Коментари - ”Уикилийкс”: САЩ са подслушвали Германия десетки години | Днес.dir.bg

”Уикилийкс”: САЩ са подслушвали Германия десетки години

Агенцията за национална сигурност на САЩ е подслушвала германското канцлерство десетки години, твърди "Уикилийкс".

Обратно в новината

Коментари - ”Уикилийкс”: САЩ са подслушвали Германия десетки години | Днес.dir.bg

Коментари

Уау,че те престава ли ли са???

Става сутринта Обама и веднага включва лаптопа. Проверява си пощата, след това проверява пощите на Меркел, Оланд и други лидери от ЕС. След това драсва два реда от името на Борисов във Фейсбук профила му. Доволен отива да разходи пудела и да закуси.

Сега и тези двамата ли ще ги развеждат...:-)))

Хората си наглеждат колонията Германия, нормално е да ги подслушват.

клауза /вече не е тайна/ след края на ВСВ президентът на ФАЩ да одобрява кандидатите за канцлери на Германия. Т.е. ВСИЧКИ ГЕРМАНСКИ КАНЦЛЕРИ СА АМЕРИКАНСКИ МАРИОНЕТКИ. Освен това ФАЩ имаха в ГФР около 250 военни бази на площ от 243 000 кв. км. /351 000 - 108 333 кв. км. - площта на ГДР/, или приблизително 2 пъти повече от площта на България. Аз се чудя къде са живели германците, при положение че там е имало толкова много военни бази. След обединението на Германия броят на базите е намален до 56. Т.е. ГЕРМАНИЯ Е ЕДНА ОКУПИРАНА ОТ ФАЩ СТРАНА. Така че е логично митрополията да подслушва и ръководи по всякакъв начин колонията, откакто това положение съществува. Интересно, защо се правят германските марионетки на изненадани, не може да не са го знаели това. Същото се отнася и за другите "независими" държави от ЕС.

писал си какво си писал, добре или зле, вярно-невярно, хайде сега да видя и как оценяваш положението в България, след ВСВ!?

Откриха топлата вода.

Това че Сноудън поиска и му беше дадено политическо убежище в Русия (само по себе си уникално) днес показва истинската цел на упражнението. КГБ-ста в Кремъл вади кирливите Американски ризи в подходящ момент на политически и икономически сътресения и вероятно е прав за себе си да забърква каши. Аз лично приемам новината в сферата на любопитните факти, за които всички знаем, но се правим на изненадани ако някой спомене на глас. За сведение при соца от Москва НЕ подслушваха, а директно сменяха (хора). Ако не помните -да спомена откровенията на сина на Луканов, как баща му е ходил в Руското посолство да получава задачи и инструктажи в заверата как да се свали Тодор Живков и да напомня как Руските КГБ-сти го привикаха и му затвориха устата под страх от разправа. Това мен много повече ме интересува - истината за Българският преход, който, но защо и Руснаци и Българи мълчат.

идиоте, нали сегашните ни приятели трябваше да са различни и по-добри?

Как иначе 250 хиляди служители на американските "разузнавателни" служби ще намират материал да си оправдават бюджета от над 70 милиарда долара годишно? Под секрет да ви кажа - подслушват се слоновете в Кения, белите мечки в Арктика, пингвините в Антарктика и бързолетите около министерски съвет.

Американците са научили немски! Немския е труден.

дя-до

Кво се правят и двете страни на утрепани лисици. Всички знаят, че американците подслушват всички.

'Ма верно ли, бе?

HA HA HA HA HA HA HA

ДА ПОДСЛУШВАТ ЦИПРАС, ЧЕ КРОИ ПЪКЛЕНИ ПЛАНОВЕ С ПУТЛЕР.

За подслушването - ясно. Краварите с какво иначе държат на каишка бабето - комсомолка и мушморока Оланд? Обаче снимката... Леле, ама тя танте Меркел хич не била гнуслива...

Това е златна мина. При възможност никой няма да го пропусне.

Малкото човече в Кремъл подслушва ли?

Който си го може си го може. А БГ получава информация от медиите, че е по-ефтино...

