8 от "Фирмата" признаха, че са готвили убийства на магистрати

Четири години затвор е най-тежката присъда за един от ръководителите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във Върховния Административен Съд/ ВАС са най- големите мошеници и убийци. После- ВКС. А тоя съд е по- надолу между съдилищата. ВАС спряха заповедта на Кмета на Пловдив за Забрана на Радиоактивните устройства с които ЕМтел и Вииваком разболяват цяла България с РАК. И заради тия умират 50-100 хиляди българи всяка година. ВАС са съучастници на Емтел и Вииваком в убиването на хиляди българи. Като застрелят Съдия от ВАС, винаги е добре за България. А прокурорите са само някакви адвокати, писари на държавна работа.

Леле СМЯХ !!!!! От 1 до 3.6 години?????????? За всичко, което са правели.. За всички отровени деца в тая клета България...???? Така ли??????????????

Абе хора, не бъдете толкова лоши! Съдиите да не са по-долна ръка хора от разни кметове и заместник кметове? И на тях им се иска да живеят в 1000 кв метра мезонети! Влезте им в положението! С 4 - 5 хиляди лева заплата как смятате че се живее? Искате да ги принудите вместо на Малдивите да ходят на курорт в Гърция и Турция ли? Хайде, не бъдете толкова лоши и ги съжалете!

хората си плащат

Не знам дали тези или Гешев е по-голямото зло.

За шофиране в нетрезво състояние дават повече...

Хахахаха, какви са тези смешни присъди бе, смешници?!?!?! Тези утрепки трябваше да бъдат осъдени на по 120 години без споразумения-за да не ги лови никаква амнистия!!! В нормална държава щяха да изгният зад решетките-работейки за да си изкарват за порциона, тока и водата!!!! С такива закони нямаме шанс да се превърнем в нормална държава!!! Променяйте си законите-затова сме ви натикали в парламента-не да си бъркате в ушите и носовете!!! Паляци такива!

Най-сериозното доказателство, че живеем в бананова република е, че съдът налага тези смешни наказания и не протестира пред парламента. Това го приемам за съкровено признание от тяхна страна, че животът им не струва повече!

Най-тежкото наказание от осемте признали си получи Петко Стоянов, сочен за един от ръководителите на групата. Той ще прекара 4 години в затвора. Останалите се разминаха с наказания между 1 години и 3,6 г. зад решетките За подготовка за терористичен акт 4 г най-тежката присъда, а за недоказано искане на подкуп 20 г.строг тъмничен затвор. Комедия и тракедия събрани в едно плюс прост народ равно на Гешев Цацаров и "Висш съдебен минет".

Признали си. А те ли са написали "Под игото"? Война между конкурентите в наркоразпространението.

Цели 4 години! Абе тия съдии и прокурори са много жестоки бре! Представете си само как той ще бъде принуден да прекара в затвора поне 6 месеца с такава тежка присъда!!! Какао тогава ще правят горките наркоманчета?

За такава престъпност , колко годинки се дават в другите държави ?

Зависи в коя държава. Там където не командват либерастите, направо им режат главите.

във франция .осъдени всякакви .нито веднъж не е имало някакво споразумение с прокуратурата !наказанията са тежки .не зная защо прокурорите им не вземат пример от нашите ,да имат нещо и за черни дни .ако някой забелязва ползата от такива споразумения ,моля да ни я сподели .

Магистратите са много мили с тях ! Какви са тези смешни присъди ???

Мутрите направо трее ги гърмят, гова е некачествен матрял, хищници..

прокуратурата, алоууу, съдииии ! За призната готовност за ред убиййста едва 4 години. За поискан подкуп от няколко десетки хиляди евро - 20 години !????? И г-н прокурора Гешев е най-достойната кандидатура за ГП ??

Гешев се изказваше политически. А главният прокурор трябва да е деполитизиран. Освен това трябва да им орежат прават, да може да бъде съден някой, дори когато главният прокурор не е съгласен.

И за това ли се водят тъй дълги акции против тези престъпни групи занимаващи се с наркотрафик и поръчкови убийства.За да им треснат някакви си мизерни от 1-4 години от които я излежат половината я по малко!?

награждавате ли ги или ги наказвате?

дядо попе и двете!