Коментари - 96 пощенски станции в страната са закрити от началото на годината | Днес.dir.bg

Коментари - 96 пощенски станции в страната са закрити от началото на годината | Днес.dir.bg

Коментари

А кога ще освободите работещите лелки навършили пенсионна възраст.Ми те са много ценни за Български пощи.

В бпощи се плащат всички битови сметки не само пенсии. Хората не знаят че може. Там е по лесно и спокойно от колкото в други места за плащане

Едно магаре тъкмо го научили да не яде и то умряло

Проблемът е в пенсионерите, които все още са живи, не спазвали графика, как няма кой да оправи тази скапана държава

пенсиите вместо в бой да се превеждат на банкова сметка, както в останалия цивилизован свят! Поне 3/4 от пенсионерите биха се възползвали според мен. Така може парите по всяко време да се изтеглят от банкомат, без чакане с часове на опашка. Останалите пенсионери (особено тези далеч от големите градове) нека пак да си взимат парите "на рька" в пощите - но опашките като цяло ще бъдат много по-малко.

Защо си мислите че пенсио нерите са стари баби, има пенсионери и по на 60 г. Всеки ще си взема пенсията откъдето иска. Банките ти взимат такси и никога не знаеш каква пенсия имаш

Много ми е интересно как обясняват закриването на пощата в Дървеница - квартал, който за последните 15 години удвои населението си!

Ти кога за последно влезе в поща? Всеки с акъл гледа да си свърши работата дистанционно, докато дреме в къщи пред телевизора или виси в кварталното кафе. За пенсиите решението е очевадно - банкови преводи. Но какво да се прави - нация техническа. така де, аграрна,,, Все пак сме най-умните по всички змни кълбета и има световен заговр да ни затрият. Сорос за това живее, нали?

Затворете народно събрание, вредно и излишно. Има пасолство

Откриваш си Платежна сметка за основни операции. Не друг вид сметка, а конкретно тази-ПСОО-по силата на регулация на ЕС всяка банка е длъжна да я предлага. А от другия месец-таксите ще са нула лева. Нула лева-такса откриване, нула лева-такса поддържка, нула лева такса теглене от банкомат на банката издател, ако постъпленията са от пенсии, заплата , помощи.

Ама наистина ли мислите, че банките, като се лишат от тези приходи, няма да измислят други такси за влоговете и разплащателните сметки на пенсионерите?

Дават път на частното

Ами да сложат пощенски банкомати за пенсиите, аз ли трябва да го уча? Който не иска да живее в такава изпаднала държава където трябва да се реди за пенсията си понеже нощо не работи както трябва да се запише за канала ми в Телеграм, за да ми помогне да оправя държавата и тя да заработи за хората https://t.me/pprazum

Защо не си завреш канала в а...ла. Те пенсионерите в къщи се препъват в смартфони,таблети,лаптопи и всякакви на вид комютри...

Затвориха много ПОЩИ но отвориха стотици ЕКОНТИ и СПИДИ Печелят въпреки уж не печелившите услуги Еконта над 20милона на година.

Нашият пощенски клон работи като пощата в Going postal на Терри Прачет. Неполучени писма, пратки, уж телеграфни записи - а пари да ти ги изплатят няма, естествено че всички ползват услуги на частни фирми. За старостта, бедността, пенсиите и манталитета на бедняците пред пощите - илюстрации са на положението в държавата.

Колко трябва да си прост да се редиш на опашка за пенсия в 21 век при положение че има банки с нулеви такси за пенсионери и не само. То само като ги видиш и ти става ясно. Погледни един западен пенсионер на 70 - пълен с живот, а тука на 70 развалина, едва ли не с единия крак в гроба. И не, не е до пари. До манталитет, образование и мотивация. Тука кътат под дюшеците незнайно за кога и кого и мятат през балконите, а ходят като клошари и ядат кремвирши от 1.50.

Старост - нерадост. А и това са пенсионерите с минимални пенсии.