РУСИЯ НЕ ПОДСЛУШВА, РУСИЯ САМО СЛУХТИ, ХАХАХА

СССР НИКОГА НЕ ПОДСЛУШВА. РУСИЯ НИКОГА НЕ ПОДСЛУШВА.

Абе за подслушване не знам , ама със сигурност знам , че Русия НИКОГА НЕ БИЕ негрите !!! Щото там просто ТАКИВА НЯМА , щото пък черно робство никога НЕ Е имало ! ( За разлика от някои " висши демокрации ) !!!

"Агенцията за национална сигурност (АНС) на САЩ е подслушвала телефонни разговори на министри в правителството на германския канцлер Ангела Меркел в продължение на десетилетия..." Меркел е канцлер от 2005. Да беше Тошо, да са десетилетия...

Направиха ви, на работни маймуни ! А вие искате Гърците да направите? Няма да стане, много ги подценявате! БГ Асоцяция на анал- лизаторки и портестутки към Кабинета Три ( ако се наложи)

ДА ПОДСЛУШВАТ ЦИПРАТА.

Шпионаж, пропаганда, доктатура и цензура - това са едни от основните характеристики на фашизма. САЩ са фашистка държава, а наивници, които все още вярват в "американската мечта и приятелство" ще има за жалост докато САЩ светува - тя глупостта по хората ходи.

От крaвaрите и отровa не ти трябвa !

Мине не мине седмица и уливилийкс пуска подобна тъпня - ту Франция, ту Англия, сега дойдеред на Германия. Айде у лево, да не би руснаците да не ги подслушват.

русия няма претенции да е "лидер на свободния свят" и разпространител на демокрация

ТАКИВА ИЗРОДИ КАТО ТЕБ,НАПРАВИХА БЪЛГАРИЯ КОЛОНИАЛНА ДЪРЖАВА.ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ ОТ ГЕЙПАРАДА.ДА ВИ СА ЧЕСТИТИ ЦЕНТРАЛИТЕ НА ВОЖДА ВИ КОСТОВ И ГАД ЗЕЕВИ ,ДА ВИ ОПЪВА ПО ЧЕСТО

БЕШЕ КОЛОНИЯ НА СССР. СЕГА СМЕ В НАТО, ЗАВИНАГИ, ПУКАЙТЕ ОТ ЯД ПУТИНОИДИ, ХАХАХА

Ам, как няма да слушат. На американците им е позволено да правят бази къде ли не. То на едно куче като му дадеш пръст ще ти изяде ръката. Германските служби къде са спали?

Поредният вече изтъркан опит на Путен да разбие отвътре НАТО е смешен и жалък. Нещата вървят на самоход, по путенски план, ама на затихване

Нaдупил си се и опъвaт тебе,женa ти и мaйкa ти,тa чaк сa ви сцепили !

Ако подслушваш някого, това значи че му нямаш доверие, нито му мислиш доброто. За какви евроатлантически ценности и НАТО сътрудничество може да се говори при такова отношение на САЩ към останалия свят? С това Щатите ясно си казват, че приятели нямат. Всички други страни са им врагове и съперници, но някои от тях са излъгани да се смятат за партньори. Затова когато САЩ разполагат оръжия по света (включително и у нас), това не е никакво партньорство, а прикрита и подмолна окупация за обслужване на американските интереси.

1.Мaсовa педерaстия, 2.Гей брaкове,гей пaрaди, 3.Инцес ( секс бaщa- дъщеря,мaйкa- син,бaщa-син,мaйкa дъшеря) 4.Зоофилия ( секс и брaковежс животни) В СAЩ сa рaзрешени 5.Лицемерие,aлчност,двоен aршин!

А Уикилийкс казаха ли кой подслуша В Нюланд, която се изказа в частен телефонен разговор доста неласкаво за ЕС?!?! От колко време се подслушват тези телефони по които тя говореше и какво още са подочули:) Защо ли си мисля, че един определен "партньор" на западните страни има интерес да всява раздори между тях между тях и услужливо снабдява глупендерите от Уикилийкс с информация. Тази организация отдавна не е това, което беше и за което се представя и е просто придатък на разузнаването на една определена държава...

