750 млрд. евро за Европа: Колко ще получи България и кой ще вземе лъвския дял

В спасителния план на Урсула фон дер Лайен за България са предвидени 12,3 млрд., от които повечето безвъзмездно

Обратно в новината

Коментари - 750 млрд. евро за Европа: Колко ще получи България и кой ще вземе лъвския дял | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Парите в ЕС по тази програма ги раздават пропорционално на постигнатият БВП от всяка страна! Ние сме на последно място по този показател в ЕС, Т.е. каквато и сума да получим, останалите ще вземат много повече от нас и ни забиват още по-дълбоко в дъното! Дистанцията между нас и останалите ще става все по-голяма и непреодолима! Така стана и с плана Юнкер, по който от 300 милиарда за ЕС, май, получихме само 62 милиона, за част от газовата връзка с Гърция! Магистрала "Хемус", т.н. "Балкански поток", тунела под в. Шипка ЕС не желае да ги финансира! Финансират обаче, стадиони в калта по селата, къщи за тъщи, Хотели в презастроените ни курорти и пропагндата на ГЕРБ ни пуска сапунени мехури, медиина анестензия!

Както изглежда, условието да получим тези милиарди е да премахнем плоския данък, което е много жалко.

КОЛЕГИ, това е програма за "СПАСЯВАНЕ" на ИТАЛИЯ и ИСПАНИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Затова се пънеха да пишат всеки 2ри починал от ковид. Много добре планирано...

Тук в България по списък ли ще ги раздават и къде става записването

Лелееее..Шиши и компания ще хванат мазоли на ръцете..от доволно потриване

Мазнинки:))

''Парите за възстановяване на общността от пандемията ще бъдат осигурени чрез заем от капиталовите пазари, който ще бъде връщан солидарно през следващите няколко десетилетия. Точно това е новото: че парите ще бъдат отпускани на най-засегнатите от коронакризата страни-членки (отделно от парите, предвидени за тях от текущия бюджет.),НО ЩЕ БЪДАТ ВРЪЩАНИ ОТ ВСИЧКИ ЗАЕДНО''??? тОВА ЧЕТЪТ ЛИ ГО КОМЕНТИРАЩИТЕ ДЕТО ПАК ПРЕВЪЗНАСЯТ ЕВРОГЕЙСКИЯ????.

на най-безотговорните да се дадат даром пари, които после всички ние ще плащаме?

Жеста е похвален. Важното сега е да се откажат от мераците им търсещите лесните пари, а у нас те са каймака на обществото.....засега.

ТАЯ "ПОМОЩ" ВСЪЩНОСТ Е ОПИТ НА ЧИ ФУТИТЕ ОТ ЕВРЕЙСКИЯ СЪЮЗ ДА ПОДКУПЯТ ГОВЕ ДАТА В ЕВРОПА, ДА НЕ ГИ НАПРАВЯТ НА ЯРМА, КАКТО СЪМ ЗАПОВЯДАЛ. НО КОЙТО САМО И СИ ПОМИСЛИ ДА ПРОТЕГНЕ ЛАПА ЗА ПАРИЧКИ, ЗАМИНАВА ЗАЕДНО С ТЯХ В ЯРМОМЕЛКАТА, ЖИВ ЕСТЕСТВЕНО :)

Естествено, че Шиши ще вземе лъвския пай, за да има да раздава благотворителност и да ни обяснява колко гнила е "гейропа" и какво добро ни причинява Газпром, когато ни продава на завишени цени православен природен газ!

У нас нали имаше излишъци милиарди дека са бе???Резерв???Уйи 3 мандата яли пили и се веселили, точно преди изборите като по поръчка чорипапини лапалома ,кредити, милиони евра,Кюрбис парти крю отново ще е в играта.

Каквито са нагласите в българия, такива и новините. Бедният, прост народ разчита единствено на подаяния и злобее когато не му е отделено най-много. И никой от тази смотана, крадлива нация, смирено и скромно не благодари за жеста, камо ли да спре с хвалбите. ББ най много от всички. Той счита всичко това за историческо!

айде бе ,още ли не можете да разделите кинтите

боеко пак захлеби.................... УРСУЛКЕ, КАТ ХРАНИШ ЕДНОКНИЖНИЦИ, ПРИ ТОВА БЕЗПЛАТНО, КАК ДА ТЕ УВАЖАВАМЕ?

Всички шивашки фабрики започвайте да произвеждате лигалнищи и памперси със марка герб, че ги чака голямо насиране и повръщане.

