Коментари - 8,1% са положителните тестове за COVID-19 за последното денонощие у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това "Зевзек" явно е нещо нegoeбано, неgokлатено, злобно към хората и обиждащо наред инакомислещите. Не така, да си гей трябва да е гордост за Вас!

Тъп си троле

трол е мама ти, дето те е uзcpaлa

Ало, тролската гилдия, Можете ли да ми обясните с какъв мотив човек става сутрин и пише под статия за ковид? Аз се сещам за един - ако е зевзек или трол. Вие от кои сте?

Бая материал са събрали за 1 седмица покрай празниците! Преди най много беше за 3 дни във вторник, сега цяла седмица са събирали.

Не ме интересуват лъжите ви, фалшивата статистика, пропагандата, която правите за жълти стотинки! Може ковидарите, лудите ваксъри и всички верни фенове на сектата им да се заключват в мазето. Време е да има народен съд и Нюрнберг 2 за лицата, които почти три години насаждаха страх, паника, лъжи и лицемерие!

Ало, Батко, троле прост, В мазето заключват само ненужните тролове. Ваксърите вече си живеят живота. За разлика от антиваксърите и излъганите от тях, измиращи пак с ускорени темпове.

Вече сме на Нюрнберг 4 бе смотан. В ква дупка живееш

сценарият ни е познат пуснаха китайците да пътуват особено ИТАЛИЯ МИЛАНО ,ЩЕ ИГРАЕ ЗАРАЗАТА ,ЗАТВАРЯНЕ,ИЗМИРАНЕ И ТАКА ЦЯЛА ЕВРОПА ЗАДА НЯМА СТАЧКИ КАТО В АНГЛИЯ СРЕЩУ ОБЕДНЯВАНЕТО ДА ОСТАНЕ САМО 1/3 ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ,НЯМА ЗАБРИХA ВЕЧЕ ЛЕКАРИTE СПЕЦИАЛНОСТТА САМО СПРИНЦОВКИ ПОЗНАВАТ.... t

сценарият ни е познат пуснаха китайците да пътуват особено ИТАЛИЯ МИЛАНО ,ЩЕ ИГРАЕ ЗАРАЗАТА ,ЗАТВАРЯНЕ,ИЗМИРАНЕ И ТАКА ЦЯЛА ЕВРОПА ЗАДА НЯМА СТАЧКИ КАТО В АНГЛИЯ СРЕЩУ ОБЕДНЯВАНЕТО ДА ОСТАНЕ САМО 1/3 ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ,НЯМА ЗАБРИХ ВЕЧЕ ЛЕКАРИАЗ ,А БЪЛГАР СПЕЦИАЛНОСТТА САМО СПРИНЦОВКИ ПОЗНАВАТ....

Да горят.

Крийте се и не излизайте десет години.

Съд и затвор за Мазния Доктор Смърт , Кунчев , Кантарджиев , Балтов , Баба Радка. Колко народ убиха за всяване на страх и неадекватно лечение . Продадоха си мръсните душици за пари. Две години тормоз върху хората. Няма да забравим и винаги ще ги сочим тези гниди. БОКЛУЦИ.

А тия партизани дето караха хората да пият белина и ивермектин заслужават нобелова награда

Aло, Ицо, троле нагъл, Хората ги избихте вие, като ги излъгахте да градят стаден имунитет срещу първите щамове. Трол!

какво съвпадение само. Италия и САЩ искат пак клички с памук и нашите тулупи и те. Тези седем души са починали от всичко друго,но не и от шибания ковид. Нова година -нов ковид идиотии.

На алуминиевата ти шапка са свършили батериите

Ало, Аха, тролице наша, Сигурно и ти си си родена преди две седмици, защото още не си научила, че непосредственото състояние, довело до смърт, рядко има общо с причината. Например ако те нагрухат в корема с бухалки, вероятно ще умреш от кръвоизливи, които аутопсията ще установи, но не и от бухалки. Трол!

Ще умреш от кръвоизливи ,но първопричината е боят с бухалки. И всъщност причина за смъртта е боят.

И все пак повече са "излекувани", отколкото открити. Да погледнем откъм положителната страна!