В случая важното е какво е казала Нюланд, а не как е чуто това. Казала ли го е? Казала го е. Не е важно какво подслушват САЩ, а кого и защо.

Major Payne

Аха, Когато САЩ подслушват е важен фактът на подслушването, а не какво чуват, а когато подслушва Русия, не е важно, че го прави, а какво чува. Хмм, страхотна логика! И после руснаците се чудят защо Запада не ги разбирал...

Тоест ти одобряваш подслушването и липсата на каквото и да е доверие между СЪЮЗНИЦИТЕ в НАТО? Да ти е...м и съюза, да ти е...м и партньорството!

Major Payne

Дали аз одобрявам или не, е без значение. Фактите са, че системата е "всеки срещу всеки", всички се следят и подслушват масово и затова е смешно някои да се правят на светци.

Мдаааа,тежки времена се задават..

Е така ли правят съюзниците? Вие, ако имате "приятел", който ви подслушва десетилетия, няма ли поне да се замислите що за приятел ви е?

Германия не е съюзник на САЩ, тя е окупирана държава. Там все още има много военни бази на САЩ.

нa Гермaния не е остaнсло нищо,окупирaнa държaвa от СAЩ,сaмо,че те сa зaдния двор,a ние помийнaтa ямa в зaния двор,ето товa е рaзликaтa !

В разузнаването има един парадокс,който си е направо комичен: всички се следят и всички знаят че се следят.Докогато не хванат някого държавите са си приятели.Звучи така "шпионирай ме .... но гледай да не те хвана,че ще си развалим приятелството!

Аз викам вече да поприключваме с експеримента, наречен САЩ. Поради израждане на матряла.

Дувара на къщата ми Го е имало преди САЩ. Ще го име след САЩ.

Държавата е реалната икономика.Не е територията или самомнението.Докогато ползваш Майкрософт и летиш на Боинг Америка ще си я има.На други им е несигурно бъдещето.

Знаеш ли,без Майкрософт,светът щеше да е по-добро място за живеене.

То САЩ вече няма. Има ГАЩ - гейски американски щати.:)

Хем са гейски хем са еврейски.

Нашия бивш комунистически партиец Плевнелиев дали са подслушвали? И правилно ако са!

Кво толкова ще чуят? Той и без това говори само подадени му от тях фрази!

СРАМНА работа! Сега да ги компенсират с 100 млрд долара след като поемат вината!

е тя Германия си е окупирана от краволчета от войната насам..

Злото пълзи във всякакви форми. Путин се опитва и за сега успява, да оплете мързеливата част от планетата. Путин тегли света към крепостничеството.

Ами кого да подлушват - нашите послушковци Офшорко и Боко и целият им антураж нищо сами не решават, пък са и възпитани от Комсомола и БКП сами да донсят!

Снимката до заглавието страшно напомня на една картина на Джото- "Целувката на Юда"

Вярвайте им на американците.... те уж помагат на всички, а на практика искат да прекарат всички, независимо от това дали ще остане нещо живо след тях.... като самовлюбените евреи са.

е то САЩ се управляват от юдове. Тия световни буламачи ги забъркват се ненаядени на власт юдове експериментатори.

Зат всичко стоиат ,долни и подмолни Федерал Резерв.МВФ

шепне му любовно шъ та скъсам

и той квооо?

Горките комуноиди , нямат въображение, нямат чувство за хумор . Толкова са "селски пръчки", че и за майтап не стават.

Какви комуноиди бълнуваш бе Тъп ......... Болен мозък

имах пред вид теб :)

Излизаш извън темата.Или лаф да става?

ех , ако можехме да подслушваме и някои от нашите красавци и красавици...

набарала е черния боздуган

верно си такъв

много достойно поведение ..нама що ъ хм

Ех , малко отдих за нас комуноидите, да излеем мъката и злобата си. Ех Обонго !

