Коментари - 97% обработени протоколи в чужбина: Убедителна преднина от над 30% за ДПС, ГЕРБ - пета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде сега да видим кой български продажник ще се коалира с Червената Мафия БСП (БКП) Киро ще е пръв!

Другия път и аз ще гласувам за ДПС , да го духате

Очакваме вота от Русия, Който със сигурност ще е за възраждане на костя копейкин! След това отново ще се правят ткзс та

Ако си спазвахме КОНСТИТУЦИЯТА, ДПС не трябваше да съществува.

Ами като виждам как народа в България прави един и същ избор който, естествено води до едни и същи последици, предлагам следващите избори да гласуват само българите от чужбина да гласуват и да видим какво ще стане. Разбира се без Турция.

Колко чудесно е, че сте се махнали!

В чужбина хората могат да видят нещата през различен ъгъл от нас тук. Голяма част от тях са и са прогонени от герб да си търсят препитанието по чужди земи.

Това ясно подсказва че в чужбина не трябва да се гласува въобще! Когато си в чужбина нямаш реална представа какво се случва Българи!

Така е, на българите в чужбина трябва да им е разрешено само да пращат пари, които Шайката да прибира от местното население!

И като знаем толкова какво става в България, защо все назад дърпаме? Да не се окаже, че проблема сме ние, които сме в България? Даже, трябва веднъж на 5 избори, да гласуват само тези от чужбина, да видим дали пък наистина проблема е при нас!

Ами в чужбина няма калинки и дефакто освен ДПС в Турция, няма как да се купуват гласове. Така че

Ама моля ви се журналисти, изискайте и публикувайте от делно резултатите от Турция, и отделно от останалите държави.

докато българите си пият ракията, ще управляват турците. Толкова со можем просто и положението е неспасяемо.

Българите в чужбина повече няма да гласуват. Шанс за БГ няма вече.След 2050г такава държава няма да има. 2 милиона българи и 2 милиона Zugaни. Със 100 хиляди намаляваме годишно. Абе честито, да изчезнеш като народ при демокрация, като индианците, сащ имат опит и го прилагат.

ДПС обират гласовете в чужбина. По тази логика е добре да се помисли за приемане на валидни само гласове на хора гласуващи в България и с Постоянен адрес в България. Плюс ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Гласуване на всички тези в България и с Постоянен адрес в България. Така етническите гласове в Етническата ДПС ще са незначителвн процент.

Не е важно къде живееш, а къде СИ ПЛАЩАШ ДАНЪЦИТЕ. Ако не плащаш данъци в България - да нямаш право да гласуваш

проблемът е, че турците държат съдебната власт и да приемат закон да не гласуват турците в Турция (не са и българи даже, като не знаят български) няма да стане...

Когато хора като Слави си повярват и хора като Киро лъжеца искат да грабят позволят на хора, които НЕ СА ЖИВЕЛИ В БЪЛГАРИЯ да гласуват за БЪЛГАРСКИ ПАРЛАМЕНТ става това … ДПС ПЕЧЕЛИ С МНОГО! ЗАЩО ХОРА ПРЕДАТЕЛИ, ЗАРЯЗАЛИ ТАТКОВИНАТА СИ ДА ИМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ ЗА ЪЛГАРИЯ?!?’ Защо хора, не допринасящи с нищо реално (труд, пенсионни осигуровки, здравни) за икономиката на България да имат право на глас?!?! Защото хора живеещи в Канада си мислят, че могат да ни “оправят”!!! НЕ НЕ МОГАТ! Те са са се предали и са избягали! Забранете на бегълци и емигранти да гласуват!

Многп е лесно да си в чужбона и да гшасуваш за Киро. Ела да живееш тука на 30% инфлация да те видя за него ли ще гласуваш...

Забрана на вота от чужбина. Там гласуват турци и дебили

Факт!

ЕПМ щом по-малко от 90000 гласа накланят везните!!! Между другото колко процента е избирателната активност този път? Радвай се на родните рибари, гъбари и т.н.

за гласуване на живеещите в чужбина! Минимум една година живот в държавата, за да получиш право на вот.

Що японците или китайците нямат партия в България бе путки?А тия фереджета имат, а?

Има и партия Русофили за .... /не знам си кво/, пък и подръжници си имат. Ами турци и руснаци, те ни управляват и ни поделят, както си искат!

И колко процента спечелиха русофилите, че твърдиш, че те управмяват? Аре уй за усраина :)

Тия рязаните изобщо не ги брой те от турця , шибани мисюлмани

Не са мюсолмани! И са за предпочитане пред педалите на подмяната!

Той вотът в чужбина отразява ефекта Кмет. У нас много хора гласуват за партията от която е кмета. Много семейства са закачени за тъая каца с мед. Други пък биват крадени и съссипвани и тормозени точно от местната власт....

Еййй толкова е лош матерЯла че нямам думи! Така и не разбраха в БГ, че нещата няма да се оправят ако ДБ не влязат с 40% а ПП с 20%. Иначе промяна няма да има , колкото и да избирате Тиквата или тоя фанатик Копейкин!