Едва ли размерът на пенсията има пряка връзка с интелекта. Има доста хора с интелект и минимална пенсия които не висят по опашки.

Държавата ФАЛИРА заради разни араби- ИЗМАМНИЦИ... Арабите ОТКРАДНАХА клиентите на ДЪржавните болници.. А сега разни ЧАСТНИ фирми ОТКРАДНАХА данните на цяла България и клиентите на ПОЩАТА, за да взимат пари да ПЛАЩАТ сметките за ТОК и ВОДА.. Разни шимпанзета и орангутани КРАДАТ работата на българските футолисти и баскетболисти... Това става чрез СЕГАШНИТЕ Шефове на Футбола и Баскетбола- Боби Михайлов... Трябва БУНТ срещи Крадците- депутати в Парламента и изгонване на всякакви араби... ЗАБРАНА за частни фирми да събират пари от клиенти за ТОК и ВОда !!!

Така де, в България опашката е форма на съществуване а тъпотията се издига в култ. Нали другарю?

доста недвижимн имоти имат при това в централната част на населените места давидим кой ще се облажи

За пореден път унижение за възрастните хора за нашите родители ! За мизерните си пенсии да бъдат унижавани ! Отново и отново в горещините и при нечовешки условия !!?? Така и така са се върнали от почивка депутатите предлагам заедно с министрите да отидат по двама по трима в пощенските офиси , които те докараха до фалит да постоят заедно с тези унижени хора с мизерни пенсии и да ги попитат как я карат как живеят ??

Депутатите решиха проблема-от 1 септември по платежните сметки за основни операции-при получаване на пенсии, заплати или помощи таксите поддържка ,конкретно на тази сметка ще са нула лева. А дори и постъпленията да са от друго-по тази сметка таксите са по-ниски от стандартните. Имаш право на един брой ПСОО.

Аналоговите хора аналогово мислят, макар годината да е 2023г, тоест 21 век! Искаме си държавните пощи , щото без тях ще настъпи края на живота ни. Ама хабер си нямат какви загуби инкасират, родните пощи , важно е пансиите да ни ги плащат като преди един век. Хора, банките си затварят офиси и оставят 2-3 машини, а вие се кахърите за безсмислените пощи. Ами накарайте внуците да ви обяснят как можем да преживеем и без тях ., че ставате досадно смешни.

Крещящо очевидно е,че закриват държавата! Защо не закрият комисията по досиетата? А, агенцията за безопасност на движението по улиците и пътищата? А, конпиерите дето Цацаров каза,че едва 30 % от служителите там отбирали каква е работата им и защо получавали огромни заплати?Какво правим с измислицата Боркор? Очевадни боклуци крадци на едро!

Не закриват държавата, опитват се да я направят нормална Например като ония, дето са само на час-два път със самолет от нас на Запад. Ей тези наши тревоги на тях са им смешни . И неразбираеми. Ама как да стана други като тука е пълно със загрижени...тролове и чугунени глави, за които всяка промяна е космическо бедствие.

Това с Български пощи е толкова архаично и отживяло, та чак мухлясало. Те все още съществуват като държавни най-вече заради синдикатите , на които са нужни организирани членове. Те трупат загуби,а бюджета ги покрива всяка година. Има много начини за осъществяване на тази дейност и без държавата да харчи толкова много пари, в Европа отдавна са го измислили, ама при нас нали всичко се случва със стогодишно забавяне...

не ви се вярва, но когато назначиш за министър на транспорта и съобщенията собственика на еконт, няма как ефекта да е друг!

Значи вече много пенсионери свикват да четат на банкомат за пенсиите си и ще могат да гласуват на машина. :-)

Машинното гласуване у нас няма нищо общо с моженето да се гласува, нито пък нещо общо с автоматичната обработка, нито нещо общо с чесността на изборите. Ако искаха да направят нещо, трябваше да направят достатъчно мощен център за обработка на данни и компютърно гласуване - от домашен компютър - с електронен подпис, от компютър в избирателен център, че и от чужбина.

