81 македонски депутати "преименуваха" Македония

Управляващите намериха нужната подкрепа за промените в конституцията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Честито! Няма никакво значение на какви се определяте и на какъв език говорите, важното е да сте СВОБОДНИ!!! Във форума тече русофилска злобна слуз, но истинските българи ликуват от радост. След Украйна и Македония идва ред и на Беларус да вкуси свободата! Бъдете щастливи братя македонци!!!!!

Сега отново да я преименуват на БЪЛГАРИЯ - ЗАПАД.

но не помня СДС да е признала Македония. Признаха я комунягите и трепеха хората които не искаха да се наричат македонци Лъжете хората като Корнелия, която ама нищо лошо не казва за САЩ, а как же - нали синът и работи в НюЙорк и то в банка на Рокфелер.

С малкото уточнение, че президентът Желев, издигнат от СДС е първият който признава Македония, но е нормално да ви хваща амнезията когато ви е изгодно.

Желев беше пребоядисан БКП стар кадър.

Поредният не точно нож и не точно отзад за сърбоманите и Пиздин

НА КАКВА ЦЕНА И С КАКЪВ АВАНС.БРАТЯ И СЕСТРИ СЪЧУВСТВАМ ВИ.

Какво ще стане ако парламента и народа на Гърция отхвърли споразумението за новото македонско име.

Преди два дни Меркел беше при Ципрас да му набие чемберите

Кога ще се поправи историческата несправедливост един народ българи да живеят в две държави Условна България и Северна Македония? Дано се осъзнаят по-скоро управниците в България и Македония и да се обединим,защото само Единението прави силата!

Македонците 3-то поколение са като "бесни кучета", направо налитат на бой ако им оспорваш "иденцитета"... Нека не си правим илюзии, без твърди крути мерки от страна на България, там нещата няма да се оправят!... За голямо съжаление!

Е па немците живеят в 3, англичаните в 5 , и никой не се оплаква

СДС призна Македонска държава върху български територии. ГЕРБ призна върху българско наречие официален Македонски език. ГЕРБ адмирира договора Македония/Гърция в който думата българин липсва въобще. Така България отново предаде българите във Вардарска и Егейска Македония. Гърците нямат никакво право върху името Македония. Филип Македонски е превзел Елада. Езикът е бил гръцки, както и във Византия и фанариотите приватизират и Македония и Византия, но с помоща на България под американски натиск. Накрая излиза, че офицерите от Българското разузнаване Георги Делчев, Дамян Груев, Борис Сарафов, Пере Тошев и пр. и пр. се бориха не за Македония, а за Северна Македония. Пиинска Македония е също северна спрямо гърците

Мене не ми харесва Северна що не я прекръстим на Югозападна България...

Че кой те пита? И като какъв изказвате мнение ? Аман от малоумници!

Сега вече "Македонско девойче" ще се прекръсти на "Северина" - момиче от сняг.

Сега най-после ще могат да си купят 10бр. Ф16 от САЩ. А за влизане в ЕС: ще видим, друг път, може би, някога, когато... А иначе Израел за малко да продаде на Хърватска 12бр. Ф16 за половин млд., докато САЩ не му свиха перките (на Израел). Защото САЩ ги продава на България 8бр. за 1,3млд.

Дубай купи 16 бр. ф-16 за същите пари - 2млрд.долара Ние 8 бр. Правете сметка за величината на рушветите на лобистите начело с Цвъки и тиквата

Ами САЩ продават 16 броя от същият модел самолети (Ф16 блок 70) на Бахрейн за $1.16 млрд, а за Словакия - 14 броя за $1.3 млрд ! Както и да го погледнеш, май пак ние ще сме най прецаканите и при тази сделка!

Глупости! Причината за забраната е тривиална - никой няма право да продава с направени подобрения. Това не са чисти F-16, а F-16 Barak!

81 македонски депутата, които не представляват 2/3 от депутатите, "преименуваха" Македония и по този начин допринесоха за възникване на още вътрешни проблеми.

Приемането на името Северна Македония ще доведе до нарастване на македонския шовинизъм тъй като освен северна има и южна, източна и западна Македония на които територии живеят македонци и които се намират в други държави.

създаде тази македонска нация, кой трепа българите които не искаха да се наричат македонци - комунягите, които много обичате. Абе мърши - не са българи - искаха по призива на сифилистика света да стане комунистически - ама ядец - сега никой не ще комунизъм и Русия, дори и Курнелия и първата дама - къде са синовете им - в САЩ!

А в Благоевградска област, какво ще им е гражданството ? Пириномакедонско ?

От преходното ,,Северна Македония" към трайното бъдеще на Велика Албания заедно с обединение на цялата Северна Македония, т.е. Благоевградско към сегашната Македония.