ХА-ХА- ТИ ВЕРОЯТНО ЗНАЕШ ПОДРОБНОСТИ ОТНОСНО КРАДЕНЕТО НА ПАРИТЕ И СИГУРНО УВЕДОМИХТЕ БЪЛГАРСКА ПРОКУРАТУРА, МВР, ЕВРОПОЛ, ЕВРОПЕЙСКАТА СЛУЖБА ЗА БОРБА С ИЗМАМИТЕ ОЛАФ- МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ ТЕ КАКВО ПРЕДПРИЕХА- ЗАЩОТО ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ НА БГ БЯХА СПРЕНИ СУБСИДИИ ОКОЛО 276 МЛ ПО ПРОГРАМА САПАРД ЗА 2008Г - СПРАВКА С ГУГЪЛ.

750 млрд. евро за Европа: Колко ще получи България и кой ще вземе лъвския дял .За България е предвидена помощ от 12,3 милиарда евро помощ, които се разпределят така: 9,2 милиарда евро са безвъзмездни, а остатъкът от малко над 3 милиарда евро ще трябва да се връщат."Мога със сигурност мога да кажа,че народа ще види една минимална част или по-вероятно нищо няма да види.Като се знае политико-икономическият модел в демократично-неолиберална България,то парите ще ще отидат в фирми и политически лица свързани с управляващите.Такива са реалностите

Видяхме ги вафен сс ,амфетамина свърши и издъхна,насред зимата и пляс пляс педалите воооодно колелоооо та чак ги натириха по мишите дупки у Берлин обратно по бункерите.

Само дето отделно от тези 3 милиарда дето ще връщат българите ще трябва и да донаждат за връщането на останалите ''безвъзмездни'' раздавания?????? Нещо май сега ти давам едни пари ама ще трябва заедно със съседати дето взема двойно от тях да ги върнете след време????

Играта с цифри превзе света - жонглира се с умрели и неумрели, с лекарства и нелекарства, със заеми и помощи... Човеци, не слушайте всичко това!

е либе за китка. Кой оцелял - оцелял.

колко ще получи. Това да не е самолет, който да пуска от въздуха грантове... Или да пука оттам.

Толупът и хунтата ще намажат пак яко с цели 12.3 млрдл, а вие овце ще трябва да върнете на Господарите към 3 млрдл от тая сума. Честито овце, честито!

НЕ само тази сума обаче от 3 милиарда ще връщаме:(((((((

Не мога да разбера, на какво се радвате - изглежда не разбирате, че всички тези пари ги няма - ще бъдат напечатани и резултата ще е че с досегашните си заплати ще можете да си купите наполовина или дори по-малко от това, което купувате сега. Ще стане кило месо 30 лв и един хляб 5лв. А заплатите ви няма да мръднат, ако въобще имате работа.

Това разбира се няма нищо общо с истината и ти само цапаш името на Фридман - илитерат!

Как се дават пари безвъзмездно? Срещу какво?

Надявам се да бъде разделен сраведливо и по равно между Пеевски и Васко(Черепа).

Всички 9 мил ярда отиват за Русия ,мога да се обзаложа с всеки. Русофилите ще гледат как всички евопеици получават помощи и само в бг няма. Ще се чуят рева еврогеиовете ни крадат само внасяме . А истината е ,че отиват в Белене и турски поток плюс още 20 мил ярда заеми за доваршване ня тези начинания. По глупавите русофили ще искат напускане на ЕС но кои тогава ще плаща за руските проекти. Във вашия парламент няма една българска партия всички са руски. Допалнение ,Полша отказа всички руски проекти и потоци и се ориентира към САЩ вижте какви пенсии и заплати получават сега,да не говорим след някоя година. А за вас в бг остана руския жизнен стандарт хайде честито.

Само дето Лех Валенса, най-големия дисидент и пръв демократично избран президент на Полша каза: Купуването на американски газ, а не на руски, е НЕИЗГОДНО за Полша. Анадънмо сега демагогията на управляващште сега в Полша? И още нещо - поляците никога не са обичали Русия, това си им е генетично и исторически заложено. И трето, не случайно руснаците имат поговорка "Поляк не е националност, това е професия!". Между другото, същото важи и за украинците.

Те затова се набираха комунягите да съборят правителство, да могат да напълнят касата хахаха, ще пада лапачка!

малейй, това комунягите много прост и гнусен народ, бре! да пази Господ от тая чума!!!!!