Наистина е пълно безумие да закриват клонове в такива големи квартали като Младост! Те и преди бяха с опашки отпред в началото на всеки месеца. Заради пенсиите не пенсионерите не можем нито да пратим, нито да получим писмо или колет, когато раздават пари :(

Яжте банани целогодишно, и ходете на педерастки паради. Овце, заслужавате съдбата си!!

И да напомня основната функции на БПощи не е да плащат пенсии ! Нали вече ви направиха без такса да теглите от банкоматите на банката - издател на картата !

банкомати на всичките банки с клонове в страната ни. Така ли? Изобщо в колко села сте отишли напоследък, за да проверите това, за което считате, че е факт там?

Планът на някои хора върви успешно. Скоро ще приватизират Бг Пощи в ущърб на населението. Няма нищо общо с намаляване на населението в някои части на страната. Всичко е пари!

има

И по добре да ги приватизират, поне хората ще имат достъп до нормална услуга!

Неможе да има поща на всеки ъгъл, да напомня, патриот българин не плаща сметки в български пощи, цените на услугите са в пъти по ниски, а пратките в страната стигат за ден, но какво ви интересува.

Те далеч не са на всеки ъгъл, анонимнико. Интересно тия твоите идоли като опоскат и из*ат всичко какво ще правят?

Това е един показател на прогрес! Ставаме по-малко, респективно всеки от нас става по-богат! Ненужното се атрофира!

Пощата е архаична структура с огромен потенциал.

е нема страшно де! това е страничен ефект от двегодишното управление на фатмак радев и неговите експерти като господин николай събев! изчегъртването си е успешно!

Още повече банкови клонове са закрити в малките градове, банкомати отдавна няма. Обезлюдяването на малки населени места върви с пълна сила

направо да закриват държавата, и без това нито я управляваме, нито функционира

Коментари - 96 пощенски станции в страната са закрити от началото на годината | Днес.dir.bg

Коментари - 96 пощенски станции в страната са закрити от началото на годината | Днес.dir.bg

Коментари

А кога ще освободите работещите лелки навършили пенсионна възраст.Ми те са много ценни за Български пощи.

В бпощи се плащат всички битови сметки не само пенсии. Хората не знаят че може. Там е по лесно и спокойно от колкото в други места за плащане

Едно магаре тъкмо го научили да не яде и то умряло

Проблемът е в пенсионерите, които все още са живи, не спазвали графика, как няма кой да оправи тази скапана държава

пенсиите вместо в бой да се превеждат на банкова сметка, както в останалия цивилизован свят! Поне 3/4 от пенсионерите биха се възползвали според мен. Така може парите по всяко време да се изтеглят от банкомат, без чакане с часове на опашка. Останалите пенсионери (особено тези далеч от големите градове) нека пак да си взимат парите "на рька" в пощите - но опашките като цяло ще бъдат много по-малко.

Защо си мислите че пенсио нерите са стари баби, има пенсионери и по на 60 г. Всеки ще си взема пенсията откъдето иска. Банките ти взимат такси и никога не знаеш каква пенсия имаш

Много ми е интересно как обясняват закриването на пощата в Дървеница - квартал, който за последните 15 години удвои населението си!

Ти кога за последно влезе в поща? Всеки с акъл гледа да си свърши работата дистанционно, докато дреме в къщи пред телевизора или виси в кварталното кафе. За пенсиите решението е очевадно - банкови преводи. Но какво да се прави - нация техническа. така де, аграрна,,, Все пак сме най-умните по всички змни кълбета и има световен заговр да ни затрият. Сорос за това живее, нали?