Много радостна новина!? Да, но... Сега ще следва международен натиск за обединение на Северна Македония! И за обединението ще получат една магистрала от България......

Това е измислена ,изкуствена,ГМО нация и държава! Също както украинската нация ,същите л..на...От гърците са взели византийската хитрост и подлост и високомерие,а в действителност са едно нищо. Говорят на развален български,пишат с български букви,имат българска кръв и и мислят ,че са наследници на някой си Алекс,който стигнал до Индия и там пукнал от коремен тиф. По времената на СОЦА бяха в изкуствената федерация Юго-славия,където всичко българско беше унищожено от сърбете,а сега са обградени от врагове и единствените,които ги обичат братски ,а те мразят са българите.

Путинските тролове си лаете, керванът на Демократична Европа и Балкани си върви по оътя. Пророкуванията как САЩ ще унищожат Бълфария, Черна гора, Македония, как албанците ще завкадеят българите в Македония са празни заплахи по чисто фашистки руски путински образец Нещастни и жалки сте, путинците

,,БълФария"... Ти не си Бегеец, а БеФеец... Както се знае от историята - робите са неграмотни. Затова робите не трябва да имат право на глас!

Жалко, че си с такъв промит мозък, неграмотността не е престъпление, но дразни околните. Отиди до Македония, например в Щип, Делчево, Кочани, Струмяни и ми намери ЕДИН поддръжник на Заев, тогава може да пишеш своите...., но няма да намериш!

Гражданите на Република Северна Македония щели да постигат общите европейски цели :) Халал да са им! Катерина, Бойко и Каракачанов ми липсват от снимките...

Ке ми дадеш пари - ке се кажем бугарин.

Schilo

Що не са го променили на "Албанска Македония"? Зар, шиптърите вече май са близо 50%, а както върви, скоро те ще са наследниците на "великите" макета.

Представете си само : Да си смениш името , щото то НЕ се харесвало на ... ъъъъъ ... КОМШИЯТА ТИ !

Ама трябва да имаш солидни исторически основания да си държиш на старото, каквито няма.

81 мекерета се подложиха на чуждите интереси за да продължават да лапат парите на македонците както става и у нас.. Незнам до кога референдумите няма да се признават когато не им отърва на властващите след като непрестанно приказват как са дупедати да ''защшитават интересите на хората''???? Нужната ''подкрепа'' си я наем как се изразява в мартериални ''добавки''.....

Ето причината, поради която Путин спешно ще ходи в Сърбия. На Балканите му остана една орязана, обградена отвсякъде и смачкана Сърбия Която без дотациите на Русия ще станебогата като Венецуела - без тоалетна хартия, щото и без това няма да им кльопачка и няма да им трябва

PEYTSCH

Сложно...Много сложно става за Путин. Например за писменността от южните земи на Северна Македония...Нрещо като побъркан компас. А за галопровода ще е като разкашкани макарони...

Нагледен пример как САЩ се меша в друга държава и къде с убеждения, къде както се говори с подкупи на опозиционни депутати я преименува. На предното гласуване един да не бе гласувал за, щеше да пропадне.

Не ти ли омръзна да оправдаваш загубите на Путин със САЩ и Сорос. Тръмпи не знае къде и какво е Сев Македония, той се занимава с дфуги работи. Истибата е, че Украйна повлече крак с Майдана и народите видяха, че Путин е едно голо плашило без покритие

Та какво точно ''загуби'' Русия та пак я вкарвате в приказките си сякаш вие като въздуха и водата за ''нормален'' човек???

Ще дойде време когато Македония ще се прекръсти на Долна Албания или направо ще се присъедини към Албания макар дори и това да не е необходимо на албанците защото заедно в НАТО и в ЕС практически те ще са една страна и албанците окончателно ще завладеят Македония. Да му мислят християните там!

сега да чакаме североизточна Гърция да се преименува на Южна България.

Битката за Македония е между Албания и македонците християни а не между Гърция и Сърбия. Македония отдавна е обречена страна, но сега този процес се ускорява. Албания победи!

За пари всичко се прави! Ценности в ЕС...! Вместо да се изясни на всички каква е историята, се създавава нова измислица! Битката за Македония е между сърби и гърци. България е с погледзабит паричките за евро парите и със свалени гащи. После ромите ни били виновни.... Ами, със 7 млн циганизиращи се егн-та, не може по друг начин!

Да се пукат през гърба блядовете и мекеретата им в България. Македонците вървят към Европа и лека полека ще се отскубнат от задушаващата хватка на калния руски ботуш. А путлер настрои още един уж приятелски народ срещу себе си с опитите да се месе в политиката на суверенна държава. Прости съветски орки.

Schilo

Като стигнат се обади.

Заткнись блядь! С/си у пухлера!