фотото кърти - отврат

ще се родят шаренки ; )

Коментари - ”Уикилийкс”: САЩ са подслушвали Германия десетки години | Днес.dir.bg

”Уикилийкс”: САЩ са подслушвали Германия десетки години

Агенцията за национална сигурност на САЩ е подслушвала германското канцлерство десетки години, твърди "Уикилийкс".

Обратно в новината

Коментари - ”Уикилийкс”: САЩ са подслушвали Германия десетки години | Днес.dir.bg

Коментари

Уау,че те престава ли ли са???

Става сутринта Обама и веднага включва лаптопа. Проверява си пощата, след това проверява пощите на Меркел, Оланд и други лидери от ЕС. След това драсва два реда от името на Борисов във Фейсбук профила му. Доволен отива да разходи пудела и да закуси.

Сега и тези двамата ли ще ги развеждат...:-)))

Хората си наглеждат колонията Германия, нормално е да ги подслушват.

клауза /вече не е тайна/ след края на ВСВ президентът на ФАЩ да одобрява кандидатите за канцлери на Германия. Т.е. ВСИЧКИ ГЕРМАНСКИ КАНЦЛЕРИ СА АМЕРИКАНСКИ МАРИОНЕТКИ. Освен това ФАЩ имаха в ГФР около 250 военни бази на площ от 243 000 кв. км. /351 000 - 108 333 кв. км. - площта на ГДР/, или приблизително 2 пъти повече от площта на България. Аз се чудя къде са живели германците, при положение че там е имало толкова много военни бази. След обединението на Германия броят на базите е намален до 56. Т.е. ГЕРМАНИЯ Е ЕДНА ОКУПИРАНА ОТ ФАЩ СТРАНА. Така че е логично митрополията да подслушва и ръководи по всякакъв начин колонията, откакто това положение съществува. Интересно, защо се правят германските марионетки на изненадани, не може да не са го знаели това. Същото се отнася и за другите "независими" държави от ЕС.

писал си какво си писал, добре или зле, вярно-невярно, хайде сега да видя и как оценяваш положението в България, след ВСВ!?

Откриха топлата вода.

Това че Сноудън поиска и му беше дадено политическо убежище в Русия (само по себе си уникално) днес показва истинската цел на упражнението. КГБ-ста в Кремъл вади кирливите Американски ризи в подходящ момент на политически и икономически сътресения и вероятно е прав за себе си да забърква каши. Аз лично приемам новината в сферата на любопитните факти, за които всички знаем, но се правим на изненадани ако някой спомене на глас. За сведение при соца от Москва НЕ подслушваха, а директно сменяха (хора). Ако не помните -да спомена откровенията на сина на Луканов, как баща му е ходил в Руското посолство да получава задачи и инструктажи в заверата как да се свали Тодор Живков и да напомня как Руските КГБ-сти го привикаха и му затвориха устата под страх от разправа. Това мен много повече ме интересува - истината за Българският преход, който, но защо и Руснаци и Българи мълчат.

идиоте, нали сегашните ни приятели трябваше да са различни и по-добри?

Как иначе 250 хиляди служители на американските "разузнавателни" служби ще намират материал да си оправдават бюджета от над 70 милиарда долара годишно? Под секрет да ви кажа - подслушват се слоновете в Кения, белите мечки в Арктика, пингвините в Антарктика и бързолетите около министерски съвет.

Американците са научили немски! Немския е труден.

дя-до

Кво се правят и двете страни на утрепани лисици. Всички знаят, че американците подслушват всички.

'Ма верно ли, бе?

HA HA HA HA HA HA HA

ДА ПОДСЛУШВАТ ЦИПРАС, ЧЕ КРОИ ПЪКЛЕНИ ПЛАНОВЕ С ПУТЛЕР.

За подслушването - ясно. Краварите с какво иначе държат на каишка бабето - комсомолка и мушморока Оланд? Обаче снимката... Леле, ама тя танте Меркел хич не била гнуслива...

Това е златна мина. При възможност никой няма да го пропусне.

Малкото човече в Кремъл подслушва ли?

Който си го може си го може. А БГ получава информация от медиите, че е по-ефтино...