Затворете народно събрание, вредно и излишно. Има пасолство

Откриваш си Платежна сметка за основни операции. Не друг вид сметка, а конкретно тази-ПСОО-по силата на регулация на ЕС всяка банка е длъжна да я предлага. А от другия месец-таксите ще са нула лева. Нула лева-такса откриване, нула лева-такса поддържка, нула лева такса теглене от банкомат на банката издател, ако постъпленията са от пенсии, заплата , помощи.

Ама наистина ли мислите, че банките, като се лишат от тези приходи, няма да измислят други такси за влоговете и разплащателните сметки на пенсионерите?

Дават път на частното

Ами да сложат пощенски банкомати за пенсиите, аз ли трябва да го уча? Който не иска да живее в такава изпаднала държава където трябва да се реди за пенсията си понеже нощо не работи както трябва да се запише за канала ми в Телеграм, за да ми помогне да оправя държавата и тя да заработи за хората https://t.me/pprazum

Защо не си завреш канала в а...ла. Те пенсионерите в къщи се препъват в смартфони,таблети,лаптопи и всякакви на вид комютри...

Затвориха много ПОЩИ но отвориха стотици ЕКОНТИ и СПИДИ Печелят въпреки уж не печелившите услуги Еконта над 20милона на година.

Нашият пощенски клон работи като пощата в Going postal на Терри Прачет. Неполучени писма, пратки, уж телеграфни записи - а пари да ти ги изплатят няма, естествено че всички ползват услуги на частни фирми. За старостта, бедността, пенсиите и манталитета на бедняците пред пощите - илюстрации са на положението в държавата.

Колко трябва да си прост да се редиш на опашка за пенсия в 21 век при положение че има банки с нулеви такси за пенсионери и не само. То само като ги видиш и ти става ясно. Погледни един западен пенсионер на 70 - пълен с живот, а тука на 70 развалина, едва ли не с единия крак в гроба. И не, не е до пари. До манталитет, образование и мотивация. Тука кътат под дюшеците незнайно за кога и кого и мятат през балконите, а ходят като клошари и ядат кремвирши от 1.50.

Старост - нерадост. А и това са пенсионерите с минимални пенсии.

Едва ли размерът на пенсията има пряка връзка с интелекта. Има доста хора с интелект и минимална пенсия които не висят по опашки.

Държавата ФАЛИРА заради разни араби- ИЗМАМНИЦИ... Арабите ОТКРАДНАХА клиентите на ДЪржавните болници.. А сега разни ЧАСТНИ фирми ОТКРАДНАХА данните на цяла България и клиентите на ПОЩАТА, за да взимат пари да ПЛАЩАТ сметките за ТОК и ВОДА.. Разни шимпанзета и орангутани КРАДАТ работата на българските футолисти и баскетболисти... Това става чрез СЕГАШНИТЕ Шефове на Футбола и Баскетбола- Боби Михайлов... Трябва БУНТ срещи Крадците- депутати в Парламента и изгонване на всякакви араби... ЗАБРАНА за частни фирми да събират пари от клиенти за ТОК и ВОда !!!

Така де, в България опашката е форма на съществуване а тъпотията се издига в култ. Нали другарю?

доста недвижимн имоти имат при това в централната част на населените места давидим кой ще се облажи

За пореден път унижение за възрастните хора за нашите родители ! За мизерните си пенсии да бъдат унижавани ! Отново и отново в горещините и при нечовешки условия !!?? Така и така са се върнали от почивка депутатите предлагам заедно с министрите да отидат по двама по трима в пощенските офиси , които те докараха до фалит да постоят заедно с тези унижени хора с мизерни пенсии и да ги попитат как я карат как живеят ??

Депутатите решиха проблема-от 1 септември по платежните сметки за основни операции-при получаване на пенсии, заплати или помощи таксите поддържка ,конкретно на тази сметка ще са нула лева. А дори и постъпленията да са от друго-по тази сметка таксите са по-ниски от стандартните. Имаш право на един брой ПСОО.