РСМ-прощапулникът на една измислена Държава.Скалъпена набързо история и език.По-правилното име би било Република Коминтерновска Македония."Комунисти от всички страни-съединявайте се!"е логото на тази Република.Преди повече от 70г.,се съединиха.Тези от Москва,Белград и София.Та се пръкна Македония. Толкова много натрупани негативи има,толкова много промити мозъци,толкова насложен пансърбизъм там,че им нямам грам доверие.Нито на Заев,камо ли на онези инфантилни българомразци от ВМРО-ДПМНЕ. С оглед капацитета на нашата дипломация,не съм убеден какво бъдеще ни чака с всичко случващо се.

Какви са тези македонски негри на трибуната? Верно голяма била тази държава брей.

Македония няма, нямало е, и никога няма да има. Олигофрени!

Не знам какво е радостното? Македония, която е в територията на България е също СЕВЕРНА. Има вариант, при който може да се радваме - Македония се присъединява към България и остава да си чакаме присъединяването на останалите ни части от Македония - това добре! Но по-вероятния сценарий разработен от великомакедонци и византийци е, че признават Северна Македония и залагат бомбата, че някой ден ще си поискат и останалата част от официално признатата от световната общественост Северна Македония. И каква стана тя - малоумните политици пак оплескаха работата или напротив - нарочно я разиграха във вреда на България? Дядо ми, който си е къпал коня в Бяло море (така дядо ми викаше на Егейско море - то така се е и казвало до 1945 г.), не обичаше Кобургите, защото с политически ходове загубиха всичко, което беше спечелено на бойното поле и то с много жертви. Бог да пази България!

България трябва да стои далече от македонските олигофрени, скоро те ще бъдат албанци. Не ги искаме!

Не си спомням някога да съм те упълномощавал да говориш от мое име! Говори и пиши единствено от свое име, тов. 3.14чкин!

Македония която е в територията на България е България.

Победа за българщината в Македония и един от последните пирони в ковчега на сърбоманския античен македонизъм. Дано само и гърците ратифицират договора. Гордиевият възел лека полека се разплита и скоро хората в Северна Македония ще прогледнат кои са истинските им братя и приятели.

Голяма победа на българщината в Западна България.Македонците от Северна Македония си го преместиха в другия крачол.Браво да живей.

Я не сакам мен/България/ да ми е добре, сакам на Вуте/Сърбия/ да й е зле. Това казвате Вие господине!?

Успех на нашите сънародници, защото ще им е необходим - сърбизмът се готви да блокира всички бъдещи реформи в страната и да създава антиевропейски настроения

Голям празник, голямо постижение.

Нека влезнат в НАТО сега, после за ЕС Заев ще има доста поводи да дохожда към София и да целува ръка. Около 34 глави имат да отворят и затворят, после ратификация, около 70 пъти ще трябва да чуят ДА от София. Ще забравят и Тито, и нови учебници ще напишат и хоро ще играят.

Северна Македония означава че има и южна която е окупирана !!! Гърция няма да признае това име.Бе са толкова болни !!!

На нас ни затвориха Козлудуй, спряха Белене и Южен поток, унищожиха армията ни. На Македонците първо им спретнаха Възродителен процес като им смениха името..това е само началото!

Хубав ден за българската демокрация!

