даже те да го осъзнават), и това не са конспиративни теории защото конспирация няма. Просто връзките, конците с които се дърпат политиците са изтъкани от пари и парични потоци. Останалото е психология=манипулация на общественото съзнание и разбира се force=оръжие. Единствената слабост и болното място на немеца е манипулацията дължаща се на вкорененият страх от клишето: немец=хитлерист=фашист на който да противопоставя новото клише немец=етнотолерантност=демократ=човеколюбец. На другия полюс е манипулацията чрез клишета: САЩ= връх на демокрацията=връх на световната икономика и технологиите= връх на световния прогрес и човешката еволюция и еволюцията на обществото; САЩ=пазител на световния мир и справедливост. Доскоро друго догматично клише, което бе забранено да се критикува е мултикултурализмът, но вече същите тези, които ни учеха, че мултикултурализмът е фундамент на демокрацията (аз бих казал, че мултикултурализма е част от всяка империя), започнаха да допускат, че техният гениален ум е прозрял, че идеята за мултикултурализъм е може би грешка. Интересно чия е грешката и кой ще я плаща?

ДОБЪР ДЕН БУЛЬО ! СЕТИ СЕ НАЙ НАКРАЯ

Голям бързак е Меркел! Ускорено кани ДАЕШ в ЕС и Германия. Ускорено депортира ДАЕШ. Резултата изнасилени бременни жени в ЕС от ДАЕШ???

само духът на ВАГНЕР ще оправи ГЕРМАНИЯ

Резаците в кочината при прасетата. Ако пък баба Меркел толкова много ги обича и тя при тях. Не знам защо не искат да разберат, че това не са хора, а прости, нискообразовани, тъпи, мързеливи и нагли мангасари.

Повечето хора не могат да проумеят, че това са не-човеци в човешки облик. Това се дължи на незнание за религията и манталитета на тази и.з.м.е.т. Просто не знаят, с какво си имат работа. Тези наивност, неинформираност, незнание и некомпетентност в комбинация с манипулативни снимки на майки с подсмърчащи деца и други евтини и банални манипулации, резултата е налице

Канцлерът на Германия Ангела Меркел направи две грандиозни грешки и с тях ще остане в историята, но най-голямата е когато каза "Елате всички". Когато властите в Берлин извикаха 1 млн. души, те не знаеха ли, че тези 20-годишни момчета имат пишки?

Бе че са знаели са, знаели са, но са пропуснали факта, че тия мислят само с долните си глави...

От безумните изказвания на тая изкукула гермавска баба страда цяла Европа!! Крайно време тя принудително да бъде вкара в психиатрия, а резяняците-в Бухенвалд!!!

Sind die Täter wirklich Flüchtlinge? Заглавие от днешният брой на Билд,които може да прочете статията. Истината може да се окаже съвсем различна от това което ни представят.

"Мюсюлманка с хиджаб беше изгонена от реч на Доналд Тръмп ". Вземайте пример г-жо Меркел. Така се действа в "най-демократичната" държава в света!

Парадокс е Ангела Меркел да кани бежанци, а после да иска промени в закона, за да бъде улеснено депортирането на мигрантите.

са тъпи, неосведомени глупаци. Само лаладжии. Четете малко какво е по света -напр. BILD и се ориентирайте. Тъпи изказвания на всезнайковците!

билд е жълто клюкарско вестниче, явно толкова си го чел

дойчовците да вземат да я депортират тази леля барабар с всичките варвари, да си я остракират, иначе ще го ядат напукан!

МЕРКЕЛ Е ВИНОВНА ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ. ОТ ТУК НАТАМ НАРОДИТЕ ДОПУСНАЛИ БЕЖАНЦИТЕ НИЩО ХУБАВО НЕ ГИ ОЧАКВА.

В момента завършвам филм за Африка и мога да ви кажа, че тези хора са добри, но не са ангели. Едно племе влиза в селото на друго, изгаря им къщите, изнасилва жените, избива мъжете и взема децата. И ние викаме тези хора при нас, защото са бежанци от война. Сега четири пети от човечеството, което преди това няма име, гледа в телефона, вижда какъв рай е Германия и иска да отиде там. След като са решили да приемат 1 млн. души, е нормално да ги вземат такива, каквито са. Няма как да се променят. Тази наивна илюзия за мултикултурализма е причината за проблемите. Те няма да станат като нас.

95% от хората в Европа смятат ,че тези хора нямат място тук ,но някой някъде решава ТЕ да дойдат . Хора ,които нямат абсолютно никакви намерения да се променят . Най-жалкото е ,че въпреки всеобщото мнение ,въпреки недоволството на европейските граждани ,насилствено им се вменява отглеждането на почти два милиона неграмотни ,агресивни и абсолютно безполезни търтеи . Жалко за хубавата ни Европа - всичко ще бъде опоскано,оглозгано,омърляно и ос.ано !

Не беше отдавна, когато ходех в немското посолство да ме разпитват имам ли пари , какво ще правя, кога ще се върна...После дълго ни обясняваха, че сме лоши, т.е. не сме готови за Шенген...Оказа се - нашата ограда е най-адекватния отговор!

МЕРКЕЛ Е ВИНОВНА ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ. ОТ ТУК НАТАМ НАРОДИТЕ ДОПУСНАЛИ БЕЖАНЦИТЕ НИЩО ХУБАВО НЕ ГИ ОЧАКВА.