Е за това беше целия цирк, да се раздели баницата, но поне ако не сте изгладили мозъка още ще имате едно на ум за следващата "криза" когато баницата се дели наново. "Най-сигурният, най-изкусният начин да превърнеш народ в роби се състои в това, да го изтощиш с кризи на свобода, постоянно поставяйки стремежа към величие на мястото на потребността за добро. Луи Антоан Леон дьо Сен Жюст 1767-1794"

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влез в >> Sexcris.Com

Здраво крадене ще падне, и яко плащане рекет към Америка.... може да нямаме заводи, фабрики и да ядем фурми, ама оръжие ще се купува...

До сега България е платила за Белене на раша 1,5 милярда ,без да получи нищо. Тези 9 милярда отиват за расия .а ти глупендер не получаваш нищо .всички в ЕС персонално получиха по 1200 € само ти боклук и вие българите прости не ви дадоха нищо. Що ,щото раша недава тя само взема

За девет милиарда революция ще стане тук, освен СКО не си ги разпределят по братски нашият “елит”

Вече са разпределени, на наши фирми, даваме им Х пари, те ни връщат половината и готово.

Лъвският дял ще го лапнат гейберастите и техните приятели-бизнесмени. За нас остава да връщаме заема.

като видят стандарта ни за живот ше кажат - ,,2-3 леа стигат ! ''

Каквото и заделят за България, Москва ше го прибере.

И ко прайм ся, ГЕРБ ще трябва да стискат властта още че да могат да лапнат тез 9 млрд Евро, бая пара си е това, ще стискат яко...

12 милиарда БАТЕ :) Тия допълнителни 3 милиарда нали ние ще им ги плащаме.

Яжте фурмите и не си блъскаите главите..,Септември ще ,стане май..Циганите повярвали изгорили си дървата и умряло от студ . .

Предлагам да се ремонтират болниците. Трябва да се закупи съвременна и модерна апаратура и да се инвестира подобаващо в здравеопазването. Трябва българите да заживеят без каквито и да е притеснения за своето здраве. Да се инвестира и в човешкия капитал. Германия дава доста добър пример в това как трябва да се инвестира. Трябва да си вземем поука.

добре де,ама наистина не е правилно с тия пари да разполага борисов както си ще! няма да е зле да направи нещо като онова 3:5:8 на дпс, бсп и ндсв, дето му викахме триглавата ламя! или да викне доган, който като мандатоносител на бсп разпределяше баницата по братски! или поне да наеме курнелия да ги стопанисва с помощта на пеевски както беше преди станишев да ги уволни и двамата!

Дойде ли вече Фолцваген, а водата в Перник, а Фъ-16 блок 70, а Шенгеня и Еврозоната?

кото и да дойде, ти пак ще си си на социални помощи!

Колкото и да ни дадат, народът ни все ще го духа, а гейберастите ще станат още по-богати. Най много да спонсорират с държавни пари измислените бизнеси на приятелския си кръг...Така, че ми е все едно дали изобщо ще получим нещо, или не. До мен нищо няма да стигне. Единствено всички задружно и по либерастки солидарно ще ги връщаме. Да ни е честито !

ти иди си обери някоя мандра! ако не те е страх де!

Каква мандра бе ? А Ти по добре иди на психиатър...

750 млрд. евро за Европа: Колко ще получи България и кой ще вземе лъвския дял Един път се говореше за 1 трилион евро,сега станаха 750 милиарда и това започна да ми прилича като "помощта" 60/40.

Яжте престояли и вкиснати лайна с гъби, сметана, лук и копър всички червени дъртаци и дебилчетата им на 50!

"И искрено вярвам с вас, че банковите институции са по-опасни от постоянните армии; & че принципът на разходване на пари, които да се изплащат от потомството, под името на финансиране, е само погребано бъдеще в голям мащаб " Томас Джеферсън, 1816

ти съзнавашли, че тоя го е казал това, ако изобщо е казал подобна глупост, преди 200 години? а бъдещето още не е погребано!

Всички бедняци и селянибда ми ядат говната!!!

Кои може

Е как кой ? -Тиквоча разбира се...както винаги ...

Заем се връща. Май ще се получи така, че ние да оказваме финансова помощ на Италия, Испания, Франция.

Естествено, че Лъвския пай ще е за Тлъстия Еднокнижник. Някой въобще съмнявал ли се е това. А квото остане - за полуграмотниците от Шайката Му.

Гербералиате,на това му се казва Мазнина,а.