Цялата треперя, немея и се потя в търсене на прилично-приблизителен отговор на един-единствен тривиално-риторичен, но резонно-актуален въпрос: Откъде ви изкопаха, ой ви вазе, безкрайно неориентирани създания, но за сметка на това високомерни, високопарни, надменни, манипулиращи и най-вече неуко-необразовани питекантропо-неандерталци с гъста и мазна духовна козина по нефелно-гърчещите се тела! Не е ли най-добре за всички, ой ви вазе, путиноидно-комиунделни тьотчици и алкохолици в трета възраст да си седите на топло в опърдяните панелки, да марширувате напред-назад из кухнята с олющени от парата на варения боб стени, да дундуркате пет-шест злояди, ревливо-оакани внучета с една и съща майка-рогоноска, но с различно-неизвестни татковци, отколкото да се кекнете и чекнете брутално, маниашки и безпардонно из този вече изчанчен форум, да ни обливате и къпете в скалъпено-инсинуативните си ментално-лепкави полюции и да наливате гранясало-изпаздивяло масло в мерзкия огън на Национализма, Ксенофобията и безподобно-мерзкото, изкуствено разделение на хорицата от различни националности. Ой ви вазе, откачено-превъртели куку-та, та вие още малко в безумното си умопомрачително шозофренно пощръкляване ще се изходите вернбално, че няма турски език и турска нация?!?!?!? Ще отречете с един замах безбрежно-ненадминатите завоевания на Ердоган в областта на социално-обществения, финансово-икономически и езиково-културологичен спектър? Г-н Ердоган междувременно вчера заби една мощно-звънлива плесница на целия ксенофобо-либералистически свят и безполово-дементиралата ЕВРОПА като съобщи в едно развълнувано-емоционбално, трансцедентално-екзалтирано комюнике, че Турция е най-демократичната и развита държава!!! Поклон доземи!!!! А вие, озверяло-овълчени ксенефоби и хомофоби си позволявате да ми опявате с фалшиво-цирикащите си колоратурни сопранчета, че нямало македонска нация, история, език, литература, фолклор и народно-песенна музичност! Какво падение! Какво вероломство! Каква развинтено-перверзна, орално-псевдоезиковедческа изчанченост на мизерния дух, поквареното дребнодушие и промито-полюционна менталност!!! Ой ви вазе, вие, невежо-необразовани, духовни гнимове с токчета и жартиери, още малко и ще отречете не само съществуването на мекедонската нация, но и ще оспори нейния хилядолетен принос в защитата на многополовите, сексуални малцинства, джендърите, травеститите и интерсексуалните страдащи хорица! Не, вие не можете да оборите историческите факти за Македония и Александър Македонски, написани със златно-платинени букви в прашните исторически анали, хванали исторически майсъл от хилядолетните спори и фунгии, космически и мултивселенско-божествен прах! Вашите промити от комунизма и ботоксовото Джудже съзнания никога няма да проумеят, че не Сорос, не Макрон, не Меркел са първите защитници на джендъри, хомосексуалисти и травестити, а най-великият македонец в историята, гордостта на съвременната македонска нация - самият Александър Македонски!!! Александър Македонски е не само първият бисексуално-триполов ге(ни)й, неговата същност-аура-ореол е ярък носител и пламенен радетел на една многопрофилна полово-сексуална мултитасковост - една ярка конгломерация, ненадминато-здрава и единна сплав от метафизичен джендъризъм, съчетан с някои интер- и лъмбърсексуални повеи, кореспондиращи си от своя страстно и сластно с една омекотено-префинена, поетично-драматична душевност, поела в своите длъбини толкова много мъжки, женски и джендърско-любвеобвилни, ситуативно-констелационни чувствено-емоционални елементи! Да живее Македония! Да живее славния македонски език! Вече и на най-изостаналия Ганьо му стана ясно, че приемането на съвременна Македония в лоното на ЕС и НАТО ще допринесе много повече за правата и свободите на сексуалните малцинства, отколкото Истанбулската Конвенция - Новата Библия-Коран на 21 век! Поклон!!! Венсеремос!!!

Отивай да се лекуваш- явно имаш шизофрения в напреднал стадий.

Това... това беше добро... :)

ще вземе по-малко от 20 години и всички предатели ще бъдат съдени повсеместно...стойте и гледайте накъде върви играта....и смъртните присъди ще се върнат

Парата прави борбата! Сега макетата ще видят що е то Европейски съюз и НАТО. Дупе да им е яко!

Ке видим пара, тако е!

Най-лошата черта на българите, която е използвана още за да паднем под турско. Тоест не е от вчера. Е лесното подаване на разединение и люспене по интереси и всякакви признаци. На времето и до някъде дори сега силата на Британската империя е била в това, че в крайна сметка дори пирати и разбойници преследвани от власта, когато стане напечено и се стигне до избор са работили за империята и кралицата. Македония и македонците са жертва на какви ли не сили и комбинации. Все за да бъдат изтръгнати от България и не само, а и настървени против нея. Тази игра е стара- еничари, помаци и т. н. Сега като към едни деца или болни роднини трябва да бъдем толерантни и внимателни. Мъките им да си създадат история, нация , език са достойни за съжаление. Никой не оспорва желанието и правото да бъдат отделна държава сега. Но всяко прекаляване не трябва да се толерира по никакъв начин. Немски или френски се говори в най-различни европейски и не само европейски държави. За английски, испански, португалски няма нужда и да се споменава. Испанския има толкова диалекти и разновидности, които се различават много-повече от т. нар. "македонски" и българския. Никой не се опитва да изкриви езика на който говори и да си измисля зорлем нови езици, да краде история и да си губи времето с глупости. Такива щения и каши са във вреда на всички и трябва от сега да се парират.

Пореден хубав ден за европейската демокрация! Ликуй народе!

Е народа не го питат, защото е против.

РУСКИЯТ ТРОЛ КАК ОБИЖДА БЪЛГАРИТЕ , ЦИТИРАМ : " да сервираш на манафите докато шибат майка ти и жена ти"

Кой турчин в Турско ще пита гяурин дали да шиба жена му или майка му бе абдал Бегай си тресни тъпата тиква в паметника на американските летци освободители на България

Скоро ще станат южна австрия и ша поканят царят ни да им е цар!

ха ха ха! макетата винаги са разказвали много смешни вицове!