17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а дали е точно така както описват случая?? А ако незаконно са разрушавали негова собственост или изобщо чужда сграда и той се е опитал да спре крадците на стр. материал?? Подавал много жалби, ама не аргументирани?? Общинарите както знаем доста ги мързи......

Така трябва, гърми за да те уважават.Обаче си объркал държавата...

трябва да е в лудницата - ама няма кой да го вкара...

а вие не си знаете законите

Последният жив истински каубой спазващ закона на Линч

Изключителен цинизъм е да повдигнеш такова обвинение на очевидно луд човек, особено когато ненормалник като шалтера си вилнее на воля.

Като ви чета коментарите разбирам защо Боко ни нарича лош материал ТОЛУПИ.

А проф. Иво Христов от БСП констатира, че 80% от бълхарите са дебили! Бойко е само жалък плагиатор! Мухахахахахахаха!

Дъртия тотално изтрещял.

Особен Цинизъм означава ли, че набора на 80г е събул понталонките на фатмаците и си е играл "тенис"? Или цинизъм е безхаберието на Милицията, когато няма далавера за фатмаците, ако е нужно да контролират реда? След като на 80 годишен набор му е през увисналата вожа къде ще си хвърля боклука и стреля по пишлегари с фуражки....означава БЕЗВЛАСТИЕ в сельской месностти.

той вече е деменция

Пич на масто - на 82г се репчи и стреля по няколко сополанковци в униформа.

аха, разбрах! Общината отвръща на удара! да видим някой друг ще посмее ли да жали в Общината срещу наши хора

Изпратили полицаи и после допълнителни сили :))) Да бяха пратили и армията за този старец. Пълен цирк.

що не му заведоха някоя 70 годишна крехка бабичка, да му спадне адреналина

Изкукуригал дъртак. Някой като станат на тези години хептен ги удря съчмата и започват с простотиите.

Ами да го осъдят до живот за дуянието и ще лежи най-много някоко месеца, ха-ха-ха. Може би си е припомнил преврата на 9-и септември 44-та или Междусъюзническата война, знае ли човек? Щом е от Хисаря, да пие минерална лековита водица за успокоение. А старците били безопасни, а?

Доказано от фатмаците е, че набора няма мускулна атрофия а майка ти ще свидетелства за деянията извършени с нея от "агресивния" старец. Ти ще си на неговите години, ако доживееш, не той на твоите, умнико.

Сега ако го опандизят, ще излезе на 90, живота все още е пред него.

всичките се излагат с някакви газови пистолети.. с детски играчки се стрелят.. смешки.

Абе тоя малоумник гаргите ли плаши с това газово плякало?

По добре ,че е бил с плякалото ,че иначе страшно.Този народ е изтрещял,всеки мъкне някакви пушкала!!! А какви достойни,примерни и дисциплинирани бяха българите. Строени ентусиазирани усмихната и щастливи по първомайско-девето септемврийските манифестации да им се неначудиш от къде ги обзе тази агресия.Явно шумкарския ген пак е взел връх

Дядката ми стана симпатичен. Щото е пич, а не посерко. Браво дядка!

Значи съборената сграда е собственост на въпросния мъж, но строителните отпадъци от същата тази сграда са незаконни? Ако някой нещо е разбрал да каже.

Съборена е сгрдата (не се знае от кого, може и да е паднала, може и да е незаконна и да е съборена от общината). Отпадъците трябва да се извозят, но въпросния не го е направил. Явно е била незаконна и е съборена, дъртия е конфликтен и е от типа хора, които постоянно пускаш и пишат жалби срещу другите за нещо си.

следва да се извършва само от лицензиран превозвач, с права да вози до строителното сметище в чували от по 50 литра, нито литър повече, нито литър по-малко, не повече от три кубика, напълнени и преносени от лицензирана фирма за обработка на строителни отпадъци при което надлежно сте уведомили кмета на вашата община и кмета на общината на която е сметището и сте взели необходимите разрешеня по надлежния ред. Да не обяснявам, че за събарянето на сградата следва да искате разрешение от главния архитект, освен ако не се окаже незаконна и имате заповед за събарянето и. В Европа има ред!! и закони!

Ти сериозно ли? Това може да важи за накакъв дребен ремонт, ама да бутнеш къща и да трябва да пълниш в чували по 50 литра, амо точно....? То ако това са ви законите и правилата да ви се не види и оправията и организацията...и това ми било европейски правила-глупости на търкалета.

щом са европейски, трябва да се подчиняваме на всякакви безумия

Това не е полиция, а нищоправци чакащи 20-те заплати при пенсия.

Само старците ще вкарат ред у тая държава!

Да бяхте викали и жандармерията....

А бе каква жандармерия, направо баретите трябваше да викнат.:))

Добре,че не са викнали "баретите", че току виж сакатлъци пак и още някоя разплакана вдовица ....

Кво значи 82-годишен "НА" Хисаря???? Неграмотно написани статии ,ейййй .. .