РУСИЯ НЕ ПОДСЛУШВА, РУСИЯ САМО СЛУХТИ, ХАХАХА

СССР НИКОГА НЕ ПОДСЛУШВА. РУСИЯ НИКОГА НЕ ПОДСЛУШВА.

Абе за подслушване не знам , ама със сигурност знам , че Русия НИКОГА НЕ БИЕ негрите !!! Щото там просто ТАКИВА НЯМА , щото пък черно робство никога НЕ Е имало ! ( За разлика от някои " висши демокрации ) !!!

"Агенцията за национална сигурност (АНС) на САЩ е подслушвала телефонни разговори на министри в правителството на германския канцлер Ангела Меркел в продължение на десетилетия..." Меркел е канцлер от 2005. Да беше Тошо, да са десетилетия...

Направиха ви, на работни маймуни ! А вие искате Гърците да направите? Няма да стане, много ги подценявате! БГ Асоцяция на анал- лизаторки и портестутки към Кабинета Три ( ако се наложи)

ДА ПОДСЛУШВАТ ЦИПРАТА.

Шпионаж, пропаганда, доктатура и цензура - това са едни от основните характеристики на фашизма. САЩ са фашистка държава, а наивници, които все още вярват в "американската мечта и приятелство" ще има за жалост докато САЩ светува - тя глупостта по хората ходи.

От крaвaрите и отровa не ти трябвa !

Мине не мине седмица и уливилийкс пуска подобна тъпня - ту Франция, ту Англия, сега дойдеред на Германия. Айде у лево, да не би руснаците да не ги подслушват.

русия няма претенции да е "лидер на свободния свят" и разпространител на демокрация

ТАКИВА ИЗРОДИ КАТО ТЕБ,НАПРАВИХА БЪЛГАРИЯ КОЛОНИАЛНА ДЪРЖАВА.ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ ОТ ГЕЙПАРАДА.ДА ВИ СА ЧЕСТИТИ ЦЕНТРАЛИТЕ НА ВОЖДА ВИ КОСТОВ И ГАД ЗЕЕВИ ,ДА ВИ ОПЪВА ПО ЧЕСТО

БЕШЕ КОЛОНИЯ НА СССР. СЕГА СМЕ В НАТО, ЗАВИНАГИ, ПУКАЙТЕ ОТ ЯД ПУТИНОИДИ, ХАХАХА

Ам, как няма да слушат. На американците им е позволено да правят бази къде ли не. То на едно куче като му дадеш пръст ще ти изяде ръката. Германските служби къде са спали?

Поредният вече изтъркан опит на Путен да разбие отвътре НАТО е смешен и жалък. Нещата вървят на самоход, по путенски план, ама на затихване

Нaдупил си се и опъвaт тебе,женa ти и мaйкa ти,тa чaк сa ви сцепили !

Ако подслушваш някого, това значи че му нямаш доверие, нито му мислиш доброто. За какви евроатлантически ценности и НАТО сътрудничество може да се говори при такова отношение на САЩ към останалия свят? С това Щатите ясно си казват, че приятели нямат. Всички други страни са им врагове и съперници, но някои от тях са излъгани да се смятат за партньори. Затова когато САЩ разполагат оръжия по света (включително и у нас), това не е никакво партньорство, а прикрита и подмолна окупация за обслужване на американските интереси.

1.Мaсовa педерaстия, 2.Гей брaкове,гей пaрaди, 3.Инцес ( секс бaщa- дъщеря,мaйкa- син,бaщa-син,мaйкa дъшеря) 4.Зоофилия ( секс и брaковежс животни) В СAЩ сa рaзрешени 5.Лицемерие,aлчност,двоен aршин!

А Уикилийкс казаха ли кой подслуша В Нюланд, която се изказа в частен телефонен разговор доста неласкаво за ЕС?!?! От колко време се подслушват тези телефони по които тя говореше и какво още са подочули:) Защо ли си мисля, че един определен "партньор" на западните страни има интерес да всява раздори между тях между тях и услужливо снабдява глупендерите от Уикилийкс с информация. Тази организация отдавна не е това, което беше и за което се представя и е просто придатък на разузнаването на една определена държава...

