Коментари - 80% от слушателите на Dir Podcast вярват, че телефонът им се подслушва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

един приятел: Ами да слушат, белким научат нещо!

Не че телефоните на всички се подслушват едновременно. Телефонът на всеки може да бъде слушам, записван и достъпен без никакви проблеми, ако решат. Разговори, смси, снимки, видеа, апликации, всичко. И то не е нужно да бъде от службите дори. Всеки малко по на ти с технологиите може да го направи. Няма съдебни решения, няма разрешения, няма закони. Дори няма вече нови телевизори без микрофони и камери.

естествено, не ставайте смешни! Телефоните така са произвеждат. да се подслушват: напред-назад, с години. Изисквания от службите................

Точно пък вас ще ви подслушват, колко сте зле, 80% от гласувалите, послушват се хора с икономическо и политическо значение, бако ти пешо дето работи в магазина и продава зеленчуци за 700 лева на месец им е притрябвало някой да го подслушва

и ако един от най-добрите му приятели продава наркотици или фалшифицира пари? Дали се подслушва е едно но дали има такава възможност е нещо съвсем различно. Винаги има начин. Плюс това тук говорим за държавата, а е напълно възможно жена му да е наела частен детектив, че подозира че Пешо със зеленчуците и изневерява с касиерката от отсрещната бакалия

Тук всички се надпреварват да пишат как не можете да бъдете подслушвани и колко тъпи са тези, които вярват, че могат да бъдат подслушвани. Което навежда на мисълта, че политпропагандния отдел на някоя партийна централа се е изсипал да пише тук. Обаче пропускат няколко особени момента 1. Интернет доставчиците са длъжни да пазят трафика ви 6 месеца назад, в кой сайт сте ходили, какви айпита сте посещавали, кое приложение е направило трафика 2. Винаги можете да си направите разпечатка за месец назад в доставчика на мобилни услуги. Както най-вероятно и сами можете да се сетите справката може и да не я правите само вие (хахаха) 3. Трафикът минава през централата, която работи със софтуер и съвсем естествено е свързана с интернет. Просто доставя го. Следователно винаги може да се инсталира анализаторско приложение, което да запише вашия разговор в архив за данни при наличие на съмнение. този метод е масово използван от американските служби за откриване на потенциални терористи между другото. 4. Винаги може да се инсталира приложение, което да ви следи разговорите на телефона или на компа. Бойко Борисов така беше подслушан няколко пъти. И така не една невярна съпруга е залавяна в прегрешение - направо на калъп. Аман от оптимисти!

Баси какви важни хора са 80 % тук.

ДИР, МЕЖДУ ВЯРВАНИЯТА, ЕСЕЩАНИЯТА И ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА РАЗЛИКАТА Е ОТ ЗЕМЯТА ДО НЕБЕТО. НИКОМУ НЕНУЖНИ МАНИПУЛАЦИИ СА ТОВА.

Смехххххххххх. На #КОЙ ли му дреме да подслушва Сульо и Пульо та сте се притеснили? Tова нещо струва пари и време. И без това Гугъл, Апъл и МС значат всичко за вас та и телефона някой ще ви гледа. Клоуниииииии.

И 20 % са пълни наивници !!!

De facto. Всички смартфони пишат разговори и без да са активирани. Автоматически изпращат архивите в облак. Друга работа това - трябва ли на някой вас да слушат и пишат. Ако потрябвате - архива на вашите разговорите ще бъдат открити на онзи, който може да прикаже да му ги предоставят...

Хубаво е човек да има самочувствие, но от анкетата става ясно че много нашенци силно надценяват значението , и мястото си в живота. Мили ми хора. Знаете ли колко струва подслушването на един човек. Колко високо платени държавни служители, и колко скъпа техника се ангажира за това мероприятие. Да оставим на страна нормативната дреболия че за да разреши окръжния съдия телефона ви да бъде " закачен" трябва прокурора да ви е обвинил в престъпление за което се предвижда наказание по-голямо от пет години затвор. Бай Пешо, дето краде компотите от мазето на съседа може да е спокоен. Телефона му не се подслушва. Друг е въпроса ако свекърва ви е еврейка, и има връзки в Израел. Тогава може да ви е хакнала телефона с онова еврейско изобретение " Пегас" дето тия дни подлуди половината свят, и да следи какви глупости разказвате за нея на приятелките си. .

ами следят се и се бутат в категорията талаш - тоест преминават без допълнителна обработка. От която винаги могат да излязат. Примерно ако кака Пена се окаже любовница на главния инженер на стратегическо предприятие, разработило иновационен продукт. Или на директора на важна банка

Един народ дето 80 процента вярват, че некой ги брои за живи изобщо и искат да им откраднат а) земята б) децата в) легендарното минало и светло бъдеще, въобще не ме очудва че се има за толкова значим, щото него лично да го подслушват. Същите 80% са тия дето като магаре на мост са се запънали против ваксиниране, щото някой иска да ги чипира за да ги пороби и упрявлява, да ги направи бездетни за да им вземе земята под краката на безценица, или просто да ги умори тука до 1-2 години от ваксинирането и после да им отвлече ненагледните отрочета, за да ги продаде в сексуално робство на едни холандци и секви други европейски джендъри.... Боже боже, слез си прибери вересиите, боже.....

Въпросът беше "Мислите ли, че някой може да подслушва телефона ви?". Естествено, че може. Дали се подслушва е друг въпрос.

Вярата е субективно усещане, далеч от фактите. Това правят и политиците - внушават вяра на хората.Вяра която не е реалност. Дали ни подслушват? Ами щом има родители които подслушват разговори на децата си, защо и нас да ни подслушват разни ченгета ?!

Отговорите на тази анкета показват защо ние, българите сме на това дереже. Кому е интересно какво си говорят Сульо и Пульо? Защо някой ще харчи луди пари за масово следене на офисния планктон?

ама набараха герберите Сульо и Пульо в бракониерски лов оня ден

Вие не ми вярвахте за 80 те %.

Вчера жената свършила семките на пазара та ми се избади по телефона. Ама и нея я подслушвали щото още няма семки.

Вярата в подслушването е за невежите. Аз съм от останалтие 20%, на които съседката е медицинска се сестра и затова съм абсолютно сигурен, че ми подслушва телефона със стетоскоп на стената.