Аналоговите хора аналогово мислят, макар годината да е 2023г, тоест 21 век! Искаме си държавните пощи , щото без тях ще настъпи края на живота ни. Ама хабер си нямат какви загуби инкасират, родните пощи , важно е пансиите да ни ги плащат като преди един век. Хора, банките си затварят офиси и оставят 2-3 машини, а вие се кахърите за безсмислените пощи. Ами накарайте внуците да ви обяснят как можем да преживеем и без тях ., че ставате досадно смешни.

Крещящо очевидно е,че закриват държавата! Защо не закрият комисията по досиетата? А, агенцията за безопасност на движението по улиците и пътищата? А, конпиерите дето Цацаров каза,че едва 30 % от служителите там отбирали каква е работата им и защо получавали огромни заплати?Какво правим с измислицата Боркор? Очевадни боклуци крадци на едро!

Не закриват държавата, опитват се да я направят нормална Например като ония, дето са само на час-два път със самолет от нас на Запад. Ей тези наши тревоги на тях са им смешни . И неразбираеми. Ама как да стана други като тука е пълно със загрижени...тролове и чугунени глави, за които всяка промяна е космическо бедствие.

Това с Български пощи е толкова архаично и отживяло, та чак мухлясало. Те все още съществуват като държавни най-вече заради синдикатите , на които са нужни организирани членове. Те трупат загуби,а бюджета ги покрива всяка година. Има много начини за осъществяване на тази дейност и без държавата да харчи толкова много пари, в Европа отдавна са го измислили, ама при нас нали всичко се случва със стогодишно забавяне...

не ви се вярва, но когато назначиш за министър на транспорта и съобщенията собственика на еконт, няма как ефекта да е друг!

Значи вече много пенсионери свикват да четат на банкомат за пенсиите си и ще могат да гласуват на машина. :-)

Машинното гласуване у нас няма нищо общо с моженето да се гласува, нито пък нещо общо с автоматичната обработка, нито нещо общо с чесността на изборите. Ако искаха да направят нещо, трябваше да направят достатъчно мощен център за обработка на данни и компютърно гласуване - от домашен компютър - с електронен подпис, от компютър в избирателен център, че и от чужбина.

Наистина е пълно безумие да закриват клонове в такива големи квартали като Младост! Те и преди бяха с опашки отпред в началото на всеки месеца. Заради пенсиите не пенсионерите не можем нито да пратим, нито да получим писмо или колет, когато раздават пари :(

Яжте банани целогодишно, и ходете на педерастки паради. Овце, заслужавате съдбата си!!

И да напомня основната функции на БПощи не е да плащат пенсии ! Нали вече ви направиха без такса да теглите от банкоматите на банката - издател на картата !

банкомати на всичките банки с клонове в страната ни. Така ли? Изобщо в колко села сте отишли напоследък, за да проверите това, за което считате, че е факт там?

Планът на някои хора върви успешно. Скоро ще приватизират Бг Пощи в ущърб на населението. Няма нищо общо с намаляване на населението в някои части на страната. Всичко е пари!

има

И по добре да ги приватизират, поне хората ще имат достъп до нормална услуга!

Неможе да има поща на всеки ъгъл, да напомня, патриот българин не плаща сметки в български пощи, цените на услугите са в пъти по ниски, а пратките в страната стигат за ден, но какво ви интересува.

Те далеч не са на всеки ъгъл, анонимнико. Интересно тия твоите идоли като опоскат и из*ат всичко какво ще правят?

Това е един показател на прогрес! Ставаме по-малко, респективно всеки от нас става по-богат! Ненужното се атрофира!

Пощата е архаична структура с огромен потенциал.

е нема страшно де! това е страничен ефект от двегодишното управление на фатмак радев и неговите експерти като господин николай събев! изчегъртването си е успешно!

Още повече банкови клонове са закрити в малките градове, банкомати отдавна няма. Обезлюдяването на малки населени места върви с пълна сила

направо да закриват държавата, и без това нито я управляваме, нито функционира