За каква промяна говорим след 32 години атлантическо робство? Кое точно очакваш да се промени? И в каква посока?

Къде видя атлантическо робство бе, къде! Освен кланящи се на Русия калинки, други не са ни управлявали! Нищо, че лицемерно се усмихват на запада, винаги са слушали руснаците, то е очеИЗвадно.

посланията на ДБ не са успели да трогнат 92% от гласуващите. Не знам защо си мислите, че са по добри от останалите ГЕРБ, ДПС, Възраждане и т.н., които са успели да привлекат повече избиратели от тях.

20% за Пълен Провал????

Костя немедлено верни денги от билборд на тавариш пасоля !

Като са се уредили някъде, ами да пращат пак по пет-шест млрд. годишно на близките си, че ще изпукат от глад и битова нищета!!!! Вече и оставените стари недоизносени дрехи и обувки на децата се скъсаха...А сметките са нови и периодично си пристигат. Какво следва, и прокапалият покрив ли да им вземат?

ДПС взима 1/3 от гласовете си от турция лош

Утайко-общаците навън гласуват за Кирчо и Кокорчо и Комунистическа България. Какво повече да кажем? Трябва да се забрани гласуването на неживеещите и неплащащи осигуровки.

/

Очакваме вота от Русия, Със сигурност ще е за възраждане и Костя копейкин!

Значи Копейката а не ДПС те притеснява? Значи ако си такъв си яко тъп

Тва, че победилата партия е едва ПЕТА извън Бг, трябва да ви говори много що за клиентелистка Шайка е всъщност ГЕРБ и какви ценности я крепят.

Ако гледаш българите в чужбина, то трябва да си направиш изводите, че в България живеят основно цигани и ставаме само за домашни прислужници. Айде стига с това изтъкване на българите в чужбина. Та нали точно те докараха онова недоразумение ИТН. А 1 година по-късно някак не гласуват за него....

глас Божий. Който е убива Природата и децата и, заради гадното си съществувание на Майката-Земя, обаче, да не влиза никъде.

Не дейте гледа в чужбина, от там са незначителен процент. Излезте да гласувате, за да не викате после тоя не става, ония лош, другия прост.

Докога вота на незаконната ДПС ще се решава с тези организирани гласувания?

За това може да благодарим на Киро и Слави,че направиха вота в чужбина да влияе на вота в България!

За всички, които не живеят в България, трябва да не се допуска да гласуват! Който живее тук и си плаща данъците тук, той гласува! И образователен ценз - минимум основно образование!

лошото е, че тези които приемат законите не искат да приемат точно този закон, заради тъпите субсидии...

От ставащото в България се интересуват единствено българските турци. Другите, отдавна не са българи

Тази статистика ясно показва разлома между тези, които живеят на територията България и другите , които в механата -също като бедният Македонски се удрят в гърдите : Булгар Булгар ( това е от друга книга) и пият домашна ракия от колета. На това трябва да се сложи край и да се гласува по принципа на отседналостта .

Като гледам резултатите в чужбина вече е време да се забрани гласуването извън България. Който живее е тук, той да избира бъдещето на страната.

е няма как киро дет вкара за 6 месеца РСМ зад гърба ни да е по-добър от Слави че чак да вземе 20% , а Слави който се опита да го спре да няма и 4%, нещо не се връзват нещата. И след цялата катастрофа докъде ни докара Киро да вземе чак пък 20%, айде не на нас.

Са безпристрастни и дават гласове за този който е удобен

Айде стига с тая Македония. Не ме интересуват яничарите.

A какво е яничар?

Поредно доказателство, че гласуването зад граница е етническо и неадекватно и то трябва да бъде забранено! Който иска да гласува за български парламент - да го направи в България, в определените за това часове! А не в Калифорния да гласуват при вече известни резултати или във Великобритания.

Големия комбинатар,мумиятя рептил,нашмърканя малгар халюциониращ че е илюмиват СЛАВИ Трифонов издууууа яко супата и НЕ влазау парламенто

Пак се излагат ако никой не гласува какво става..да се приеме ако гласуват под 30% изборите да не се признават

Е и хайде сега да видим ПП какво ще правят Бойко като си направи едно стабилно правителство от ГЕРБ, ДБ и ДПС... 4 години в опозиция,затова ли се върна тука бе Кире?

Скапани неграмотни и примитивни

Малоумноците чалгарите и руската любов ще оправи българите

Наебаните гербери купили много хора в България, но в чужбина е НЕВЪЗМОЖНО!!!!!!! ЩЕ Ви размажеш некадърни БОКЛУЦИ!!!!!! МАйка ви нещастна селска!!!!

си харесват ококорени педали...

На запад 70% е ниска активност. В България едвам 35%. Ами като не гласувате да не се оплаквате.

70% трънки. Лъжеш кат циган.

отиваме!

То затова чалмите реват за турските секции за да могат да влязат в парламента

Срам.

Добре, че са Тиквопитеците и кокорестите като теб, та да се оправим :D