В случая важното е какво е казала Нюланд, а не как е чуто това. Казала ли го е? Казала го е. Не е важно какво подслушват САЩ, а кого и защо.

Major Payne

Аха, Когато САЩ подслушват е важен фактът на подслушването, а не какво чуват, а когато подслушва Русия, не е важно, че го прави, а какво чува. Хмм, страхотна логика! И после руснаците се чудят защо Запада не ги разбирал...

Тоест ти одобряваш подслушването и липсата на каквото и да е доверие между СЪЮЗНИЦИТЕ в НАТО? Да ти е...м и съюза, да ти е...м и партньорството!

Major Payne

Дали аз одобрявам или не, е без значение. Фактите са, че системата е "всеки срещу всеки", всички се следят и подслушват масово и затова е смешно някои да се правят на светци.

Мдаааа,тежки времена се задават..

Е така ли правят съюзниците? Вие, ако имате "приятел", който ви подслушва десетилетия, няма ли поне да се замислите що за приятел ви е?

Германия не е съюзник на САЩ, тя е окупирана държава. Там все още има много военни бази на САЩ.

нa Гермaния не е остaнсло нищо,окупирaнa държaвa от СAЩ,сaмо,че те сa зaдния двор,a ние помийнaтa ямa в зaния двор,ето товa е рaзликaтa !

В разузнаването има един парадокс,който си е направо комичен: всички се следят и всички знаят че се следят.Докогато не хванат някого държавите са си приятели.Звучи така "шпионирай ме .... но гледай да не те хвана,че ще си развалим приятелството!

Аз викам вече да поприключваме с експеримента, наречен САЩ. Поради израждане на матряла.

Дувара на къщата ми Го е имало преди САЩ. Ще го име след САЩ.

Държавата е реалната икономика.Не е територията или самомнението.Докогато ползваш Майкрософт и летиш на Боинг Америка ще си я има.На други им е несигурно бъдещето.

Знаеш ли,без Майкрософт,светът щеше да е по-добро място за живеене.

То САЩ вече няма. Има ГАЩ - гейски американски щати.:)

Хем са гейски хем са еврейски.

Нашия бивш комунистически партиец Плевнелиев дали са подслушвали? И правилно ако са!

Кво толкова ще чуят? Той и без това говори само подадени му от тях фрази!

СРАМНА работа! Сега да ги компенсират с 100 млрд долара след като поемат вината!

е тя Германия си е окупирана от краволчета от войната насам..

Злото пълзи във всякакви форми. Путин се опитва и за сега успява, да оплете мързеливата част от планетата. Путин тегли света към крепостничеството.

Ами кого да подлушват - нашите послушковци Офшорко и Боко и целият им антураж нищо сами не решават, пък са и възпитани от Комсомола и БКП сами да донсят!

Снимката до заглавието страшно напомня на една картина на Джото- "Целувката на Юда"

Вярвайте им на американците.... те уж помагат на всички, а на практика искат да прекарат всички, независимо от това дали ще остане нещо живо след тях.... като самовлюбените евреи са.

е то САЩ се управляват от юдове. Тия световни буламачи ги забъркват се ненаядени на власт юдове експериментатори.

Зат всичко стоиат ,долни и подмолни Федерал Резерв.МВФ

шепне му любовно шъ та скъсам

и той квооо?

Горките комуноиди , нямат въображение, нямат чувство за хумор . Толкова са "селски пръчки", че и за майтап не стават.

Какви комуноиди бълнуваш бе Тъп ......... Болен мозък

имах пред вид теб :)

Излизаш извън темата.Или лаф да става?

ех , ако можехме да подслушваме и някои от нашите красавци и красавици...

набарала е черния боздуган

верно си такъв

много достойно поведение ..нама що ъ хм

Ех , малко отдих за нас комуноидите, да излеем мъката и злобата си. Ех Обонго !

фотото кърти - отврат

ще се родят шаренки ; )